Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Japán kistraktorok új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- S.O.S. új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
275 hozzászólás
Köszönöm a segítséget sajna hiába nyomkodtuk,kocogtattuk a szelepet nem mozdult semmi se de az ürítő csiga nyitása megoldotta a gondot(persze utána meg az nem akart csukódni)
Válasz #20. hozzászólásra
Nekünk az üritést nem kapcsolta évekig. kalapáccsal kicsi koppantás a szeleptőmb megfelelő szekciojára és kapcsolja vagy oldja is a hajtást. 4 év szenvedés után megjavult. esetleg a motolla magassás vezérlő gombot pöccintve is megoldhatja a problémŕd.
Járó motornál mivel nyomás ugye kell hozzá és ha jól emlékszem a bal a kikapcsoló oldala a szelepeknek a jobb pedig a be.
Válasz #21. hozzászólásra
manuálisan elvileg,hogy lehet leállítani?
(mágnes szelep jobb vagy bal oldalát kell megnyomni,motornak kell e járni?)
A mágnesszelepek szoktak megragadni, ha manuálisan leállítod kétszer hármoszor akkor működnie kellene a kapcsolókkal is, valamint a hidroakkumulátort is töltsd fel az is lehet gond.
Sziasztok!
tx 66 nem kapcsolja ki a cséplést és az asztalt,valami ötlet?
Válasz #18. hozzászólásra
Nekünk szerencsére csak egy foltozás volt,a gumis meg gyorsan megcsinálta,de a nagy gumis gép is csak racsnizott nem akarta az igazságot!
Jövőre újítani kell a zöld könyvet!
Válasz #16. hozzászólásra
akkor megdolgoztatok ti is. itt ráadásul pont ikr-agrotech átállás volt gumi raktáron sehol! Felhívtam Ballát péntek délután 4 kor volt a defekt, adott új gumit este 7.30 kor kész volt a gép! ennyi! számolhat mindenki mi a drága!
Az hogy állsz egy hétvégét gumi nélkül vagy szombat reggel már nyomtuk neki!
Válasz #14. hozzászólásra
Hát a Good year-t is lehet dicsérni szerintem mert bírja a strapát csak nem szabad vele laposan járni, mert akkor annak is kampec!!
Válasz #14. hozzászólásra
Defektünk az volt nekünk is,meg birkóztunk a nagy 800-as gumival!
Válasz #8. hozzászólásra
Még valami kimaradt,a triticale a mumusa...
Válasz #12. hozzászólásra
gabona asztalba ment ki egy csapágy meg volt 3 defekt, de kibasztunk vele mert kapott két új gumit előre. deproshina 7 évet bírt de belül már be volt repedezve és kezdte be be csípni. de azt mondta a gumis a good year se bír ki többet vagy annyit se. Semmi más hiba nem volt, csépelt a gép mint a vaddisznó
Válasz #12. hozzászólásra
megy mint a rakéta! de most pihenget
Válasz #8. hozzászólásra
Jól működik a Tx,a tied ha jól emlékszem nem mai darab?
Két éve körül beszéltünk telefonon,faggattalak hog y milyen a gép,de aztán csak nem 66-osom lett a végén.
Akkor hoztak be használtan a Magtárhoz Cereát és mivel hogy jó kapcsolatba vagyok velük így azt vettem meg.
Válasz #8. hozzászólásra
Válasz #8. hozzászólásra
Ez baromság, az APS rendszer nem töri a szemet!!! Akkor töri mint minden kombájn ha sok a dobfordulat ,vagy nagyon fel van húzva a kosár!!!
Válasz #8. hozzászólásra
Ami még nagyon fontos most is még kukoricát vágunk vele. Aktuális téma. Nem töri a kukoricát. A claasnál az aps nagyon jó a búzába ezt aláírom én is de az is igaz hogy viszont a kukoricát töri, naprát hántolja. Na ennyi csak hogy legyen pár claasos hozzászólás is:)
Válasz #1. hozzászólásra
Helló! Igen már valahol kiveséztük ezt a dolgot. Aki claas-os az úgy is le fog róla beszélni. Meg majd jönnek azzal hogy miért van belőle annyi eladó. (claas-ból kétszer annyi eladó van) Azért van annyi eladó mert sok van belőle. Suzukiból, opelből miért van sok eladó?
A lényeg jó kis gép nekem 5 éve van meg 2600 üvel vettem most 4500 van benne. zárt csapágyakra kell odafigyelni meg a szilentekre. főegységek bontatlanok. motor nagyonjó, vágóasztalhoz 5 éve csak kaszapengét cseréltem. nagy magtartály. korszerű űritési rendszer. nagyon jó fülke. 4 sebesség difizár füthető elektromos tükrök. Gyenge pontja a szecskázó (nekem már nem a gyári van rajta), van rajta egy két alkatrész főleg a kapcsolható szíjhatásoknál nincs gyárilag elég rendesen meghegesztve ezek itt ott letörnek, de 2000 üzemóra felett ezek már mind oda vannak rendesen hegesztve. a dob megható tengely zárt csapágyát érdemes kicserélni ha ilyet veszel. nekem az volt a legnagyobb majom eddig. az összetört és a másik oldalt letörte a variátor tárcsa agy részét. Azt hozzáteszem hogy én is hibás voltam mert tudtam hogy ki van a csapágy. Ennyit tudok a rossz oldaláról írni. de akármilyen kombájnt veszel 2000 üzemóra felett azt ne hidd el senkinek hogy te még belehajtasz 2000 üzemórát és azzal nem lesz semmi baj. Ami még lényeg fülke tartály motor sorrend. Hidraulika rendszer nagyon jó 4500 üzemóra bontatlan csak szürő csere. elektromos rendszer, ha az egér nem megy bele stabil nekem egyszer volt vele hogy hogy nem tudtam a gázfordulatot ráadni. Szaki kijött egy óra alatt megcsinálta. meg egyszer volt egy egérrágásom de az megint nem a gép hibája. kérdezz nyugodtan még egy napig is írhatnék róla!
New Holland alkatrész a traktorkovácstól
Kovács Zsanett 06/30/326-50-28
Kovács Zoltán 06/30/9317-772
traktorkovacs@gmail.com
Alkatrésszel kapcsolatban keressék kollegáinkat bátran!
Tényleg megéri. New Holland és Case alkatrészek garantáltan meghökkentő áron.
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
06303319467 Hegedűs Viktor
Válasz #1. hozzászólásra
Ha itt lesz valamikor Cowboy tőle kérdezhetsz neki van egy TX-66 használtan vette , de meg volt elégedve még vele tavaly
Sziasztok
Nem rossz ha nincs más de inkább CLAAS mert kicsit olcsobb a fentartása és szerintem jobb,de a választás joga a tied!!
Nálunk a KFT-nél van egy NEW HOLLAND TX 66-os 7-éves
és van egy CLAAS az 15-éves de kevesebb gond van vele
Üdv Zsolt
Válasz #1. hozzászólásra
Szia ha jol tudom volt már ijen téma valameik oldalon el is mondtam a véleményem és meg is kaptam érte a magaméT! Jó böngészést..
Sziasztok!
Vélemények tapasztalatok érdekelnének tx 66 kombájnról.
A használtpiacon 2000-4000 üó. közöttieket hirdetnek,így lehet róluk már némi tapasztalat,főleg a teljesítmény ,megbízhatóság javíthatóság érdekelne.