Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv Mindenkinek!
Bacardi-ról van valakinel vélemény?Tavaly sikerült vetnem.Tavaszal béreltem 2 ha-t.Lezuztuk a kukorica szárat 2 sor ih 1sor carrier 2 mázsa pétisó vetés gardoprim pulsar plus állományba wuxal piktor 69 mázsa lett rajta.
Bátran ajánlom mindenkinek.
Válasz Dinnyés Laci #1792. hozzászólásáraVolt egy táblám, amiben váltva 6 soronkén subaro (sumiko tesója) és LE25 volt váltva. A subaro színén (és a sumiko-n is) enyhén látszik a kezelés, de érdekes módon az LE25 fakóbb volt. Hogy ez fajta jellegzetesség miatt, vagy a kezelés hatására, azt nem tudom. A sumiko és a subaro között szerintem nincs jelentős különbség.
Válasz Sz_Pisti #1811. hozzászólásáraIGEN? azt nem is tudtam... Az a baj kevés az expresszes vonal mindenki ezt a barom cl és clp-t nyomja pedig... nálam nem az igazi...és a gyomírtója is k..va drága! főleg egy trimmelhez képest...
Válasz Sz_Pisti #1803. hozzászólásáraÉn már kér éve azt vetem a legnagyobb területen és idén szinte már csak az lesz...Alacsony, gyorsan nő és jól terem... nekem egyik sy sem tudott annyit sem idén sem tavaly mint az LE113
Válasz roman #1797. hozzászólásáraMindnyájan az LE25-höz hasonlítjátok, olyanunk meg nem volt még. Neomához vagy paraisohoz képest tudsz különbséget?
Mennyi műkakival volt a 4t?
Válasz Dinnyés Laci #1789. hozzászólásáraVolt idén, ~40ha. Korábban érik és szárad, mint az LE25, és talán egy leheletnyivel alacsonyabb. 3.6t/ha volt nálunk amit tudott, kötött réti öntéstalajon. Nekem tetszett.
Válasz Dinnyés Laci #1789. hozzászólásáraNekünk volt. Tudja azt amit az le 25. Gyenge földbe 3q pétisóval 3,5 tonna, jobb területen 4lett. Még annyi, hogy ez nem nő meg 2 méteresre, könnyebb betakarítani.
Válasz bandigh #1786. hozzászólásáraazt nem tom.. de innen látszik a csapi... nálunk tavaly voltak ilyen erdemények, idén 3,1-3,3 És 44 olaj sem volt meg mindenhol...tavaly meg közel volt az 50hez.
A 4 közül a Neoma kiemelkedet, utána Bacardi aztán Adagio és Meldimi.
Jövőre csak az első kettő marad valamint Neostart próbáljuk ki. Szerintem egy évben elég egy magot kipróbálni. Sokan mondják hogy veszek egy zsákkal kipróbáljuk. De viszont az lehet csak egy területen lesz. Viszont ha veszel 3-4 zsákkal kipróbálod 3-4 különböző területen akkor kapsz igazán jó választ hogy mit is tud.
2480 hozzászólás
Válasz borda77 (Joe) #1829. hozzászólásáraNekem LE 25 szokott.De,ha van jobb,kipróbálom.
Válasz Mf-es? #1827. hozzászólásáraNekem le113 lesz szinte mind. Ideális időben 4-4.2 volt tavaly 2.8-3.1. Egy sem tudott ennnyit nálam.
Válasz Mf-es? #1827. hozzászólásárale113 nagyon jó
le25jó csak nagy a szára
ennyi
Pioneer napraforgóknál,ki,hogy tartja a sorrendet?
Melyik a legjobb,és leg rosszabb?
Válasz gazda.f #1825. hozzászólásáraMég ami a zsákban van azt is nagyon szeretik, nem hogy a földben lévő zsengét!
Ismer valaki olyan napraforgót amit kevésbé szeretnek a vadak? Mert elég sok szarvas van a környéken.
Válasz Janbá #1823. hozzászólásáraKi kelltél már az ágyból,mert a süldők zörgetik az önetetőt!?
Válasz Szőllősi Laci #1822. hozzászólására
Üdv Mindenkinek!
Bacardi-ról van valakinel vélemény?Tavaly sikerült vetnem.Tavaszal béreltem 2 ha-t.Lezuztuk a kukorica szárat 2 sor ih 1sor carrier 2 mázsa pétisó vetés gardoprim pulsar plus állományba wuxal piktor 69 mázsa lett rajta.
Bátran ajánlom mindenkinek.
köszi a válaszokat jövőre kipróbálom
Válasz kovacsmihaly0905 #1818. hozzászólásáraDeamugy is mekkora baromsag hogy csak expresszel lehet lenyomni....
Válasz Dinnyés Laci #1792. hozzászólásáraVolt egy táblám, amiben váltva 6 soronkén subaro (sumiko tesója) és LE25 volt váltva. A subaro színén (és a sumiko-n is) enyhén látszik a kezelés, de érdekes módon az LE25 fakóbb volt. Hogy ez fajta jellegzetesség miatt, vagy a kezelés hatására, azt nem tudom. A sumiko és a subaro között szerintem nincs jelentős különbség.
Válasz borda77 (Joe) #1817. hozzászólásáracsak óvatosan
a hatóság is olvas, meg a rosszakarók is..
Válasz Mf-es? #1816. hozzászólásáraVan gabona elég...
Válasz borda77 (Joe) #1814. hozzászólásáraÉs a permetezési napló,mit szól hozzá?
