Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
KEVERHETŐSÉG
A készítmény más gyomirtó szerekkel együttesen nem juttatható ki! A készítmény csak gomba- és rovarölő szerekkel, valamint levéltrágyákkal kombinálható!
Hali úgy néz ki hogy az alapkezelés nem sikerült a forgóba nem volt eső 3hete. Le113 és sumiko van vetve. Szerintetek hogy birná ez a két fajta az expressz és egyszikü irtot egybe, és melyik fajta egyszikü irtó jó expressz mellé?
Válasz kis Zombi #3687. hozzászólására Illene megvárni, hogy kiheverje a stresszt. Az LE25 sok mindent kibír, ha a gyomok miatt indokolt, akkor ne várj vele, csináld meg
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraja bocs búzára adtam most ki... Naprára akkor megyek bele amikor még éppppen hogy bele tudok menni akkor kap mindent egyben.
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraTavaj bóros lombtr.-val fújtam rovar+gombaölővel 6-7 levelesen amikor még bele lehetett menni traktorral. De ha mentek hidassal is akkor csillag bimbósban is jót tesz neki.
Tavaj bóros lombtr.-val fújtam rovar+gombaölővel 6-7 levelesen amikor még bele lehetett menni traktorral. De ha mentek hidassal is akkor csillag bimbósban is jót tesz neki.
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraén gomba rovar és lombtrágyát kiadtak 2 apja amikor a búzákat lenyomtam ennyi többet idén nem kap mán... Főleg ha szarrá ég pedig a hibridbe benne volt a 9-10 tonna is... de már az is össze van pödrődve...
Válasz borda77 (Joe) #3670. hozzászólásáraburgonyát is megszokta fogni a racér de az is kiheveri csak ott nem okozz termés kiesést itt napraforgon nem tudom igen e
eső előtt zöld volt mint az állat ma meg megyek kis és mondom kicsit megfoghatta de hát nővésből vissza veszi
sziasztok
mi lehet itt a baj?
dual-racerrel lett fújva vetés után azóta kapott 10mm esőt gyomok is sárgulnak
racer megfoghatta kicsit?
SYNGENTA TUTTI fajta
Válasz GREVEN #3649. hozzászólásáraNekünk is hasonló volt. Első év normál adag semmi parlagfű.
Második év amit írtam, illetve a másik táblán egy egész meg egy fél és úgy türhető volt. Tavaly pulsaros volt. Két fél adag pulsar ment ki, jobb volt mint mellete az express-es. Idén fél adag pulsar eddig, majd meglátjuk
Válasz GREVEN #3644. hozzászólásáraaz f@sza ha rezisztencia alakul ki a parlagfűnél rá... Nem kapott véletlenül esőt? Milyen szórófejjel szórtátok?
A trend kifejezetten kell hozzá a parlagfűnél,illetve a légbeszívásos fúvóka helyett normál ajánlott,persze szélcsend is :( .
Válasz Tomi81 #3645. hozzászólásáraAz elég érdekes... tavaly fél dózissal megoldottam a gyomirtást. Előző években pedig teljessel és sosem volt probléma.
5095 hozzászólás
Ha csak szikleveles a szotyi lehet fújni expresszel fél dózisban?
Az express hány leveles koráig irtja a libatoppot??
Le25
“Expressz”+perenal+an34
Ezt kiteszed, tiszta lesz
Válasz Agromanó #3664. hozzászólására12-13e között/liter.
Passat néven egy 500-assal olcsóbb.
Válasz Full Random #3690. hozzászólásáraközben ezt találtam róla.
Mennyi időt célszerű várni express kezelés után a select superrel?
KEVERHETŐSÉG
A készítmény más gyomirtó szerekkel együttesen nem juttatható ki! A készítmény csak gomba- és rovarölő szerekkel, valamint levéltrágyákkal kombinálható!
ez engem is érdekel, express és super select mehet egyszerre?
Hali úgy néz ki hogy az alapkezelés nem sikerült a forgóba nem volt eső 3hete. Le113 és sumiko van vetve. Szerintetek hogy birná ez a két fajta az expressz és egyszikü irtot egybe, és melyik fajta egyszikü irtó jó expressz mellé?
Válasz kis Zombi #3687. hozzászólására Illene megvárni, hogy kiheverje a stresszt. Az LE25 sok mindent kibír, ha a gyomok miatt indokolt, akkor ne várj vele, csináld meg
Homokverés után mennyit kell várni az expressz el LE 25- nél
Teljesen mindegy, pár éve vakonddal hirdetett agyag is kb. 2-3 gyökér-izecskét pusztított el.
Válasz Claastra. #3684. hozzászólására0,7-1,5l , cirkot 1 literrel vinnie kéne
Válasz .Szabi. #3683. hozzászólásáraköszi, mi a max-max dózis ?itt-ott brutális a fenyércirok ,búza árvakelés
Válasz Claastra. #3682. hozzászólásáraAgil
melyik egyszikűpusztító szer a legbrutálisabb ,az alapkezelést "elmosta" az eső
én adok neki 2x tuti mint kukoricának lombtrágyát
6 leveles körül meg olyan 10-12 meg ha jön a hidas de reméljük nem kel neki jönni :D
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraja bocs búzára adtam most ki... Naprára akkor megyek bele amikor még éppppen hogy bele tudok menni akkor kap mindent egyben.
Válasz reklam001 #3678. hozzászólásáraBocs "LY"
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraTavaj bóros lombtr.-val fújtam rovar+gombaölővel 6-7 levelesen amikor még bele lehetett menni traktorral. De ha mentek hidassal is akkor csillag bimbósban is jót tesz neki.
