Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szabika #6369. hozzászólásáraA racer (főleg parlagfű ellen). A gardoban van dual ezért van hatása az egyszikűek ellen bár érdemes kiegészíteni meg 0,4 literrel. A racer kétszikűek ellen hat kell mellé pl dual, spectrum.
Válasz Celtises #6364. hozzászólásáraNem most majd jövőre, csak agyalok.
Úgy jön ki a vetésforgó hogy lenne lehetőségem árpa után napraforgó elé tenni zöldtrágyát.
Válasz 44claasgarantos #6363. hozzászólásáraNedves meleg vétőágy,hosszabbtávon lehűlés nélkűl,hogy a barkó és nyúlak elől robbanasszerűen tudjon nőni.Általában ez április második hete.
Kinek mi a véleménye: napraforgó elé zöldtrágyázni?
Csinálta már valaki?
Nyilván keresztesek kizárva, de pillangósokkal lehetne esetleg? Kórtanilag mennyire lehet probléma? stb.
Válasz attijd #6354. hozzászólásáraBocs: azt hittem ide is leírtam, de a napra vetőmagosba ment csak:"Volt két-három évig a Yarának 0-28-20-as cucca, abból 2q vetés előtt bedolgozva, vetéskor max 2q pétisó plusz 20kg starter, kultivátorral max 1q 34-es ha úgy láttuk, hogy igényli. Persze gombaölővel: Pictor vagy Picasso+valami bór. Idén is fogok valami PK-t aládolgozni!"
Válasz Dinnyés Laci #6350. hozzászólásáraNálam Bacardi 3,5 tonna/ha alatt nem szokott lenni, 2017-ben 17ha 4,6t/ha átlagot tudott, az út túloldalán 12ha ugyanolyan talajon azonos technológiával valami maisadur kerek 1 tonnával maradt el...
Válasz VMisi #6344. hozzászólásáraUtoljára 2013-ban volt olajos, fajtája: Alexandra PR, azóta csak HO. Az akkori pontos termésekre nem emlékszem, de manapság jobbak, az biztos.
Az áttérésnek oka volt a másokkal közös betakarítás és tárolás, néha közös értékesítés is. (takarodjon ki időben a magtárból a kukorica elől)
Nálunk a napraforgó viszonylag kis volumen, nem ezzel akarjuk megváltani a világot.
Válasz Bárány #6341. hozzászólásáraCsakis HO? Teljesen áttértél erre? Milyen hagyományos volt előtte és mennyivel terem ez kevesebbet? Nem próbáltunk még a ho-t.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6338. hozzászólásáraJa, azt nekem is mondták, hogy rendelhetek, meg felveszik a rendelésem, csak majd márciusban derül ki, hogy tényleg kapok-e magot.
Ezzel meg hogy tervezzek?
Válasz Bárány #6330. hozzászólásáraNekem már szeptember közepén szóltak hogy ha akarok választani magot akkor rendeljek egyből mert később nem lesz...(Csirázási gondokat hallottam ismét)
Válasz Bárány #6330. hozzászólásáraNem rossz dolog az,sőt.Ha így fog nálunk is lenni,nem fogom bánni.Csak a kérdésére írtam körbe,hogy nálunk még nem fogyott el,majd esetleg április közepén,lehet ilyen gond.
Válasz mtz1221 #6329. hozzászólásáraIgazából mindenki sejti, hogy ez beugratás lehet, de egyrészt nem meri az ember megkockáztatni, hogy mi van, ha mégis igaz (mert azért volt már ilyen is), másrészt meg az évvégi költségek alakításába már sokaknál ez a tétel beépült, megszokottá vált.
Válasz 5465 #6307. hozzászólásáraEz érdekes téma,nálunk ilyen nincs hogy előrendelés.Március elején-közepén majd bemegyek akitől venni szoktam és megrendelem ami kell.Az a vicc hogy már évek óta amit írtok ősszel hogy nálatok már elfogyott,azok nálunk márciusban vannak gond nélkül,1 hétre meg is kapom őket rendelés után.
9524 hozzászólás
Válasz kukaccsosz #6372. hozzászólásáraSemmi gond.
