Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1467. hozzászólásra
EZ guide-250 azon nincsen ilyen.Egy lecsavarozható gömb van amire az ellenrész csatlakozik. Ezt csak lemezre tudnám csavarni.Szépen becsomagoltad a karokat.
Hát ehhez a sorvezetőhöz járt máshogy nem is nagyon lehetne szerintem felrögzíteni.Nem tudom hogy neked milyen sorvezetőd van azt te látod hogy hogy tudod felrögzíteni
Sorvezető az az ablakra van "felcuppantva" és szivargyújtóról kapja az áramot.Vetésellenőrző az a bal oldali ajtó váza mögött van két műanyag kupak azokat leveszed alatta van két csavar imbusz fejő ezekre van egy tartó felerősítve és ezen van a permetező elektronikája is meg a vetésellenőrzőjé is ezek pedig mi felénk úgy hívják hogy banán dugó abból kapja az áramot.
Érdekelne, akinek van a gépében beszerelve sorvezető,vetés ellenőrző vagy permetező elektronika beszerelve, hogy hová, és milyen tartóra szerelte ezeket,és honnan veszi le az áramot, ha lehet képekkel.Az elektromos kormányzásút kihagynám mert ott mindegy hogy hol van.
Ha még ezeket mindet megcsinálja az ember, feltételezve, hogy a motorja okés, akkor 7-8 milkáért van egy olyan gép, ami egy ekkora gazdaságban mint mondjuk az enyém, jó pár évig használható lenne üzembiztosan. Ha majd lépni akarok Le-ben, akkor tuti ilyen irányba fogok elmozdulni!
Mit szóltok ehhez a géphez? link
Ennyi pénzért mit lehet venni? Egy 3350-es 100Le-s 20 éves JD-t adnak Szunyogh-ék Cegléden ennyiért pl.
Nekem tetszik.
először egy teljesen alap modellre alkudtunk itt a 34-röl lementünk 31-re,ezután,döntöttünk úgy,hogy legyen azért,ez-az benne,ekkor ajánlotta ezt mert ez volt raktáron,ekkor úra kezdtük az alkut,de ha az előzőböl tudott engedni,akkor ebből is lehet,hát a vége ennyi lett+1rádió+sárga villogó 86le,de max115le ig fel lehetett volna húzni ha kérem
Hát biztos többet tud mint egy új .4 mtz és nem is került sokkal többe, valaki 30.000 eurot emlegetett 92es mtz-re, sok sikert hozzá.
milyen munkaeszközökkel kell megbirkóznia?
4419 hozzászólás
Válasz #1468. hozzászólásra
Pedig elvileg itt van
Válasz #1467. hozzászólásra
EZ guide-250 azon nincsen ilyen.Egy lecsavarozható gömb van amire az ellenrész csatlakozik. Ezt csak lemezre tudnám csavarni.Szépen becsomagoltad a karokat.
Válasz #1465. hozzászólásra
Hát ehhez a sorvezetőhöz járt máshogy nem is nagyon lehetne szerintem felrögzíteni.Nem tudom hogy neked milyen sorvezetőd van azt te látod hogy hogy tudod felrögzíteni
Válasz #1461. hozzászólásra
Értem miről van szó.
Válasz #1460. hozzászólásra
Az ablakra felcuppanó korongok a sorvezető tartozéka, vagy lehet ilyet venni?
"Banán dugó"
Válasz #1459. hozzászólásra
Sorvezető az az ablakra van "felcuppantva" és szivargyújtóról kapja az áramot.Vetésellenőrző az a bal oldali ajtó váza mögött van két műanyag kupak azokat leveszed alatta van két csavar imbusz fejő ezekre van egy tartó felerősítve és ezen van a permetező elektronikája is meg a vetésellenőrzőjé is ezek pedig mi felénk úgy hívják hogy banán dugó abból kapja az áramot.
Érdekelne, akinek van a gépében beszerelve sorvezető,vetés ellenőrző vagy permetező elektronika beszerelve, hogy hová, és milyen tartóra szerelte ezeket,és honnan veszi le az áramot, ha lehet képekkel.Az elektromos kormányzásút kihagynám mert ott mindegy hogy hol van.
Válasz #1457. hozzászólásra
Full power
Válasz #1456. hozzászólásra
Este néztem őket a mascus oldalán, van eladó rendesen, a csavarok azok metrikusak rajta??? Váltó az tologatós azonn is, vagy van csoport rajta????
