Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- AKG támogatás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Haszonbérleti szerződés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Körbálázót, de milyet? új
- Agro+Mash Expo és Agrárgép Show új
- Robotkormány új
- Magról vetett hagyma új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
191 hozzászólás
Sziasztok nekem is szuksegem lenne egy Nordsten cld 250 vetogep vetesi tablazatra es beallitasok. Koszonom
Sziasztok!S.O.S.!!! SEGÍTSÉG!!! NORSTEIN CLK 300/25 típusú vetőgéphez tudna valaki beállítási táblázatot küldeni? E-mai cím: hering0108@citomail.hu Köszi!
Válasz #84. hozzászólásra
Sziasztok, ha van valakinek vetesi tablazata nordsten 21 soros vetogepre kuldje el a szekeres.levente@freemail.hu.Koszi
Sziasztok! A lucernahoz kell betét a kerekekhez! Van?Megnézem mert nekem megvan sokminden!
Sziasztok! A lucernahoz kell betét a kerekekhez! Van?Megnézem mert nekem megvan sokminden!
Mondjuk az engem is érdekelne.
E-mail cím :brigitta.bocskai@freemail.hu
Nordsten 21 soros vetőgép táblázatát megkaptam köszönöm . Olyan van ami ugyan ennek a gépnek csak LUCERNA vetési táblázat?
Válasz #81. hozzászólásra
Köszönöm!!!!
Válasz #81. hozzászólásra
nekem is szuksegem lenne a tablazatra,es lehet-e vele lucernat vetni? az e-mail cimem bodoristi@gmail.com elore is koszonom
Válasz #80. hozzászólásra
Tamara elküldtem. Még valakinek?
Nekem is van egy Nordsten 21 soros vetőgépet,de nincs hozzá vetési táblázat,Ha valaki tudna küldeni erre a címre : brigitta.bocskai@freemail.hu
Nagyon megköszönném!!!
Válasz #63. hozzászólásra
Most vettem egy Nordsten 21 soros vetőgépet,de nincs hozzá vetési táblázat,Ha valaki tudna küldeni erre a cimre:opre,laszlo65@gmail.
com Nagyon megköszönném!!!
Előre is KÖSZÖNÖM!
sziasztok egy nordstein 3,5 vetési táblázatra lenne szükségem előre is köszi. puskasm2@gmail.com
üdv.
sikerült szereznünk egy cld 250 nordsten vetőgépet! az érdekelne hogy tudok próba vetést csinálni? hogy lássam mennyit vett!
revaidani@freemail.hu az email címem!
köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!
SZiasztok! nekem is szűkségem lenne egy vetési táblázatra. Nekem Nordsten Lift o matic 2,5 m, 21 soros vetőgépem van.E-mail cimem.lorinczi.arpad1@gmail.com Előre is kőszőnőm!
Sziasztok!Mi is vettünk egy 3méteres 25 soros Nordstein lift-o -matic apró mag vetőgépet csak sajnos nem kaptunk hozzá beállítási gép könyvet ha esetleg tudna valaki ebben segíteni azt megköszönném!Az E-mail címem : kelof78@freemail.hu
Hello! Nekem szükségem lenne egy vetési táblázatra, Nordstein 25 soros.
Ha valaki eltudná küldeni, megköszöném.
E-mail cimem: bea.fazakas@yahoo.com.
Előre is köszönöm.
Üdv!
Nekem is egy hasonló problémám lenne, most vettem egy CLD 250-est és a magtartály fedeléről eltűnt a táblázat, ebbe kérném a segítségeteket ha van valakinek és esetleg magyarul megtenné, hogy átküldi a zaka_szabolcs@freemail.hu mail címe.
Előre is köszönöm!
Válasz #70. hozzászólásra
Megkaptad?
Válasz #70. hozzászólásra
Megkaptad?
Sziasztok!
Bár már privát üzenetben kerestem azt az úriembert, akinek van vetési táblázata, de sajnos nem tudok kapcsolatba lépni vele, így az lenne a kérdésem, hogy valaki aki kapott tőle táblázatot, nem tenné-e meg azt a szívességet, hogy nekem is elküldené?
