Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.83 FtUSD390.47 FtCHF430.85 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2931. hozzászólásra
Volt nekem is 1.2Ha ennél durvább:D beparáztam és kiszedettem napszámosokkal 3 an csinálták 4 napig tartott, és 15E ft be került:D
Egyébként az ilyet lehet aratni deszikálás nélkül?
dűlőmön van egy tábla ami Racer+Dualgold max dózist kapott gyönyörű tiszta csak ott jött föl foltokban a parlagfű ahol a brazil gépsor kikapálta a vaddohányt
Racer-t szokott valaki használni?Kiváncsi lennék,hogy oxifluorfennel összehasonlítva melyik jobb.Tudom a Racer drágább,csak nem tudom,hogy mennyire dolgozik jól.
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem.Tavaly örököltem 2 hold földet és bevetettem buzával.Jövőre meg akarnák napraforgót ültetni.Napraforgót ültetés után kelés elött le lehet valamivel gyomirtózni,hogy tiszta legyen a föld mielöt kibújna a napra?Vagy bemunkálás elött is érdemes leszórni valamivel,hogy ne fogja le a gaz és szép tiszta legyen a föld aratásra?Meg a kukoricára is milyen vegyszerek kellenének meg mikor kell rászórni?
Persze,hogy kiheveri.Ahogy néztem,ugyan úgy nő,mint a többi,az új levelek zöldek.De a 2 kezelés közt,volt kb 5 nap.Még nem néztem,egy másik darabot foltoztam,nem fogta meg egy pulsar.Holnap megnézem,mit bírt.
Nádat Panterával vagy Quickkel lehet eredményesen gyomirtani vagy csak lassítani? Sajnos nagyon kijött, és már 40cm. Hamarabb akartam csak nem volt permetezés barát idő sajnos. A köles nem volt kinn... Meg késői vetés a napra...
Várjál rá egy hetet hasson ,míg el tudsz benne menni addig jó nekem tavaly a hasát húzta rendesen ,de semmi baja nem lett a forgónak Az előttem szólónak igaza van rá kell várni nem egy kapkodó idegbeteg szer ,de jó!
Én ilyent nem vettem észre, de nem rég írták itt páran hogy fogja nekik a búzát az előző évi pulzarozás, keresd vissza a búzás topicban. Amúgy mi sem szántunk napra után búza alá, 2-3 sor tárcsa vagy 2 sor tárcsa és 1 grúber és vetés.
Köszi a takarás azt sejtettem de ilyen nagyobbat még nem fujtunk de igy megnyugodtam.Még egy kérdés látom benne vagy pulsarnak kővetkező évben buzára vissza pofázik-e milyen a tapasztalat szántani nem tudunk.
Nyomjad nyugodtan kolléga, tavaj havernak térdig érőt permeteztünk árvakelés miatt semmi gond nem volt, sőt az egyik tábla a 40g -t közelítette aratáskor. De egyébként sincs fejlettségi megkötés a pulsarnál, csak ugye ha nagy a napra akkor takar.
Szeretnék tőletek kérdezmi aki már kezelt napraforgot pulsárral mekkora volt amit legkésőbb kezelt és bántotta-e mert van egy táblám ami meg van késve de a szerb tővis miatt le kell fujnom .
5095 hozzászólás
Racert nem használ akkor senki?????????????Mongyatok mán valamit heee!!!
Volt nekem is 1.2Ha ennél durvább:D beparáztam és kiszedettem napszámosokkal 3 an csinálták 4 napig tartott, és 15E ft be került:D
Egyébként az ilyet lehet aratni deszikálás nélkül?
Válasz #2942. hozzászólásra
dűlőmön van egy tábla ami Racer+Dualgold max dózist kapott gyönyörű tiszta csak ott jött föl foltokban a parlagfű ahol a brazil gépsor kikapálta a vaddohányt
Válasz #2941. hozzászólásra
Glyfos, Dominator, Nufozat stb- stb, Roundup mega, Reglone air
Racer-t szokott valaki használni?Kiváncsi lennék,hogy oxifluorfennel összehasonlítva melyik jobb.Tudom a Racer drágább,csak nem tudom,hogy mennyire dolgozik jól.
aki deszikálja a naprát az mivel fújja ?
illetve mivel lehet?
ma mértünk 27,2 a vize Neoma
Válasz #2935. hozzászólásra
225-1000 eft pontosabban
Válasz #2938. hozzászólásra
Nem tudom menyi lehet a vize,de így nézhet ki a gyomtenger alatt.Egy napon lett vetve.
Válasz #2934. hozzászólásra
Vize mennyi lehet kb hogy deszikáltad?
Válasz #2936. hozzászólásra
Bízzál benne, hogy az illetékes elvtársak is így gondolják....
Válasz #2935. hozzászólásra
Mert?Itt nincs probléma.
Válasz #2934. hozzászólásra
Hát felénk ebből nem 3-4 tonnás napraforgót néznének ki, hanem minimum egy 3-400 ezeres csekket!
Válasz #2933. hozzászólásra
Ma fújtuk le.Nem látszik,de 3-4 tonnás naprafogó van benne.
10 ha van belőle
Durva anyag ennek kell a deszikállás.Bele fullad a kombino.
Nézzük a Jo oldalát is lehet van benne gyogynövény is
Ne csak mindig a szépet tegyük fel.Pulsart 1 órán belül lemosta
az eső.Szépen fogta a gyomot míg le nem jött most ez a sok eső.
