Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csoppika #5918. hozzászólásáraEz a 4,5 hektáros táblám halmozottan hátrányos.
Szar volt a magágy is mert nem fagyott ki a szántás.
Aztán volt drótféreg is, pedig Cruiser - es csávázott SY mag volt.
Aztán másfél hónap értékelhető csapadék nélkül, közben nyúl, őz, szarvas.
Szóval nem egy sikersztori...
Napraforgóban senkinél sem jelentkezett még alternária(barnás levélfoltosság), mintha megégette volna valami a levelét.
Ma mentünk ki reggel permetelni, és több helyen is láttunk benne.De már ott az Amistar Sun .
Sokfele sárgulnak az alsó levelek is.
Válasz mtz1221 #5907. hozzászólásáraRegel mentél bele?
Én estefelé szoktam permetezni a nagyob napraforgót, mikor az egész napi melegtől "puháb" a napraforgó, de már nincsen foróság.
Válasz JD 4630 #5904. hozzászólásáraHehe... El is felejtettem, hogy azt is lesnem kell... Erre lehetett a széle. Csak azért gyanús mert a ritka részén jobban látszik...
Válasz Claastra. #5895. hozzászólásáraEzt csinált a tuti egyszikűirtó?
Select superrel nyomtam express után 3. napon, 1,5l simán vitte a fenyércirkót, naprának semmi baja.
Válasz Tobszi #5880. hozzászólásáraHa vanak erőseb gyomfoltok, húzad le azokat fél adagal.
Későb felhigítva nem ér semit, esetleg a napraforgót fogja streszelni.
K.b. 100 liternyi bekevert Pulsar Plus-os gyomirtó maradt a permetezőben. Kifújni már nincs hova, de később ha felhígítom a lombtrágyával kimehet? Vagy hígítsam fel és fújjam rá tisztán?
Válasz Drisa #5874. hozzászólásárajó, de akkor a mellette levő hogy lehet 40 cm magas? Nekem nagyjából az összes nedves földbe került, egész jó vetés volt... mégis ilyennel találkozok, eddig azt hittem, nem vetett a gép, de csak most van kelőben...
Válasz Gatti #5875. hozzászólásáraÉs a most kelővel mi a helyzet? Én is gondban vagyok. A többi 6-8 levél a most kelő két sziklevél. Rá merjem fújni a pulsar plust?
9523 hozzászólás
Válasz borda77 (Joe) #5922. hozzászólásáraOk a fő utca kertjéből fotóztam;) a naprát.
Válasz Marti Miklós #5920. hozzászólásáraÉn vagyok Győrújbaráti bakker!
Válasz Marti Miklós #5920. hozzászólásáraBorda győrújbaráti... Én még arrébb 25-tel...... Rossz pihenőben álltál meg
Válasz csoppika #5912. hozzászólásáraGyőrújbarát, ha jól tudom odavalósi vagy?
Válasz csoppika #5918. hozzászólásáraEz a 4,5 hektáros táblám halmozottan hátrányos.
Szar volt a magágy is mert nem fagyott ki a szántás.
Aztán volt drótféreg is, pedig Cruiser - es csávázott SY mag volt.
Aztán másfél hónap értékelhető csapadék nélkül, közben nyúl, őz, szarvas.
Szóval nem egy sikersztori...
Válasz 5465 #5914. hozzászólásáraEz normálisan kelt, vagy már az esőhiány miatt az is szarabb volt?
Válasz csoppika #5915. hozzászólásáraA tettes hagyott DNS - mintát is...
Válasz 5465 #5914. hozzászólásáraEhhez gyenge az idegrendszerem...
Válasz csoppika #5901. hozzászólásáraaz enyém szebb...
Napraforgóban senkinél sem jelentkezett még alternária(barnás levélfoltosság), mintha megégette volna valami a levelét.
Ma mentünk ki reggel permetelni, és több helyen is láttunk benne.De már ott az Amistar Sun .
Sokfele sárgulnak az alsó levelek is.
Válasz Marti Miklós #5911. hozzászólásáraÍgy nem annyira... Merre van?
Válasz csoppika #5905. hozzászólásáraEz a tábla nem ismerős?
Üdv tagok! Mi a véleményetek a nevibes special sc vadriasztórol?? Lassan.megeszik az egész szotyit!
Válasz mtz1221 #5907. hozzászólásáraeste permetezünk,addigra gumis lessz a napraforgó,ha el id ől egy kicsit 2-3 nap mulva nemlátod már
Válasz mtz1221 #5907. hozzászólásáraRegel mentél bele?
