Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR408.83 FtUSD386.4 FtCHF436.87 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2100. hozzászólásra
Tekercs, mágnesszelep. 7-11 ohm ellenállást kellene produkálnia. 60 ezer körül van darabja. Nekem is küldte a hibakódot az elsőkerék bekapcsolásnál, aztán a tlt-vel ki lett cserélve. De egyet nekem is be kell szerezni a tlt-hez.
Üdv!
A képen benyilazott alkatrésznek mi a pontos neve?
Honnan és menniyért lehetne beszerezni egy ilyet? ( IKR-t kihagynám ha lehet)
Nh 8360on van ezek kapcsolják a tlt-t, összekrék ,difizárt, egy behalt belőlük. (Gondolom a bográcsokon is ilyen van még ) Köszi!
értem! nekem meg pont fordított a helyzet kiemelni nem akar. Hétfőn jön a műszerész kimérni mi lehet a hiba majd mondom neki ezzel kezdje! addig szép lassan fordulok a kombival!
Válasz #2094. hozzászólásra
Hibakódot ne irt ki .az ikr-s szerelő állapította meg hogy az egyik csap nagyobb értéket mutat mint az előírt gyári érték ( 30 helyett 80) nálam a hibajelenség úgy mutatkozott hogy kombinátoroztam és egy idő elteltével magától kiemelte a munkaeszközt ,ja és a slip állító potméter fullra fel van csavarva.
Sziasztok!
TM 165-nél tudja e valaki mi lehet a hiba ha menet közben nem emel és süllyeszt a hidraulika! Kivülről emel és süllyeszt is.
Leállítom a motort utána egy darabig műkődik aztán megint nem! Mi lehet a hiba? Hibakodot nem ír ki semmit. Dolgozok vele táblavégén kiemel fordulás lerak majd pár fordulás után nem csinálja! Valakinek tipp?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, kellene NH TM 165-höz egy radar meg egy jobbos erőmérő csap, vagy esetleg tipp hogy hol lehetne ilyet jó áron találni.(az IKR-n kívűl)
sziasztok,nagy segítség kellene nekem, new holland traktornak kilyukadt a hűtője,Bács-Kiskun megyében vagy környékében hol lehet ilyet csináltatni? haveromnka lyukadt ki.vmilyen műanyag,az új ára 600.000ft.ha megvenné,nagyon soká térül meg ára..S:segítséget előre is köszönöm
Válasz #2064. hozzászólásra
Néz be a Kite használtgép oldalára. Két Zetor is van ott jó árban. Lehet hogy sikerülne még szépíteni az árukat személyes tárgyalással.
Türelmesem nézed a hirdetéseket, lehet hogy találsz neked megfelelöt. Attól hogy egy tulaj sokat kér a használt gépjeért nem azt jelenti hogy más is így tesz. Kérni kérhet mindenki annyit amenyit akar, de hogy meg e kapja az már kérdéses.
Ha van lehetöség erösebet vened ugyan abban az árba én elgondolkodnák a hejedben. Soha nem tudni mikor lessz szükséged plusz lovakra és akkor ot lessz amikor kell.
Most megnéztem hirtelen, Egy 90 lovas Zetor Proxima 10 milla. Ez minden csak nem olcsó. 5,1M nettó itt az aprón egy hátsó kerekes, 60 lovas Zetor. Szóval távolról se kapok 5M-ért a 10 -es New Holland helyett fiatal Zetort.
Válasz #2043. hozzászólásra
Szia lenne egy ajánlatom neked de a töbiek részére is akik traktorvásárlás elött álnak. 140 Le-ig Zetort ajánlanák mindenkinek, gyerekbetegségei rég ki vannak fogva strapabíró, alkatrészárak sokkal jobb árban vannak mint a nyugati gépekre, de az új traktor árára is igaz. Te általad nézett TD-töl viszont egy fortéra zetor jóval erösebb gép és ebbe az árba is böven belefér év és üzemórát is tekintve. Ha valaki nagyobb gépet akar venni 160-180 Le vagy felette a New Holland traktorok nagyon is jó gépek , föleg az újak. Nékem is van egy, 2008-as, abszolút üzembiztos gép, nagyon jó ár érték arányú john deerel, vagy fendel szemben.
Válasz #2057. hozzászólásra II-es csoport kidobállása típus betegség 5147070 es cikszámú csapágy csere.Van mikor 2000 orát elmegy vele van mikor 1200-öt.Legutoljára szinkron kerekek égtek össze.
