Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nekem van ismerősöm, van neki nh-ja és annyira műszaki analfabéta, hogy 1 évig a szivargyújtót nyomta izzítás helyett és ha kattant akkor indított
az olajat 4 évesen 1600üó cserélte le először
és semmi baja a gépnek (csak az ajtó van leszakadva, mert megakasztotta)
4419 hozzászólás
Válasz #18. hozzászólásra
Na jó befejezem mert megvernek a nem MTZ-sek!
Válasz #17. hozzászólásra
Na hát akkor mégse írtam rosszat? A hallomásokból is lehet tájékozódni úgy látom!
Válasz #12. hozzászólásra
A fogyasztásán kivül nincs több jó tulajdonsága!!!!!! Nekem volt de töbé nem éngedem az udvarba ez 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem van ismerősöm, van neki nh-ja és annyira műszaki analfabéta, hogy 1 évig a szivargyújtót nyomta izzítás helyett és ha kattant akkor indított
az olajat 4 évesen 1600üó cserélte le először
és semmi baja a gépnek (csak az ajtó van leszakadva, mert megakasztotta)
Válasz #14. hozzászólásra
Még az Oroszhoz is sokan!!!
Válasz #12. hozzászólásra
Na ezzel egyetértek mert sok a balfasz hozzá érzékkel nem rendelkező traktoros!
Válasz #11. hozzászólásra
nem zavoró, te is ember vagy és gazdatárs
kevés földre nem szabad drága gépet venni, mert az a luxus
Ha jobban megnézitek a legöbb NH a volt tsz-ekben Rt-ben van és az itt traktorozok java az mtz-hez volt szokva hát ezért van a sok probléma
Válasz #10. hozzászólásra
Vagy az MTZ-s becenév a zavaró?
Na jól van le lehet szállni rólam én elmondtam,hogy mi a véleményem de egyből le vagyok torkolva!
Jó ez a hallottam valakitől vélemény. És ez sajnos mindenkinél tapasztalható. Előitéleteink vannak akár saját vagy közeli tapasztalat hiányában is!
Szerintem is a nyugatiak közül a legroszabb!!!!!!!
Válasz #6. hozzászólásra
Maradok is! Mivel nagyon kevés földem van! És pénzem se sok!
Válasz #4. hozzászólásra
Akkor maradj az MTZ-nél a hallottam dolgokat meg felejtsd el ha jo gépész ül rá akkor mindjo de van akinek csak MTZ való
én személy szerint többre tartom a Landininél
Válasz #3. hozzászólásra
Én aki olyannal beszéltem az mind átkozta! AKkor csak nem olyan jók!
szerintem nem rossz gépek, igaz azoknál is vannak szériát, amik nem tökéletesek
Válasz #1. hozzászólásra
Rosszak! De majd írja más is! :)
Kinek mi a tapasztalata ezekröl a gépekről.