Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.03 FtUSD394.79 FtCHF445.04 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azért ezt nemteljesen tudom elhinni láttam gabonatáblát nitroszol után egy héttel ahol duplán kapott ott tény és való hogy megcsipte a leveleit de 3 héttel későb méregzöldvolt az egész tábla. Ez azért meggyözö nem
itt nagy hagyománya van a nitrosolnak a tsz-ben csak ezt szorják
mi is szotunk tobbször is
pozitivak a tapasztalatok
cs.kuki alá 300 lityivel csodálatos csöveket nevelt a növény
és ugy tünt a vizhiányt is jobban tolerálja
Mi is ijen fuvokát vettünk és ezért esett a választásunk a Bertu permetezőre álítólag ezek nagyon birják de az egyértelmü hogy minden permetezés után mosni kell a gépet de nemcsak a permetezőt a taraktort is.
Válasz #5. hozzászólásra
Mi légbeszívásos Al TeeJet 11004. A spec műtrágya fúvókák csak műtrágya kijuttatásara valók.
Hátránya lehet a Nitrosolnak, hogy piszok korrozív. Minél hamarabb le kell utánna mosni a gépeket.
Mi is pont a jobb felszívódás miatt gondoltuk hogy kipróbáljuk mert jártunk már úgy hogy kiszortuk a pétisót és nemjött eső még két hét után is lehetttet találi a föld tetején. A másik hogy nem kell külön műtrágyaszorózni hanem megvan minden egymenetben, és azt hallotam még hogy olcsobb is vlamenyivel.
Válasz #1. hozzászólásra
Mi évek óta használjuk búzában. Gyomirtáskor 100 L víz + 100 L Nitrosol + 15 g Granstar.
Meleg napsütéses időben vagy harmatos állományban perzselhet, de nem vészes.
Száraz időben hamarabb fel tudja venni a búza és a gyomirtó hatást is javítja.
2422 hozzászólás
Válasz #21. hozzászólásra
állitolag jó szemtermés minöséget turbozni velle
Válasz #17. hozzászólásra
Karbamidot feloldani eröl még nem hallottam szorni se szoktuk. Mi a tarlókezeléskor szoktunk döglött amoniunitrátot feloldani.
fényre bomlik
az is jó
200 lityi vizbe 20 kilót lehett
Válasz #16. hozzászólásra
ez így van ,
de sajnos növényélettan szerint meg nem biztos hogy ár értékben a folyékony jót tesz
Én karbamidot szeretnék feloldani, azzal permetezni,mert az nem perzsel.
Válasz #13. hozzászólásra
Azért ezt nemteljesen tudom elhinni láttam gabonatáblát nitroszol után egy héttel ahol duplán kapott ott tény és való hogy megcsipte a leveleit de 3 héttel későb méregzöldvolt az egész tábla. Ez azért meggyözö nem
Válasz #14. hozzászólásra
üdvözlöm én is:))))
kösz a kúrát,,kifele vánszorgok már belöle.....
Válasz #12. hozzászólásra
Ja!!!!! Besztem Pittyantó bácsival,üdvözöl!!!!!
Gyógyulj mihamarabb!!! (kefekúra....)
Válasz #8. hozzászólásra
gabonában egy gmbafertőzéssel egyenlő a kár
elgolndolkoztató??????????
Válasz #11. hozzászólásra
influenza
Válasz #10. hozzászólásra
Mik az ambuláns tünetek?
Válasz #9. hozzászólásra
olyasmi:)))))
most nyomom az ágyat
Válasz #8. hozzászólásra
Jónapot! Ebédszünet????
itt nagy hagyománya van a nitrosolnak a tsz-ben csak ezt szorják
mi is szotunk tobbször is
pozitivak a tapasztalatok
cs.kuki alá 300 lityivel csodálatos csöveket nevelt a növény
és ugy tünt a vizhiányt is jobban tolerálja
Válasz #6. hozzászólásra
Mi is ijen fuvokát vettünk és ezért esett a választásunk a Bertu permetezőre álítólag ezek nagyon birják de az egyértelmü hogy minden permetezés után mosni kell a gépet de nemcsak a permetezőt a taraktort is.
Válasz #5. hozzászólásra
Mi légbeszívásos Al TeeJet 11004. A spec műtrágya fúvókák csak műtrágya kijuttatásara valók.
Hátránya lehet a Nitrosolnak, hogy piszok korrozív. Minél hamarabb le kell utánna mosni a gépeket.
És mien fúvókát használtok?
Válasz #2. hozzászólásra
Mi is pont a jobb felszívódás miatt gondoltuk hogy kipróbáljuk mert jártunk már úgy hogy kiszortuk a pétisót és nemjött eső még két hét után is lehetttet találi a föld tetején. A másik hogy nem kell külön műtrágyaszorózni hanem megvan minden egymenetben, és azt hallotam még hogy olcsobb is vlamenyivel.
Én is évek óta használom így.
250l/ha nitrosol-20% + 13gr granstar + esetleg egy kevés hormon
minimális a perzselés
Válasz #1. hozzászólásra
Mi évek óta használjuk búzában. Gyomirtáskor 100 L víz + 100 L Nitrosol + 15 g Granstar.
Meleg napsütéses időben vagy harmatos állományban perzselhet, de nem vészes.
Száraz időben hamarabb fel tudja venni a búza és a gyomirtó hatást is javítja.
Sziasztok
mi idén szeretnénk kipróbáli és infókat gyüjtök. Kinek mi a tapasztalata menyit szoktatok kijuttatni meg ijenek előre is kösz.