Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1314. hozzászólásra
Van/volt itt 1 Francia cég és Ők vagy 5-6 éve már használták ezt a kuki vmagot.A napra az állítólag nem igazán jött be ,elég xar/kötött földeket béreltek az Állambácsitól!:)
Franciák állítólag kukija van régebb óta naprából tavaly voltak az első itthoni kísérletei.
150e szemes 52 vagy 57e Ft volt már nem emlékszem.
kicsik voltak a magok kínlódtak a beállítással kellett volna kisebb tárcsa de nem volt nekik.
Ebben a földben mióta az enyém 22 éve nem volt napra, de a tzs-nek is előtte cukorrépa meg kukszi volt!!! Nekem 2 szer volt most búza előtte meg 1 szer kukszi, a szinét befojásolja a nitrogén is. A föld az 6.3 Ak/ ha, valójában csak azért szerintem mert a volt tsz vezérkernak fájt rá a foga anno.
Válasz #1300. hozzászólásra
Nekem is van későbbi vetés azok most kapják majd a napokban a 130kg/ ha adagot nitrogénből. Túl sokat nem szabad neki adni mert az olajtartalmat rontani tudja.
Csak azért mert itt idén nem ment nitrogén külön napraforgóra. Vetéskor 200kg 3x15-ös komplex, illetve valahová 4:20:20 Timac agro és kész.
Én szórtam volna nitrogént, hiába mondtam de most nem úgy lett, ezt nem éndöntöttem most el.
Mondjuk ugyan olyan az E82 mint ami ittvan képen, szépek a levelek, jó az állomány. Viszont van még egykét gyengébb fődön későbbi vetés azok még járhatóak és a színük sem olyan jó mint a jobb fődeken, ezt mghintem még csak tudnék fődre menni
kelni egyformán keltek, csak a hibrid más ( 1.adagio+imeria és 2.alexandra+imeria, a syngesek a virágosabbak , a forgókon elég sokat lelegeltek a nyulak, őzek )
9523 hozzászólás
Válasz #1321. hozzászólásra
kötni -kötni,zuhan minden,és ha járod az országot ,mindenhol nagyon sok a sárga tábla
Válasz #1321. hozzászólásra
A csuka 100-ért köt
Hogy látjátok kollégág érdemes-e most napra szerződést kötni, ha igen akkor mennyiért???????
Válasz #1318. hozzászólásra
naon szívesen
neked is
Válasz #1317. hozzászólásra
itt a kötöttséggel nincs gond
Válasz #1316. hozzászólásra
Köszi az infókat, jó éjt.
Van/volt itt 1 Francia cég és Ők vagy 5-6 éve már használták ezt a kuki vmagot.A napra az állítólag nem igazán jött be ,elég xar/kötött földeket béreltek az Állambácsitól!:)
Válasz #1315. hozzászólásra
ez bruttó és ugye kis mennyiség mert 3 zsákról van szó. gondolom ha 30 vagy 130 akkor más árról beszélnénk.
Egy kicsit drága nem, én a primist 45+fa az artimist 35+fa áron tudtam venni. A csomagolás 150 ezer zsákonként.
Válasz #1313. hozzászólásra
Franciák állítólag kukija van régebb óta naprából tavaly voltak az első itthoni kísérletei.
150e szemes 52 vagy 57e Ft volt már nem emlékszem.
kicsik voltak a magok kínlódtak a beállítással kellett volna kisebb tárcsa de nem volt nekik.
Válasz #1312. hozzászólásra
Nem hallottam a cégről, vetőmag ára drága mekkora a kiszerelés?? Köszi, jó éjt.
Válasz #1311. hozzászólásra
Caussade
Válasz #1310. hozzászólásra
Kinek a magja???
Válasz #1309. hozzászólásra
1.25 lityit kapott
Válasz #1308. hozzászólásra
Birja a pulsarral???
Válasz #1306. hozzászólásra
Imeria ápr 12
Válasz #1299. hozzászólásra
Ebben a földben mióta az enyém 22 éve nem volt napra, de a tzs-nek is előtte cukorrépa meg kukszi volt!!! Nekem 2 szer volt most búza előtte meg 1 szer kukszi, a szinét befojásolja a nitrogén is. A föld az 6.3 Ak/ ha, valójában csak azért szerintem mert a volt tsz vezérkernak fájt rá a foga anno.
Válasz #1305. hozzászólásra
Fajta????? Vetés idő????
