Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz blsjela #7919. hozzászólásáraEz igen
Nagyon szép
Először azt hittem valami pici traktor,
Utána láttam hogy a napraforgó nagy, és nem a traktor kicsi
Válasz A.I. #7917. hozzászólásáraÖrülök, hogy jobban vagy.
Nagyon sok gond lesz idén, gyomirtó át sodródás miatt. Én is azt a keveset alig tudtam le fújni.
Válasz ...:::Pisti:::... #7916. hozzászólásáraA szél ez kifeszít engem is, mikor kérdeztem, hogy végülis mivel fújtad, akkor még itt ordított, egyszer meg elállt szinte mint ha bezárták volna az ablakot 0ra!
Így gyorsan kiszaladtam volt még egy kis napraforgó gyomirtás, gyorsan megütöttem!
Köszönöm, meg van, működik, de a '24es olimpián már nem vállalom a 110 gátat!
Válasz A.I. #7915. hozzászólásáraÜdv.
Köszönöm kérdésed,
Egyik sem.
Szeles idők voltak, elkezdett bujkálni kifelé, igaz nagy keservesen kelt kifelé.
Nem olyan gazos mint amire számítottam.
Remélem a térded meggyógyult.
Válasz 5465 #7907. hozzászólásáraKöszi! Csak délután érek majd oda, hogy megnézzem, de bízom benne, hogy megúszta. A hírek alapján jól körbevert minket, 10-20 km-rel odébbról nagyon durva képeket osztanak meg ismerőseim. Itt a háznál 5 mm esett, az elején pici jéggel.
Egyébként pont tegnap, pár órával a vihar előtt voltam arra:
Válasz Géza15 #7895. hozzászólásáraKontaktot permetezni levéltetűre nem sok értelme van. A levél fonákáról és a hajtáscsúcs rejtett részéről nem nagyon fogja levinni.
Idén még a felszívódó szerek sem működnek tökéletesen!
Válasz Géza15 #7900. hozzászólására3000ft br/ha rapid cs, vetés fehérítők ellen fujtam gabonában. De jo tetvek ellen is. Ennek legalább 4-5nap tartam hatást ir marketingje A decisnek meg csak taglózó hatása van. De a mi növény védősünk nedvesítő szer nélkül fújatta..... tisztán. Sztem már ő sem bízik ezekben a sz.....ban.........sajnos
Válasz Géza15 #7895. hozzászólásáraNekem a gyomírthoz hozzá teszi a rovarőt a növényvédős,ami 0.15 a dózis,de mivel listegó plus a gyomirtó ezért nem kell nedvesito.
Búzában 0.1 l/ha a nonit adagja.
Válasz Géza15 #7895. hozzászólásáraLevél tetvek???? Erre felé az aszály és ezek a dögök sanyargatják a naprát. Sztem teljesen mindegy.... úgy sincs tartam hatása a decisnek. Mennyire jön ki 2dcl/ ha most nálatok?
Sziasztok!
Holnap fújnánk decis megával a napraforgót és a leírás alapján 0,15 liter kell belőle. Szerintetek ez elég, mert úgy emlékszem, hogy a növényvédős 0,2 lotert mondott..
Illetve a nonit az jó hozzá ugye? Ennek mi a dózisa 1000 literhez 2,5 dl?
Válasz k.attilatordas #7892. hozzászólásáraLehet,hogy elfelejtkezett róla,hogy ez is az övé.De komolyra fordítva a szót,ha az enyém lenne, kiszántanám és újra vetném,akkor még lenne belőle valami.
Válasz R Sándor #7873. hozzászólásáraVetés után 3 nappal rájujtam kapott rá pár nappal utánna 7mm . Vannak már jó felűl kezelők persze ha olyan a hibrid hogy lehet
.
9523 hozzászólás
Válasz GREVEN #7922. hozzászólásáraMi minden évben védekezünk,most Propulse lesz
Expresszes Pios naprába találkozott valaki peronoszpórával esetleg idén?