New Holland L 85 5400 ü óra,sokadik váltójavítás,többi része hibátlan,újonnan vettük.Nehéz munkára nem való,pl szántásra se,eddig évente felszántott kb 60-ha-t
4401 hozzászólás
Nh 6ezres traktor váltó kalibrálásának folyamatát letudná írni valaki?
Köszi! Nem szégyenlősek az arával kapcsolatban az tény! Nekem a tlt halt be és a difizárét tettem rá. Kellene szórni a ganét és nincs tlt.
Válasz #2100. hozzászólásra
Tekercs, mágnesszelep. 7-11 ohm ellenállást kellene produkálnia. 60 ezer körül van darabja. Nekem is küldte a hibakódot az elsőkerék bekapcsolásnál, aztán a tlt-vel ki lett cserélve. De egyet nekem is be kell szerezni a tlt-hez.
Üdv!
A képen benyilazott alkatrésznek mi a pontos neve?
Honnan és menniyért lehetne beszerezni egy ilyet? ( IKR-t kihagynám ha lehet)
Nh 8360on van ezek kapcsolják a tlt-t, összekrék ,difizárt, egy behalt belőlük. (Gondolom a bográcsokon is ilyen van még ) Köszi!
nekem nem az a baj hogy kiemeli magától hanem az hogy nem emeli ki!
Válasz #2095. hozzászólásra
a slip poti nekem is fel van tekerve fullra vagyis katanás utánig
Válasz #2095. hozzászólásra
értem! nekem meg pont fordított a helyzet kiemelni nem akar. Hétfőn jön a műszerész kimérni mi lehet a hiba majd mondom neki ezzel kezdje! addig szép lassan fordulok a kombival!
Üdv nálunk is volt ilyen gond egy tm-190 trakival, az szántáskor vettek ki az ekét menet közben. Az ikr-es megnézte és az erőmérő csappal volt gond.
Válasz #2094. hozzászólásra
Hibakódot ne irt ki .az ikr-s szerelő állapította meg hogy az egyik csap nagyobb értéket mutat mint az előírt gyári érték ( 30 helyett 80) nálam a hibajelenség úgy mutatkozott hogy kombinátoroztam és egy idő elteltével magától kiemelte a munkaeszközt ,ja és a slip állító potméter fullra fel van csavarva.
Válasz #2091. hozzászólásra
neked is volt már ilyen jelenség?
Ez az erőmérőcsap esetleg lehet hogy nem jól érintkezik?
Szia! Az hogy néz ki! Hol van! Hiba kódot nem kellene kiírnia ha nem jó?
Helló!
Akkor valószínű hogy az egyik erőmérő csap rendetlenkedik.
Válasz #2089. hozzászólásra
Már próbáltam nem segít!
Azt is mondják hogy újra kell programozni, de hogy?
Válasz #2088. hozzászólásra
Slip gombot kapcsold ki kattanásig. Amúgy más nem jut eszembe perr-pill.
Sziasztok!
TM 165-nél tudja e valaki mi lehet a hiba ha menet közben nem emel és süllyeszt a hidraulika! Kivülről emel és süllyeszt is.
Leállítom a motort utána egy darabig műkődik aztán megint nem! Mi lehet a hiba? Hibakodot nem ír ki semmit. Dolgozok vele táblavégén kiemel fordulás lerak majd pár fordulás után nem csinálja! Valakinek tipp?
Válasz #2086. hozzászólásra
Helló!
Erőmérőcsap:5190278 554 EURO+Áfa
Radar:82018369 742 Euro+Áfa
Original alkatrészek.
Válasz #2084. hozzászólásra
Helló!
Erőmérőcsap:5190278
Radar:82018369
Kösz
Privátban küldtem neked egy címet,érdeklőd meg.
Válasz #2083. hozzászólásra
Ha küldesz cikkszámot, megpróbálok mondani valamit! agrargepalkatresz@gmail.com
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, kellene NH TM 165-höz egy radar meg egy jobbos erőmérő csap, vagy esetleg tipp hogy hol lehetne ilyet jó áron találni.(az IKR-n kívűl)
Válasz #2080. hozzászólásra
Köszi szépen!
Válasz #2076. hozzászólásra
Levél ment.