Az email címem: bertok.lajos@freemail.hu
Köszönettel: Bertók Lajos
Válasz #68. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #67. hozzászólásra
köszi szépen
Sziasztok !
Elküldtem !
Válasz #63. hozzászólásra
Valami oknál fogva nem engedet e-mailt küdeni ,banditaa85@freemail.hu ez emali cimem.
Válasz #62. hozzászólásra
nincs-nincs
Küldtem emailt. Várom a válaszod. Köszönöm előre is.
Sziasztok !
Ha dobtok egy e-mailt megpróbálom elküldeni a vetési táblázatot !
Válasz #61. hozzászólásra
Keressetek valahol rajta egy táblázatot, mert szerintem mindegyiken lenni kellene a magtartályfedél belső oldalán
Hát igen és remélem segit rajtunk valaki nagyon jo lenne tudni a pontos beállitásokat mert szerintem jó vetőgép én meg vagyok vele elégedve
Válasz #59. hozzászólásra
Akkor már 2en vagyunk. Már csak egy olyan ember hiányzik, akinek van.
Helo Nordsten 250-es vetőgéphez keresek beállitási ut mutatót ha valaki tud segiteni az legyen szives írjon elöre is köszönöm
CLD 250-hez keresek vetési táblázatot. Kérem jelezze, akinek van. Köszi
Válasz #30. hozzászólásra
Barmilyen földbe nekem ilyen van de figyelni kell neho2gy tul mejen legyen
Válasz #55. hozzászólásra
email cimem: marko_boy2000@yahoo.com
Helo! Nordsten CLD 250 Lift-o-matic 21 soros vetogepem van! Szeretnek kerni valakitol egy utmutato tablazatot es hogy mit hogyan kell rajta beallitani egy bizonyos mag vetesekor! Elore is koszi :D
Válasz #53. hozzászólásra
Üdv!
Elküldtem a táblázatot.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Hello Moris eltudnád nekem is küldeni a vetési táblázatot? email címem:kaptilla@citromail.hu
Istikem kérdezte, hogy hová kell állítani a bodenklappenkerbe állítót. Ezért kérdeztem, hogy nincs a géphez vetési táblázata, vagy miért kérdezi.
Csak segíteni akartam, mert nekem van.
Egyébként a gabonákhoz 2-re kell állítani. Legalábbis a lift-o matic-nál.
Válasz #50. hozzászólásra
Mi kellene még,bukfencet vetögép nélkül is lehet vetni...
Válasz #49. hozzászólásra
csak ennyi?
Válasz #48. hozzászólásra
Weizen
hafer
gerste
Válasz #43. hozzászólásra
Szia! Nekem 21 soros van, 2,5 m-es, és azon van vetési tálázat, igaz német nyelvű a tartályfedélen belül. A tiéden van ilyen?
Hát nem szeretnék 14 eurót adni darabjáért!
Köszönöm a segítséget!
Válasz #45. hozzászólásra
Felfogatót hajtogass magadnak,nekem az oxigén hegesztő vas pálcája vált be,nem hiszem hogy 14 eurot adnál a "gyári" darabjáért.Vetőelemben nem tudok segíteni.
Üdv Mindenkinek!
Lift-o-matic cld250-hez szeretnék vetőelemeket venni, meg magvezető cső felfogató rugót.
Tud Valaki segíteni ebben?
Válasz #43. hozzászólásra
Nyelv 3 a norton 12 + - 1 vetőmag függő
Üdv. Tehát a 25soros nordstein lift o matic gépen 5ösön van a nyelvállíto a fogaskerekek jol állnak de az 1-20ig finomállítonak hol kell állnia tudja-e valaki ??? a 3q /ha vetéshez ???
Válasz #41. hozzászólásra
szia! ha a Manuals gombra klikkelsz ott több nyelvből kiválasztva kaphatsz meg adatokatNordsten