Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #3745. hozzászólásáraHát igazából a fogyasztást nem nagyon néztük még, viszont az idéntől decire pontosan fogjuk mérni! Szántásnál a nh bekapja a 43 litert. 32-34 cm mélyen szántva, de az mtz is megevett ennyit.
Válasz kislaszlotamas011 #3756. hozzászólásáraElment a lamelláskuplungod, mindjárt a sebváltó elején /A vagy a B csoport/.
Szét fog kelleni húzni.
Hasonló volt nekem a 7040 traktoron. Agrotecben javította.
Üdv kollégák! New holland szerelőt keresünk t6080 traktorhoz,váltó hibás. Eltűnt belőle minden tartományban a 2. 4. 6. fokozat.hidegen még hajt rángatva de melegen csúszik. Kalibrálást már próbáltam csinálni de nem sikerült. Az olaj félidős benne csere óta.
Válasz lac* #3751. hozzászólásáraén nemtudok ebbe nyilatkozni,hogy ez milyen,de azt tudom,hogy az előtti széria(6000)igaz maxxum 125volt,meg 115,ezek 11000,12000,13000ezer orásak voltak,de még valahol most is mennek,mert lelettek cserélve,a legujabb maxumokra.én ezt láttam,dolgoztam velük nemkeveset.meggyőző.
Válasz fexco #3750. hozzászólásáraEbből a szériából lesz valamelyik úgy nézem.Nem lesz itt sem kapható örökké,csak ameddig gyártásban marad orosz/afrikának .
Válasz mtz1221 #3748. hozzászólásáraasszem,már tudom mire gondolsz,ugye ti nemvagytok tagok,akkor:t6000,ugyanaz mint a t6,csak nincs benne adblu,meg nem cr.(szóval ha nálunk elérhető lenne,akkor ez lenne a befutó.)(ja:tuti biztos jóval olcsóbb az ára mint a t6szériának.)
Válasz fexco #3746. hozzászólásáraLehet itt kapni valamelyik 120 ló körülit 6 hengeres motorral adagolóval,addig még csinálják az oroszoknak azt a típust.A számát még nem tudom,csak felkeverte a fantáziámat,hogy lehet jövőre már nem lesz belőle.
Válasz Géza15 #3744. hozzászólásáraOk ez korekt volt,így tippeltem volna én is.T6 125-öt kéne és felökni amennyire csak lehet.Fogyasztás kb a kettő között ?
Válasz mtz1221 #3737. hozzászólásáraMegvan az is. A t6.145 130 le szoftverrel erősebbnek érzem mint az mtzt, de azért egy kategória. Megvan még az mtz.
Válasz lac* #3740. hozzászólásáraA vége felé változott a váltó difi nagysága a t5 szérián? 110 lovas van itt pirosban,na olyan nem lesz az udvarban.T6-ot dicséri mindenki.
Válasz lac* #3735. hozzászólásáraMekkora tárcsát húzol vele?
Nekünk is T6-os van, de a tárcsa egy kis 3.2 méteres és amikor húzzuk 10-el akkor a fordulatszám vagy 1250 és rákapcsolja az RPM-et, de ha manuálisan ráaadom a fordulatszámot akkor 1500 elett kiakapcsolja és hallatszódik a hangján is, hogy eltűnik a mélyebb mormogás. Te tapasztaltál már ilyet? 3 fejes ekét is 1500-al húzza, de ott nem kapcoslaja rá.
Válasz andersen #3732. hozzászólásáraAmit bandigh linkelt, az megoldás lehet, vagy ha automatát akarsz, akkor egy IFA vonófej, az használtan olcsóbb azért, itt a kérdés az, hogy mi fér majd el, de azt Te látod.
Válasz A.I. #3729. hozzászólásáraNemrég vettem egy extra keskeny szőlészeti traktort persze vonófej nélkül. Ehez keresnék olcsó vonófejet. Ami egyedi konzolra lenne téve.
Válasz andersen #3727. hozzászólásáraIgen, ez mint a JD, ez nem bontható, csak roncsolással!
Persze, a fej 360ban körbeforog! A zsírt ne sajnáld belőle, mert ha kiszárad meg tele ül porral szorulni fog, de akkor is körbe tudod forgatni, csak délben kétszer szedj húslevest!
Venni akarsz, vagy miért kérdezted, hogy szétszedhető-e?
Válasz andersen #3725. hozzászólásáraAttól tartok ezt a típust csak roncsolással, mert szerintem ez mint a JD-é is kovácsolja vagy préselve, vagy hogy az ördögben készül!
Látni kéne egyébként a hátoldalát, de biztos olyan lehet!
Sziasztok! Valaki tudna segiteni milyen módon lehet szétszedni vonófejet és a vonósint,vonószánt nem tudom ki hogy hívja.???
Szétszedés után felrakható egy egyedi tartókonzolra biztonságosan?
