Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #28. hozzászólásra
Még az ajó hogy megvagy vele elégedve 2008 nyarán vetted vazeg talán van benne 500-óra!!!!!!!! Én is vennék csak kibbaszott skót vagyok, és a medion 330 hozzánőt a szivemhez.
mi 2001.-ben, ak. vettük a nyuszit, am én az ikr.- ben partnerre találtam, eddig mindig volt alkatrész ha kellett, a szervizes pedig 1 naon jó barát, aki azonnal segit, ha kell
az jó, nekem is non tetszenek a lexionok, a nyuszi elött 108-asunk volt, de mostmár örülök h. lecseréltük erre, annak ellenére h. itt non sokan azt mondják h. az nh szar
Elötte 204-sem volt még ahoz képest is sokkal többet tud, könnyebb a beállítása a 70-80 mázsás búzába is a motor terhelés csak 50-60%-os volt szecskázásal együtt. Ahoz képest mennyivel erősebb a motorja a fogyasztása minimálisan növekedet. Egész szezonba probléma mentes volt.Nagyon meg vagyok vele elégedve.
hát nem szoktam engedni h. a földet túrja, mindig ugy csináltam, h. a föld tetején éppen elcsússzon, de ha leért a földre sem volt semmi gond, mert a csőrők tudnak mozogni, és csusztak a földön
az biztos h. eltalálták, nekem a napraforgóm nagy része a földön feküdt, mert a vihar eldöntötte, de igy is 36q összetudtam vele szedni, szinte a földön csusztattam az asztal!!
háát, nem a legjobb, sokat takar, naon le kell engedni az asztalt h. rendesen kiláss, nappal még elmeny, de sötétbe közúton kell figyelni rendesen, de mondjuk a lexionon a fülke tetején vannak a lámpák beépitve, az bevilágitja az utat rendesen, nekem a nyuszin sok van a korláton, és azok nagyrészét lefedi, ha naon felvan emelve összecsukott állapotban, viszont ha felkapcsolom a fókuszált fény, ak. az autosokkal baszok ki
jah, megértelek, én is azt kerestem tavaly, de 1-et sem találtam, vagy túl drágán akarták adni, ezért vettem az axiáltól az utolsó pillanatban, aratás elött 3 héttel rendeltem meg, és 3 nappal az aratás megkezdése elött ért ide, én nem akartam összecsukhatót venni, de akkor már csak ilyet tudtak adni, de nem bántam meg, mert a vonulást nagyon megkönnyiti
szia, mi tavaly vettünk 1 NAS 676 cs.-t, semmi gond nem volt vele, a középen levő rács is 1 szintben van a szélsőkkel, nincs lejjebb, persze 1 idő után felakad bizonyos mennyigű napraforgó, de csak ha alacsonyan kell vágnod a napraforgót(ha le van dőlve), nekem a sajátot teljesen a földről kellett felszednem, az egészet. Ha áll a napraforgó, akkor semmi gond nincs a fennakadással
Á, csak kivan az találva, próbálva már!
Lex.-re én már vennék vlm. zúzósat inkább.
Az nemsoknak van.
Ezek a rohadt gépek mindig volna mibe nyomni!!!!!!
Nekem is fiksz van, csak a könnyebb vonulás érdekében szeretném kicserélni.De attól félek, hogy középen beljebb hajló rácsnál felakadnak a napraforgó fejek, ezért félek egy kicsit megvenni.
243 hozzászólás
Válasz #40. hozzászólásra
én is a 330-ra esküszök és ha szervizest most felhivom 20 percen belül ittvan
Válasz #40. hozzászólásra
Hmm. Te akkor ösmered a palit!
Válasz #37. hozzászólásra
Az AXIÁL -nál minden van szerintem, csak a számlát hunyorítva nézd meg ülve először!
Még az ajó hogy megvagy vele elégedve 2008 nyarán vetted vazeg talán van benne 500-óra!!!!!!!! Én is vennék csak kibbaszott skót vagyok, és a medion 330 hozzánőt a szivemhez.
Válasz #38. hozzászólásra
? kilósak az NH-n az 1. súlyok?
Válasz #36. hozzászólásra
nem kiabálom el, de eddig még szezon közbe nem non kellett állnom gép probléma miatt!!
Az axialnál ez nem mindig mondható el
Válasz #34. hozzászólásra
Ja de ha szezonban kel mindent megadnánk érte/persze kis tulzásal/!!!
Válasz #32. hozzászólásra
mi 2001.-ben, ak. vettük a nyuszit, am én az ikr.- ben partnerre találtam, eddig mindig volt alkatrész ha kellett, a szervizes pedig 1 naon jó barát, aki azonnal segit, ha kell
És az alkatrész árában.
Válasz #31. hozzászólásra
Meg az alk elátásban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #30. hozzászólásra
Nekem is volt 108-as 99-ben adtam el!!!
Minden kombájn majdnem egyforma a kezelés és a karbantartáson múlik az egész.
az jó, nekem is non tetszenek a lexionok, a nyuszi elött 108-asunk volt, de mostmár örülök h. lecseréltük erre, annak ellenére h. itt non sokan azt mondják h. az nh szar
Válasz #27. hozzászólásra
Nekem mindik a kurv a rosták menek szét rajtúk!!!
