Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem érzem magam alkalmasnak a válaszra, mert nincs tapasztalatom, de mivel már rég itt a kérdés, valamit tenni szeretnél, ez meg nem fog neki ártani.
Az embergyógyászatban gyulladásra kamillát alkalmazok.
A nyulaimnak is adtam már.
Ivóvizet egy darabig nem adok neki. Hagyom, hogy szomjas legyen. És utána kamilla teával itatom. A csirkét is így itatjuk jolovittal.
Hogy miért? Mert így tanították.
Sziasztok.
Sürgős segítség kellene.Az egyik anyámnak valószínűleg emlőgyulladása van,mert nem engedi szopni a kicsiket,ha megfogom a hasát,a cicik kemények,pirosak és fáj neki.Mit lehetne csinálni?Illetve mitől lehet?
Válasz #3326. hozzászólásra
Persze nem titok,egy 7 hetest vitt 800 forintért és egy 11 hetest 1200forintért.Ismerős volt így pár száz forintot engettem...a kissebbikből.
Válasz #3329. hozzászólásra
Ha így nézzük én is tenyésztő vagyok két anyapulival, meg egy kannal. Az árakat ki szoktam írni a hirdetéseimben. Ez egyszerűen egy pökhendi barom volt. Ha nem írja ki az árat, de minden más ott van, akkor mi a qrvaanyját kérdezzek tőle a lakcímen kívül? Vannak a Hajdúságban is olyan agyak, nem csak Szabolcsban, hogy fájdalom. Szemben ismerősömnek is van 3-4 anyakomondorja, csak kölyök még most nincs és ő normálisan tud beszélni arról, amit kérdezek.
valószínű tenyésztőbe futottál bele és csillagászati árat akart a kölyökért... miután az első kérdésed az ár volt, tudta, hogy nem fogod annyiért megvenni, amennyit ő kapni akar érte...
..hát ennyi a rövid történet..
Egyébként azt gondolom először én körülnéznék állatmenhelyen- főleg ha nem ragaszkodsz fajkutyához...
Ma felhívtam egy komondorost, aki kölyköket árul. Mindenfélét leírt a hirdetésében, de az árat nem. Felesége vette fel, ideadta a férfit. Mondom, hogy a kiskutyák árát szeretném megtudni. Erre azt mondta, hogy ha az árát kérdezem, akkor már nem vagyok szimpatikus. Erre én ,,Akkor húzza bele a ...szát a kutyáiba" és kinyomtam a telót. Normálisak az ilyenek?
Persze sok függ a gazdától és a neveléstől is, de a kuvasz és kaukázusi juhászkutyát kevesen ajánlják. Szerintem is a kutya akkor kutya ha nincs megkötve.
Válasz #3300. hozzászólásra
Volt 13 évig kuvaszunk, 2010-ben halt meg szegény. Ezen a képen már haldoklott szegény. Imádtuk és szerencsénk volt vele, nem kattant be. Mindig a traktor alatt feküdt, azért olajos a háta. Német juhász szuka, vagy mudi kan van a pakliban. A mudi nagyon jó hamis kutya. Valami nagy hangú kutya kell a gépudvarba.
Válasz #3308. hozzászólásra
A dobermann sosem volt agressszív csak az a sok tévhit és tv film félrevezette azokat akik sosem tartottak dobermannt egyébként a képen azt szőke gyereket a képen egy némt juhász harapta meg tavaly előtt.
Válasz #3299. hozzászólásra
A németjuhászt nem ajánlom...vagy próbálj meg elismert tenyésztőtöl stabil idegrendszerű kutyát szrezni(veszélyes lehet a családra főleg gyerekekre) a dobermant viszont tudom ajánlani (nekem is ezek vannak)gyerekek mellé is kiválló idegrendszerű más kutyákkal is kijön bár a tartási viszonyokra igényes a kazánházba vannak bezárva (nem látnak onnan az utcára) megáltak a kisajtó előt már a csengőhöz se nyultak de a kutyák már ugattak.
Részvétem.Nekem is van egy pulim és én is tervezek mellé valami nagyobb kutyát venni.Én németjuhászt vagy rottit vennék mellé.A kuvasz meg egy hülye kutya fajta nem is szeretem.
