mondjuk lehet hogy ahelyett a szemét caussade helyett ezt kellett volna vessek, de nem szóltak hogy ez is van, gondolom azért maradt meg mert senki se kérte mert nem ismerik
igy van észre se vettem, lehet megzavart az az érdekes diagram
na szóval ebböl vetettem 4 zsákkal , a mag made in fransz meglátjuk milyen lesz, van neoma imeria is mellette kontrollnak
Válasz #550. hozzászólásra
gondolom ugy érti, mint Brio-Neoma rokonságot.
csak itt az Adagonak keresi az elődjét, amiből kifejlesztették az imi-s "verziót". vagy rosszul értem?
Mindent Pulsar ellenálló Syngentás napra hibridnek van valami hagyományos napra elődje... Az előd-öt lefújva Pulsar-al , a túlélő egyedeket fölszaporítva kapjuk az Imidazol ellenálló , új IMI-s nek nevezett csoda naprákat...
nem ismerem , ahogy nézem ezt az ádádzsót se ismerhetik sokan , mert hu-ban nincs forgalomba , esetleg valami syngentás figura ha erre kerülne.........
Mint a "sári" lány??? Ő tőle is kérdezte az mamája, hogy megvan még lányom a szüzességed??? Válaszol a lány igen anyu oda varrták két gombolyag cérnával meg egy vastag tűvel.
már nincs sehol legalábbis a Pio-sok szerint.
akit a neten találtam felhívtam de sehol.
barátom dolgozik egy óriásnál már elnyomtak 400 hekit de még vagy 80at szeretnének csak nincs vetőmagjuk. pedig ha Ők nem tudnak.
a kis boltok nem rendelnek mert drága mag tehát elfekvő nincs a nagyoktól meg már elhordták.
Van erről a tábláról több képem is ha érdekel elküldöm szívesen. A termés 3,5 t/ha volt. az idén ahogy írtam először a primist fogom vetni van 18 zsákom, aztán az artimist.
Tavaly volt akinek hozta a közel 40-et. Nekem is az van, nem kell megijedni,előre. Ottani csomagolás 2010 decemberi.Nem tudta gombaölőzni/ nem tudom miért/ de az idén is ilyent vett.
Válasz #517. hozzászólásra
Ezekszerint én szerencsésebb vagyok sikerült megcsipnem nem kis küzdelem árán az USA és a Francia magot!! Bizom a jószerencsében továbra is.. Mert azért sok más tényezönek is stimelni kell hogy eböl a magbol tiszteséges termésünk legyen!! Ja még a témához anyit hogy trükk az hogy a kis cédulát mindenki olvassa figyelmesen mert elsöként az van ráirva hogy fémzárolási helye Magyarország csak utánna van még aprobb betüvel feltüntetve az hogy török.. Még azon sem lennék meglepödve ha igazán hazai elöálitású NEOMa nem is létezne..
2568 hozzászólás
Nekem mind a 35 zsák Neomám török!

Ezen kívül vetek még Pr H42-est.
Válasz #566. hozzászólásra

142 napra kaszálható a napra kaszat
Válasz #565. hozzászólásra

Válasz #563. hozzászólásra
. Holnap áttúrom a zsákokat.
A héten amit hoztak kísérleti anyagot , asszem ez is van benne
Válasz #562. hozzászólásra
mondjuk lehet hogy ahelyett a szemét caussade helyett ezt kellett volna vessek, de nem szóltak hogy ez is van, gondolom azért maradt meg mert senki se kérte mert nem ismerik
Válasz #561. hozzászólásra
igy van észre se vettem, lehet megzavart az az érdekes diagram
na szóval ebböl vetettem 4 zsákkal , a mag made in fransz meglátjuk milyen lesz, van neoma imeria is mellette kontrollnak
Válasz #560. hozzászólásra
5,13t
116%...... 2év állami vizsgálgatás alatt
olaj 1,73.... 3,21 ......legmagasabb a szortimentből
ilyesmiket
Válasz #557. hozzászólásra
Akkor az Armoni lesz... Ott a grafikonnál ahhoz hasonlítja...
Válasz #559. hozzászólásra
és mit irnak róla ?
Válasz #557. hozzászólásra
persze franciáknál nemesitették e
fennsikon is van
Válasz #556. hozzászólásra

De ennyi erővel lehet a DELFI és az ARMONI is...
a Franciáknál forgalomban van
Válasz #555. hozzászólásra
Kondi ?
nem tom mi nem érthető
pl neoma az a brió imis változata , alegó az a alexandra és arena de akkor ez az adagio mi lehet?
ja persze persze........
Válasz #551. hozzászólásra
A NEOMA például a BRIO-ból lett...
gondolom ugy érti, mint Brio-Neoma rokonságot.
csak itt az Adagonak keresi az elődjét, amiből kifejlesztették az imi-s "verziót". vagy rosszul értem?