Válasz #1304. hozzászólásra
55000
posza homokba nem merem többel.
Válasz #1302. hozzászólásra
Szép csak egy kicsit ritka, mennyi a tőszám 50.000/ha???????
Válasz #1302. hozzászólásra
Ez szép.Vannak nagyon rosszak.
150kg 27-es/ha
Válasz #1300. hozzászólásra
Nekem is van későbbi vetés azok most kapják majd a napokban a 130kg/ ha adagot nitrogénből. Túl sokat nem szabad neki adni mert az olajtartalmat rontani tudja.
Csak azért mert itt idén nem ment nitrogén külön napraforgóra. Vetéskor 200kg 3x15-ös komplex, illetve valahová 4:20:20 Timac agro és kész.
Én szórtam volna nitrogént, hiába mondtam de most nem úgy lett, ezt nem éndöntöttem most el.
Mondjuk ugyan olyan az E82 mint ami ittvan képen, szépek a levelek, jó az állomány. Viszont van még egykét gyengébb fődön későbbi vetés azok még járhatóak és a színük sem olyan jó mint a jobb fődeken, ezt mghintem még csak tudnék fődre menni
Válasz #1295. hozzászólásra
Érdekes a színe.Miért?
E82-es,vetéskor 220 kg N34.
Válasz #1296. hozzászólásra
Én csak álományban szórtam ,mikor a napra 60-70 centis volt 130kg/ha, abból 1/3 34% péti 2/3 27% mas ekézéssel összekötve.
mindenki nyomott nitrogént is napraforgó alá?
Volt aki csak vetéskor komplexet aztán annyi???
Tegnapi napra szemle:
fajta: Primis
vetés ideje:április 27.
Válasz #1293. hozzászólásra
(itt van olyan aki 700 hekire már vett JD szöcskét de nem megy bérmunkázni vele)
Válasz #1291. hozzászólásra
Majd küldök neked egyet galambbal...
Oszt hallgathatjátok ahogy hegedül...
Válasz #1291. hozzászólásra
Erre nyomattak mindenfélét , volt kontroll is , de esküszöm semmit nem látni rajtuk , sőt még a kezelteken is vannak imitt-amott kisebb foltok.
Úgyhogy megmenekültél úgy egy mázsa árának az elverésétől...{:cool:
De menni kéne már döglenem...
Válasz #1290. hozzászólásra
áh annyit nem ér
(sajna nincs szöcske a környéken )
Válasz #1289. hozzászólásra
Gondolom a Fungicid-et nem dobsz rájuk...
Válasz #1287. hozzászólásra
kelni egyformán keltek, csak a hibrid más ( 1.adagio+imeria és 2.alexandra+imeria, a syngesek a virágosabbak , a forgókon elég sokat lelegeltek a nyulak, őzek )
Válasz #1286. hozzászólásra
Voltam ott is úgy egy hónapja... Mondjuk akkor még csak kölök naprákat-kukákat láttam...
Válasz #1285. hozzászólásra
Azt látni , hogy nem egyformán keltek , de szépek , fejlettek.
Válasz #1282. hozzászólásra
jaa Nádudvar persze ott volt fotózva
Válasz #1284. hozzászólásra
jaja azt hittem jártál arra
hmm más világ az
felénk meg ilyesmi a napra
Válasz #1283. hozzászólásra
Ja gyártót az vágtam csak arra értettem , hogy ezt az olasz portékát én csak a neten láttam egy Nádudvari honlapon...
Válasz #1281. hozzászólásra
neomabrió 45q (aki az alatt tertmel az valamit elbaxott)
ja az R mó
Válasz #1280. hozzászólásra
Nu or Italiano ?
Válasz #1279. hozzászólásra
Miért mennyi és mi az etalon ?
Válasz #1279. hozzászólásra
ott ahol a fehér ekéket láttad hallottad
Válasz #1278. hozzászólásra
ahol ez van az nagyon gyengének számit
Válasz #1276. hozzászólásra
+- 3,5 tonna
Válasz #1275. hozzászólásra
Ez nagyon tud ha akar...
Vetekszik a súlya az ólom söréttel.
Válasz #1275. hozzászólásra
ezek meg ma voltak ilyenek
Tegnap ilyen volt az LG 56.55.
Válasz #1258. hozzászólásra
Üdv!
Nekünk a 4590 ilyen mint itt neked ezen a képen, nem olyan felfelé égnek álló...