Hirdetés
Fórum
- Földeladás új
- Landini traktorok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Kukorica vetőmagok új
- Hagyományos, paraszti ismeretek. új
Cikkajánló
Hirdetés
690 hozzászólás
Van valakinek zaffrani vagy más gyártmányú sorfüggetlen napraforgó adaptere? Mi a vélemény ezekről az adapterekről?
Válasz #129. hozzászólásra
Nagyon köszi
Válasz #135. hozzászólásra
egyszerűen megoldottam átalakító betétet megvetem axiálba a törőhengereket meg ledobáltam az asztalró és kész is volt .
Válasz #130. hozzászólásra
Nekünk már túl késő lenne legyártani,csütörtökön rámegyünk a napraforgóra
Válasz #134. hozzászólásra
Szerintem tévedsz,de ki tudja
Válasz #88. hozzászólásra
Nekem is fka asztal van és én is át akarom alakítani tudnál segíteni, hogy pontosan hogy kell kiszerelni a fosztóhengereket? Előre is köszönöm
Válasz #129. hozzászólásra
Te nekem "ösmerös" vagy, pontosabban az apukád!!! Remélem nem tévedek!!
Válasz #132. hozzászólásra
Az eggyiket le kell szedni mert lehúzza a tányért és sok lesz a veszteség!!
kérdés:kukrica asztalról le szoktátok szedni a fosztóhengereket napraforgó aratáskor?
Mi a 208as mega C510 asztalához csináltunk kocsit...és nagyon jó sikerült sztem!
Válasz #128. hozzászólásra
7.3 milla lett a vége.Csak a poén az benne hogy nem tudtuk feltenni a Tucano vágóasztal kocsijára,ezért azt is venni kellett hozzá 1.5 milláértGondolkoztunk 516 kocsi átalakításával de nagyon öszvér megoldás lett volna,mondjuk a kukorica asztal alatt az van
Válasz #127. hozzászólásra
az frankó esetleg ha szabad tudni mibe fáj egy ilyen asztal ?
Válasz #126. hozzászólásra
Talajkövetős,de munkahengerrel te is tudod emelni-süjjeszteni
Válasz #115. hozzászólásra
Sima zúzüs vagy a talajköbetős zúzós ?
Válasz #121. hozzászólásra
Annyival tudni fogsz vele menni ha tökéletes az állomány, sőt még többel is.
De nagyon függ a napraforgó gyomosságától és a termésmennyiségtől. 4 tonnás naprát nem fogsz tudni lerohanni, 5 km/h lesz a vége szerintem.....
Nálunk a TX-66 a 2,5-3 to naprában kényelmesen szalad
5-7km-el(igaz 8 sorral), de a 4 tonnás naprában a 3-4km
elég neki.....
Válasz #123. hozzászólásra
anyagtúl (érésgyorsítástól) függ. Jó naprában mehetsz 10-el is, a vastagszárú, nagygubás, leveles éretlen vacakban 2-3 is feladja néha...
121-re valami válasz?
Válasz #120. hozzászólásra
Mi is akkor szeretnénk kezdeni,bár olyat is hallottam ma az axiál-nál,hogy valaki 1 hete 2 kombájn-al aratja a kukoricátcsak most mind a 2 megdölött azért volt az axiál-nál
Amugy akinek van 676-os Nasa az mekkora sebességgel szokott aratni,hogy ne szorjon?könyve azt irja hogy 6-8km/h az optimális,gondolom a a 208-as mega bírja:)
Illetve mi olyan kényes amire figyelni kell?elvileg elég egyszerű adapternek tünik.
Mi felujitjuk a Nast amit vettünk.
Lassan kész lesz a fújás,és lehet összerakni.
Könyvet is szereztünk hozzá+matricákat.
Csüt felé kezdődik a szezon!!
