Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A 45 gramm Expressz egy menetben mekkora fejlettségű parlagfüvet képes elvinni?
A parlagfüvet kevésbé viszi mint a mezei acatot?
45 grammal lett kezelve egy menetben, a parlagfű olyan 5 cm körüli volt meg voltak jo boka fölött érő acatok. Az acat csörög a parlagfű szárnak indult, forgóba nem bántotta egyáltalán.
1,2 literrel a Leopard meg a PAntera se vitte el a muhart mindenhol. ettől kicsit jobb hatást vártam ettől a technológiátol. Vagy hol hibázhattunk?
Válasz GREVEN #3541. hozzászólásáraA kanalas levelű napra tábla búza volt előző évben és Pointer start Granstar super 50 SX-el lett kezelve. Ez lemaradt
Expresszes napraforgóban, kukorica előveteménnyel amit tavaly Monsoon Aktival kezeltünk meg DMA6-al mi okozza ezt a jelenséget ebben a foltban?
Sárgulnak és mintha szenvednének. Eddig egy kezelést kapott 30 gramm expresszel és semmi egyebet.
A másik, pedig hogy mi okozza ezt a tünetet. Találtam ilyet 25 gramm expresszel kezelt és kezeletlen területen is amit véletlenül kihagyott a gépész. Nem mindegyiken van ilyen, össze vissza, fejlettebben és fejletlenebb növényen egyaránt. Igy kanalasodik a levele.
Válasz gazda001 #3517. hozzászólásáraKi találta ki ezt a hülyeséget hogy Winget Pledget együtt fújni? Vagy az egyik vagy a másik és utána felülkezel.Időben.
Nem lehet az egyik szer gyomírtó kihagyásait a másikkal "betakarni" főleg egy kétszikű kultúrában két kétszikű csírázásgátló szerkombinációval.Aki alaposabban figyel az mindegyiknél láthatja hogy mekkora mértékű a késve kelés már egy szernél is a vagyszer mentes állományhoz képest.
Exprsszel meg nyugodtan mehet egyszikűirtó mer tmár "ezerszer" ki volt próbálva...
Válasz GREVEN #3531. hozzászólásáraAgil és Gallant super. Ha ezt a két egysziküirtót nem tudom megvenni, akkor kényszer esetben használok másmilyet is.
Vegyesen kelt a napra van ahol két sziklevél van 1-2cm van ahol 8-10 cm már, a gaz meg csak jön felfele.
Növény doki javaslata hogy várjam a 20 cm méretet és után fújam.
Szerintetek kárt csinálok ha kicsi naprára fújom?
Válasz Földönfuto #3519. hozzászólásáraNagy csodát ne várjál attól a vegyszertől, a parlagfű és ha a libatop kicsit nagyobb már nem viszi ki. Veheted elő a kultivátort mert a hivatal "szeretik" a gazos földet!
Válasz kukaccsosz #3515. hozzászólásáraHát én nem fényképezem le, mielőbb el szeretném felejteni, de a tanulópénz megvan az biztos, WING + PLEDGE még az udvarba sem jöhet be többé. Ha most megjárom 15 cm mélyen kombinátorral akkor a következő vetést azt már nem bántja remélem?????. Mert az mát télleg
Válasz gazda001 #3513. hozzászólásáraKezdő koromba én is így jártam, akkor ha jól emlékszek 30 hektárt sikerült így elintézni. Még mindig meg vannak a képek róla.
Azóta naprában csak tuti biztos anyagokat javaslom!
Wing + Pledge kombináció csírázásban kapott kb. 30 mm sebes esőt, sajnos úgy néz ki kinyírta a kelésben lévő napraforgót is, ahogy kel úgy fonódok be a szár nyaki része és feketedik le a sziklevél. Ebből holnap újravetés lesz
Válasz bendix #3499. hozzászólásáraÉn ahol acat van oda csak expreses naprát teszek mert sima pulsar nem jó rá, engemet is érdekelne a pulsar+ az már viszi rendesen?
Hali!
Tanácsot szeretnék kérni! 60-70 mm eső esett a napra földre. A kérdés, hogy először ekézzem a varratok miatt vagy permetezem az apró gyomokat? Vagy ekézés után permetezzek? Ki, hogy csinálná? Ugyanez a helyzet a kukoricánál és a szójánál is.