Én estefelé szoktam permetezni a nagyob napraforgót, mikor az egész napi melegtől "puháb" a napraforgó, de már nincsen foróság.
Válasz Claastra. #5893. hozzászólásáraMilyen magas a valtra alja ??Az enyém 45 centi,és 10-15 centivel kisebb Le25-be nem bírtam belemenni mert törte.
Válasz csoppika #5901. hozzászólásáraAz lesz, de nem mész vele semire.....
Nekem is rengeteg van ilyen, hála az őzeknek és szarvasoknak
Válasz JD 4630 #5904. hozzászólásáraHehe... El is felejtettem, hogy azt is lesnem kell... Erre lehetett a széle. Csak azért gyanús mert a ritka részén jobban látszik...
Válasz csoppika #5898. hozzászólásáraJeget nem kapott?
Válasz csoppika #5901. hozzászólásáravagy ha jobban megnézem ez inkább vadkár?
Válasz csoppika #5901. hozzászólásárasajnos felénk is hiányosan kelt, ez milyen napra? olyan fura a levele.
Válasz csoppika #5900. hozzászólásáraEzen a felén lesz azért szár...
Válasz csoppika #5899. hozzászólásáraKései vetés, de talán lesz valami...
Válasz csoppika #5898. hozzászólásáraApró fehér kollégákat látok itt repkedni...
Ez minek a kártétele?
Válasz Claastra. #5895. hozzászólásáraEzt csinált a tuti egyszikűirtó?
Select superrel nyomtam express után 3. napon, 1,5l simán vitte a fenyércirkót, naprának semmi baja.
és hogy ne csak szépeket 20km-rel odébb ahol vetés óta csak 7 mili esett Aumiko amit megfogott az agil
LE 25 ma esti
LE 25 ma esti
Jol tudom magas toszam nem jo
Vannak kiserletek ilyenkor foleg kukoricanal
Válasz krokodil007 #5890. hozzászólásáraTavaly hagyományos vetés volt, idén ez kísérlet. Aratás után mondok eredményt.
Válasz tuto1 #5889. hozzászólásáraTavaly is ennyivel volt vetve? Menyit adot?
Válasz tuto1 #5699. hozzászólására
Iker soros napraforgó.
Kb. 80000 tő / ha.
Válasz DelPiero #5885. hozzászólásáraFertileader Gold, Epso top,
Wuxal Boron plus
Később hídassal Pictor + Wuxal Ascofol
Válasz Bán Zsolt #5886. hozzászólásáraEz egy mókuskerék.Határt,a pénztárca szab.
Bór mellé kellene egy kis molibdén,hogy segítse a felvehetőségét.
Válasz DelPiero #5885. hozzászólásáraKén+bór ill amiben csak hiszel
Sziasztok! Gombaölő mellé mit szoktatok tenni?
Neoma
LE113
Válasz Tobszi #5880. hozzászólásáraHa vanak erőseb gyomfoltok, húzad le azokat fél adagal.
Későb felhigítva nem ér semit, esetleg a napraforgót fogja streszelni.
Válasz Tobszi #5880 hozzászólásár
a
Engedd ki a dulore ahol nincs patak kut vagy viz
K.b. 100 liternyi bekevert Pulsar Plus-os gyomirtó maradt a permetezőben. Kifújni már nincs hova, de később ha felhígítom a lombtrágyával kimehet? Vagy hígítsam fel és fújjam rá tisztán?
Válasz Drisa #5874. hozzászólásárajó, de akkor a mellette levő hogy lehet 40 cm magas? Nekem nagyjából az összes nedves földbe került, egész jó vetés volt... mégis ilyennel találkozok, eddig azt hittem, nem vetett a gép, de csak most van kelőben...
Válasz Bigyófelügyelő #5877. hozzászólásáraGond nélkül no para!!
Válasz Gatti #5875. hozzászólásáraÉs a most kelővel mi a helyzet? Én is gondban vagyok. A többi 6-8 levél a most kelő két sziklevél. Rá merjem fújni a pulsar plust?
nekem meg 2 hét után lassan éledezik racer ráverte az esőt azt csóró szotyi alig heverte ki
meleg no esső
kapna esőt jobban kiheverte volna
Csak így permetezni a bajosabb , mert egy része már nagy van amelyik része meg most kel. Sajnos nekünk is ilyen.
Válasz Agromanó #5871. hozzászólásáraA mag jó az időjárás a sz*r! Nálunk is van ami a héten kelt ki a többi meg 30-40 cm magas...