Hirdetés
Fórum
- Agrártámogatások kifizetése új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Őstermelői adószám, számla, nyugta, igazolvány, pecsételés stb.... új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Zetor traktorok új
- Napraforgó ára új
- Elektronikus Permetezési Napló új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Szarvasmarhatartók, figyelem! Így alakul ennek a két támogatásnak az összege
Nyilvánosak a 2024-es keretösszegek és a bázisjogosultságonkénti támogatások.
Sajtóközlemény
690 hozzászólás
Válasz picus #637. hozzászólásáraSzia! EP00-ás vagy Aluexpert 00 félfolyékony zsír megy a hajtóművekbe.
Válasz szanberg #638. hozzászólásáraRendben koszonom szepen a segitseget!!
Válasz picus #636. hozzászólásáraSzia! Azt hittem megvan nekem,de nem találom sehol a könyvét.
Folyékony zsír kell bele, nem olaj!
Tudsz venni bárhol.
A mennyi pedig mutatja magát,az üveg nívó ablakok ott vannak minden hajtómű elején, nagyjából félig vannak gyárilag töltve.
Senki nemtud nekem ebben segiteni??
Sziasztok,vasaroltam egy Oros Sun napraforgo adaptert es azt szeretnem megkerdezni,hogy a lehajtasokba mennyi es mien olaj jar??mer nekem nincs meg a technikai konyve sajnos!!:(
Válasz Gazda12 #634. hozzászólásáraMikor lehet vágni, mennyi eső volt, vissza zöldültek ???
Válasz Ares 826 #633. hozzászólására2 méterrel szélessebb az ajtó csak a kép nem adja vissza
Válasz Gazda12 #630. hozzászólásáraMár csak az ajtón kellene kiférni vele!
Sziasztok! Ha valakinek volna tapasztalata Claas Sunspeed napraforgó adapterrel kapcsolatban azt nagyon szívesen fogadnám.
Hátha valaki keres még ilyet és nincs fent minden fb csoportban.
Csak idemásoltam, nincs közöm a hirdetéshez!
NAS napraforgó asztalba lexion keret eladó! (Baranya megye)
Érdeklődni:+36304243279
Végre megjött!!
Válasz Lackó #628. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz bazsoadrian861 #627. hozzászólásáraKlassz! Jó egészséget hozzá!
Válasz Lackó #625. hozzászólásáraVoltam két alkalommal lengyelbe és ezt választottam a másik egy mf delta volt. Ez egy 9 éves gép egy családi gazdaságból hoztam. 4×4 es hegyi kombájn eddigi tapasztalataim nagyon jók apróságok voltak de elenyésző! A fogyasztása viszont brutál jó!!
Válasz Lackó #624. hozzászólásáraKöszi
Válasz bazsoadrian861 #623. hozzászólásáraSzép nagy buci kombájn a Fendt-ed is. Hogy-hogy Fendt-et vettél? Látom lengyel gép? Kint voltál megnézni? Tapasztalatok? Csak egy mondatban, hogy ne offoljuk szét a topikot.
Válasz bazsoadrian861 #623. hozzászólásáraAz alkatrészest keresd (Hégely Krisztián) a tel. száma fent van a honlapjukon a Munkatársaink / Kereskedelem alatt. Egy hete beszéltem vele, a szabiján felvette a telefont és fejböl mondta mire kell figyelnem a Lexionnál.
Válasz Lackó #622. hozzászólásáraA két lánckerék megvan hozzá. Keresek kontaktot az optigépre kérek tőlük gépkönyvet. Köszönöm a segítséget.
Válasz bazsoadrian861 #621. hozzászólásáraHirtelen csak ezt találtam, de olvass utána az adapter használatijában. Ha nem kaptál hozzá, akkor hívd fel az Optigépet, küldjenek már egyet PDF-ben. Segítökészek!
Amúgy a (menetirány szerinti) bal oldalában kell legyen egy-két csere lánckerék is, lehet azt is használnod kell.
Sziasztok. Új vagyok itt a fórumon segítséget szeretnék kérni. Idén vettünk egy Fendt 8400pal kombajnt vettünk hozzá egy nas 673 adaptert. A kérdésem hogy a ferdeszallito kardán tengely 610 fordulatot ad a könyv szerint ez megfelelően az adapternek? Előre is köszönöm.
https://youtu.be/PnmOUo1zVy8
Válasz erni #617. hozzászólására5 és 6 ládás között elvileg nincs különbség. Annyit mondott az Optigép, arra figyeljünk, hogy ha AutoContour-os vagy hegyi kombájnon volt / lesz, akkor az passzoljon. Egy fogaskereket kell cserélni, és a 6 bordás kardáncsonkot 32 bordásra.