Válasz Wilde #3715. hozzászólásáraIgaz nekem még a TM szériából volt tapasztalatom ekkora méretben, de hogy egy 100 vagy 120 esetleg 150-es MTZ-t fejtetőn, keresztbe-hosszában elhúzott volna az 7xség........
Válasz lac* #3718. hozzászólásáraha ráadja akkor világít a múszerfalon az EPM JEL.mulcsozásnál finom részeknél nem világít ahogy beleérek a nehezebb részbe azonnal világít a jel.csak 13. fokozattól müködik vagy tlt.
4417 hozzászólás
Válasz lala #3766. hozzászólásáraMúltkor még T.6-ost kerestél, elég a T.5 is?
New Holland T5.140 Auto Command traktorról valakinek tapasztalat?
szevasztok
Érdeklődnék erről a traktorról!
Előny,Hátrány!Tapasztalatok!
https://www.traktorpool.hu/details/traktorok/New-Holland-TSA-135/5860810/
Sziasztok!
Valaki eltudná nekem küldeni a new holland g210 vagy 8870 kalibrációs folyamatott?
Válasz mtz1221 #3745. hozzászólásáraHát igazából a fogyasztást nem nagyon néztük még, viszont az idéntől decire pontosan fogjuk mérni! Szántásnál a nh bekapja a 43 litert. 32-34 cm mélyen szántva, de az mtz is megevett ennyit.
Üdv. Érdeklődni szeretnék van valakinek tapasztalata NH T8030 trakival?
Sziasztok! Segitsetek T7000es traktoron hol van a differenciálzár kapcsoló mágnesszelep? Köszönöm!
Válasz trikolor5 #3759. hozzászólásáraPest megye ,de úgy néz ki megoldódott a dolog
Válasz kislaszlotamas011 #3756. hozzászólásáraHol vagy helyileg?
Válasz kislaszlotamas011 #3756. hozzászólásáraElment a lamelláskuplungod, mindjárt a sebváltó elején /A vagy a B csoport/.
Szét fog kelleni húzni.
Hasonló volt nekem a 7040 traktoron. Agrotecben javította.
Válasz kislaszlotamas011 #3756. hozzászólásáraSzerviz box Kft Kecskemét.
Üdv kollégák! New holland szerelőt keresünk t6080 traktorhoz,váltó hibás. Eltűnt belőle minden tartományban a 2. 4. 6. fokozat.hidegen még hajt rángatva de melegen csúszik. Kalibrálást már próbáltam csinálni de nem sikerült. Az olaj félidős benne csere óta.
Válasz lac* #3754. hozzászólásárao.k.!bizzunk benne,hogy ne legyen sok!!!
Válasz fexco #3753. hozzászólásáraszerintem 10000 óra nem sok a mai gépekben
Válasz lac* #3751. hozzászólásáraén nemtudok ebbe nyilatkozni,hogy ez milyen,de azt tudom,hogy az előtti széria(6000)igaz maxxum 125volt,meg 115,ezek 11000,12000,13000ezer orásak voltak,de még valahol most is mennek,mert lelettek cserélve,a legujabb maxumokra.én ezt láttam,dolgoztam velük nemkeveset.meggyőző.
Válasz fexco #3750. hozzászólásáraEbből a szériából lesz valamelyik úgy nézem.Nem lesz itt sem kapható örökké,csak ameddig gyártásban marad orosz/afrikának .
Válasz fexco #3750. hozzászólásáraén nem térnék vissza többet adagolós motorhoz,sokkal jobb a cr
Válasz mtz1221 #3748. hozzászólásáraasszem,már tudom mire gondolsz,ugye ti nemvagytok tagok,akkor:t6000,ugyanaz mint a t6,csak nincs benne adblu,meg nem cr.(szóval ha nálunk elérhető lenne,akkor ez lenne a befutó.)(ja:tuti biztos jóval olcsóbb az ára mint a t6szériának.)
Válasz andersen #3727. hozzászólásáraIgen
Válasz fexco #3746. hozzászólásáraLehet itt kapni valamelyik 120 ló körülit 6 hengeres motorral adagolóval,addig még csinálják az oroszoknak azt a típust.A számát még nem tudom,csak felkeverte a fantáziámat,hogy lehet jövőre már nem lesz belőle.
Válasz mtz1221 #3745. hozzászólásáraT6 6 hengeres motorral a sirály.
Válasz mtz1221 #3745. hozzászólásáraha az uj (tier 4a)akkor a t6180,mivel csak az6hengeres.
Válasz Géza15 #3744. hozzászólásáraOk ez korekt volt,így tippeltem volna én is.T6 125-öt kéne és felökni amennyire csak lehet.Fogyasztás kb a kettő között ?
Válasz mtz1221 #3737. hozzászólásáraMegvan az is. A t6.145 130 le szoftverrel erősebbnek érzem mint az mtzt, de azért egy kategória. Megvan még az mtz.
