Milyen napraforgót érdemes vetni 10- től 30 AK-s földekbe? Mennyi műtrágyát kell neki adni? Sokat számít ha vetéssel egymenetbe van neki adva a műtrágya vagy hogy érdemes a tápanyagot kijuttatni? A sorközművelést érdemes e eröltetni ha jól sikerült a gyomirtás? Akkor 1 mázsa műtrágyát érdemes neki adni? Van sok kérdésem...
Ismerem régröl!! Szerintem ez már nem korszerü.. Vagyis a magáét megtermi de vannak már nála sokkal jobbak!!Mondhatni azt is ha vethetsz BRIÓT akkor miért vetnél arénát{::}{::} Magas dölére hajlamos szár és apró szemek.. Gondolom te nem ilyet szeretnél magadnak??
Válasz #389. hozzászólásra
Van egy kisgazda ismerősöm 5-10 szokott vetni naprát mindig rekord termései vannak, de sohasem fújja le. Tavaly is meg volt ijedve, mert felverődött a levélre a gyomirtó, majdnem 40lett az átlaga, október vége felé vágták. Nem emlékszem pontosan38-40között volt.
Van aki mindig, van aki sose, van aki alkalomszerűen. Ezek azok a válaszok, amitől ha mástól kapom, a falra tudok mászni! Ha szeptember közepére magától leszárad, és az időjárás sem sürget annyira mint tavaly, akkor szerintem nem éri meg.
Talált süllyedt ! Első indok az volt hogy a sok eső lemosta a gyomirtót a csírához, csak a szépség az volt hogy nem is gyomirtóztam vetés után kelés előtt !!!
2568 hozzászólás
Válasz #417. hozzászólásra
60e kb igy gyorsan utána számolva
Válasz #414. hozzászólásra
És ez ft-ban mennyi?
Válasz #415. hozzászólásra
persze hogy lehet de az én meglátásom hogy vetéssel inkább valami jobb komplexet timac yara kultivátorozáskor meg vagy 27 es vagy 34 es nitrogént
valakinek van tapasztalata, hogy vetéskor 27-est lehet kijuttatni vagy csak húzatáskor adjak neki?
Válasz #411. hozzászólásra
2q NS25-20 vetés előtt, 2q Timac Eurofertil Plus 38 NPK + 15l/ha phylazonit vetéssel egymenetben majd ha kívánja még 1q 27% péti sorközműveléskor.
Sziasztok

Milyen napraforgót érdemes vetni 10- től 30 AK-s földekbe? Mennyi műtrágyát kell neki adni? Sokat számít ha vetéssel egymenetbe van neki adva a műtrágya vagy hogy érdemes a tápanyagot kijuttatni? A sorközművelést érdemes e eröltetni ha jól sikerült a gyomirtás? Akkor 1 mázsa műtrágyát érdemes neki adni? Van sok kérdésem...
Válasz #411. hozzászólásra
2 mázsa LINZI 3x15-ös már elüti a szintet...
Esetleg még egy mázsa 27%-os is jó volna húzatáskor...
Mennyi tápanyagot szoktatok kitenni napraforgó alá??
N-P-K ?
Válasz #407. hozzászólásra

Igazad van a negativ reklám is reklám...
mintaparcellára?
Válasz #406. hozzászólásra
KÖSZÖNÖM
érdekel valakit szerb napraforgó mag?esetleg reklámnak?
Válasz #405. hozzászólásra

Bingó!
Tehát akkor magyar cimke van rajta ,csak alulra rá van írva a származási ország Turky?
Válasz #402. hozzászólásra
Ráírják a származási országot!
Válasz #402. hozzászólásra

Made in Turkey
ez olvasható az adatlap alján!
Üdv . Segítséget kérnék . Miről lehet felismerni a török gyártású Neomát vagy Alegót? Nincs is rajta magyar OMM-es címke ?

