Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv lenne egy newhollande TL90 ojan problémám lenne hogy ha bekapcsolom a gardánkihajtast elkezd borzasztóan csörögni valami a kuplung körül hallatszik a csörgès mi lehet a hiba ? A kihajtás mehet tönkre ?választ előre is köszönöm
Nem tudna valaki segíteni olyan problémám van hogy elment a műszerfalon minden tm 190 beszélek a levegőnyomást se méri a fülkében meg nem is sípol ha felálok az ülésről de ha ráadom a világítást akkor meg világít a műszerfal mi lehet a baj csatlakozót már megnéztem ott nem volt baj
Sziasztok! Keresek TM 165 traktorhoz magyar nyelvű hibakódlistát! Akinek van, át tudná küldeni a dikasze@freemail.hu mail címre? Segítségeteket előre is köszönöm! Dikasz Endre
Üdv! Segítséget szeretnék kérni. New Holland T6.175-ösöm van. A TLT bekapcsolásánál az alábbi képen levő felirat jelenik meg. S csak lassan forog a kardán. A bekapcsolásnál a kapcsoló gomb melletti kijelző nem világít. Mi lehet a hiba?
Szia Robi! Nekem is szükségem lenne egy hibakód listára m160 new hollandhoz. Esetleg elküldenéd az e-mail címemre. juhaszka.janos@gmail.com Előre is köszonöm!
Fehér Péter vagyok .kérdésem lenne ,nekünk P34 es hibát jelez ,nem engedi kapcsolni a kardán hajtást mikor ezt a hibakódot dobja fel .végig ellenőriztünk minden kábelt feszültséget ,minden ok.az lenne a kérdésem is többek közt ezt a hibát nem lehetne törölni ?
Tisztelettel ,köszönettel Fehér Péter
Kedves Robi!
Nem tudom, kérhetnék-e egy New Holland TM190 traktor hibakód listát email címemre? Döcögősen indul, talán harmadik nekifutásra, és az E36 PF0 hibakódot írja ki.
Email címem edithorvathne2@gmail.com
Nagyon köszönöm.
Üdv. Edit
Üdv!
Láttam a hozzászólásokban,hogy van alkatrész katalógusod New Holland 8560 típusú traktorhoz. Az lenne a kérdésem, hogy az adagolóhoz van-e? és ha igen akkor esetleg elküldenéd e nekem emailban? sztarlevi@freemail.hu a címem.
Előre is köszönöm!
Alkatrésszel kapcsolatban keressék kollegáinkat bátran!
Tényleg megéri. New Holland és Case alkatrészek garantáltan meghökkentő áron.
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
06303319467 Hegedűs Viktor
Abban az esetben, ha elektromos az adagoló a T8C hibakód az alábbit jelenti:"tápszivattyú időzítő adat érvényes, de a normál feszültségtartomány alatt van." Lehetséges, hogy az adagolód, a benne lévő elektronika meg fog hibásodni.
Az lenne a kérdésem, hogy van egy new holland m160 tipusu traktor. A váltó F41-es hiba kódot jelzi és ilyenkor nem engedi a hátramenetet ebben szeretném a segítségeteket kérni! A válaszokat előre is köszönöm!
Segítségeteket szeretném kérni!A problémám, New Holland M100 kardánja ,,leold" nevezetesen bálázok vele, leold,majd miután pihent kb 4-5 percet, bekapcsolom és ujra hajt teljes erővel!Mikor leáll olyan érzésem van mintha valami elektromos terhelés korlátoló oldana le!Van ilyesféle védelme a mágnesszelepnek!?
Milyen tippetek van?! esetleg könyv?túlmelegedés?!
esetleg villamos kapcsolási rajz nincs közzé téve m100 ra? van egy tippem, hogy melyik vezeték szakadt, de nem akarom az egész fülkét szétkapni miatta,,,,,,
zsolti! az egész szkennelését,másolását nem vállalom mert ez kb 10 kg és több mint 1000 oldal,de ha megmondod mi kell szivesen segitek,álltalában csak este vagyok gépközelben,a számom:06209175951,de nem mindig vagyok elérhető,mert az osztrák határ mellett nincs térerőm
Robi, ezen dokumentumokat meg lehet tőled kapni? schanneléssel vagy fénymásolással?
Megoldható valahogy? Téged hol lehetne elérni???
Nagyon Szeretném ha megosztanád Velem!
van alkatrészkatalógusom,kezelésim,kódfejtőm,az enyém 8560-as,de az alkatrészkatalógusban benne van az m100-as is,a kezelésnél is sok minden megeggyezik
nekem is szokott forogni,melegen is,de nekem kiirja a hibakódot is
p2: hátsó kardán fék-szolenoid beragad (rövidzárlat a 12V-hoz, vagy modulhiba)
p3: hátsó kardán fék-kimenet áramkörében szakadás
ezt is meg tudtam fogni mikor észleltem a dolgot, de már nem birom megfogni!
