Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát moderálva lett, de vmi ilyesmi volt leírva, hogy majd beszélek a felvásárlóddal és megnézheted magad-> ebben mit lehet félre érteni ?! semmit...
A vágóhídhoz sok sikert! De az nem egy egyszerű dolog, mert én is körbejártam a témát, mind1 nem ragozom tovább...
Sütizozo régebben írtad a mélyalmos tartást, azt inkább személy szerint nem csinálnám meg, mert kutatásokban olvasható, h amelyik lent van a földön az előbb kapja el a vírusokat, mint ami ketrecekben nevelkedik és nem is annyira gazdaságos ez az én véleményem hangsúlyozom újra !
Visszahúzódom és inkább csak olvasgatok újra és ...
Szép napot !
miután megtudtad hogy 51 éves azután nem illene ilyet írni. Még akkor sem, ha a Fórumon a tegeződés a megszokott forma.
sütizozo=MF
Vajon miért nem mered bevállalni a neved?
Tudod az ilyenekkel nem szoktott normális ember vitába szállni. Kivéve, ha tudja, hogy ki bújkál az álarc mögött.
Ha neked van igazad, akkor nem kaptunk volna meghívást megnézni a nyúl állományt a Jangyik farmra. Vagy összekevertem valamit, esetleg koromnál fogva rosszul emlékszem?
megyek is be veszem a gyógyszerem.
Én is kérek egy könyvet.
radoczistvankukacfreemail.hu
valamint a hangyahajdukukacfreemail.hu közös emil címünkre is.
Ennek a jelszavát minden ügyfelem ismeri.
Ha valaki kér ismét könyvet, vele én el tudom onnan olvastatni.
Vágnivaló nyulat 2,5-3 Kg súlyban vennék Salgótarján és onnan 50 Km körzetben. Ajánlatom : 450/kg élve. Pesti cimborák bográcsoznának állandóan,de most nem tarthatok,olyan helyen lakom. /v.zoltan@digikabel.hu / Kössz az ajánlatokat.
Üdv én nekem is megjött 1 könyv ill. egy másik darabja azt írta majd küldi a többit.(addig is köszi Förike)
Zozonak igaza van abban, hogy leadásra/vágásra tökéletes a házinyúl,mert vettem 2db pannon fehér anyának valót és pár nap eltéréssel egy idősek a saját növendékeimmel, mindössze 10-20 dkg(2.8-3kg) eltérés van köztük. (persze nem tiszta táppal nyomatom őket)és végűl zozo és förike már bocsa bele"vau-vau" 100 szónak is egy a vége: okos enged szamár....
Helló.Nem kell elmenni hozzá.Elég ha megnézitek a you tube-n a förike videó című "remekművet",abból világosan kitűnik förike szak,és minden más értelme.
Tanácsot szeretnék kérni! Október óta vannak nyulaim, 2 anya és egy bak. Most 6 hónaposak. Mikor elhoztam őket még a 2 anyát nem tudtam külön tenni, mert nem készült el a ketrecük. Karácsonykor tettem őket külön ólba. Akkor próbáltam őket bakoltatni, de mind a 2 csak sírt mikor a bakhoz raktam. Azóta próbáltam már felváltva többször is de mindig csak sírnak. Az egyik ma reggel fészket is kezdett építeni, gondolom álvemhes. Este beraktam a bakhoz, de megint csak a szokásos sírás. Szerintetek mikor próbáljam a bakoltatást vagy mit csináljak velük, hogy felvegyék a bakot? Jó lenne, ha már kisnyuszik is lennének!
Előre is köszi!
ui:Remélem írásom nem veszik el itt a sokadik oldalra ebben a nagy "pörgésben"
8734 hozzászólás
Hát moderálva lett, de vmi ilyesmi volt leírva, hogy majd beszélek a felvásárlóddal és megnézheted magad-> ebben mit lehet félre érteni ?! semmit...
A vágóhídhoz sok sikert! De az nem egy egyszerű dolog, mert én is körbejártam a témát, mind1 nem ragozom tovább...
Sütizozo régebben írtad a mélyalmos tartást, azt inkább személy szerint nem csinálnám meg, mert kutatásokban olvasható, h amelyik lent van a földön az előbb kapja el a vírusokat, mint ami ketrecekben nevelkedik és nem is annyira gazdaságos ez az én véleményem hangsúlyozom újra !
Visszahúzódom és inkább csak olvasgatok újra és ...
Szép napot !
köszi Förike megkaptam
Válasz #2376. hozzászólásra
sütizozo=MF,ezt hogy érted?
Válasz #2377. hozzászólásra
Köszönöm!
Azok a nyulak nincsenek már meg!
Válasz #2367. hozzászólásra
Nem mond senki semmit a felvásárlónak! Félre értetted! A vágóhelyiség (feldolgozó már van csak újítani kell) ÁNTSZ is volt kint ellenőrzésre!
Sosem fogom meg bocsátani amit Sütizozo írt apámnak tegnap este! Azért olyanokat nem kellett volna!
Ha én és apám hazudunk, akkor miért mertem ki írni a tel számomat és a nevemet?
Ez az utolsó mondatom Sütizozonak és én itt le is zártam a témát: Remélem egyszer találkozunk és megnézheted magad!
Válasz #2376. hozzászólásra
Köszi!
Ment az email, kettő is! Ide radoczistvankukacfreemail.hu
Voltak Január 8-án nálunk jót ettünk és beszélgettünk! De vannak még jelentkezők akik jönnek majd!
szia Förike néztem a videót nagyon szépek a nyulaid gratulálok hozzá
Válasz #2308. hozzászólásra
"Látom kisgyerek a "
Sütizozo!
miután megtudtad hogy 51 éves azután nem illene ilyet írni. Még akkor sem, ha a Fórumon a tegeződés a megszokott forma.
sütizozo=MF
Vajon miért nem mered bevállalni a neved?
