Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5119. hozzászólásra
Mint írtam Lajos Bácsi(86 éves),így nem akar már olyan nagy állományt(jelenleg 10 anya 2 bak)ő tenyészti a nyulakat,kiállításokra is a fia jár helyette tehát ő a tenyésztő de a fia intézkedik ilyen dolgokban.Én is a fián keresztűl ismerkedhettem meg vele(szerencsére).Nem akar tehát teljesen megválni nyulaitól,csak párat hagy meg(szebb tenyészanyákat:2-3,+1-2 bakot).Ezért adja már el folyamatosan a tenyésznyulait is.Tehát jövőre nem tudom számíthatsz e tőle nyulakra.Amúgy pont tegnap mondta hogy ha tudok akinek kéne tenyésznyúl szóljak.Egyébként ha jólemlékszem az anyákat:6500-ért adja a bakokat meg 7000.ért(1-2 évesek)
Az enyém 10 et fialt(kaliforniai apa,lengyel fehér anya) két fészekbe rakta öket a 8 at neveli a 2 öt nem szoptatja,amugy Ez a párositás Nekem átlag 8 at nevel fel,9,10,13 akat fialnak a kaliforniai bakjaimtól
3 (2 Pannon,1 Kaliforniai)anyám is fialt.
Mindegyik 1-et. Mi lehet az oka, hogy csak 1 db-os az alom ?!? A Kali azt is megrágta, a másik nem csinált fészket, a harmadiké az jól van, neveli az 1-et...
Előre is köszönöm a nálam tapasztaltabb fórumozók segítségét!
Válasz #5111. hozzászólásra
Eddig is elhittem hogy elküldted csak húztalak már vele...De ak nem tudom miért nincs a mailjaim között na mindegy valahol csak it kén lennie...
Kb az egész benne lesz 50.000ft-ba! Teljesen felesleges kis állománynál tetoválni, én is csak azért tetoválom őket mert van gépem, egyébként nem tetoválnám! Azokat tetoválom csak amik nálam maradnak a többit nem!
koszonom a valaszt akkor en is tetovalni fogom a fiatalokat,abban meg tudnal segiteni hogy hol lehet beszerezni tetovalo gepet,esetleg a neten lehet e?koszi
Válasz #5099. hozzászólásra
A nyúlnak a legjobb abrak az árpa,zab!Ehez jó ha van táp is csak lehetséges hogy néha rosszúl keverik,elrontják az arányokat,penészes lesz a takarmányosnál,lejárt stb. és ez a nyulakon is meglátszhat.Ezért nem a legjobb eteni a tápot.De ha jobb eredményeket szeretnénk elérni muszály tápot etetni!Nekem az ecomix nyúltáp vált be a legjobban!
sziasztok a heten megyek venni pannon feher nyulakat,azt mondja a tulaj hogy tetovalva adja ha kerem de mit tetovalnak ra?allitolag szuletesi ev honap,ezt o is ra tetovalhatja?vagy hogy mukodik ez?koszi a valaszokat
Ja még annyit akarnék kérdezni hogy nálam elég sokat pocsékolnak szálas takarmányt hogy mit tudok tenni ellene?
reggel lucerna este széna,sokat kikaparnak.
Helló.
köszönöm az eddigi válaszokat a kérdéseimre.
A termények közt melyik a jobb a nyúlnak.
Zab,búza tritikálé gabona?
májkövesedést lehet az apától mert nekem még nem volt ivarérett a bakkom máshoz vittem semmi baj nem volt de mikor a sajátommal űzettem csak elég beteg nyulak lettek mint már írtam.
Válasz #5088. hozzászólásra
Értem, ez komoly vállalkozás. Kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd. Összeállni valakivel....nem véletlenül mondják, közös lónak túrós a háta...sztem..
Éttermeknek, boltoknak szeretném majd értékesíteni a nyúlhúst! Rengeteg termékem lesz majd! Piacon standot szeretnék nyitni. Ehhez hivatalos papírok feldolgozó kell!
