Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jópár éve sokszor megcsinálták!! És hogy érdemese volt?? Az elsö kiváló és a második még elfogadható termést ha öszeadtad és elosztotad a bevételt a 2 évre akkor még mindig jónak számitott a bevételed!! De ebben az elektromos bevalású világban ha kiszurnak azzal hogy nem tartottad be az 5 évet és pláne rögvest vetetted akkor ha jol tudom a földalapú támogatásod ugrik.. Szoval vagy kockáztatsz vagy sumákolsz vagy nemkéred a támogatást vagy meguszod vagy megbuksz.. Talán viszmajor és ráfogod hogy árvakelés.. De mivel van terület bejárás is ha gyanús vagy ezért hietö mesét találj ki!!!
Válasz #1114. hozzászólásra
Köszi,gondolkodom a Proponit+Ziccer- ben is, azt mondod kiméletesebb a naprával mint a Trophi, Pedig azt írják a Proponit hatóanyagára is hogy sok csapadékkal bánthatja, ezek szerint mégsem annyira mint a Trophi.A Dual+Oxy jó lenne csak az ára kicsit húzós
Üdv . Én használtam tavaj, Gardoprim + -t, és még tettem hozzá 1l galigant kombinációba, humuszos fekete földbe volt, de a hajam az égnek állt mikor májusba mindennap eset, meg jeget is kapott, de kiheverte, és gyönyörű tiszta és jó napra lett belőle. Viszont két tagnak is itt egy pár éve ugyanez a kombináció a sok eső miatt a homokonn lefelezte szó szerint az álományt.
régebben a summiagro forgalmazta a frontiert a pledge mellé. nem lehet, hogy a frontier vitte ki. engem a frintier már megszopatott régen, ezért nem használok winget
Van a környéken egy nagy cég kb vagy 200 hekit lenyomtak vele,és olyan 60% kipusztult.Nekem régebben volt és jó volt idén is fújom ahol tőbb a parlagfű csak nem lesz annyi eső mint tavaj. Gardoprimot használt már valaki?
"Napraforgóban a Goal duplo 0,5 l/ha dózisa az ellenálló gyomfajok – pl. parlagfű, csattanó maszlag vagy selyemmályva – ellen is biztos hatást ad"
Azért ez egy kicsit erős,parlagfű ellen nálunk nem vált be.
Na ez ujdonság nem tudtam,itt az eggyik koma lenyomta 20cm-es korába mert már birkozott a fűvel, az összes levelét levitte,de kihajtott,én pledget használtam 4 leveles állományba az jó volt nem nagyon bántotta
9523 hozzászólás
Válasz #1122. hozzászólásra
caussade
mik lesznek idénre a sláger fajták?
mire adtok pézt ami megéri a pénzét?????
Válasz #1118. hozzászólásra
Jópár éve sokszor megcsinálták!! És hogy érdemese volt?? Az elsö kiváló és a második még elfogadható termést ha öszeadtad és elosztotad a bevételt a 2 évre akkor még mindig jónak számitott a bevételed!! De ebben az elektromos bevalású világban ha kiszurnak azzal hogy nem tartottad be az 5 évet és pláne rögvest vetetted akkor ha jol tudom a földalapú támogatásod ugrik.. Szoval vagy kockáztatsz vagy sumákolsz vagy nemkéred a támogatást vagy meguszod vagy megbuksz.. Talán viszmajor és ráfogod hogy árvakelés.. De mivel van terület bejárás is ha gyanús vagy ezért hietö mesét találj ki!!!
Válasz #1117. hozzászólásra
miért nem tudok ezen nevetni
Válasz #1118. hozzászólásra
Mindent lehet , de ha nem is eszi meg a Sclero , akkor is gyengébb lesz mint az elődje , és az árva keléssel is gond lehet...
Napraforgó után lehet vetni napraforgót? Arra gondolva, hogy érdemes e.
Válasz #1102. hozzászólásra
ma vágták össze a ....k
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 16:04:22
Válasz #1115. hozzászólásra
Hát igen , a legkíméletesebb a Dual Oxy volna...
Válasz #1114. hozzászólásra
Köszi,gondolkodom a Proponit+Ziccer- ben is, azt mondod kiméletesebb a naprával mint a Trophi, Pedig azt írják a Proponit hatóanyagára is hogy sok csapadékkal bánthatja, ezek szerint mégsem annyira mint a Trophi.A Dual+Oxy jó lenne csak az ára kicsit húzós
Válasz #1113. hozzászólásra
Mi évekig használtuk fekete földön , és hát csak az ára miatt és tudatlanságból ment eddig.
Erre is érvényes az ha nem kap esőt semmit se ér de ha sokat kap akkor meg teljesen kiviheti a naprát ahol összefolyik a szer.
Nem ajánlom. Tudom hogy a többi drága , de áldozni kell rá ...
Próbáld ki a Proponit+ Ziccer-t(ez is a GOAL) Arysta kombinációt hektáronként nettó 11500-ért.
Vagy a még szelektívebb Dual Gold Oxy-t(ez is GOAL)... 12000nettó /heki
Válasz #1112. hozzászólásra
Üdv az 1104-es Hsz.-re tudsz valamit mondani,.?? Főleg homokra érdekelne, alsó dózissal , goal duplóval kombinációba.
Válasz #1096. hozzászólásra
A Gardoprim ha nem kap esőt hamar , akkor szart se ér.
Ha sokat kap viszi a Naprát is...
Ha kap rögtön egy kicsit és utána se sokat , akkor jó . Ez csak amolyan imádkozós szernek hívom.