Válasz szabika #6369. hozzászólásáraNem azonos kategória szerintem, a racer a jobb. / list.ára is: 6900 Ft/liter, 2,5 lityivel /
Válasz RkTomi #6371. hozzászólásáraJogos, elírtam.
Válasz kukaccsosz #6370. hozzászólására0,3 literrel 2018 óta mert így kapod meg a DualGold maximális hatóanyag mennyiségét a 0,4-el már túlléped.
Válasz szabika #6369. hozzászólásáraA racer (főleg parlagfű ellen). A gardoban van dual ezért van hatása az egyszikűek ellen bár érdemes kiegészíteni meg 0,4 literrel. A racer kétszikűek ellen hat kell mellé pl dual, spectrum.
Halló kolegák!
Gardoprim plus golddal van valakinek tapasztalata Racerrel szemben melyik a hatásosabb?
Sziasztok bacardit ki mennyivel szokta vetni?
Válasz Celtises #6364. hozzászólásáraNem most majd jövőre, csak agyalok.
Úgy jön ki a vetésforgó hogy lenne lehetőségem árpa után napraforgó elé tenni zöldtrágyát.
Válasz 44claasgarantos #6363. hozzászólásáraNedves meleg vétőágy,hosszabbtávon lehűlés nélkűl,hogy a barkó és nyúlak elől robbanasszerűen tudjon nőni.Általában ez április második hete.
Mert mikor tervezed
Válasz sulla #6361. hozzászólásáraFelesleges. Most gondoltad?
Ki mikor tervezi vetni a napraforgót
Tavalyi Kb 2 bontott zsák neoma vetomag eladó... Száraz, hűvös helyen volt tárolva. Szabolcs megye, akit érdekel irjon...
Üdv Mindenkinek!
Kinek mi a véleménye: napraforgó elé zöldtrágyázni?
Csinálta már valaki?
Nyilván keresztesek kizárva, de pillangósokkal lehetne esetleg? Kórtanilag mennyire lehet probléma? stb.
Válasz Dave #6358. hozzászólásáraA Plus-ban lévő gyári hatásfokozó miatt a nem CLP forgó eldől, mint a rothadt nád...
Válasz Dave #6358. hozzászólásáraDóziskülönbség, illetve a tapadó! A pulsar pluszban gyárilag van hozzátéve tapadó!
Válasz bendix #6357. hozzászólásáraA pulsar és a pulsar plusz között csak az engedélyezett dózis a különbség nem? A hatóanyag ugyan az.
Válasz Attikaa #6356. hozzászólásáraNem!!! A Neoma csak sima Pulsarral gyomirtható, a Pulsar Plust nem bírja!
Neoma ès Bacardi mehet egymás mellè ugyanazon technológiával vagyis pulsar plusszal gyomírtható mindkettő?
Válasz attijd #6354. hozzászólásáraBocs: azt hittem ide is leírtam, de a napra vetőmagosba ment csak:"Volt két-három évig a Yarának 0-28-20-as cucca, abból 2q vetés előtt bedolgozva, vetéskor max 2q pétisó plusz 20kg starter, kultivátorral max 1q 34-es ha úgy láttuk, hogy igényli. Persze gombaölővel: Pictor vagy Picasso+valami bór. Idén is fogok valami PK-t aládolgozni!"
Válasz gcastle #6353. hozzászólásáraMilyen tápanyag technológiával?
Válasz Dinnyés Laci #6350. hozzászólásáraNálam Bacardi 3,5 tonna/ha alatt nem szokott lenni, 2017-ben 17ha 4,6t/ha átlagot tudott, az út túloldalán 12ha ugyanolyan talajon azonos technológiával valami maisadur kerek 1 tonnával maradt el...
Válasz Dinnyés Laci #6350. hozzászólásáraNálunk a Bacardi jobban szerepelt, ezért neostart mar nem is vetünk. Igaz közvetlen egymás mellett nem volt.
Válasz Dinnyés Laci #6350. hozzászólásáraÉs akkor neked mi a véleményed róluk?