8734 hozzászólás
Válasz #5133. hozzászólásra
Az jó!
Egyébként több is fialt, most először...
5-6 fióka van...
Első fialásra az jó átlag?
Válasz #5121. hozzászólásra
Igen az első, mindegyiknek.
Bocsi a gépem hibazott
Lehet álvemhes is. Amugy az enyém fészket csinált és négy napig semmi utánna tizet fialt és neveli
Lehet álvemhes is. Amugy az enyém fészket csinált és négy napig semmi utánna tizet fialt és neveli
Válasz #5126. hozzászólásra
http://www.facebook.com/groups/477955002237914/ itt talalod meg es te is hivhatsz meg embereket akik nyulakkal poglalkoznak
Válasz #5125. hozzászólásra
Van, hogy pár nappal előbb tép szőrt.
Válasz #5124. hozzászólásra
Linket tudsz küldeni? Nem találtam meg.
sziasztok a vemhes nyulam 3 napja kitépett egy szörcsomót magából de azóta semmi... nektek volt már ilyen?
HELP
sziasztok fb n csinaltunk egy baranya m i nyultenyesztok oldalt aki gondolja lepjen be hogy lassuk hany nyulas van baranyaban
Válasz #5119. hozzászólásra
Mint írtam Lajos Bácsi(86 éves),így nem akar már olyan nagy állományt(jelenleg 10 anya 2 bak)ő tenyészti a nyulakat,kiállításokra is a fia jár helyette tehát ő a tenyésztő de a fia intézkedik ilyen dolgokban.Én is a fián keresztűl ismerkedhettem meg vele(szerencsére).Nem akar tehát teljesen megválni nyulaitól,csak párat hagy meg(szebb tenyészanyákat:2-3,+1-2 bakot).Ezért adja már el folyamatosan a tenyésznyulait is.Tehát jövőre nem tudom számíthatsz e tőle nyulakra.Amúgy pont tegnap mondta hogy ha tudok akinek kéne tenyésznyúl szóljak.Egyébként ha jólemlékszem az anyákat:6500-ért adja a bakokat meg 7000.ért(1-2 évesek)
Az enyém 10 et fialt(kaliforniai apa,lengyel fehér anya) két fészekbe rakta öket a 8 at neveli a 2 öt nem szoptatja,amugy Ez a párositás Nekem átlag 8 at nevel fel,9,10,13 akat fialnak a kaliforniai bakjaimtól
Válasz #5120. hozzászólásra
Első fialásuk volt?
Sziasztok Kedves Fórumozók!
3 (2 Pannon,1 Kaliforniai)anyám is fialt.
Mindegyik 1-et. Mi lehet az oka, hogy csak 1 db-os az alom ?!? A Kali azt is megrágta, a másik nem csinált fészket, a harmadiké az jól van, neveli az 1-et...
Előre is köszönöm a nálam tapasztaltabb fórumozók segítségét!
Üdv.
Válasz #5117. hozzászólásra
Nagyon tetszik. Úgy érzem jövőre fel kell keresnem, ha tudsz adni elérhetőséget hozzá.
Üdv
Válasz #5115. hozzászólásra
Nagy Lajos bácsitól.Egy Hajdúszoboszlói tenyésztő külföldi vérvonalakból vannak neki nyulak!
Válasz #5114. hozzászólásra
Helló Imi!
Nagyon szép ez az új-zélandi vörös! Kitől származik ha szabad tudni?
Üdv
Válasz #5113. hozzászólásra
Aha szerintem ez lehet a baj!
Válasz #5112. hozzászólásra
Nincs meg telve a postaládád? Mert nekem ilyen volt és töröltem ki akkor jött meg!
Válasz #5111. hozzászólásra
Eddig is elhittem hogy elküldted csak húztalak már vele...De ak nem tudom miért nincs a mailjaim között na mindegy valahol csak it kén lennie...
Válasz #5110. hozzászólásra
Itt a bizonyíték hogy küldtem! Érdekes más megkapta....
