Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1138. hozzászólásra
Komolyan nem viccelek. Mert mindig masra halgat ja ráadásul a haverjának is ezvan azt is le nyomták! Kész káosz én csak röhögtem rajtuk kinomba, ugy csinalnak mintha most kezték volna!
kultivátorozd meg, igaz, hogy feltöri a növényvédő szer film rétegét, de sokat lendít a napraforgón is, utána kevésbé veri fel az eső is és gyorsabban kinövi. Aztán ha mész bele permetezni, akkor valami lombtrágya esetleg
gyeptörésbe május 11.vetés eddig kb: 140 mm eső nagyon kevés napsütés, vetéssel egy menetbe 150 kg/ ha 27% pétisó, most hogy már rálehet menni le lett fújva 2,25l/ha Panterával.neoma
Válasz #1111. hozzászólásra
Ha a Pendigan ugyan az mint a Stomp akkor 4 évvel ezelött azzal a kombinációval volt kezelve. Tüneteket és az eredményt elöb leírtam.
Válasz #1113. hozzászólásra
Galigannal kezelt napraforgóm esök után sokkal rosszabbul nézett ki. Totálisan le voltak égve a levelek. Nagyon sokáig tartott még észhez tért. Aratáskor 3.8 t/ha lett az eredmény. Neoma.
A másik gyomirtót amit használtál nem ismerem.
Április 20-án vetettük a Pio LE25-öt ma néztem és ahol erősebb ott kb 50-55cm magas hatalmas levelkkel (ahol gyenge ott a fele).
Egyelőre lehet örülni......
Sziasztok Kibújt a napraforgóm, és valami megette az első két sziklevelet ,csak egy kis csonk maradt! Van aki azt mondta nyúl , van aki fácán!Van valami ellenszer erre? vagy vessem újra? Nincs már késő?
1440 hozzászólás
Válasz #1139. hozzászólásra
és már tudják, hogy "okosak" voltak?
Válasz #1138. hozzászólásra
Komolyan nem viccelek. Mert mindig masra halgat ja ráadásul a haverjának is ezvan azt is le nyomták! Kész káosz én csak röhögtem rajtuk kinomba, ugy csinalnak mintha most kezték volna!
Válasz #1133. hozzászólásra
Most komolyan lenyomtátok? Mennyit sikerült?
Válasz #1135. hozzászólásra
Le!
5 heki az összes ugy hogy ez bukta!
Ajajaj.
Ííjjj, lepermeteztétek? Hány hektárt?
az akkor szép lesz és hatásos, legalábbis a naprára
Válasz #1132. hozzászólásra
Köszi szépen mondtam én apamnak de hiaba!
Válasz #1129. hozzászólásra
Szia.
Megkérdeztem a Barolo, nem kezelhető Pulsarral. Nem Imi-s.
Zs.
Válasz #1128. hozzászólásra
tavalyi maradvány? pedig volt csapadék a lebomláshoz
Válasz #1129. hozzászólásra
Szia.
Hívd fel a helyi KWS képviselőt és kérdezd meg.
Zs.
Sziasztok! Valaki tud arrol hogy abarolot lehet pulsarral permetezni?
Válasz #1127. hozzászólásra
Gol,meg egy kis tavalyi merlinnel.
Válasz #1120. hozzászólásra
mivel gyomirtottad
Válasz #1125. hozzászólásra
Van itt is mellig érő,hétfőn kapja a gombaölőt,meg az multileot.
Válasz #1123. hozzászólásra
mm-re is stimmel? Nem sok eltérés lehet.
Mikori vetés?
Örülök mint a hülyegyerek mert az enyén április 20-án volt vetve és most kb mellig ér. Mit teremhet ez, ha nem veri el a jég stb?
Itt rálehett menni a földekre már korábban is.
Válasz #1123. hozzászólásra
pöpec
Válasz #1121. hozzászólásra
Mai.Itt az egyenletes tőtáv a lényeg.