Tavaj bóros lombtr.-val fújtam rovar+gombaölővel 6-7 levelesen amikor még bele lehetett menni traktorral. De ha mentek hidassal is akkor csillag bimbósban is jót tesz neki.
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraén gomba rovar és lombtrágyát kiadtak 2 apja amikor a búzákat lenyomtam ennyi többet idén nem kap mán... Főleg ha szarrá ég pedig a hibridbe benne volt a 9-10 tonna is... de már az is össze van pödrődve...
Válasz borda77 (Joe) #3674. hozzászólásáralombtrágyázni mikor érdemes?
Válasz krokodil007 #3673. hozzászólására1-2 hét időjárás függő ha csapival van meleg akkor gyorsabban ha hideg vagy száraz lassabban...
Válasz borda77 (Joe) #3672. hozzászólásáramennyi idő alatt heveri ki? szerintem magasságába se lesz gond
tavaly nem volt ilyen gond mert nem volt eső ami felverje
Válasz krokodil007 #3671. hozzászólásáraén azt vettem észre semmi kiesés nincsen csak alacsonyabb lesz vastagabb szárral...
Válasz borda77 (Joe) #3670. hozzászólásáraburgonyát is megszokta fogni a racér de az is kiheveri csak ott nem okozz termés kiesést itt napraforgon nem tudom igen e
eső előtt zöld volt mint az állat ma meg megyek kis és mondom kicsit megfoghatta de hát nővésből vissza veszi
Válasz krokodil007 #3669. hozzászólásárafelverte a szert a csapéi nekem is hasonló kinövi semmi gond...
sziasztok
mi lehet itt a baj?
dual-racerrel lett fújva vetés után azóta kapott 10mm esőt gyomok is sárgulnak
racer megfoghatta kicsit?
SYNGENTA TUTTI fajta
Tiszteletem! A panterának mennyi idő a felszivódási ideje?
Válasz Agromanó #3664. hozzászólására80 ezer / 5 liter
Válasz Agromanó #3664. hozzászólására14-15eFt/l körül lehet.
Válasz blink #3659. hozzászólásáraköszi!
csak úgy hozzávetőlegesen, mennyibe kerül a pulsar?
Válasz Dave #3655. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz blink #3661. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz Hali Laci #3660. hozzászólásáraNEM lehet tankkeverékben!
A clerfildes sy talento napraforgót lehet vagy van értelme pulsar és pantera tankkeverékben kezelni? Vagy csak külön?
Válasz Agromanó #3658. hozzászólásáraPulsar és/vagy szuper szelektív egyszikű irtó.
Üdv!
Neoma napraforgót(úgy tudom, az clearfieldes, jól tudom!?) mivel lehet vagy mivel ajánlatos felülkezelni?
Válasz Dekalb #3656. hozzászólásáraSajnos esőre még esély sincs 4 hete semi olyan 28-32 fok meleg minden nap
Válasz Anonimus82 #3654. hozzászólásáramég 4 napod van de akkor is csak 80%-os lesz utánna off rotty-indulhat majd a kultivátor
Válasz htivadar #3653. hozzászólásáraAz nem az expresshez kell számolni, hanem a permetléhez.
"Javasolt felhasználása a DuPont
szulfonilurea típusú herbicidjei mellé:
Granstar®, Granstar® Super SX®, Granstar® SuperStar,
Ally® Max, Pointer® Star, Arigo™, Express®,
Basis®, Principal®, Principal® Plus, Titus®, Refine®,
Salsa® gyomirtó szerek esetén 0,1%-os koncentrá-
cióban (100 liter permetlébe 100 ml Trend®)"
Üdvözlet 10 napja a forgó le volt fulyva gardoprim eső semi lesz e valami hatása így vagy ne is remenkedjek
Sziasztok! Fél adag express-hez mennyi trend kell hektáronként?
Válasz Dave #3646. hozzászólásáraJa! Wingel alapkezelve lett
Válasz GREVEN #3649. hozzászólásáraNekünk is hasonló volt. Első év normál adag semmi parlagfű.
Második év amit írtam, illetve a másik táblán egy egész meg egy fél és úgy türhető volt. Tavaly pulsaros volt. Két fél adag pulsar ment ki, jobb volt mint mellete az express-es. Idén fél adag pulsar eddig, majd meglátjuk
Válasz Matyi50 #3648. hozzászólásáraExpresszes napra nem volt a területen jó ég tudja mióta, vagy volt-e egyáltalán.
Eső több mint 30 napja egy csepp sem volt.
Piros légbeszívós fúvókával csináljuk 250 liter vízzel.
Válasz Tomi81 #3647. hozzászólásáraMi most 2 valódi levélbe fújtuk. Ha nem sikerül idén se jövőre visszatérünk a pulsárra.
Tavaly volt hogy kétszer fél dózissal patyolat, meg volt hogy 2 szer teljes dózissal is szar lett.
Válasz GREVEN #3644. hozzászólásáraaz f@sza ha rezisztencia alakul ki a parlagfűnél rá... Nem kapott véletlenül esőt? Milyen szórófejjel szórtátok?
A trend kifejezetten kell hozzá a parlagfűnél,illetve a légbeszívásos fúvóka helyett normál ajánlott,persze szélcsend is :( .
Válasz Dave #3646. hozzászólásáraMert időbe kitetted. Nekem 4 levélbe volt a parlagfű fogta fogta, de ki nem vitte
Válasz Tomi81 #3645. hozzászólásáraAz elég érdekes... tavaly fél dózissal megoldottam a gyomirtást. Előző években pedig teljessel és sosem volt probléma.