Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ermike #3147. hozzászólásáraMekkora dózissal szórtad? Az esők miatti megcsúszás miatt nekem is van egy tábla, ami igen csak felgyomosodott, pénteken kapott 45 g/ha-t nagy harcok árán. Remélem nem okoz csalódást!
Sziasztok! Napraforgó pulsaros kezelésre lenne kérdésem. Ha 20 centisnél nagyobb a napraforgó az baj-e? Eső után mennyit várjak? az a gond, hogy eső előtt 1-2 szál gaz volt csak kibújva(így nem fújtam)... Most meg jópár napja eseget. (RAGT Mooglli)
Válasz Anonimus82 #3140. hozzászólásáraNem fogja vissza a naprát (ha nem léped túl az engedély okiratban leírt dózist).
Addig fújhatod amíg nem fedi be a sorközöket a napra levele. Utána sem okozna gondot, csak nem éri a gyomot a permetszer.
Válasz Márk_ #3133. hozzászólásáraOtt már biztos, hogy jelentős eltérés van. A nuanceban olyan anyagok (szennyező anyagok) vannak amik már gondot okozhat. Ráadásul lényeges formuláció különbség is van!
Ha valami szemmel látható probléma lesz a pio vagy a dupont majd széttárja a kezét és azt mondja tessék menni a pékhez panaszra.
300 ezer forintos árbevételt kockáztatni 2-3000 forintért nekem mindig érthetetlen volt!
Válasz kukaccsosz #3130. hozzászólásáraVki ijesztgetett h az uj Granstar 50sx megfogja az express-es naprát, merth vmi új formulaba jött ki. Nem igaz, ugye?
Válasz bendix #3121. hozzászólásáraTarga szuper-t 4-6 levelesig ajánlja, nekem már ennél nagyobb, akkor már ki se szórjam?? Nagyobb naprát mefogja vagy mi?
Válasz kukaccsosz #3120 hozzászólásár
Targa superből évelők ellen 3,5 liter/ha dózist ír max. Első körben kiment 1 liter, akkor elvileg mehet még nyugodtan az 1 liter most is?
Válasz bendix #3119. hozzászólásáraNézd meg mennyi a maxi dózis belőle és azt ne haladja meg az összesen kiadott mennyiség.
Persze figyeld, hogy ne legyen stresszbe a napra és ne legyen a kezelés után lehűlés. (éjszakai min. 8 fok alatt)
Express és Targa Super tankkeverékben való kijuttatása után az esőkkel elég sok egyszikű gyom újra kelt a napraforgóban...
Kérdésem az lenne, hogy rá lehet-e menni még egy adag Targa Superral, hogy az újrakelt gyomokat is kivigye?
Sajnos ez a gyomirtó a nem toleráns fajtákat kifejezetten írtja, szóval ennek csengettek... Bármit tehetsz utána, talajhatása nincs, akár napraforgót is.
hello ezt a napraforgót (pioneer pr 64a15) expressz gyomirtó-szerrel kezeltük és ez lett az eredménye mit gondoltok fogunk aratni??? vagy ha nem mit tudnánk még bele vetni ami nem érzékeny az expressz tartamhatására?
Válasz apuci #3108. hozzászólásáraCsak a magról kelőt? Mást ír a dokumentum. De az érdekes hogy a napra 4-6 leveles korig, azon már szerintem túl vagyok
5095 hozzászólás
Válasz ermike #3147. hozzászólásáraMekkora dózissal szórtad? Az esők miatti megcsúszás miatt nekem is van egy tábla, ami igen csak felgyomosodott, pénteken kapott 45 g/ha-t nagy harcok árán. Remélem nem okoz csalódást!
Válasz Anonimus82 #3148. hozzászólásáraA speciális egyszikű irtók viszik. Adalék anyag fokozza a hatékonyságot. (silvet77, extravon stb...)
Pantera, Focus ultra, Perenal,Targa super,Fusilade stb...
A pulsar ki volt fújva 12 napja,mikor lehet sorközt művelni mert az állomány már elég nagy hozzá?
Válasz apuci #3146. hozzászólásáratudom de az adengó se vitte ki a napra árvakelést
jól dolgozik az express 50 sx
le 25
Válasz Anonimus82 #3145. hozzászólásáraEgyszikű irtó!
A pantera gyomirtó hat a kukorica árva kelésre ki öli???
Válasz csoppika #3143. hozzászólásáraJa és AIXR Teejet 11004-es fúvókával menne a dolog 3-4bar között...
Sziasztok! Napraforgó pulsaros kezelésre lenne kérdésem. Ha 20 centisnél nagyobb a napraforgó az baj-e? Eső után mennyit várjak? az a gond, hogy eső előtt 1-2 szál gaz volt csak kibújva(így nem fújtam)... Most meg jópár napja eseget. (RAGT Mooglli)
Válasz Gusztáv_31078 #3141. hozzászólásáraKöszönöm mindenkinek
Válasz Anonimus82 #3140. hozzászólásáraNem fogja vissza a naprát (ha nem léped túl az engedély okiratban leírt dózist).
Addig fújhatod amíg nem fedi be a sorközöket a napra levele. Utána sem okozna gondot, csak nem éri a gyomot a permetszer.
A pantera gyomirtót meddig lehet ki jútatni naprában és vissza fogja e a naprát
Válasz kukaccsosz #3132. hozzászólásáraForrástól függően 7-8 ezer ezen már van aki elgondolkodik
Válasz .Szabi. #3137. hozzászólásáraGramma extra
Válasz cimbike. #3136. hozzászólásáraGrammy Extra lehet,ki van próbálva
Válasz kukaccsosz #3134. hozzászólásáraNem gondoltam h egy kicsi kis rizikót jelenthet!