Válasz #2928. hozzászólásra
van zöld könyved?
Válasz #2928. hozzászólásra
Itt le van írva. Meg itt.
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem.Tavaly örököltem 2 hold földet és bevetettem buzával.Jövőre meg akarnák napraforgót ültetni.Napraforgót ültetés után kelés elött le lehet valamivel gyomirtózni,hogy tiszta legyen a föld mielöt kibújna a napra?Vagy bemunkálás elött is érdemes leszórni valamivel,hogy ne fogja le a gaz és szép tiszta legyen a föld aratásra?Meg a kukoricára is milyen vegyszerek kellenének meg mikor kell rászórni?
Válasz #2926. hozzászólásra
Én csak a select supert használtam idáig, nagy dózisban vitte a nádat.
Válasz #2914. hozzászólásra
Erre a nádas témára van valami javaslat?
Válasz #2922. hozzászólásra
Biztos!1.2 liter.
Válasz #2915. hozzászólásra
Nekem is volt néhol ráfedésem, nem ment ki!!!! Visszamaradt egy kicsit,5-10 centivel alacsonyabb a többinél.
Válasz #2921. hozzászólásra
Ez már virágzásig rendben lesz, a tányér kezdeményekre leszek kíváncsi és a termékenyülésre
Válasz #2921. hozzászólásra
Biztos,hogy Le25 és bitos,hogy Pulsar? Dózis mi volt?
Válasz #2920. hozzászólásra
Válasz #2919. hozzászólásra
Sikerült!!
Válasz #2918. hozzászólásra
Bocsi a képeket nem rakta be ez a sz......
Válasz #2887. hozzászólásra
Le25 lassan egy hónapja lett leszórva Pulsaral.
Válasz #2915. hozzászólásra
Persze,hogy kiheveri.Ahogy néztem,ugyan úgy nő,mint a többi,az új levelek zöldek.De a 2 kezelés közt,volt kb 5 nap.Még nem néztem,egy másik darabot foltoztam,nem fogta meg egy pulsar.Holnap megnézem,mit bírt.
Én elbambultam a permetezővel,3sor kétszer kapott , kiszáradt mint a sz..r!
Válasz #2888. hozzászólásra
Megszeretném kérdezni ami 2x kapott pulsárt kiheveri mert irtad és látszik a képen.
Nádat Panterával vagy Quickkel lehet eredményesen gyomirtani vagy csak lassítani? Sajnos nagyon kijött, és már 40cm. Hamarabb akartam csak nem volt permetezés barát idő sajnos. A köles nem volt kinn... Meg késői vetés a napra...
Válasz #2910. hozzászólásra
két hét kell neki hogy látszódjon.
Annyi míg átszerelsz a kultivátorról a permetezőre.
Várjál rá egy hetet hasson ,míg el tudsz benne menni addig jó nekem tavaly a hasát húzta rendesen ,de semmi baja nem lett a forgónak Az előttem szólónak igaza van rá kell várni nem egy kapkodó idegbeteg szer ,de jó!
Menyi idő kell a pulsarnak hogy rá tudjak menni sorközművelővel?
Menyi idő kell a pulsarnak hogy rá tudjak menni sorközművelővel?
Végre sikerült a pulsart kinyomni , térdig érő csapás az ára de legalább este kilencre de meglett , egész nap arra vártam mikor csendesedik le a szél.
Válasz #2905. hozzászólásra
köszi
szerinted akár bruttó is lehet?
Válasz #2905. hozzászólásra
T. kukaccsősz lépj már át a kuki gyomírtáshoz 1 piil-ra légy szíves!
Válasz #2904. hozzászólásra
Igen lehet ez az ár, meg lehet olcsóbb is.
Acanto Plus 11000-ért netto ára lehet igaz?
Válasz #2902. hozzászólásra
Én ilyent nem vettem észre, de nem rég írták itt páran hogy fogja nekik a búzát az előző évi pulzarozás, keresd vissza a búzás topicban. Amúgy mi sem szántunk napra után búza alá, 2-3 sor tárcsa vagy 2 sor tárcsa és 1 grúber és vetés.
Köszi a takarás azt sejtettem de ilyen nagyobbat még nem fujtunk de igy megnyugodtam.Még egy kérdés látom benne vagy pulsarnak kővetkező évben buzára vissza pofázik-e milyen a tapasztalat szántani nem tudunk.
Válasz #2900. hozzászólásra
Nyomjad nyugodtan kolléga, tavaj havernak térdig érőt permeteztünk árvakelés miatt semmi gond nem volt, sőt az egyik tábla a 40g -t közelítette aratáskor. De egyébként sincs fejlettségi megkötés a pulsarnál, csak ugye ha nagy a napra akkor takar.
Szeretnék tőletek kérdezmi aki már kezelt napraforgot pulsárral mekkora volt amit legkésőbb kezelt és bántotta-e mert van egy táblám ami meg van késve de a szerb tővis miatt le kell fujnom .
Válasz #2898. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #2897. hozzászólásra
Nincs külömbség ,ha megnézed a flakonon rajta a BASF felirat,a Syngentának csomagolják uj névvel,én is használtam ugy műkszik mint a Pulsar mert az
Válasz #2896. hozzászólásra
Azt tudom Gabi csak a kettő közötti különbségre lettem volna kíváncsi