Lehet a kardánfék integetett és elment?:D
remélem kiderül a pobréma , szerintem szét lesz szedve!és belenézünk!
Nem tudom, szerintem érdeklődj csak tovább, csak lehetőségként vetettem fel, hátha nálad is a kenés miatt forog. De uyge különbség van a forgás és a hajtás között, az enyém épphogy forog és kézzel simán meg lehet fogni.
61 hozzászólás
Üdv lenne egy newhollande TL90 ojan problémám lenne hogy ha bekapcsolom a gardánkihajtast elkezd borzasztóan csörögni valami a kuplung körül hallatszik a csörgès mi lehet a hiba ? A kihajtás mehet tönkre ?választ előre is köszönöm
Nem tudna valaki segíteni olyan problémám van hogy elment a műszerfalon minden tm 190 beszélek a levegőnyomást se méri a fülkében meg nem is sípol ha felálok az ülésről de ha ráadom a világítást akkor meg világít a műszerfal mi lehet a baj csatlakozót már megnéztem ott nem volt baj
Sziasztok! Keresek TM 165 traktorhoz magyar nyelvű hibakódlistát! Akinek van, át tudná küldeni a dikasze@freemail.hu mail címre? Segítségeteket előre is köszönöm! Dikasz Endre
Üdv! Segítséget szeretnék kérni. New Holland T6.175-ösöm van. A TLT bekapcsolásánál az alábbi képen levő felirat jelenik meg. S csak lassan forog a kardán. A bekapcsolásnál a kapcsoló gomb melletti kijelző nem világít. Mi lehet a hiba?
Szia Robi! Nekem is szükségem lenne egy hibakód listára m160 new hollandhoz. Esetleg elküldenéd az e-mail címemre. juhaszka.janos@gmail.com Előre is köszonöm!
Fehér Péter vagyok .kérdésem lenne ,nekünk P34 es hibát jelez ,nem engedi kapcsolni a kardán hajtást mikor ezt a hibakódot dobja fel .végig ellenőriztünk minden kábelt feszültséget ,minden ok.az lenne a kérdésem is többek közt ezt a hibát nem lehetne törölni ?
Tisztelettel ,köszönettel Fehér Péter
Kedves Robi!
Nem tudom, kérhetnék-e egy New Holland TM190 traktor hibakód listát email címemre? Döcögősen indul, talán harmadik nekifutásra, és az E36 PF0 hibakódot írja ki.
Email címem edithorvathne2@gmail.com
Nagyon köszönöm.
Üdv. Edit
Válasz Robi5 #45. hozzászólásáraSzia Robi!
Eltudnád nekem is küldeni a listát az email címemre?
arlathjozso@gmail.com
Válasz Robi5 #45. hozzászólásáraSzia Robi!
Eltufnád nekem is küldeni a listát az email címemre?
arlathjozso@gmail.com
Válasz #49. hozzászólásra
Mert a gardán csonkra ráhúztál egy gardánt,,,vedd le róla és már jó is.
MERT nem New Holland
Mert nem értesz hozzá
mért csuszik meg az mtz gardánya
Válasz #47. hozzászólásra
mindenben segítek 8560 TM G L traktorokkal kapcsolatban,alkatrész szervíz tanács javítás bármi
traktorkovacs@gmail.com
Válasz #45. hozzászólásra
Köszi!!Az erő veled van
Válasz #45. hozzászólásra
Előre is köszönöm!
Ez a lista nekem is jól jön!
Válasz #44. hozzászólásra
közkincsé téve
Válasz #41. hozzászólásra
Válasz #40. hozzászólásra
az adagoló komplett egység,szerintem nincs robbantva de holnap megnézem a katalógust
Válasz #41. hozzászólásra
látom.küldj egy mailt a kazmerirobi@freemail.hu-ra
Válasz #39. hozzászólásra
Sajnos nem jott meg. Email:petsudo@citromail.hu
Válasz #39. hozzászólásra
Üdv!
Láttam a hozzászólásokban,hogy van alkatrész katalógusod New Holland 8560 típusú traktorhoz. Az lenne a kérdésem, hogy az adagolóhoz van-e? és ha igen akkor esetleg elküldenéd e nekem emailban? sztarlevi@freemail.hu a címem.
Előre is köszönöm!
Válasz #38. hozzászólásra
nézd meg megint
Szia.Sajnos nem kaptam meg meg.Pedig jol irtam az e-mail cimemet.