Köszönöm. A képen látható Morzsi nevezetű kant (apa) is megpocsékolták. Csupa vér szerencsétlen. A szomszéd tanyában is így járt két hajtókutya, meg a szemben oldalban is megöltek egy kutyát a közelünkben (utóbbinak szomszédja). Ki volt szabadulva a kuvasza az illetőnek, az gyilkolt.
Megpróbálok mudi kant, vagy németjuhász szukát nézni őrzőnek.
8734 hozzászólás
Válasz #3332. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Nem érzem magam alkalmasnak a válaszra, mert nincs tapasztalatom, de mivel már rég itt a kérdés, valamit tenni szeretnél, ez meg nem fog neki ártani.
Az embergyógyászatban gyulladásra kamillát alkalmazok.
A nyulaimnak is adtam már.
Ivóvizet egy darabig nem adok neki. Hagyom, hogy szomjas legyen. És utána kamilla teával itatom. A csirkét is így itatjuk jolovittal.
Hogy miért? Mert így tanították.
Sziasztok.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Sürgős segítség kellene.Az egyik anyámnak valószínűleg emlőgyulladása van,mert nem engedi szopni a kicsiket,ha megfogom a hasát,a cicik kemények,pirosak és fáj neki.Mit lehetne csinálni?Illetve mitől lehet?
Válasz #3326. hozzászólásra
Persze nem titok,egy 7 hetest vitt 800 forintért és egy 11 hetest 1200forintért.Ismerős volt így pár száz forintot engettem...a kissebbikből.
Válasz #3329. hozzászólásra
Ha így nézzük én is tenyésztő vagyok két anyapulival, meg egy kannal. Az árakat ki szoktam írni a hirdetéseimben. Ez egyszerűen egy pökhendi barom volt. Ha nem írja ki az árat, de minden más ott van, akkor mi a qrvaanyját kérdezzek tőle a lakcímen kívül? Vannak a Hajdúságban is olyan agyak, nem csak Szabolcsban, hogy fájdalom. Szemben ismerősömnek is van 3-4 anyakomondorja, csak kölyök még most nincs és ő normálisan tud beszélni arról, amit kérdezek.
Válasz #3328. hozzászólásra
valószínű tenyésztőbe futottál bele és csillagászati árat akart a kölyökért... miután az első kérdésed az ár volt, tudta, hogy nem fogod annyiért megvenni, amennyit ő kapni akar érte...
..hát ennyi a rövid történet..
Egyébként azt gondolom először én körülnéznék állatmenhelyen- főleg ha nem ragaszkodsz fajkutyához...
Ma felhívtam egy komondorost, aki kölyköket árul. Mindenfélét leírt a hirdetésében, de az árat nem. Felesége vette fel, ideadta a férfit. Mondom, hogy a kiskutyák árát szeretném megtudni. Erre azt mondta, hogy ha az árát kérdezem, akkor már nem vagyok szimpatikus. Erre én ,,Akkor húzza bele a ...szát a kutyáiba" és kinyomtam a telót.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Normálisak az ilyenek?
ha szabad tudni![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Milyen áron ??
Most vittek el két db gyönyörű anyának való nyulat.
Na..nekem ilyen izé típusú ebem van..ő Buksi... ugat, mint a veszett fene, de ha valaki bejön a kapun, elszalad.
Az életemet nem bíznám rá!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![Buksi](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120220150439_kepek_232.jpg)
Válasz #3320. hozzászólásra
A képeken azok az enyémek.
Válasz #3320. hozzászólásra
Doberman(törzskönyvezett).
Persze sok függ a gazdától és a neveléstől is, de a kuvasz és kaukázusi juhászkutyát kevesen ajánlják. Szerintem is a kutya akkor kutya ha nincs megkötve.
Válasz #3318. hozzászólásra
Milyen fajta?
Válasz #3313. hozzászólásra
Látszott a szemén hogy nem sok van hátra.
Ha a milyénk elugatja magát az utca végéig is elhallatszik
Válasz #3316. hozzászólásra
Nálam nincs, de a tyúkos kutyámat ha kötve tartom, akkor hosszú a lánc. Többi tudja, hogy nem szabad a tyúkhoz nyúlni.
Válasz #3315. hozzászólásra
alapvetően egy kutyát sem szabadna megkötni... elzárásra ott a kennel..
Válasz #3314. hozzászólásra
Az tuti, hogy nem szabad kötve tartani.
