Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz gti1800 #3922. hozzászólásáraItt még a közép hajtás megvan, indulna a 2.pár levélzet. Csonkra rágott elvétve látni, az már nem hajt ki általában. Gázosodó szer is akkor jó ha be van takarva földel.
Létezik olyan rovarölő aminek van tartam hatása?Mondjuk begázosodik vagy valami hasonló?Konkrétan Én nem láttam rajt bogarat, mégis eltűnnek a levelei,csak a szára marad.Gondolom abból már nem lesz semmi?
Válasz gti1800 #3920. hozzászólásáraItt is van ilyen, ismerősöm 2 napja nyomta le rovarölővel de semmi változás, úgyanúgy rágja az a dög. Láttam valahol 3-4 is akad 1 növényen
Üdv.mindenkinek!Ez a barkó probléma engem is elért!A tábla szélén kb.6 sort lerágott!Tegnap permeteztem fendonaval. Kérdésem az lenne mit tudok csinálni vele ha tovább rágja?Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz TYLLA46 #3907. hozzászólásáraNálunk volt hogy 4 hektárt újra kellett vetni ez miatt , mert mentek végig a soron és mindnek leszedték a gumóját bár ilyen nagy szárazságba fordul elő mert akkor ezzel pótolják a vízhiányt.
Válasz Tobszi #3906. hozzászólásáraSzerencsere meg nem volt reszem benne, nem is tudom miert pont most. De ahogy figyelem nem csak engem erint. Szoval ha jol ertem eselytelen hogy legyen belole valami....
Válasz bobo77 #3898. hozzászólásáraDe a kentaurnak nem kellene a barkót orrba vernie? Mert azt szórtunk mellé. Csak még olyan nagy csapadék nem volt erre felé.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3894. hozzászólásáraHeló,monoszemmel lett elvetve,a sormellé nem raktam semmit,a vetőmag SY Gracia.Három mázsa 27-es lett szét szórva + az ekézésnél kap még egy kicsit,és esetleg egy kis lombtrágyát.
Mi az ami bánthatja a naprát sziklevelesen?
Most keleget de soknak meg van rágva mindkèt oldali sziklevele! Talajfertőtlenítő volt szórva csak eső nem nagyon volt.
Válasz rsándor #3894. hozzászólásáraNekem egyszer kapott -1 C fagyot 4 leveles állapotban. Becsukódott mint az esernyő. Utánna melegek jöttek, rendbeszedte magát, és a végén szép termést adott. De mostan nálunk -2-3 fokot jelent szikleveles és 2 leveles állapotban van. Fagyokat nálunk mond több napra is, nem tudom mi lessz a vége, mert felmelegedést nem jeleznek az időjósok.
Napraforgó fagyott már le valakinek?Az enyémet kb 1 cm föld fedi és mondja a mínusz 1-2 fokot. Mire számítsak ha esetleg kint van és jön egy mínusz oda a termés?Kukim már fagyott le de annak semmi baja nem let a naprát nem tudom.
Válasz JD 4630 #3887. hozzászólásáraDehogynem!!! Mifelénk a kukoricát, naprát ültetik a szemenkénti ültetővel, gabonát meg vetik a vetőgéppel! Vagy akár kézzel is lehet vetni gabonát, nadr szotyit??
Nade ezek csak szokások, azért megértsük egymást...
Tisztelt hozzáértők! Egyik parcellámon kws barolo napraforgót fogok ültetni. Nagy valószínűséggel el fog fogyni a magom, s syngenta Neomával tudnám folytatni ami fog maradni biztos egy másik parcellából.
Mekkora gond ez ha lesz pár sor neoma a szélén. Hagyományos gyomirtással tudom kezelni a neomat?
9523 hozzászólás
Válasz gti1800 #3922. hozzászólásáraItt még a közép hajtás megvan, indulna a 2.pár levélzet. Csonkra rágott elvétve látni, az már nem hajt ki általában. Gázosodó szer is akkor jó ha be van takarva földel.