Válasz #1114. hozzászólásra
kultivátorozd meg, igaz, hogy feltöri a növényvédő szer film rétegét, de sokat lendít a napraforgón is, utána kevésbé veri fel az eső is és gyorsabban kinövi. Aztán ha mész bele permetezni, akkor valami lombtrágya esetleg
Válasz #1120. hozzászólásra
Ez mikori kép?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/1005867_530428187022568_663287783_n.jpg
gyeptörésbe május 11.vetés eddig kb: 140 mm eső nagyon kevés napsütés, vetéssel egy menetbe 150 kg/ ha 27% pétisó, most hogy már rálehet menni le lett fújva 2,25l/ha Panterával.neoma
Köszönöm a segítségeteket, én örűlnék 2.5t nek is:D
nyilván a forgóknál kicsit többet kapott:( Remélem észhez tér...
Ha a Pendigan ugyan az mint a Stomp akkor 4 évvel ezelött azzal a kombinációval volt kezelve. Tüneteket és az eredményt elöb leírtam.
Válasz #1113. hozzászólásra
Galigannal kezelt napraforgóm esök után sokkal rosszabbul nézett ki. Totálisan le voltak égve a levelek. Nagyon sokáig tartott még észhez tért. Aratáskor 3.8 t/ha lett az eredmény. Neoma.
A másik gyomirtót amit használtál nem ismerem.
Üdv!
Hát ki fogja heverni ahol még él a növény,ami már barna az kipusztult .
Válasz #1112. hozzászólásra
És most ? tárcsázzam ki?:(( vagy észheztér?
Üdv!
Ettől a vegyszertől ezt kell várni. Közismert hogy mennyire tudja bántani a napraforgót a goal dupló-val eggyütt.
Hali
ennek mi baja lehet?:( május. 10. vetés nem kellene már nagyobbnak lennie? és a forgóban is kidöglött:( Fushia CL
(Pendoxi Csomaggal volt alapkezeve: Pendigan+Galigan)
De nagyon nem tetszik ez nekem:((
Válasz #1109. hozzászólásra
Akkor tudom, köszi
Válasz #1108. hozzászólásra
Ez konkrétan Borsihalom. Ha mész félegyházára a kocsma előtti balkanyarban épp elmész melette (balkéz felől).
Válasz #1107. hozzászólásra
Szép! Alpár melyik részén van lehet átugranék megnézni
Válasz #1106. hozzászólásra
Ilyen a java, de mivel nálunk elég változatosak a földek így vannak gyengébb foltok is.
Válasz #1103. hozzászólásra
Képeket hozhatsz róla!
Válasz #1104. hozzászólásra
Hát tavaly volt aki ilyenkor vetette.
Kukoricával aratta együtt oktoberbe.
Meggondolandó.
Ezt neked kell tudnod...
Köszi a váloszkat, és a vetésshez mit szóltok? nem késő már vetni? meg most is esik , ha elállna hétfőnél előbb akkor sem tudok bele menni!
Április 20-án vetettük a Pio LE25-öt ma néztem és ahol erősebb ott kb 50-55cm magas hatalmas levelkkel (ahol gyenge ott a fele).
Egyelőre lehet örülni......
Vetés után mi szórtunk tücsök ellen mert rajzott!!!!
Válasz #1099. hozzászólásra
Lehet tücsök is, nézzél szét van e mozgás, nagyon csúnya munkát tud csinálni!
Válasz #1099. hozzászólásra
Az nyúl lesz ez biztos ,lödd le mert ki eszi a többit is
Sziasztok Kibújt a napraforgóm, és valami megette az első két sziklevelet ,csak egy kis csonk maradt! Van aki azt mondta nyúl , van aki fácán!Van valami ellenszer erre? vagy vessem újra? Nincs már késő?
Köszi a segítséget
Válasz #1097. hozzászólásra
Megnyugodtam ma néztem igaz csak foltokba van kikelve de ahol kivan ott 2 leveles már a többi bújkál amit láttam.
Válasz #1096. hozzászólásra
Nem lesz azzal gond. Max. lassabban kel ki, de ki fog.
Válasz #1095. hozzászólásra
De mármeg nem hideg neki a föld? Kint is csak 13 fok van
Válasz #1091. hozzászólásra
Simán.
szerintem 4-5 nap múlva kikel majd.
Válasz #1092. hozzászólásra
itt vetés óta csak a mostani eső volt
Én május 11.-én vetettem Neomát már nagyrésze kikelt, itt volt eddig kb: 50 milli eső ( borosod )
Május 8.-án vetett napraforgó még nincs kikelve ma kapott 13 mili körüli esőt lesz még belőle valami?