Válasz #1454. hozzászólásra
Itt a cégnél is van egy ilyen , még kék szinű.
Az a legkisebb 170 Le. Jó gép.
Válasz #1453. hozzászólásra
Van 170 pacis is!!!
Válasz #1452. hozzászólásra
Ha még ezeket mindet megcsinálja az ember, feltételezve, hogy a motorja okés, akkor 7-8 milkáért van egy olyan gép, ami egy ekkora gazdaságban mint mondjuk az enyém, jó pár évig használható lenne üzembiztosan. Ha majd lépni akarok Le-ben, akkor tuti ilyen irányba fogok elmozdulni!
Válasz #1451. hozzászólásra
Csak játék munkagépek lennének hozzá!
Az tetszik benne, hogy ez a széria legkisebbje. 2 körös légfék is van. Egyedül az első gumi hoki.
Válasz #1450. hozzászólásra
Ha bele kalkulálsz egy váltó felújítást , első gumit , első híd csuklók , királycsap persely stb , apróságok .
Úgy 7-8ba tipp-topp lehet...
Válasz #1450. hozzászólásra
Én is néztem a hirdetésekben, ha minden porcikája jó akkor meg kőőőőő venni, jó az ár!!
Mit szóltok ehhez a géphez?
link
Ennyi pénzért mit lehet venni? Egy 3350-es 100Le-s 20 éves JD-t adnak Szunyogh-ék Cegléden ennyiért pl.
Nekem tetszik.
Sziasztok!Tudna vki Tl 90a hoz javítási útmutatót?Előre is köszi.
Válasz #1447. hozzászólásra
hi-lo + elektromos irányváltó
Válasz #1446. hozzászólásra
Sok szerencsét hozzá, jó árat sikerült kialkudnod váltója milyen?
ma mondja sógor hogy egyik kollegája vett valami 95 lovas mtz-t hőszigetelt kabinnal 30000 euróért,hát nemtudom melyikünk választott jobban
Válasz #1443. hozzászólásra
köszi remélem én is
Válasz #1442. hozzászólásra
először egy teljesen alap modellre alkudtunk itt a 34-röl lementünk 31-re,ezután,döntöttünk úgy,hogy legyen azért,ez-az benne,ekkor ajánlotta ezt mert ez volt raktáron,ekkor úra kezdtük az alkut,de ha az előzőböl tudott engedni,akkor ebből is lehet,hát a vége ennyi lett+1rádió+sárga villogó 86le,de max115le ig fel lehetett volna húzni ha kérem
Válasz #1424. hozzászólásra
Sok szerencsét hozzá!Ha rendesen bánsz vele ugyanolyan megbízható lesz mint a kis piros. :)
Válasz #1433. hozzászólásra
És Te alkudtad le a 38-ról, vagy ennyire mondták? Amúgy gratula. Hány Le?
sok szerencsét hozzá
Válasz #1439. hozzászólásra
növényápolás,vetés,egy 5748-as zetor,és egy5000-es ford helyett lett
Válasz #1429. hozzászólásra
Hát biztos többet tud mint egy új .4 mtz és nem is került sokkal többe, valaki 30.000 eurot emlegetett 92es mtz-re, sok sikert hozzá.
milyen munkaeszközökkel kell megbirkóznia?
Ha Tömörkényen voltatok akkor igen. Honnan;
Válasz #1435. hozzászólásra
Szia Peti
Ha jól emlékszem nálad voltunk egyszer traktort kipróbálni a TM120at
Jól néz ki,használd egészséggel!
Sok szerencsét kevés bajt.
Gratulálok a trakihoz!
Válasz #1431. hozzászólásra
pedig 38-ról indult ezzel a felszereltséggel
Válasz #1431. hozzászólásra
pedig 38-ról indult ezzel a felszereltséggel
Válasz #1429. hozzászólásra
o.k. köszi nagyon elmentek a gép árak...amugy jol néz ki!
Válasz #1428. hozzászólásra
köszi,reméljük lesz hozzá
Válasz #1425. hozzászólásra
33400 euro
Gratula hozzá! Használd egészséggel!
Szép
hali mennyi lové?
birtokba lett véve
Delta plus elite felszereltségek között mi a különbség mert árban elég nagy van?
Válasz #1419. hozzászólásra
kb 60 csak át kell másznom győrön
400 km volt amikor én hazahoztam a mienket lábon :D:D:D
Bejáratás megvolt!!