5095 hozzászólás
A 45 gramm Expressz egy menetben mekkora fejlettségű parlagfüvet képes elvinni?
A parlagfüvet kevésbé viszi mint a mezei acatot?
45 grammal lett kezelve egy menetben, a parlagfű olyan 5 cm körüli volt meg voltak jo boka fölött érő acatok. Az acat csörög a parlagfű szárnak indult, forgóba nem bántotta egyáltalán.
1,2 literrel a Leopard meg a PAntera se vitte el a muhart mindenhol. ettől kicsit jobb hatást vártam ettől a technológiátol. Vagy hol hibázhattunk?
Sziasztok...PLEDGEet hany leveles álapotig lehet fújni??
Válasz GREVEN #3541. hozzászólásáraNálunk is van ilyen....majd ki hivom a pios srácokat,én még azt vettem észre hogy meg ált a növésbe is!
Válasz GREVEN #3541. hozzászólásáraA kanalas levelű napra tábla búza volt előző évben és Pointer start Granstar super 50 SX-el lett kezelve. Ez lemaradt
Expresszes napraforgóban, kukorica előveteménnyel amit tavaly Monsoon Aktival kezeltünk meg DMA6-al mi okozza ezt a jelenséget ebben a foltban?
Sárgulnak és mintha szenvednének. Eddig egy kezelést kapott 30 gramm expresszel és semmi egyebet.
A másik, pedig hogy mi okozza ezt a tünetet. Találtam ilyet 25 gramm expresszel kezelt és kezeletlen területen is amit véletlenül kihagyott a gépész. Nem mindegyiken van ilyen, össze vissza, fejlettebben és fejletlenebb növényen egyaránt. Igy kanalasodik a levele.
Válasz Ktmracing101 #3539. hozzászólásárapanthera jó évelő egyszikűre 1,5 literrel és két hét alatt kidöglik..
Üdv. LE25 ös napraforgoban , expresszel le lett kezelve de maradtak ilyen fűfélék benne. Mivel lehetne rámenni mégegyszer Panthera?
Válasz gazda001 #3517. hozzászólásáraKi találta ki ezt a hülyeséget hogy Winget Pledget együtt fújni? Vagy az egyik vagy a másik és utána felülkezel.Időben.
Nem lehet az egyik szer gyomírtó kihagyásait a másikkal "betakarni" főleg egy kétszikű kultúrában két kétszikű csírázásgátló szerkombinációval.Aki alaposabban figyel az mindegyiknél láthatja hogy mekkora mértékű a késve kelés már egy szernél is a vagyszer mentes állományhoz képest.
Exprsszel meg nyugodtan mehet egyszikűirtó mer tmár "ezerszer" ki volt próbálva...
Válasz lordbgabi #3536. hozzászólásáraha már vannak lomblevelek, akkor mehet nyugodtan
Üdv az uraknak!
Az Express Sx-et hány leveles napraforgó állapottól lehet kijuttatni?
Üdv az uraknak!
Az Express Sx-et hány leveles napraforgó állapottól lehet kijuttatni?
Válasz GREVEN #3533. hozzászólására0,5 L/ha mindkettő. Expressel nem próbáltam, de Pulzárral igen. Nem volt gond.
Válasz Sk Laci #3532. hozzászólásáraMekkora dózissal használod te? Expresszel mehet egy menetben?
Válasz GREVEN #3531. hozzászólásáraAgil és Gallant super. Ha ezt a két egysziküirtót nem tudom megvenni, akkor kényszer esetben használok másmilyet is.
Ár-érték arányban ki melyik egyszikű irtóra voksol?
Főleg muhar fertőzés van.
Válasz gazda001 #3513. hozzászólásáraMekkora dózisokkal permetezted a naprát?
Válasz broll79 #3520. hozzászólásáraMilyen fajtát vetettél?
Válasz Ktmracing101 #3526. hozzászólására1-2 óra...
Válasz Ktmracing101 #3526. hozzászólásáraAz már jó.
Jo reggelt . Az expresszel kezelt Napraforgo meddig jo ha nem kap esőt? Tegnap este szortuk most esik ..
Válasz T.Márton #3524. hozzászólásáraMi akkor tapasztaltuk ezt a kelés gondot amikor nem megfelelően lett magágy megcsinálva.
Vegyesen kelt a napra van ahol két sziklevél van 1-2cm van ahol 8-10 cm már, a gaz meg csak jön felfele.