Mindent Pulsar ellenálló Syngentás napra hibridnek van valami hagyományos napra elődje... Az előd-öt lefújva Pulsar-al , a túlélő egyedeket fölszaporítva kapjuk az Imidazol ellenálló , új IMI-s nek nevezett csoda naprákat...
Válasz #547. hozzászólásra
nem tudja valaki ez melyik hibridnek az imi-s változata
ez csak nekem latin??????
Válasz #548. hozzászólásra
nem ismerem , ahogy nézem ezt az ádádzsót se ismerhetik sokan , mert hu-ban nincs forgalomba , esetleg valami syngentás figura ha erre kerülne.........
Válasz #547. hozzászólásra

Nekem ma Codizolt hoztak, vlhol találták a TSZ-es vetőbrigádosok
Esetleg ismered?
vetettem NK Adagio-t , nem tudja valaki ez melyik hibridnek az imi-s változata?
meg P64LE19 -et is arról azt irják, hogy az E83-nak az új változata
Válasz #545. hozzászólásra

Válasz #543. hozzászólásra
Mint a "sári" lány??? Ő tőle is kérdezte az mamája, hogy megvan még lányom a szüzességed??? Válaszol a lány igen anyu oda varrták két gombolyag cérnával meg egy vastag tűvel.
Válasz #541. hozzászólásra

De remélem abba az enyém is belrszámit!!!!
Válasz #542. hozzászólásra

nála futnak össze a szálak
varrodában dolgozik.....
Válasz #541. hozzászólásra

Te meg ezt honnan tudod, hogy csak ennyi van?????
Tegnap mág kb 2000 zsák Neoma volt még az országban !!!!!
Aki akar 1000-rel rendeljen!!4
Válasz #534. hozzászólásra

FAXOM VERJEM BELE !!!!!!!!!!
KELLETT MÉG MAG(ráadásul még mondtam is neked anno2-3 napja)
Ha kell még megvan ??
Válasz #538. hozzászólásra

Meg tippelem...
KONDI BRIO TUTTI NEOMA LG 56.58 és a többiek...
Válasz #537. hozzászólásra

akkor várjuk a folyamatos helyzetjelentést!
Ma kaptunk vagy huszon fajta Napra kísérleti anyagot . Kínlódhatunk vele.

Euralis LG Saaten Union PIO SYN KWS meg mittomm én mik...

Gáz!
Nekem is tnap hozták + , de amúgy Én is átvettem vna a vegyszerrel 1ütt!

fene a bőrit miért nem egy nappal korábban mondta vissza
maradt 10 zsák expresses napraforgó (E82) gyomirtószerrel együtt eladó csak!
Tegnap megjött nekem is a Neoma hun felirattal.Tavaly nekem Alego volt török,de szinte hozta azt amit a Neoma.Nem hinném hogy félni kellene tőle.
Arena PR-em van 60kg,megvettem ,de az idén nem tudom elvetni,a terv az (volt) ,hogy marad jővőre....
Valaki vetett mar a Saaten Union-tol Manitou fajtat?
Válasz #528. hozzászólásra
már nincs sehol legalábbis a Pio-sok szerint.
akit a neten találtam felhívtam de sehol.
barátom dolgozik egy óriásnál már elnyomtak 400 hekit de még vagy 80at szeretnének csak nincs vetőmagjuk. pedig ha Ők nem tudnak.
a kis boltok nem rendelnek mert drága mag tehát elfekvő nincs a nagyoktól meg már elhordták.
Válasz #527. hozzászólásra

Van erről a tábláról több képem is ha érdekel elküldöm szívesen. A termés 3,5 t/ha volt. az idén ahogy írtam először a primist fogom vetni van 18 zsákom, aztán az artimist.
Válasz #524. hozzászólásra
Én annyit rendeltem,ami kell,de utánnakérdezhetek.
Válasz #525. hozzászólásra

Sanyi ez mit adott neked??
Válasz #525. hozzászólásra
és tavalyi neomáról nincs képed?
Válasz #515. hozzászólásra

A tavalyi ARTIMIS
Válasz #522. hozzászólásra

nincs 3 zsák eladó vetőmagod?
Válasz #515. hozzászólásra
De pulzáros az artimis is. Ma hozták a magot 15 zsákot.
Dicsőítitek a neomát,de itt nemsokat tud.Több éves próbálkozásra sem ment 20 mázsa fölé,de másnak se.A pioneer az 30 fölött gyakran.Nekem E82 lesz.

előre. Ottani csomagolás 2010 decemberi.
Nem tudta gombaölőzni/ nem tudom miért/ de az idén is ilyent vett.
Tavaly volt akinek hozta a közel 40-et. Nekem is az van, nem kell megijedni,
Ma hozták a Neomát.A gyerek elkezdte lerakni nézem TURKEY.Na rakattam is egyböl vissza.És vettem le inkább USA-t.A srác nem akarta de muszáj volt neki

Ja még a témához anyit hogy trükk az hogy a kis cédulát mindenki olvassa figyelmesen mert elsöként az van ráirva hogy fémzárolási helye Magyarország csak utánna van még aprobb betüvel feltüntetve az hogy török.. Még azon sem lennék meglepödve ha igazán hazai elöálitású NEOMa nem is létezne..

Ezekszerint én szerencsésebb vagyok sikerült megcsipnem nem kis küzdelem árán az USA és a Francia magot!! Bizom a jószerencsében továbra is.. Mert azért sok más tényezönek is stimelni kell hogy eböl a magbol tiszteséges termésünk legyen!!