Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ha érdekel valakit pannon fehér nyúl az szóljon
Kaposvári egyetemtől vannak 2anya 1bak és 6db süldő (9hetesek) az egyik anya be van fedeztetve ellés febr.25
és eladó gyári nyúlketrecek ellető ládával és önetetővel.
(egy ketrec 4fakos )
jobb ha kiveszed a nyulakat, mert nem jo ha a szembe kerul a permetszer,aztan viszarakhatod rogton.en mint allatfelcser ajanlom a pestorin mormixot mar most kezdjetek el beolttani
hello. a fertotlenites erdekelne,nyulak ketreceit szeretnem fertotleniteni. muszaj lenne kivennem az allatokat kozben? vagy mindig csak azt a ketrecet kezeljem amelyikben nem tartozkodik allat?
Most beszéltem az állatorvossal.azt mondta mixomatózis kizárt.Valószinüleg csak egy tályog ,várjunk pár napig hátha kifakad vagy lelóhad,ha nem jövő héten felnyítja.Azt mondta fertőtlenítsem de azt nem kérdeztem,hogy mivel.Szerinted?
Az egyik anyánk a szeme alatt van egy nagy daganat a könycsatorna alatt nagy piros folt van a szőr le van kaparva.Nyugtass meg,hogy nem mixó.Egyébként eszik és jol van.A meszet vízzel kevered?
Kakasport a gyógyszertárban lehet kapni!De azt ha egyszer itatod akkor után folyamatosan 5 napig kel vagy ami a zacskóra van írva! Én sima mésszel fertőtlenítek!
8734 hozzászólás
Sziasztok.
Nem tudja valaki hol lehet beszerezni a Pestorin Mormyx oltó anyagot ?
Tetovált Magyar Óriásnyulak eladók
3 hónaposak nőstények és bakok!
Szülők a helyszínen megtekinthetők!
ÉRD: jangyikferenc@citromail.hu
0620/2798499 13 órától!
www.magyaroriasnyul.ewk.hu
Válasz #731. hozzászólásra
60 ezer forint körül!
Sziasztok!
Tudja valaki mennyibe kerül egy nyúl tetováló fogó?
Kettő idei legjobb növendék bakjaim!
Válasz #728. hozzászólásra
Vezér bakjaim!
ha érdekel valakit pannon fehér nyúl az szóljon
Kaposvári egyetemtől vannak 2anya 1bak és 6db süldő (9hetesek) az egyik anya be van fedeztetve ellés febr.25
és eladó gyári nyúlketrecek ellető ládával és önetetővel.
(egy ketrec 4fakos )
Válasz #723. hozzászólásra
Küld el ide az elérhetőséged jangyikferenc@citromail.hu
Nagyon Köszönöm
Válasz #723. hozzászólásra
nekem aztán tökmindegy, hogy ugyanaz a kettő vagy sem. én bírom a komát vagy komákat
Így néz ki a nyúl.
http://ddanger.uw.hu/
nyuszik,
És így a jövő nyúlásza:
Gyerekek.Nem mindegy,hogy egy vagy kettő?Nem mondtak,tanácsoltak sosem hülyeséget!Sokat értenek a nyulászkodáshoz.Aki meg nem nyulazni akar a fórumon
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-02-24 07:09:31
Válasz #720. hozzászólásra
remélem, azért nyúlat láttak már
akkor nem csak én vesztetem el a fonalat .
Hú!!! akkor most Förike=Nyúlász??????
Látom mennek ám a viták
Moderálta: Jenei Gr
Válasz #715. hozzászólásra
Te nevetetted ki magad!
Válasz #713. hozzászólásra
Ne nevetesd már ki magad
Még hogy jogi lépések
jobb ha kiveszed a nyulakat, mert nem jo ha a szembe kerul a permetszer,aztan viszarakhatod rogton.en mint allatfelcser ajanlom a pestorin mormixot mar most kezdjetek el beolttani
Moderálási elveink miatt törölve.
Mf-es (3146)
2011-02-15 19:48:38
Válasz #708. hozzászólásra
:-)
hello. a fertotlenites erdekelne,nyulak ketreceit szeretnem fertotleniteni. muszaj lenne kivennem az allatokat kozben? vagy mindig csak azt a ketrecet kezeljem amelyikben nem tartozkodik allat?
Válasz #705. hozzászólásra
Ha felbagzatod akkor max csak macska lesz és karmolni fog!:-))))))))))))))))))))))))))
Amúgy nekem is van olyan nyulam és akkor is csinálni fogja!
en klormesszel fertotlenitek.tavaly aug.szul. nyulam ha enni kap ront akezemnek,ha felbagzatom megvaltozik?
Förike!
Most beszéltem az állatorvossal.azt mondta mixomatózis kizárt.Valószinüleg csak egy tályog ,várjunk pár napig hátha kifakad vagy lelóhad,ha nem jövő héten felnyítja.Azt mondta fertőtlenítsem de azt nem kérdeztem,hogy mivel.Szerinted?
Válasz #702. hozzászólásra
kösz!felhívom az állatorvost amúgy már vemhes így levágni sem tudom
Válasz #701. hozzászólásra
Szia!
Igen vízzel keverem!
Vidd el állatorvoshoz!!!!!!!!!
Szia Förike.
Az egyik anyánk a szeme alatt van egy nagy daganat a könycsatorna alatt nagy piros folt van a szőr le van kaparva.Nyugtass meg,hogy nem mixó.Egyébként eszik és jol van.A meszet vízzel kevered?
Válasz #699. hozzászólásra
Szia!
Kakasport a gyógyszertárban lehet kapni!De azt ha egyszer itatod akkor után folyamatosan 5 napig kel vagy ami a zacskóra van írva! Én sima mésszel fertőtlenítek!
Szia Förike
Puha a hasa ,most Jolovit-os vízet kap.A kakasport hol lehet beszerezni?Te mivel fertőtlenited a ketreceket?
Válasz #696. hozzászólásra
Válasz #692. hozzászólásra
Szia!
Adj neki 5 napig kakas port!
Kemény a hasa?
Válasz #694. hozzászólásra
Szia!
Sajnos nem. Nagyon tetszenek nekem is!
De úgy látom ezzel nem vagyok egyedül! :)
Sziasztok
10-15db nyulat vennék Baranyába
Én Pécs mellett lakom
Válasz #693. hozzászólásra
Elvira a szürkemarha az saját?? miért tartjátok ?? hús?
Nem tud valaki Fejér megyében nyúl leadási lehetőségről?
Förike!
Segíts légyszives!Az egyik anyanyulam gubbasz,gyenge,nem eszik és enyhén hasmenéses.Mi a baj ill.mit tegyek vagy vágjam le??
OK!Meggyőztél!Köszönöm a segítséget!Jó éjszakát!
Válasz #689. hozzászólásra
Ha én láda nélkül szabadba tudtam fialtatni, akkor szerintem neked sem okoz gondot!
-4-5 fokban még nem szokott befagyni a vízük.15CM magas elletőfiókom van.Szerinted belevágjak,vagy várjak február közepéig?
Válasz #687. hozzászólásra
Szia!
Ha jó meleg helyük van és ellető ládába vannak akár 32 fok is lehetben a fészekbe!
Akkor nekiállhatok az első 5anyának?Nem fagynak meg?
Válasz #685. hozzászólásra
Szia!
Nem korai nekem egész ősztől elletek a nyulaim!Még most is várok fialást!
Nyúlász,Förike!
A hét végén megkezdeném a bakoltatást.Nem túl korai?A nyulakat szabadban tartom és elletődobozt nem tudok berakni csak fiókot.Véleményetek?