Sose volt még nekünk egy tő se beteg, most itt ott akad benne pár.
Érdemes vagy kötelező cselekedni valamivel ellene?
Ha igen, mivel?
Válasz blsjela #7919. hozzászólásáraMikori vetés? Esőt kapott vetés után?
Válasz blsjela #7919. hozzászólásáraEz igen
Nagyon szép
Először azt hittem valami pici traktor,
Utána láttam hogy a napraforgó nagy, és nem a traktor kicsi
én ma betöltötték kapott 200kg 27% ost majd csak lesz eső.
Válasz A.I. #7917. hozzászólásáraÖrülök, hogy jobban vagy.
Nagyon sok gond lesz idén, gyomirtó át sodródás miatt. Én is azt a keveset alig tudtam le fújni.
Válasz ...:::Pisti:::... #7916. hozzászólásáraA szél ez kifeszít engem is, mikor kérdeztem, hogy végülis mivel fújtad, akkor még itt ordított, egyszer meg elállt szinte mint ha bezárták volna az ablakot 0ra!
Így gyorsan kiszaladtam volt még egy kis napraforgó gyomirtás, gyorsan megütöttem!
Köszönöm, meg van, működik, de a '24es olimpián már nem vállalom a 110 gátat!
Válasz A.I. #7915. hozzászólásáraÜdv.
Köszönöm kérdésed,
Egyik sem.
Szeles idők voltak, elkezdett bujkálni kifelé, igaz nagy keservesen kelt kifelé.
Nem olyan gazos mint amire számítottam.
Remélem a térded meggyógyult.
Válasz ...:::Pisti:::... #7914. hozzászólásáraMire jutottál a múltkor a 2,4d vagy glifozát dologgal?
Glifóval fújtad?
Válasz Mtz 550E #7913. hozzászólásáraHali
Este általában nincs szél,
És jobban fel is tud szivódni, tovább nedves a levél, nem szárad meg olyan hamar.
Hali!
Pulsar plus mikor jobb kijuttatni este vagy reggel? Vagy mikor jobb!
Válasz Géza15 #7910. hozzászólásáraTegyen hozzá Refinet. Akkor olyan lesz mint a Eworelle. Sokkal joban fogja a gyomokat.
Válasz Géza15 #7910. hozzászólásáraEz inkább szúrós szerbtövis, az iringó máshogy néz ki, írd be keresőbe. Azt nem tudom, hogy kiviszi-e az express.
A képen látható gyom a mezei iringó?
Az express gyomírtó kiviszi?
Válasz 5465 #7907. hozzászólásáraKöszi! Csak délután érek majd oda, hogy megnézzem, de bízom benne, hogy megúszta. A hírek alapján jól körbevert minket, 10-20 km-rel odébbról nagyon durva képeket osztanak meg ismerőseim. Itt a háznál 5 mm esett, az elején pici jéggel.
Egyébként pont tegnap, pár órával a vihar előtt voltam arra:
Válasz Géza15 #7895. hozzászólásáraKontaktot permetezni levéltetűre nem sok értelme van. A levél fonákáról és a hajtáscsúcs rejtett részéről nem nagyon fogja levinni.
Idén még a felszívódó szerek sem működnek tökéletesen!
Válasz Bárány #7860. hozzászólásáraEz nagyon szép
Megúszta a tegnapot?
Válasz Géza15 #7905. hozzászólásáraIgen
Válasz apuci #7904. hozzászólásáraGondolom leviszi úgy is?
Válasz Géza15 #7902. hozzászólására300 van az utalványon én 250 fújom!
Válasz Géza15 #7900. hozzászólására3000ft br/ha rapid cs, vetés fehérítők ellen fujtam gabonában. De jo tetvek ellen is. Ennek legalább 4-5nap tartam hatást ir marketingje A decisnek meg csak taglózó hatása van. De a mi növény védősünk nedvesítő szer nélkül fújatta..... tisztán. Sztem már ő sem bízik ezekben a sz.....ban.........sajnos
És mennyi vízzel fújjátok?