Létezik olyan rovarölő aminek van tartam hatása?Mondjuk begázosodik vagy valami hasonló?Konkrétan Én nem láttam rajt bogarat, mégis eltűnnek a levelei,csak a szára marad.Gondolom abból már nem lesz semmi?
Válasz gti1800 #3920. hozzászólásáraItt is van ilyen, ismerősöm 2 napja nyomta le rovarölővel de semmi változás, úgyanúgy rágja az a dög. Láttam valahol 3-4 is akad 1 növényen
Üdv.mindenkinek!Ez a barkó probléma engem is elért!A tábla szélén kb.6 sort lerágott!Tegnap permeteztem fendonaval. Kérdésem az lenne mit tudok csinálni vele ha tovább rágja?Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz Vikor Zoltán #3899. hozzászólásáraRakjál ki csirkelábat több helyre majd az bevonza a rókákat és a többit elintézik ők.
Válasz borda77 (Joe) #3916. hozzászólásáraTavaly nekem 6 ok hétre kapott a duracer bemosó csapadékot és kristály tiszta lett a naprám...
Válasz borda77 (Joe) #3916. hozzászólásáraKapa... Nekem is van belőle a táblában:-(
Válasz 2266 #3915. hozzászólásáraKöszi, de sajna van olyan tábla is amiben a szulák nő rendesen na azt hogyan írtom ki nem tudom :(
Azért 3 hátig nem kaptt esőt a duracer és fújt a szél is vagy 1,5 hetet 60-80 km/h-val nem sok marad belőle sajna...
Van clearfieldesbe is és expresszesbe is szulákom szerintetek azt kiviszi valami?
Válasz borda77 (Joe) #3912. hozzászólásáraRemek munka!!!!
Válasz borda77 (Joe) #3912. hozzászólására
Válasz Gergő, #3902. hozzászólásáraElvileg és gyakorlatilag is orrba kéne vernie a barkót is...
mai fényképezés...
Válasz kori01 #3909. hozzászólásáraPanthera az egyszikűre a trimmer az meg az expressz kétszikűre...
panthera
le 25-re jó a trimmer?
használta már valaki?
vagy phantera?
Válasz TYLLA46 #3907. hozzászólásáraNálunk volt hogy 4 hektárt újra kellett vetni ez miatt , mert mentek végig a soron és mindnek leszedték a gumóját bár ilyen nagy szárazságba fordul elő mert akkor ezzel pótolják a vízhiányt.
Válasz Tobszi #3906. hozzászólásáraSzerencsere meg nem volt reszem benne, nem is tudom miert pont most. De ahogy figyelem nem csak engem erint. Szoval ha jol ertem eselytelen hogy legyen belole valami....
Válasz TYLLA46 #3905. hozzászólásáraKihajt csak ilyen lesz:
Válasz Mf-es? #3904. hozzászólásáraA gyakorlatban is hatásos, vagy csak egy lehetőség? A lerágott naprából egyébként lehet még valami,kihajthat újra?
Válasz Vikor Zoltán #3899. hozzászólásárahttp://www.corax-bioner.hu/term_vedo_biosol-kaliszappan-1.php
Meg mivel kellene fujni? Valami gázosodó szerrel pl a rapid cs aminek van kicsi tartamhatása is az jó erre?
Válasz bobo77 #3898. hozzászólásáraDe a kentaurnak nem kellene a barkót orrba vernie? Mert azt szórtunk mellé. Csak még olyan nagy csapadék nem volt erre felé.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3894. hozzászólásáraHeló,monoszemmel lett elvetve,a sormellé nem raktam semmit,a vetőmag SY Gracia.Három mázsa 27-es lett szét szórva + az ekézésnél kap még egy kicsit,és esetleg egy kis lombtrágyát.
Válasz Gergő, #3895. hozzászólásáraBarkó, eszi felénk is gondolom a kukoricát sem fogja kikerülni.
Üdv! Van-e valakinek valami bevált ((((növényvédőszeres technikája)))) napraforgóba nyulak ellen?