Válasz mtz1221 #3741. hozzászólásárat6050 és a 125maxxum ami kiváltja a 1221et
Válasz mtz1221 #3741. hozzászólásárapoén volt,sztem a t6.120 is tud annyit,mint 1221-es Mtz
Válasz lac* #3740. hozzászólásáraA vége felé változott a váltó difi nagysága a t5 szérián? 110 lovas van itt pirosban,na olyan nem lesz az udvarban.T6-ot dicséri mindenki.
Válasz mtz1221 #3737. hozzászólásáraa t5 vége körül nézegess :)
Válasz lac* #3738. hozzászólásáraja,én 13-15 el húzom
Válasz Géza15 #3736. hozzászólására3m-es vogel rövidtárcsa
Válasz Géza15 #3736. hozzászólásáraMelyik T6 ? Neked van/volt 1221-es ? Mekkora kellene T6-ból,ha 1221-et váltana ?
Válasz lac* #3735. hozzászólásáraMekkora tárcsát húzol vele?
Nekünk is T6-os van, de a tárcsa egy kis 3.2 méteres és amikor húzzuk 10-el akkor a fordulatszám vagy 1250 és rákapcsolja az RPM-et, de ha manuálisan ráaadom a fordulatszámot akkor 1500 elett kiakapcsolja és hallatszódik a hangján is, hogy eltűnik a mélyebb mormogás. Te tapasztaltál már ilyet? 3 fejes ekét is 1500-al húzza, de ott nem kapcoslaja rá.
Válasz Géza15 #3731. hozzászólásárapersze,a motorfordulatot automatikusan állítja,2000 szokott lenni
Válasz andersen #3732. hozzászólásáraAmit bandigh linkelt, az megoldás lehet, vagy ha automatát akarsz, akkor egy IFA vonófej, az használtan olcsóbb azért, itt a kérdés az, hogy mi fér majd el, de azt Te látod.
Válasz andersen #3732. hozzászólásáraItt
Válasz A.I. #3729. hozzászólásáraNemrég vettem egy extra keskeny szőlészeti traktort persze vonófej nélkül. Ehez keresnék olcsó vonófejet. Ami egyedi konzolra lenne téve.
Válasz lac* #3720. hozzászólásáraNeked is van olyan hogy tárcsázáskor rárakja? Ilyenkor milyen fordulaton dolgozol?
Válasz andersen #3727. hozzászólásáraA fene tudja, szerintem melegen elnyomják végét mint a szegecsnek.
Google keresés
Ha csak vonófej kell akkor vagy az átmenő csavaranyás jöhet szóba ha van mögötte elég hely,
vagy felcsavarozható.
Válasz andersen #3727. hozzászólásáraIgen, ez mint a JD, ez nem bontható, csak roncsolással!
Persze, a fej 360ban körbeforog! A zsírt ne sajnáld belőle, mert ha kiszárad meg tele ül porral szorulni fog, de akkor is körbe tudod forgatni, csak délben kétszer szedj húslevest!
Venni akarsz, vagy miért kérdezted, hogy szétszedhető-e?
Válasz andersen #3727. hozzászólására Inkább eladni kéne, mint szétvágni
Válasz A.I. #3726. hozzászólásáraElforgathatóak ezek a vonófejek?
Válasz andersen #3725. hozzászólásáraAttól tartok ezt a típust csak roncsolással, mert szerintem ez mint a JD-é is kovácsolja vagy préselve, vagy hogy az ördögben készül!
Látni kéne egyébként a hátoldalát, de biztos olyan lehet!
Sziasztok! Valaki tudna segiteni milyen módon lehet szétszedni vonófejet és a vonósint,vonószánt nem tudom ki hogy hívja.???
Szétszedés után felrakható egy egyedi tartókonzolra biztonságosan?
Válasz mtz1221 #3723. hozzászólásáraPersze, ülj előre.......
Válasz Szabi. #3722. hozzászólásáraNem mindenki 200 kilós hogy akkorát fogjanak a kerekek lejtőn.
Válasz Wilde #3715. hozzászólásáraIgaz nekem még a TM szériából volt tapasztalatom ekkora méretben, de hogy egy 100 vagy 120 esetleg 150-es MTZ-t fejtetőn, keresztbe-hosszában elhúzott volna az 7xség........
Válasz Wilde #3719. hozzászólásáratalán még annyi,hogy amikor műkszik az epm akkor a max le van,amúgy a szoftver tesz rá plusszokat addig is.szerintem
Válasz Wilde #3719. hozzászólásáraigen,de nekem fokozatmentes a váltóm
Válasz lac* #3718. hozzászólásáraha ráadja akkor világít a múszerfalon az EPM JEL.mulcsozásnál finom részeknél nem világít ahogy beleérek a nehezebb részbe azonnal világít a jel.csak 13. fokozattól müködik vagy tlt.
Válasz Wilde #3717. hozzászólásáraVáltozó.hogy mikor teszi rá.van amikor 10 nél ráteszi nálam. Nem a sebességtől függ szerintem