Válasz #2072. hozzászólásra
Elvileg a kézi fékkarban van a jeladó:
[url=http://postimg.org/image/a63lfvpxr/][img]http://s3.postimg.org/a63lfvpxr/f_k.jpg[/img][/url]
http://s3.postimg.org/69q9jw4yb/f_k.png
Kiskőrösön is van egy öreg nekem már javított. Korábban Keceli volt.
katt http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3090806/Huto-gyartas-javitas.html
Google
Hűtőjavítás vagy vízhűtőgyártás
sziasztok,nagy segítség kellene nekem, new holland traktornak kilyukadt a hűtője,Bács-Kiskun megyében vagy környékében hol lehet ilyet csináltatni? haveromnka lyukadt ki.vmilyen műanyag,az új ára 600.000ft.ha megvenné,nagyon soká térül meg ára..S:segítséget előre is köszönöm
Válasz #2073. hozzászólásra
Majd egy éve vette a nepper az Ikr töl nagyon olcsón. Azóta árulja.
Üdv!
Valaki megtudná mondani,hogy t5050-es hol találom a kézifék visszajelző jeladóját??sürgős lenne,előre is köszi
Válasz #2070. hozzászólásra
Nézem, 5 év alatt 5 ezer üzemóra? Hajtották rendesen, de talán nincs vissza tekerve. 5,5M+fa, és 2007-es.
Néz be a Kite használtgép oldalára. Két Zetor is van ott jó árban. Lehet hogy sikerülne még szépíteni az árukat személyes tárgyalással.
Válasz #2067. hozzászólásra
Ja és minden nap szerelni,nem mindenkinek van 5 trakija 150 hekire
Levél
Válasz #2062. hozzászólásra
Ezt én hasonlóan gondolom 4 hengeresben zetor felette én New holland Case IH párti vagyok .
Türelmesem nézed a hirdetéseket, lehet hogy találsz neked megfelelöt. Attól hogy egy tulaj sokat kér a használt gépjeért nem azt jelenti hogy más is így tesz. Kérni kérhet mindenki annyit amenyit akar, de hogy meg e kapja az már kérdéses.
Válasz #2063. hozzászólásra
Ha van lehetöség erösebet vened ugyan abban az árba én elgondolkodnák a hejedben. Soha nem tudni mikor lessz szükséged plusz lovakra és akkor ot lessz amikor kell.
Válasz #2063. hozzászólásra
Most megnéztem hirtelen, Egy 90 lovas Zetor Proxima 10 milla. Ez minden csak nem olcsó. 5,1M nettó itt az aprón egy hátsó kerekes, 60 lovas Zetor. Szóval távolról se kapok 5M-ért a 10 -es New Holland helyett fiatal Zetort.
Válasz #2062. hozzászólásra
Nekem egy 70-80 lovas gép bőven megteszi.
Válasz #2043. hozzászólásra
Szia lenne egy ajánlatom neked de a töbiek részére is akik traktorvásárlás elött álnak. 140 Le-ig Zetort ajánlanák mindenkinek, gyerekbetegségei rég ki vannak fogva strapabíró, alkatrészárak sokkal jobb árban vannak mint a nyugati gépekre, de az új traktor árára is igaz. Te általad nézett TD-töl viszont egy fortéra zetor jóval erösebb gép és ebbe az árba is böven belefér év és üzemórát is tekintve. Ha valaki nagyobb gépet akar venni 160-180 Le vagy felette a New Holland traktorok nagyon is jó gépek , föleg az újak. Nékem is van egy, 2008-as, abszolút üzembiztos gép, nagyon jó ár érték arányú john deerel, vagy fendel szemben.
Válasz #2058. hozzászólásra
Köszi. Semmi sem hibátlan, de ha ismert jelenség, akkor legalább lehet rá számítani.
Válasz #2058. hozzászólásra
Volt itt a faluba is egy azt vagy 10éves korába szedték szét először, és dolgozott rendesen.
Válasz #2056. hozzászólásra
Csapágy?
Válasz #2057. hozzászólásra II-es csoport kidobállása típus betegség 5147070 es cikszámú csapágy csere.Van mikor 2000 orát elmegy vele van mikor 1200-öt.Legutoljára szinkron kerekek égtek össze.
Válasz #2055. hozzászólásra
Hmm.. megkérdezhetem, hogy mi a baja a váltónak?
Beilesztés lemaradt.
New Holland L 85 5400 ü óra,sokadik váltójavítás,többi része hibátlan,újonnan vettük.Nehéz munkára nem való,pl szántásra se,eddig évente felszántott kb 60-ha-t
Válasz #2053. hozzászólásra
Látni kellene, így képről nem sokat tudunk meg.
Ahhoz a területhez viszont elég lenne, kis fürge gépek.
Válasz #2052. hozzászólásra
Akkor viszont lehet benne rendesen üzemóra, nem?
Válasz #2051. hozzászólásra
Első gumik nem eredetiek rajta, sőt ami rajta van az is futott már...kb 5000órát