Neostar-t és bacardit hasonlította már valaki össze azonos körülmények között?
melyik lehet a jobb?
szoktam mindkettőt vetni de egymás mellé még nem vetettem
Válasz Bobo77 #6347. hozzászólásáraOk!
Válasz Bárány #6346. hozzászólásáraItt meg ezzel kell megváltani a világot.
Válasz VMisi #6345. hozzászólásáraHO! Fórumtalálkozón megbeszéljük
Válasz VMisi #6344. hozzászólásáraUtoljára 2013-ban volt olajos, fajtája: Alexandra PR, azóta csak HO. Az akkori pontos termésekre nem emlékszem, de manapság jobbak, az biztos.
Az áttérésnek oka volt a másokkal közös betakarítás és tárolás, néha közös értékesítés is. (takarodjon ki időben a magtárból a kukorica elől)
Nálunk a napraforgó viszonylag kis volumen, nem ezzel akarjuk megváltani a világot.
Válasz Bobo77 #6342. hozzászólásáraNeked mi véleményed a HO vs LO termesztésről?
Válasz Bárány #6341. hozzászólásáraCsakis HO? Teljesen áttértél erre? Milyen hagyományos volt előtte és mennyivel terem ez kevesebbet? Nem próbáltunk még a ho-t.
Válasz Bárány #6341. hozzászólásáraViballával nincs párja az tutti.
Válasz Bárány #6341. hozzászólásáraSzintén
Válasz Bobo77 #6337. hozzászólásáraTutti
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6338. hozzászólásáraJa, azt nekem is mondták, hogy rendelhetek, meg felveszik a rendelésem, csak majd márciusban derül ki, hogy tényleg kapok-e magot.
Ezzel meg hogy tervezzek?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6338. hozzászólásáraTe szerencsés vagy!
Válasz Bobo77 #6334. hozzászólásáraMèg lehet rendelni bármelyikből,
Igaz most is azt mondják, ezek már az útolsó zsákok, hahaha
Válasz Bárány #6336. hozzászólásáraMit választottál?
Válasz Bobo77 #6334. hozzászólásáraIgen, ismerős a dolog. Mi is már ki is fizettük.
Válasz mtz1221 #6333. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Bárány #6330. hozzászólásáraNekem már szeptember közepén szóltak hogy ha akarok választani magot akkor rendeljek egyből mert később nem lesz...(Csirázási gondokat hallottam ismét)
Válasz 5465 #6332. hozzászólásáraHa jól emlékszem bruttó 250 euró körül volt a 150000 szemes a tavasszal.
Válasz mtz1221 #6329. hozzászólásáraDe amúgy van nálatok Experto ?
S ha igen kb, milyen árban ?
Válasz Bárány #6330. hozzászólásáraNem rossz dolog az,sőt.Ha így fog nálunk is lenni,nem fogom bánni.Csak a kérdésére írtam körbe,hogy nálunk még nem fogyott el,majd esetleg április közepén,lehet ilyen gond.
Válasz mtz1221 #6329. hozzászólásáraIgazából mindenki sejti, hogy ez beugratás lehet, de egyrészt nem meri az ember megkockáztatni, hogy mi van, ha mégis igaz (mert azért volt már ilyen is), másrészt meg az évvégi költségek alakításába már sokaknál ez a tétel beépült, megszokottá vált.
Válasz 5465 #6307. hozzászólásáraEz érdekes téma,nálunk ilyen nincs hogy előrendelés.Március elején-közepén majd bemegyek akitől venni szoktam és megrendelem ami kell.Az a vicc hogy már évek óta amit írtok ősszel hogy nálatok már elfogyott,azok nálunk márciusban vannak gond nélkül,1 hétre meg is kapom őket rendelés után.
Bedolgozva kell a 3 l/ha, sajnos.
Válasz Dave #6326. hozzászólásáraEgy traktoros gereblye kb. jó lehet ilyen célra.
Vagy egy hengerezés.
Válasz vén cigány #6321. hozzászólásáraA felső pár centibe belehet kérdés mivel, de bemosó csapadék akkor is szükséges.
Válasz vén cigány #6321. hozzászólásárabedolgozva nekem nem volt jó...
aprómorzsás felszinre szórva dolgozik szépen