Válasz erni #615. hozzászólásáraMegvan mèg a keret,ára 120000ft,Szolnok mellett található ,èrdekel email-ban ad meg a számod .
Válasz Lackó #616. hozzászólásáraKöszi. Itt a lexion szériák között van különbsèg? Vagy az 5 és 6 ládás között?
Válasz erni #615. hozzászólásáraBeszéltünk, jó is lenne, csak jó messze van.
Csináljuk úgy, kadacso-ét passzolom neked, én meg csak találok valamit a közelben
Válasz kodacso #613. hozzászólásáraSikerült megeggyezni? Nekem is lexion keret kellene.
Válasz kodacso #613. hozzászólásáraÍrtam mailt
Válasz Lackó #607. hozzászólásáraSzia nekem van egy eladó Szolnok mellett.
Válasz Bobo77 #610. hozzászólásáraPróbáltam, de se igen, se nem volt a válasz
Válasz Lackó #609. hozzászólásáraVagy itt
Válasz Lackó #609. hozzászólásáraEsetleg itt?
Válasz Bobo77 #608. hozzászólásáraJöttem volna egy sörrel, de pont elvitték. Azért köszönöm!
Válasz Lackó #607. hozzászólásáraItt egy
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/szantofoldi-betakaritogep-alkatreszek/lexion-kapcsolo-keret-eladocserelheto/h_7162297?ref=40ab5a7d
Ha tud valaki 6 soros NAS-ra Lexion kapcsolókeretet, akkor kérem szóljon. Akár MEGA kapcsolókerettel valahogy cserébe. Köszönöm
Válasz gcastle #605. hozzászólásáraDölt állomány,meg gomba nem jellemzö felénk...
Válasz jozef19 #599. hozzászólásáraAkkor is csak kalapot szed, ha bejön egy időjárás, vagy esetleg gomba miatti bókolós évjárat, amikor 20-50 centi plusz szár van a tányér fölött?
Válasz MrPoke #597. hozzászólásáraPSZP-10 asztallal mehetnék merőlegesen is a vetésre, csak azt dönti ki, amit az orr pontosan telibe talál, tehát sorfüggetlen!
Válasz picus #602. hozzászólására15 éve van nas,a tálcás nagy nulla kategória,meg a kukoricaadapter mindenféle buherálása is.Kipróbálod,meggyözödöl róla,ennyi...
Válasz jozef19 #601. hozzászólásáraRendben koszi a segitseget
Válasz picus #600. hozzászólásáraNagyon nem,nézz utána...
Válasz jozef19 #599. hozzászólásáraViszont akkor a talcassalis ugyan ottvagy es jolval olcsobb megoldas nem??
Válasz picus #598. hozzászólásáraAzok csak a kalapot szedik,jobb hatásfok,gyorsabb haladás...
Válasz MrPoke #597. hozzászólásáraEs miert lenne zsakutca??
Válasz picus #595. hozzászólásáraMért nem sorfüggetlen asztalban gondolkodol? Ezek a soros asztalok zsákutca lett.
Válasz picus #587. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/geppiac/botosun-676-szarzuzos-napraforgo-adapter/h_1574302?ref=a8952f50
Válasz szanberg #593. hozzászólásáraRendben koszonom szepen a felvilagositast!!
Válasz barazdabetyar. #585. hozzászólásáraBocsánat, Oros Sun van neki...
Válasz picus #591. hozzászólásáraSzia!
Mi vettünk újonnan Oros Sun makuka adaptert, azt hiszem 5 éve. 12 soros, nagy kombájnon van. Rengeteget nem dolgozott, de azért vágunk vele eleget...
Eddig nulla hibával és hozzányúlással ment, egyszer nagyon parlagfüves desszikálatlan napraforgó táblában dobott le egy láncot, illetve oldalt a lemez burkolat kellett spanolni egyszer a hajtóláncokon.
Mindenki dícséri a NAS-t, nyilván mert faxa adapterek, de ez is ugyan annyira az, ha baja lett volna már kiadta volna. Ja, full zöld szárú cirkot is vágtam vele, vitte szépen.
Válasz picus #591. hozzászólásáraNekünk NAS-ok vannak 6 és 8 soros. A másik típust nem ismerem.
Válasz RkTomi #588. hozzászólásáraKoszonom a valaszodat! Es tudnal irni valamit az oros sanrol is?? Mik a hibai??:D