Válasz #395. hozzászólásra

ok köszi.bár olyat mondtak a felsorolt 8 féléről(köztük az arena),hogy a brio-ból van tovább fejlesztve
Válasz #399. hozzászólásra
holnap felhívlak,közel hozzád.......
Válasz #398. hozzászólásra
CG?
Válasz #397. hozzászólásra
ma hallottam 50-et,de integrációban
Válasz #396. hozzászólásra
kp 25% integráció 20%
hol érdemes venni?
mennyit engednek?
Válasz #394. hozzászólásra
Vagyis a magáét megtermi de vannak már nála sokkal jobbak!!Mondhatni azt is ha vethetsz BRIÓT akkor miért vetnél arénát{::}{::}
Magas dölére hajlamos szár és apró szemek.. Gondolom te nem ilyet szeretnél magadnak??
Ismerem régröl!! Szerintem ez már nem korszerü..
Arena PR-ről van esetleg valakinek véleménye?
Mi a véleményetek a neomáról érdemes még vetni, vagy inkább másikat kellene keresni? Mert sokan panaszkodnak rá
Van egy kisgazda ismerősöm 5-10 szokott vetni naprát mindig rekord termései vannak, de sohasem fújja le. Tavaly is meg volt ijedve, mert felverődött a levélre a gyomirtó, majdnem 40lett az átlaga, október vége felé vágták. Nem emlékszem pontosan38-40között volt.
csak azért kérdeztem mert a haver váltig állítja hogy muszáj. én is úgy gondolom hogy ha magától be érik akkor fölösleges.
Az Alego zsákja cruiserrel együtt nettó 10.000 Ft-tal olcsóbb mint a sima Neoma. Ezen is érdemes lehet elgondolkozni!
Válasz #388. hozzászólásra
Ha szeptember közepére magától leszárad, és az időjárás sem sürget annyira mint tavaly, akkor szerintem nem éri meg.
Van aki mindig, van aki sose, van aki alkalomszerűen. Ezek azok a válaszok, amitől ha mástól kapom, a falra tudok mászni!
azt szeretném megkérdezni hogy a naprát mindenki le szokta fújni szárítóval hogy előbb érjen?
Válasz #386. hozzászólásra
Talált süllyedt ! Első indok az volt hogy a sok eső lemosta a gyomirtót a csírához, csak a szépség az volt hogy nem is gyomirtóztam vetés után kelés előtt !!!
Válasz #385. hozzászólásra
Nem tudom, de gondolom, terád akarták verni a dolgot 1 körben.
Válasz #384. hozzászólásra

Szerinted mi lehetett a cég állásfoglalása??
Válasz #383. hozzászólásra
És mit mondtak rá, döglött volt az anyag?
Válasz #382. hozzászólásra
Nem gyomírtó, csak egy része elfelejtett kikelni, azért lesz másik!!!
Válasz #380. hozzászólásra
Nem veszélyes az, a 10 zsák az engesztelés amiért tavaly kiment a szotyid?
Mivelis gyomírtottad?
Válasz #380. hozzászólásra

Na már klón is van !!!!
Válasz #378. hozzászólásra

Az a gond az 1 zsákkal azt nehéz elosztani a 6 kocsiban !!!
Válasz #378. hozzászólásra

Az a gond az 1 zsákkal azt nehéz elosztani a 6 kocsiban !!!
Válasz #373. hozzászólásra
Azért a helyedben vetnék 1 zsák Neomát, csak a biztonság kedvéért.
Válasz #376. hozzászólásra

Kösz
Válasz #375. hozzászólásra

Nem akarlak győzködni tegyél próbát egy pár hekin aztán nézzél !!!
Válasz #373. hozzászólásra
Számokban a különbség ?
Válasz #372. hozzászólásra
IGEN !!! Tartozásba kapom tőlük !!
Válasz #371. hozzászólásra

Vessél 1-2 heki és meglátod, csak nehogy SÍRJÁL hogy mért nem csak azt vetettél !
Válasz #370. hozzászólásra
Eredeti?
Mert a Neomát is hamisítják tudtommal.
Válasz #370. hozzászólásra

Mé' ? Tán többet ad mint a Neoma ugyanabban a földben ?
Válasz #368. hozzászólásra
Lesz 10 zsák neomám ha érdekel átveheted, adom szívesen.
Válasz #368. hozzászólásra