Növény doki javaslata hogy várjam a 20 cm méretet és után fújam.
Szerintetek kárt csinálok ha kicsi naprára fújom?
5 liter PulzarPlusz van valakinek kimaradva?
Válasz Földönfuto #3519. hozzászólásáraNagy csodát ne várjál attól a vegyszertől, a parlagfű és ha a libatop kicsit nagyobb már nem viszi ki. Veheted elő a kultivátort mert a hivatal "szeretik" a gazos földet!
Válasz Földönfuto #3519. hozzászólásáraHogyne bírná...amúgy is annyit kell beletenni
Válasz borda77 (Joe) #3507. hozzászólásárakikelt naprába lehet granstárt fújni??? Még nem is hallottam ilyet. Nekem már most elég sok az acat benne. segíthet rajta????
Hello.Pulsarból az 1.2l/ha dózist elbirja a napraforgó?4ha van,igy az 5 l-ből nem nagyon maradna.
Amióta megszüntek a guardianok semminek nem fújunk alá/fölé, de nem is hiányzik
Válasz kukaccsosz #3515. hozzászólásáraHát én nem fényképezem le, mielőbb el szeretném felejteni, de a tanulópénz megvan az biztos, WING + PLEDGE még az udvarba sem jöhet be többé. Ha most megjárom 15 cm mélyen kombinátorral akkor a következő vetést azt már nem bántja remélem?????. Mert az mát télleg
Válasz Ares 826 #3514. hozzászólására5, de neke az is sok, mert az összes területem sem sok
Válasz gazda001 #3513. hozzászólásáraKezdő koromba én is így jártam, akkor ha jól emlékszek 30 hektárt sikerült így elintézni. Még mindig meg vannak a képek róla.
Azóta naprában csak tuti biztos anyagokat javaslom!
Válasz gazda001 #3513. hozzászólásáraHát az nagy szopi, sok hekid volt elvetve????
Wing + Pledge kombináció csírázásban kapott kb. 30 mm sebes esőt, sajnos úgy néz ki kinyírta a kelésben lévő napraforgót is, ahogy kel úgy fonódok be a szár nyaki része és feketedik le a sziklevél. Ebből holnap újravetés lesz
Aha.
Válasz ravaszparaszt #3510. hozzászólásáranekem a kitebe ezt olcsóbban adták csak annyi....
Mi a különbség?
Válasz ravaszparaszt #3508. hozzászólásáraén trimmel 50Sx-et nyomtam ...
Oksa 40g gondoltam 60-70mmm eső volt már szórni kellene de még nem lehet és nem voltam biztos a granstar ba de lényegesebben olcsóbb.
Válasz ravaszparaszt #3506. hozzászólásáraÉn már igen... ahol 3 levél megvan oda már adtam neki az acatfoltok miatt... 30gr-al ment..
Hali valaki szórt már granstar 50sx el naprát. Egyáltalán lehet? Ha igen mekkora dozissal mehet? Elöreis kösz.
Válasz bendix #3499. hozzászólásáraÉn ahol acat van oda csak expreses naprát teszek mert sima pulsar nem jó rá, engemet is érdekelne a pulsar+ az már viszi rendesen?
Válasz decsi #3497. hozzászólásáravolt max is csillagpázsitra, nem volt gond. sajnos nincs idő várakozni.
Válasz Pilátus #3502. hozzászólásáranekem 2 hetet mondtak
Válasz Petya91 #3492. hozzászólásáraNem szabad újra fújni... viszont elkerülhetetlen
De egy hét-10 napot én várnák és utána teljes dózissal újból
Válasz ravaszparaszt #3498. hozzászólásáraPermetezzz!Az eső után minden ugrik és a levél sokat takar majd később
Válasz bendix #3499. hozzászólásáraremélem bírni fog
Pulsar plus hogy bír az acattal?
Hali!
Tanácsot szeretnék kérni! 60-70 mm eső esett a napra földre. A kérdés, hogy először ekézzem a varratok miatt vagy permetezem az apró gyomokat? Vagy ekézés után permetezzek? Ki, hogy csinálná? Ugyanez a helyzet a kukoricánál és a szójánál is.
Válasz Mézga #3496. hozzászólásáraMűködött? A leopard dozisa mi volt ha nem titok? Köszi!
Válasz decsi #3495. hozzászólásáraIGEN