Válasz borda77 (Joe) #1814. hozzászólásáraköszi
Válasz 5465 #1813. hozzászólásáraha nem expresszt veszed meg hanem mondjuk a trimmelt adagról függően jóval 5000 alatt.. pár ezer inkább...
Válasz borda77 (Joe) #1812. hozzászólásáraszia! Mennyi a vegyszer hektárköltsége Exp.-nél?
Válasz Sz_Pisti #1811. hozzászólásáraIGEN? azt nem is tudtam... Az a baj kevés az expresszes vonal mindenki ezt a barom cl és clp-t nyomja pedig... nálam nem az igazi...és a gyomírtója is k..va drága! főleg egy trimmelhez képest...
Válasz borda77 (Joe) #1805. hozzászólásáraAz LE99 nem új hibrid, az LE25-el együtt jött be, de a legtöbb helyen jobb tőle az LE25
Válasz VMisi #1809. hozzászólásáraMarbelia, Diamantis és neoma...
Föld függő... ahol más nem él meg oda 2-3 évente...búzával fordulva...
Válasz borda77 (Joe) #1804. hozzászólásáraMi volt a többi?
Hány évente vetsz ugyanoda ismét naprát?
Válasz VMisi #1802. hozzászólására25AK tól 40 AK ig vegyesen.Kalocsa 20 km es körzete van ilyen olyan...
Válasz papszi06 #1806. hozzászólására???
Teljesen bokolo fajta !!!
LE99-es exp. pio ez az új nekik van infó róla?
Válasz Sz_Pisti #1803. hozzászólásáraÉn már kér éve azt vetem a legnagyobb területen és idén szinte már csak az lesz...Alacsony, gyorsan nő és jól terem... nekem egyik sy sem tudott annyit sem idén sem tavaly mint az LE113
Válasz roman #1801. hozzászólásáraAz LE113-at is próbáld ki nyugodtan, annak is alacsony a szára
Válasz roman #1801. hozzászólásáraMilyen aranykoronás és kötöttségű földeken?
Válasz VMisi #1799. hozzászólásáraNem volt Neoma seParasio .LE 25és sumiko vólt és lessz. 2Mázsa 27 % pétiso bedolgozva vetés előtt, Vetéssel 1 menetben 100kg Kappa7-14-21.
Válasz roman #1797. hozzászólásáraKinek,milyen termőhelye van.Nekem nem kell sumiko.LE25 jobb itt.
Válasz roman #1797. hozzászólásáraMindnyájan az LE25-höz hasonlítjátok, olyanunk meg nem volt még. Neomához vagy paraisohoz képest tudsz különbséget?
Mennyi műkakival volt a 4t?
Válasz roman #1797. hozzászólásáraBocsesz 2018 ban
Válasz Dinnyés Laci #1789. hozzászólásáraNekem volt csak jókat tudok mondani. Az idén azt vetek csak,Közel 4 t tudott korán vágható, alacsonyabb mint az LE 25.
Hello valaki használt már valaki Miranda SU naprát ha igen milyen?http://m.saaten-union.hu/?m=varieties&p=433,3486,html
Üdv a STRUBE pro 229-es hibridjéről mik a vélemények tapasztalatok?
Válasz Praetor #1791. hozzászólásáraNeomához, paraisohóz képest többet vagy kevesebbet terem?
És pio le99 valakinek???
express-re hogy reagált
Válasz Dinnyés Laci #1789. hozzászólásáraVolt idén, ~40ha. Korábban érik és szárad, mint az LE25, és talán egy leheletnyivel alacsonyabb. 3.6t/ha volt nálunk amit tudott, kötött réti öntéstalajon. Nekem tetszett.
Válasz Dinnyés Laci #1789. hozzászólásáraNekünk volt. Tudja azt amit az le 25. Gyenge földbe 3q pétisóval 3,5 tonna, jobb területen 4lett. Még annyi, hogy ez nem nő meg 2 méteresre, könnyebb betakarítani.
sumiko volt valakinek? milyen?
PIO P64LE99 volt valakinek mit tud róla?
Válasz bandigh #1786. hozzászólásáraazt nem tom.. de innen látszik a csapi... nálunk tavaly voltak ilyen erdemények, idén 3,1-3,3 És 44 olaj sem volt meg mindenhol...tavaly meg közel volt az 50hez.
Válasz borda77 (Joe) #1785. hozzászólásáraNapraforgó 3-4% közti vizek?
HA valaki érdekel egy független kísérlet 17es napra és kukorica is most került fel...
http://minerag.hu/dokumentumok_kiserleti_teruletek.html
Válasz 5465 #1783. hozzászólásáraNem volt.
Válasz Pogba #1782. hozzászólásáraKöszi. Én magas olajsavasban (HO CL) gondolkodom.
Olyanod nem volt?
Válasz 5465 #1781. hozzászólásáraEddig neoma volt és adagio, az idei évben volt már Bacardi és Meldimi a Syngentatol.
A 4 közül a Neoma kiemelkedet, utána Bacardi aztán Adagio és Meldimi.
Jövőre csak az első kettő marad valamint Neostart próbáljuk ki. Szerintem egy évben elég egy magot kipróbálni. Sokan mondják hogy veszek egy zsákkal kipróbáljuk. De viszont az lehet csak egy területen lesz. Viszont ha veszel 3-4 zsákkal kipróbálod 3-4 különböző területen akkor kapsz igazán jó választ hogy mit is tud.
Válasz Pogba #1780. hozzászólásáraSzia. Nekem idén Experto volt. Elégedett voltam vele. Excellio - ról van tapasztalat? Köszi előre is...