Tudod az ilyenekkel nem szoktott normális ember vitába szállni. Kivéve, ha tudja, hogy ki bújkál az álarc mögött.
Ha neked van igazad, akkor nem kaptunk volna meghívást megnézni a nyúl állományt a Jangyik farmra. Vagy összekevertem valamit, esetleg koromnál fogva rosszul emlékszem?
megyek is be veszem a gyógyszerem.
Én is kérek egy könyvet.
radoczistvankukacfreemail.hu
valamint a hangyahajdukukacfreemail.hu közös emil címünkre is.
Ennek a jelszavát minden ügyfelem ismeri.
Ha valaki kér ismét könyvet, vele én el tudom onnan olvastatni.
Vágnivaló nyulat 2,5-3 Kg súlyban vennék Salgótarján és onnan 50 Km körzetben. Ajánlatom : 450/kg élve. Pesti cimborák bográcsoznának állandóan,de most nem tarthatok,olyan helyen lakom. /v.zoltan@digikabel.hu / Kössz az ajánlatokat.
Még csak annyit mi mi vagyunk és senki más ha valaki kételkedik benne csak egy telefonjába vagy emailjébe kerül és megtudja,hogy kik is vagyunk.
Förike!Nekünk is lesz könyv?
Sziasztok!
Köszönöm előre is mindenkinek a segítő szándékát.
Förike!Telizek,hogy mikor megyünk.
Üdv én nekem is megjött 1 könyv ill. egy másik darabja azt írta majd küldi a többit.(addig is köszi Förike)
Zozonak igaza van abban, hogy leadásra/vágásra tökéletes a házinyúl,mert vettem 2db pannon fehér anyának valót és pár nap eltéréssel egy idősek a saját növendékeimmel, mindössze 10-20 dkg(2.8-3kg) eltérés van köztük. (persze nem tiszta táppal nyomatom őket)és végűl zozo és förike már bocsa bele"vau-vau" 100 szónak is egy a vége: okos enged szamár....
Válasz #2333. hozzászólásra
Helló.Nem kell elmenni hozzá.Elég ha megnézitek a you tube-n a förike videó című "remekművet",abból világosan kitűnik förike szak,és minden más értelme.
Moderálási elveink miatt törölve.
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:00:46
Nem belepofa, de vicc ami itt megy.
De ami annyira tetszett azon kívül, hogy majd Te mondod meg a felvásárlónak, hogy kitől vehet nyúlat és kitől nem
Ember normális vagy, h ilyet leírsz? Szerinted Ő miből él?!?!?!
Másik gyöngyszem amit ma reggel írtál, hogy saját feldolgozó kialakítása ez a legkisebb üzemnél is odaver egy 30asra
a G kimaradt bocsi!!!
lipi!!
Az valószínű hogy hasa lesz !!!
Azért nem veszi fel a bakot és azért sír!!!
Válasz #2363. hozzászólásra
Ezért regisztráltál?
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:01:06
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni! Október óta vannak nyulaim, 2 anya és egy bak. Most 6 hónaposak. Mikor elhoztam őket még a 2 anyát nem tudtam külön tenni, mert nem készült el a ketrecük. Karácsonykor tettem őket külön ólba. Akkor próbáltam őket bakoltatni, de mind a 2 csak sírt mikor a bakhoz raktam. Azóta próbáltam már felváltva többször is de mindig csak sírnak. Az egyik ma reggel fészket is kezdett építeni, gondolom álvemhes. Este beraktam a bakhoz, de megint csak a szokásos sírás. Szerintetek mikor próbáljam a bakoltatást vagy mit csináljak velük, hogy felvegyék a bakot? Jó lenne, ha már kisnyuszik is lennének!
Előre is köszi!
ui:Remélem írásom nem veszik el itt a sokadik oldalra ebben a nagy "pörgésben"
Válasz #2359. hozzászólásra
Jó éjt Andersen!
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:01:19
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:00:31
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:01:30
Válasz #2354. hozzászólásra
51 vagyok! Utoljára írtam le!
Látszik ennyit tud az agyad, hogy 40 évesnek írsz!
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:01:43
Válasz #2354. hozzászólásra
Csak tud, nem sokáig fogsz tudni nyulakat leadni!
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:01:58
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:02:09
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:02:20
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:02:37
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:03:13
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:02:51
Válasz #2347. hozzászólásra
Nyugodtan!
A fiam meg próbált veled jobba lenni, ebbe semmi szégyellni való nincs! Vagy már neked ez is baj Te idióta?
Mf-es (3146)
2012-01-18 07:59:43
Mf-es (3146)
2012-01-18 07:59:29
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:03:34
Válasz #2343. hozzászólásra
Ezen is nevettem! Írnék egy jó mondatott, de nem teszem! Mert bennem van annyi tisztelet hogy NEM járatlak le a többiek előtt.
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:04:45
Nekem mindegy!!
Ez csak 1 tipp volt!!!
Ok hát köszi mindenkinek!!!
Válasz #2339. hozzászólásra
Még írj ilyen jókat, mert jót tudok rajtad szórakozni!
Mf-es (3146)
2012-01-18 08:04:04
Válasz #2337. hozzászólásra
Jól szalmázd be a helyét és lekopik!
Hát akkor nem fürdetem meg !!
Nem tengeri malaccal akarok én pároztatni!!!
Akkor majd csak lekopik szegényről!!
Válasz #2334. hozzászólásra
Küldtem még egyet! Arra vigyázz nagyon!
Válasz #2332. hozzászólásra
Előbb még az a nagyon jó tanácsod az volt hogy ne fürdesse!
Csak így tovább!