Válasz #36. hozzászólásra
tegnap elküldtem,megkaptad?mert jött 1 mail hogy nem talál
Válasz #34. hozzászólásra
Szia Robi5.Ha lehetne nekem is eltudnád küldeni a hibakód listát!?A segítségedet előre is köszönöm!!!! petsudo@citromail.hu
Alkatrésszel kapcsolatban keressék kollegáinkat bátran!
Tényleg megéri. New Holland és Case alkatrészek garantáltan meghökkentő áron.
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
06303319467 Hegedűs Viktor
Válasz #33. hozzászólásra
elment
Válasz #25. hozzászólásra
Szia ha megvan még a hibakód listád eltudnád küldeni nekem emailban: vallusaniko@freemail.hu
Köszönöm.
Üdv mindenkinek!
Lenne még egy hiba kódom, TEI vagy TE1 kaszálásnál írja ki délután. tm 155 ös gépröl van szó.
Válasz #29. hozzászólásra
Neked van az nh hoz kód táblázat?
Köszönöm a választ!
elég kemény hangja van indulásnál.
Válasz #28. hozzászólásra
Abban az esetben, ha elektromos az adagoló a T8C hibakód az alábbit jelenti:"tápszivattyú időzítő adat érvényes, de a normál feszültségtartomány alatt van." Lehetséges, hogy az adagolód, a benne lévő elektronika meg fog hibásodni.
Üdv mindenkinek!
Van egy hibakódom csak és nem tudjuk h mi lehet az
t8C a kód mit jelent? tm175 ös a gép
Válasz #24. hozzászólásra
f 41: hátrameneti szinkronizátor potmétere kevés feszültséget kap
lefénymásoltam a hibakódokat, adjál postacímet és elküldöm (kazmerirobi kukac frímél pont hu)
Válasz #25. hozzászólásra
Ha azt eltudnád nekem küldeni az jó lenne.
email cimem:james2107@freemail.hu
Válasz #24. hozzászólásra
van hibakód listám,ha ez segít
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy new holland m160 tipusu traktor. A váltó F41-es hiba kódot jelzi és ilyenkor nem engedi a hátramenetet ebben szeretném a segítségeteket kérni! A válaszokat előre is köszönöm!
üdv:Feco
váltó olajszintet nézted már?
mert ha túl kevés akkor tulhevül és leold
nekem volt ilyen gondom.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!A problémám, New Holland M100 kardánja ,,leold" nevezetesen bálázok vele, leold,majd miután pihent kb 4-5 percet, bekapcsolom és ujra hajt teljes erővel!Mikor leáll olyan érzésem van mintha valami elektromos terhelés korlátoló oldana le!Van ilyesféle védelme a mágnesszelepnek!?
Milyen tippetek van?! esetleg könyv?túlmelegedés?!
Előre is köszönöm a segítségeteket!Nagyon várom!!
Üdv Zsolti!
Ford 8830 traktor elektronikai javításában aki tud segítsen!30/243-7224
csak a vezetékkötegröl van kép,kapcsolási rajzot nem találtam
esetleg villamos kapcsolási rajz nincs közzé téve m100 ra? van egy tippem, hogy melyik vezeték szakadt, de nem akarom az egész fülkét szétkapni miatta,,,,,,
Köszönöm, az elérhetőséget..........!
Érthető 1000 oldal húzós lenne, azt gondoltam h van kimondottan m100 ra vonatkozó fejezet!Nagyon köszönöm!
zsolti! az egész szkennelését,másolását nem vállalom mert ez kb 10 kg és több mint 1000 oldal,de ha megmondod mi kell szivesen segitek,álltalában csak este vagyok gépközelben,a számom:06209175951,de nem mindig vagyok elérhető,mert az osztrák határ mellett nincs térerőm
Robi, ezen dokumentumokat meg lehet tőled kapni? schanneléssel vagy fénymásolással?
Megoldható valahogy? Téged hol lehetne elérni???
Nagyon Szeretném ha megosztanád Velem!
van alkatrészkatalógusom,kezelésim,kódfejtőm,az enyém 8560-as,de az alkatrészkatalógusban benne van az m100-as is,a kezelésnél is sok minden megeggyezik
nekem is szokott forogni,melegen is,de nekem kiirja a hibakódot is
p2: hátsó kardán fék-szolenoid beragad (rövidzárlat a 12V-hoz, vagy modulhiba)
p3: hátsó kardán fék-kimenet áramkörében szakadás
ezt is meg tudtam fogni mikor észleltem a dolgot, de már nem birom megfogni!
Lehet a kardánfék integetett és elment?:D
remélem kiderül a pobréma , szerintem szét lesz szedve!és belenézünk!
Válasz #11. hozzászólásra
Nem tudom, szerintem érdeklődj csak tovább, csak lehetőségként vetettem fel, hátha nálad is a kenés miatt forog. De uyge különbség van a forgás és a hajtás között, az enyém épphogy forog és kézzel simán meg lehet fogni.