Válasz III.Gyula #7899. hozzászólásáraKöszi
Válasz Öcsike61 #7898. hozzászólására2550 forint nettó.
Nálunk is ugyan ez a helyzet.
Válasz Géza15 #7895. hozzászólásáraNekem a gyomírthoz hozzá teszi a rovarőt a növényvédős,ami 0.15 a dózis,de mivel listegó plus a gyomirtó ezért nem kell nedvesito.
Búzában 0.1 l/ha a nonit adagja.
Válasz Géza15 #7895. hozzászólásáraLevél tetvek???? Erre felé az aszály és ezek a dögök sanyargatják a naprát. Sztem teljesen mindegy.... úgy sincs tartam hatása a decisnek. Mennyire jön ki 2dcl/ ha most nálatok?
Válasz blsjela #7896. hozzászólásáraÉn is úgy látom
De szerintem nem lesz vele gond
Pár nap és a gaz végleg tulnovi a szotyit...
Válasz k.attilatordas #7889. hozzászólásáraKicsit naprafórgós a gaz ????.
Sziasztok!
Holnap fújnánk decis megával a napraforgót és a leírás alapján 0,15 liter kell belőle. Szerintetek ez elég, mert úgy emlékszem, hogy a növényvédős 0,2 lotert mondott..
Illetve a nonit az jó hozzá ugye? Ennek mi a dózisa 1000 literhez 2,5 dl?
Válasz Földönfuto #7893. hozzászólásáraAz a vicc hogy az utcája bejárata ott van kb ahol a fotó készült
Minden nap látnia kell
Válasz k.attilatordas #7892. hozzászólásáraLehet,hogy elfelejtkezett róla,hogy ez is az övé.De komolyra fordítva a szót,ha az enyém lenne, kiszántanám és újra vetném,akkor még lenne belőle valami.
Válasz Földönfuto #7891. hozzászólásáraNem tudom... nem az enyém.
A helyi kiskiraly műveli... volt Tsz
Válasz k.attilatordas #7889. hozzászólásáraMég ilyet nem láttam.Nem volt gyomírtva?
Mit szoltok ehhez....
Válasz Bárány #7887. hozzászólásáraDiniro gold
Válasz barazdabetyar. #7885. hozzászólásáraMilyen gyomirtó?
Válasz Traktoros Jani #7883. hozzászólásáraAkkor majd ma délután nézz rá.
Válasz kis Zombi #7884. hozzászólásáraNem ám.Ez gyomirtó.Újra lesz vetve.
Válasz ..,-:) #7881. hozzászólásáraBiztos nem galamb, az a sziklevet csípi le.
Válasz fexco #7882. hozzászólásáraPénteken lett szórva ma néztem mintha semmi nem történt. Van mezei Acat, folyóka..
Válasz Traktoros Jani #7880. hozzászólására4-5 nap
Válasz barazdabetyar. #7875. hozzászólásáraNyúl
Galamb
Ne aggódj, jobban bokrosodik……..
A pulsar plus hatása mennyi idő után látszik?
Válasz barazdabetyar. #7875. hozzászólásáraEz bizony nyuszi
Válasz III.Gyula #7876. hozzászólásáraSzerintem gyomirtó felverődés.
Válasz III.Gyula #7876. hozzászólásáraKijavított ez a szar,leharapta akart lenni!
Válasz barazdabetyar. #7875. hozzászólásáraValószínűleg lejárata a nyúl.
Ez mitől van?
Válasz R Sándor #7873. hozzászólásáraVetés után 3 nappal rájujtam kapott rá pár nappal utánna 7mm . Vannak már jó felűl kezelők persze ha olyan a hibrid hogy lehet
.