Válasz kukaccsosz #3134. hozzászólásáraA rizikó ugyanannyi mintha granstart fújna.
Válasz Márk_ #3133. hozzászólásáraOtt már biztos, hogy jelentős eltérés van. A nuanceban olyan anyagok (szennyező anyagok) vannak amik már gondot okozhat. Ráadásul lényeges formuláció különbség is van!
Ha valami szemmel látható probléma lesz a pio vagy a dupont majd széttárja a kezét és azt mondja tessék menni a pékhez panaszra.
300 ezer forintos árbevételt kockáztatni 2-3000 forintért nekem mindig érthetetlen volt!
Válasz cimbike. #3131. hozzászólására(NUANCE 750 WG)
Válasz cimbike. #3131. hozzászólásáraÉn nem kockáztatnék hektáronként 2-3000 forintért!
Sosem lehet tudni.........
Válasz kukaccsosz #3130. hozzászólásáraVki ijesztgetett h az uj Granstar 50sx megfogja az express-es naprát, merth vmi új formulaba jött ki. Nem igaz, ugye?
Válasz ragaszto #3128. hozzászólásáraMilyen a naprád?
Hagyományos?
Expresses?
Clearfieldes?
Milyen gyomokat akarsz irtani?
Válasz Anonimus82 #3127. hozzászólásáraCsak levélen keresztül hat.
üdv mindenkinek 4 leveles a napraforgóm milyen gyomirtót
vegyek ? ki mit tart jónak .
És levelen keresztül hat a pantera?
A pantera gyomirtót meddig lehet ki jútatni naprában és vissza fogja e a naprát?
Válasz Sz_Pisti #3123. hozzászólásáraAz lehet, de én attól félek hogy nagyobb naprára már nem szelektív annyira, de ez lehet hogy hülyeség
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3122. hozzászólásáravalószínűleg azért, mert utána már a napraforgó eltakarja a gyomokat és nem jut mindenhova a gyomirtóból
Válasz bendix #3121. hozzászólásáraTarga szuper-t 4-6 levelesig ajánlja, nekem már ennél nagyobb, akkor már ki se szórjam?? Nagyobb naprát mefogja vagy mi?
Válasz kukaccsosz #3120 hozzászólásár
Targa superből évelők ellen 3,5 liter/ha dózist ír max. Első körben kiment 1 liter, akkor elvileg mehet még nyugodtan az 1 liter most is?
Válasz bendix #3119. hozzászólásáraNézd meg mennyi a maxi dózis belőle és azt ne haladja meg az összesen kiadott mennyiség.
Persze figyeld, hogy ne legyen stresszbe a napra és ne legyen a kezelés után lehűlés. (éjszakai min. 8 fok alatt)
Express és Targa Super tankkeverékben való kijuttatása után az esőkkel elég sok egyszikű gyom újra kelt a napraforgóban...
Kérdésem az lenne, hogy rá lehet-e menni még egy adag Targa Superral, hogy az újrakelt gyomokat is kivigye?
ok köszi majd ki találunk valamit
Válasz gazda palánta #3116. hozzászólásáraez nem Express rezisztens fajta (eleve honnan szedted a magot? Ukrajnában meg oroszországban lehet forgalomba hozni...)
Sajnos ez a gyomirtó a nem toleráns fajtákat kifejezetten írtja, szóval ennek csengettek... Bármit tehetsz utána, talajhatása nincs, akár napraforgót is.
hello ezt a napraforgót (pioneer pr 64a15) expressz gyomirtó-szerrel kezeltük és ez lett az eredménye mit gondoltok fogunk aratni??? vagy ha nem mit tudnánk még bele vetni ami nem érzékeny az expressz tartamhatására?
kerdesem az gallant super banthassa az express napraforgot ugy hogy 05-09 05-12 volt lefujva expressel es 05-18 volt gallantal?
Válasz Mf-es #3110. hozzászólásáranádra Perenal kell!
Válasz apuci #3111. hozzászólásáraA többi is ilyen. Tavaly itt kétszer is lenyomták, harmadszorra is kihajtott
Válasz Mf-es #3110. hozzászólásáraCsak megsárgul tőle, legalábbis nálam ez történt.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3109. hozzászólásáraVissza fogja de újra hajt
Nádat vinné a pantera??
Válasz apuci #3108. hozzászólásáraCsak a magról kelőt? Mást ír a dokumentum. De az érdekes hogy a napra 4-6 leveles korig, azon már szerintem túl vagyok
Válasz ro-bika #3105. hozzászólásáraA targa super is jó de csak a magról kelőt viszi ki
Válasz Gusztáv_31078 #3104. hozzászólásáraKöszi,és ha jön rá eső?
Válasz ro-bika #3105. hozzászólásáraFusalide Forte, Agil, Select Super.
Mi a baj a Panerával?
Naprában megvolt a pulsar-ozás mi a következő lépés a töménytelen mennyiségű fenyércirok ellen? Mit ajánlatok esetleg a panterán kívül?
Válasz Anonimus82 #3103. hozzászólására10-12 nap. Lassú viszonylag. Bár nem annyira mint egy búza gyomirtó
Jó estét a pulsar gyomirtónak menyi idő kell hogy látványos legyen a hatás?
Válasz kukaccsosz #3101. hozzászólásáraKöszönöm szépen
Válasz Anonimus82 #3100. hozzászólásáraMagrólkelő ellen 1-1,2 l/ha
Fenyércirok 1,5-2 l/ha