Válasz #3312. hozzászólásra
bocs, de ez hülyeség, amit írsz.. a kuvaszról..
Csak az emberen múlik, mire neveli a kutyáját..
Válasz #3300. hozzászólásra
Ezen a képen már haldoklott szegény. Imádtuk és szerencsénk volt vele, nem kattant be. Mindig a traktor alatt feküdt, azért olajos a háta. Német juhász szuka, vagy mudi kan van a pakliban. A mudi nagyon jó hamis kutya. Valami nagy hangú kutya kell a gépudvarba.
Volt 13 évig kuvaszunk, 2010-ben halt meg szegény.
A kuvasz az nem ilyen az neki megy a gazdájának is ha megérzi,hogy gyenge.Meg a padló cirkáló kutyák a veszélyesek![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz #3309. hozzászólásra
Igen csak nevelés kérdése az egész.
Válasz #3308. hozzászólásra
A dobermann sosem volt agressszív csak az a sok tévhit és tv film félrevezette azokat akik sosem tartottak dobermannt egyébként a képen azt szőke gyereket a képen egy némt juhász harapta meg tavaly előtt.
Szép kutya.A németjuhász is jó kutya ha meg van nevelve,de ez az összes kutyára igaz
Válasz #3302. hozzászólásra
Pont fordítva van amit írtál.Német juhász nem agresszív.A dobermann az agresszívabb.De nevelés kérdése az egész.
Gyerekekkel is kijön!!![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120219201012_Kep0195.jpg)
Válasz #3302. hozzászólásra
Én mindenféle kutyát szeretek.De ami normális kutya csak az jöhet az udvarba.
Rakok róluk képet bár tudom hogy ez nyulas forum.
Válasz #3299. hozzászólásra
A németjuhászt nem ajánlom...vagy próbálj meg elismert tenyésztőtöl stabil idegrendszerű kutyát szrezni(veszélyes lehet a családra főleg gyerekekre) a dobermant viszont tudom ajánlani (nekem is ezek vannak)gyerekek mellé is kiválló idegrendszerű más kutyákkal is kijön bár a tartási viszonyokra igényes a kazánházba vannak bezárva (nem látnak onnan az utcára) megáltak a kisajtó előt már a csengőhöz se nyultak de a kutyák már ugattak.
Nálunk is volt egy Puli.Szegény elütötte az autó.a németjuhászunkal szépen eljátszott.Vagy Komondor.Komondor normálisabb mint egy hülye kuvasz.
Részvétem.Nekem is van egy pulim és én is tervezek mellé valami nagyobb kutyát venni.Én németjuhászt vagy rottit vennék mellé.A kuvasz meg egy hülye kutya fajta nem is szeretem.
Köszönöm. A képen látható Morzsi nevezetű kant (apa) is megpocsékolták. Csupa vér szerencsétlen. A szomszéd tanyában is így járt két hajtókutya, meg a szemben oldalban is megöltek egy kutyát a közelünkben (utóbbinak szomszédja). Ki volt szabadulva a kuvasza az illetőnek, az gyilkolt.
Megpróbálok mudi kant, vagy németjuhász szukát nézni őrzőnek.
Válasz #3296. hozzászólásra
én csak tudom hogy milyen elveszteni egy olyan állatot ami nagyon a szívedheznőtt.![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
Őszinte részvétem
Válasz #3296. hozzászólásra![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Sajnálom!!
Nem nyuszimuszis téma, de ma reggelre környékbeli kutyák megölték két darab gyönyörű majdnem 3 hónapos pulimat.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120219120600_DSCF5240.jpg)
Válasz #3286. hozzászólásra
![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Válasz #3293. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Akkor nem vagyok egyedül.
És gyönyörűek látszik nagy gonddal neveled őket.
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Ezek imádnivalóak!!!
Válasz #3285. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #3288. hozzászólásra
Aranyos kis jószágok.Nekünk is vannak magyar óriás.
Válasz #3287. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Szia!
Óriás kosorrú.. és csak besegítek a maminak, mert sokan lettek a picik.
Szia
Ök milyen fajta nyuszkok?Hogy hogy te eteted öket?
Lustálkodás, tele pocival.![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![Dagi](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120218221821_2012_febr._129.jpg)
Válasz #3284. hozzászólásra
...vagy mess(z)ire van