Válasz #118. hozzászólásra
Itt nincs kec-mec.Oda tolod a földre oszt jól lekopírozza2 csúszótalp 2 oldalt oszt csá
Válasz #117. hozzászólásra
Én nem is akartam zzósat, elég sok cirkusz van vele. Dőlt állományban, alacsony naprában enm tudod használni, cirkuszos kocsizni, stb. Ráadásul a napránál elég nagy különbségek vannak a ferde magasságában. Van, hogy teljesen fel kell emelni, van hogy a földet durja...
nem hiányzik az oda! Egy 3 m-es VN Mastercut simán elfutkos utánna, nem telik szinte semmibe. (viszont számlázható)
Válasz #116. hozzászólásra
Mi most jól kipróbáljuk a zúzós verziót,aztán jövőre veszünk 1-et a hatsorosra is.Ha beválik
Válasz #115. hozzászólásra
nekünk 5 éve van 8 soros nas a 6 soros vetőgéphez. teljesen jó, sosem volt semmi gond vele...
Válasz #113. hozzászólásra
Mi most vettünk egy 8 soros NAS-t,szárzúzóval 6 soros vetőgéphezcsütörtök táján kiderül hogy muzsikál.Szerintem tökéletes lesz,bár még nem tartunk az automata kormányos vetésnél
Válasz #113. hozzászólásra
Ok bár ha nem nagyon kacsázol vetésközben akkor elférne kényelmesen benne .
Válasz #112. hozzászólásra
Köszi látom ,de 6 soros vetőgép ahhoz nem akarok 8 sorosat venni.
Válasz #111. hozzászólásra
Ez az
Válasz #110. hozzászólásra
Melyik az?
Válasz #109. hozzászólásra
claasra való van a hirdetésekben nem túl drágán nem igazi nas egy elődje de nekem is olyan és meg vagyok vele elégedve
Válasz #108. hozzászólásra
Üdv! John deere WTS, egyenlőre napra szettes kukorica asztallal vágjuk.
Válasz #107. hozzászólásra
Milyen gépre akarod ?
Válasz #104. hozzászólásra
Én is gondolkozok NAS vásárláson, 50-60Ha + bérmunkára kellene, de még nem döntöttem el megéri-e ennyire venni.
Miért nehéz adaptert venni?
Válasz #104. hozzászólásra
676-os?
Válasz #81. hozzászólásra
én igen TC56-tal vágom a szotyit
Elég nehéz a NAS vásárlás!
Nálunk hála sikerült!
Meg a szettet amit árultunk is elvitték,valószinű hogy a felfogató keret csere is sikerül!
Akkor már csak egy NAS alkatrészkatalogus,szervizkönyvféleség kéne,ha esetleg valakinek van hasonloja kérem jelezzen:
albert-16@freemail.hu
Válasz #102. hozzászólásra
ezt holnap mennek nézni a haverék,erröl én is tudtam de köszi
Válasz #101. hozzászólásra
Balla? vagyEZ, vagy olcsóbbat.
12 sorost keresnénk
Sziasztok!
Nincs valakinek nas 676???
Nekem igazából valamiféle gépkönyv,alkatrészkatalogus kéne hozzá,sajnos mikor megvettük nem találta meg az elözö tulaj.
Ha valaki beszkennelné és feltöltené valahova azt megköszönném,esetleg cdre kiirni.
Előre is köszi!
Válasz #95. hozzászólásra
Igen mert vettek egy nas676-ot de JD keret van rajt,ami nem passzol a jo kis 208-as Megához.ezért elcserélhető,vagy eladó!
Egy felfogató keretet,ugy gondoltuk nem kell lefotozni,de ha nagyon akarjátok....:)
Válasz #96. hozzászólásra
jaja
Válasz #91. hozzászólásra
Hirdetés kép nélkül?
Válasz #94. hozzászólásra
De ez csak felfogó keret.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Nas-felfogatokeret/20110720-1566091/
Ez pedig elcserélhető,de akár eladó is lehet!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Napraforgo-szett-claas-c510-es-asztalhoz/20110726-1584132/
Válasz #89. hozzászólásra
Szia Feri, én is hasonló megoldásban gondolkodom mert írdatlan sok vagy sokkkk egy napra asztal 4 milla +fáért!!! De lehet veszek az kukszi aztalba napra betétéket és azt rá, és még lesz akkor egy kis szár aprítás is mert zúzós a kuki asztalom. Hogy néznek ki a napráid??? Nekem a primis jól mutatja magát, tettem is fel róla képet, láttad??
Válasz #90. hozzászólásra
4 soros FKA gyári forgó kés készlettel .