A Wing-nek a nyomába se érhet.
Válasz #1110. hozzászólásra
Ez pontosan így megy ...
Válasz #1109. hozzászólásra
ennyi
aki megveszi azon az áron megfogják azt a pénzt amit a nagyok kedvezményénél "elvesztenek".
Válasz #1108. hozzászólásra
57640 a 150-es, amit most néztem.Elgondolkodtató....... hasonló elven működik mint a felvásárlás...
egyik cégtől ma kaptam meg az árajánlatot Neomára 47eFt/80e szem
egyszerűen nem jutottam szóhoz. 2x rákérdeztem hogy nem 150e kaszat nettó ára?
ilyenkor belegondolok aki nem jár utána mekkorákat bukhat.
így nézett ki tavaj május közepe felé, jó adag jég és a gyomirtóhatása, végül ez 23g nettó lett ami nem kapott jeget az meg 27nettó.
Válasz #1103. hozzászólásra
Itt volt syngentáskisérlet de nagyon fogta a naprát,amúgy tiszta volt
Válasz #1104. hozzászólásra
Tavaj a szomszéd azzal nyomta volt kb szemre 10% pusztulás de végűl adott neki 4 tonnát
Én is kérdeznék . Volt már akinek a Trophi , sok csapadék miatt bántotta a naprát??
Üdv . Én használtam tavaj, Gardoprim + -t, és még tettem hozzá 1l galigant kombinációba, humuszos fekete földbe volt, de a hajam az égnek állt mikor májusba mindennap eset, meg jeget is kapott, de kiheverte, és gyönyörű tiszta és jó napra lett belőle. Viszont két tagnak is itt egy pár éve ugyanez a kombináció a sok eső miatt a homokonn lefelezte szó szerint az álományt.
Válasz #1100. hozzászólásra
meg van még a pótkocsim?
Válasz #1099. hozzászólásra
Nem tudom milyen egyszikűirtót tettek mellé, Nekem tavaj jó volt a Wing semmi baj nem volt vele
Válasz #1093. hozzászólásra
Akkor az nem én lennék
régebben a summiagro forgalmazta a frontiert a pledge mellé. nem lehet, hogy a frontier vitte ki. engem a frintier már megszopatott régen, ezért nem használok winget
Válasz #1095. hozzászólásra
Az galigán (ugyan az mint a goal) volt amit használt
Válasz #1095. hozzászólásra
annyit tud, mint amennyibe kerül. ezek közül még mindig a racer viszi magasan a pálmát
idén azért lesz egy kis pledges trükközés
Válasz #1093. hozzászólásra
Van a környéken egy nagy cég kb vagy 200 hekit lenyomtak vele,és olyan 60% kipusztult.Nekem régebben volt és jó volt idén is fújom ahol tőbb a parlagfű csak nem lesz annyi eső mint tavaj. Gardoprimot használt már valaki?
Válasz #1094. hozzászólásra
Ennyit tud a pledge.Egyszer megjártam vele én is, sima pénzkidobás volt.
Válasz #1090. hozzászólásra
Ö szerbtövist akart vele lenyomni,de az is kinőtte mint a szotya,a gyengébb gyomokat mint a vadrepce azokat vitte
Válasz #1090. hozzászólásra
van ismerősöm az esküszik a pledgere
Válasz #1089. hozzászólásra
a szineket nem lehet keverni
Válasz #1085. hozzászólásra
szóval kibaffa
Válasz #1086. hozzászólásra
De gondolom a füveket se
Válasz #1084. hozzászólásra
Milyet ződet
Válasz #1083. hozzászólásra
"Napraforgóban a Goal duplo 0,5 l/ha dózisa az ellenálló gyomfajok – pl. parlagfű, csattanó maszlag vagy selyemmályva – ellen is biztos hatást ad"
Azért ez egy kicsit erős,parlagfű ellen nálunk nem vált be.
Válasz #1085. hozzászólásra
kb vagy 3 hét mulva
Válasz #1083. hozzászólásra
Na ez ujdonság nem tudtam,itt az eggyik koma lenyomta 20cm-es korába mert már birkozott a fűvel, az összes levelét levitte,de kihajtott,én pledget használtam 4 leveles állományba az jó volt nem nagyon bántotta
Válasz #1077. hozzászólásra
Ha még nem láttál nagyon csúnyát...
Ha lenyomod állományba , csak úgy menj ki megnézni később , ha van nálad szív gyógyszer...
Válasz #1082. hozzászólásra
akkor jól döntöttél. és vegyél trakit is elé
Válasz #1080. hozzászólásra
http://www.dowagro.com/hungary/eu/hun/hu/prod/herbicides/goalduplo.htm
Válasz #1081. hozzászólásra
ja velem
Válasz #1079. hozzászólásra
nem veled beszéltem valamelyik nap telefonon?
Válasz #1077. hozzászólásra
A goalt nem hiszem a pledget lehet állományba.
Válasz #1078. hozzászólásra
Talán az enyém is megjön akkorra
Válasz #1076. hozzászólásra
még nem volt időm rá
tizedikéig van még idő
Válasz #1069. hozzászólásra
most olvasom a goal duplot lehet a napra 4 leveles koráig állományban is használni.
így próbáltad?
Válasz #1075. hozzászólásra
kihajtottad már a pókokat az optimából?
Válasz #1073. hozzászólásra
drága a szotya és a tapasztalat
Válasz #1070. hozzászólásra
Nemtudom,sose fújtam.Elvileg bedolgozós,azért se próbáltam.