Elötte 204-sem volt még ahoz képest is sokkal többet tud, könnyebb a beállítása a 70-80 mázsás búzába is a motor terhelés csak 50-60%-os volt szecskázásal együtt. Ahoz képest mennyivel erősebb a motorja a fogyasztása minimálisan növekedet. Egész szezonba probléma mentes volt.Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Válasz #26. hozzászólásra
hát nem szoktam engedni h. a földet túrja, mindig ugy csináltam, h. a föld tetején éppen elcsússzon, de ha leért a földre sem volt semmi gond, mert a csőrők tudnak mozogni, és csusztak a földön
Válasz #25. hozzászólásra
A csőrök követik a talajt mi??
Válasz #23. hozzászólásra
az biztos h. eltalálták, nekem a napraforgóm nagy része a földön feküdt, mert a vihar eldöntötte, de igy is 36q összetudtam vele szedni, szinte a földön csusztattam az asztal!!
Válasz #22. hozzászólásra
hát meglehet oldani, az már a könnyebb része, amugy a lexion hogy teljesit?? gondok voltak vele?
Válasz #21. hozzászólásra
Én is gondolkoztam az össz csuk nas-ba de nem ér annyit !!!
Nagyon eltalált konstrukció!!!
Én is arra gondoltam, hogy nem emelem fel teljesen, csak igy a lexion rugoztatja menet közben.Viszont igy csak egyszerűbb a vonulás.
Válasz #20. hozzászólásra
én is szeretnék valami összecsukható kuki asztalt, mert a fix elég huzós, sőt van 1-2 kanyar ami még ak. is szük, ha nem jön szembe semmi
Nekem a geringek összecsukhatosak de a biztonságos kilátást sajna akadájozák!!!
Válasz #18. hozzászólásra
háát, nem a legjobb, sokat takar, naon le kell engedni az asztalt h. rendesen kiláss, nappal még elmeny, de sötétbe közúton kell figyelni rendesen, de mondjuk a lexionon a fülke tetején vannak a lámpák beépitve, az bevilágitja az utat rendesen, nekem a nyuszin sok van a korláton, és azok nagyrészét lefedi, ha naon felvan emelve összecsukott állapotban, viszont ha felkapcsolom a fókuszált fény, ak. az autosokkal baszok ki
Milyen a kilátás össze csukott állapotban?
Válasz #16. hozzászólásra
jah, megértelek, én is azt kerestem tavaly, de 1-et sem találtam, vagy túl drágán akarták adni, ezért vettem az axiáltól az utolsó pillanatban, aratás elött 3 héttel rendeltem meg, és 3 nappal az aratás megkezdése elött ért ide, én nem akartam összecsukhatót venni, de akkor már csak ilyet tudtak adni, de nem bántam meg, mert a vonulást nagyon megkönnyiti
Használtat akarok venni.
Válasz #14. hozzászólásra
melyik kereskedőtől akarod venni az asztalt?? optigép??
Köszönöm a segitséget! A hirdetésben látott képen a középső rács eltérő szintet mutatott, ezért tartottam a főlakadástól.Igy bátrabban döntök benne.
Válasz #10. hozzászólásra
szia, mi tavaly vettünk 1 NAS 676 cs.-t, semmi gond nem volt vele, a középen levő rács is 1 szintben van a szélsőkkel, nincs lejjebb, persze 1 idő után felakad bizonyos mennyigű napraforgó, de csak ha alacsonyan kell vágnod a napraforgót(ha le van dőlve), nekem a sajátot teljesen a földről kellett felszednem, az egészet. Ha áll a napraforgó, akkor semmi gond nincs a fennakadással
Válasz #11. hozzászólásra
nekem is fix van. mi baja is lehetne, hiszen van benne 200 ha.
Válasz #10. hozzászólásra
Á, csak kivan az találva, próbálva már!
Lex.-re én már vennék vlm. zúzósat inkább.
Az nemsoknak van.
Ezek a rohadt gépek mindig volna mibe nyomni!!!!!!
Nekem is fiksz van, csak a könnyebb vonulás érdekében szeretném kicserélni.De attól félek, hogy középen beljebb hajló rácsnál felakadnak a napraforgó fejek, ezért félek egy kicsit megvenni.
Válasz #7. hozzászólásra
A franc se tudja!
Nemigen van itt ilyen a népnek.
Lehet jól titkolják.
Inkább fixet vesznek.
A rácsot középen lehajtod utána csukod...
Válasz #5. hozzászólásra
Heheeee!
Géza a Te embered!
Épp rá van szükséged!
Engem inkább az érdekelne, hogy az össze csukásnál nincs e valami problémás része és esetleges szár feltorlódás a tetején lévő terelő rácsnál?
Válasz #5. hozzászólásra
Csukhatósban nincs zúzósuk ha jól figyeltem...
Csak a nélkül ...
Én még most szeretnék venni és megszeretném tudni, hogy dolgozik és milyen hibákra kellene figyelnem.
Válasz #3. hozzászólásra
Mármint csukósban.
Azok hogy szuperálhatnak?
Igen van.
Válasz #1. hozzászólásra
Van ebben zúzós is?
NAS össze csukhatós adapter esetleges hibáiról kérnék információt!