Válasz Gergő, #3895. hozzászólásáraBarkó - pa.Tegyél fel képet
Válasz Gergő, #3895. hozzászólásáraNálunk a legkorábbiakat a nyuszi szokta lerágni de akkor csak a szára marad
Válasz Gergő, #3895. hozzászólásáraszia,
Barko az szereti igy megcsocsalni.
Mi anno permeteztuk es az megallitotta.
udv
robi
Mi az ami bánthatja a naprát sziklevelesen?
Most keleget de soknak meg van rágva mindkèt oldali sziklevele! Talajfertőtlenítő volt szórva csak eső nem nagyon volt.
Válasz Dzotya #3893. hozzászólásáraÉs milyen vetőgéppel, milyen fajta, ment ki műtrágya sor mellé, vagy mikro is?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3892. hozzászólására55000/Ha-kb
Válasz Dzotya #3891. hozzászólásáraJól néz ki a tőszám, 55000-60000??
A naprán nem látszik semmi,a kukoricát elég jól meg csipkedte a tegnapi mínusz!
Válasz Sk Laci #3895. hozzászólására Kösz a választ.Besz@rás ez az időjárás
Válasz rsándor #3894. hozzászólásáraNekem egyszer kapott -1 C fagyot 4 leveles állapotban. Becsukódott mint az esernyő. Utánna melegek jöttek, rendbeszedte magát, és a végén szép termést adott. De mostan nálunk -2-3 fokot jelent szikleveles és 2 leveles állapotban van. Fagyokat nálunk mond több napra is, nem tudom mi lessz a vége, mert felmelegedést nem jeleznek az időjósok.
Napraforgó fagyott már le valakinek?Az enyémet kb 1 cm föld fedi és mondja a mínusz 1-2 fokot. Mire számítsak ha esetleg kint van és jön egy mínusz oda a termés?Kukim már fagyott le de annak semmi baja nem let a naprát nem tudom.
köszi a biztatást!
meg hagyom ,remélem lesz rá egy kis csapadék is.
majd elválik mi lesz belőle,valamit csak fog adni remélem.
Válasz kori01 #3889. hozzászólásáraÉn is meghagynám. Sorművelővel tolni kell neki majd műtrágyát. Azért aratás után írd meg milyen lett.
Válasz kori01 #3889. hozzászólásáraszerintem hagyd meg
Válasz kori01 #3889. hozzászólásáraÉn meghagynám. Volt már 160ezres töszámom is, amit a brazil gép sor ímmel-ámmal kapált ki.
ma sikerült vagy kb 80000 ezres tőtávval elnyomnom 10 hektárt,lesz abból valami vagy kombi?
Válasz JD 4630 #3887. hozzászólásáraDehogynem!!! Mifelénk a kukoricát, naprát ültetik a szemenkénti ültetővel, gabonát meg vetik a vetőgéppel! Vagy akár kézzel is lehet vetni gabonát, nadr szotyit??
Nade ezek csak szokások, azért megértsük egymást...
Válasz Gege #3885. hozzászólásáraNem hiszem hogy ültetni fogsz szotyit
inkább vetik felénk
Válasz Gege #3885. hozzászólásáraTermészetesen lehet!
Tisztelt hozzáértők! Egyik parcellámon kws barolo napraforgót fogok ültetni. Nagy valószínűséggel el fog fogyni a magom, s syngenta Neomával tudnám folytatni ami fog maradni biztos egy másik parcellából.
Mekkora gond ez ha lesz pár sor neoma a szélén. Hagyományos gyomirtással tudom kezelni a neomat?
Cruiser utolso ismert árára emlékszik valaki? Kb?
Válasz Berente Antal #3882. hozzászólásáraEsetleg az LG napraforgókrol mi a vélemény?Ha ez jó akkor melyiket fajtát ajánlanátok LG böl ami nem Clearfield es?
Válasz tonero #3873. hozzászólásáraÉn másikat keresnék. Nekem volt, hiába olcsó, a drágább magok behozzák a vetőmag árának különbözetét.
Ha jól látom 2016. Okt. 31-ig van az euban engedélye az imazamoxnak, akkor azután mi is lesz a Clearfield technológiával?
Válasz TYLLA46 #3879. hozzászólásáraAhogy írja.