Válasz #5109. hozzászólásra
dehogy küldted...
Válasz #5106. hozzászólásra
Utoljára írom le vasárnap is és hétfőn is elküldtem a képeket! Ja nem kaptad meg akkor sajnálom! Én elküldtem!!!
Válasz #5107. hozzászólásra
Déli Farmnál lehet vásárolni!
Kb az egész benne lesz 50.000ft-ba! Teljesen felesleges kis állománynál tetoválni, én is csak azért tetoválom őket mert van gépem, egyébként nem tetoválnám! Azokat tetoválom csak amik nálam maradnak a többit nem!
Válasz #5103. hozzászólásra
koszonom a valaszt akkor en is tetovalni fogom a fiatalokat,abban meg tudnal segiteni hogy hol lehet beszerezni tetovalo gepet,esetleg a neten lehet e?koszi
Válasz #5095. hozzászólásra
Ez az hogy már vasárnap is lassan egy hete hogy lesz..
Válasz #5095. hozzászólásra
Az lehet h elküldted de nem jött át nekem!!!Amit én megígérek azt meg is csinálom...
Válasz #5099. hozzászólásra
A nyúlnak a legjobb abrak az árpa,zab!Ehez jó ha van táp is csak lehetséges hogy néha rosszúl keverik,elrontják az arányokat,penészes lesz a takarmányosnál,lejárt stb. és ez a nyulakon is meglátszhat.Ezért nem a legjobb eteni a tápot.De ha jobb eredményeket szeretnénk elérni muszály tápot etetni!Nekem az ecomix nyúltáp vált be a legjobban!
Válasz #5102. hozzászólásra
Bárki tetoválhat nyulat! Az nem hivatalos tetoválás, de így lehet tudni hogy mikor született az a nyúl pontosan én is tetoválom őket.
sziasztok a heten megyek venni pannon feher nyulakat,azt mondja a tulaj hogy tetovalva adja ha kerem de mit tetovalnak ra?allitolag szuletesi ev honap,ezt o is ra tetovalhatja?vagy hogy mukodik ez?koszi a valaszokat
Válasz #5100. hozzászólásra
Most először alatta vannak a jércék, és ők hasznosítanak belőle.
Adj sokkal kevesebbet.
Nem árt nekik egy kis "koplalás".
Ja még annyit akarnék kérdezni hogy nálam elég sokat pocsékolnak szálas takarmányt hogy mit tudok tenni ellene?
reggel lucerna este széna,sokat kikaparnak.
Helló.
köszönöm az eddigi válaszokat a kérdéseimre.
A termények közt melyik a jobb a nyúlnak.
Zab,búza tritikálé gabona?
májkövesedést lehet az apától mert nekem még nem volt ivarérett a bakkom máshoz vittem semmi baj nem volt de mikor a sajátommal űzettem csak elég beteg nyulak lettek mint már írtam.
!http://www.fvm.gov.hu/doc/upload/201011/kistermeloi.pdf
Válasz #5096. hozzászólásra
Köszönöm!
Igazad van!
Értem, ez komoly vállalkozás. Kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd. Összeállni valakivel....nem véletlenül mondják, közös lónak túrós a háta...sztem..
Válasz #5093. hozzászólásra
Kár volt a tapasztalatokat is meg írni Neked, mert nem becsülsz meg semmit!
Írtam, a képek szerepelni fognak több cikkben és kérték hogy addig ne nagyon lássa senki!
Ha a kérésemet nem tudod tiszteletben tartani akkor én szégyenlem magam hogy elküldtem Neked a képeket!!!!!
Válasz #5093. hozzászólásra
ELKÜLDTEM MÁR NEKED 2X!!!!!!!!!!!
Válasz #5090. hozzászólásra
csak mert fogadok nincsenek is semmilyen képek...
Válasz #5091. hozzászólásra
Nem, nem járnék jobban!
"Piacon standot szeretnék nyitni. Ehhez hivatalos papírok feldolgozó kell! "
Mintha azt mondták volna, hogy egyszerűsítik a piacon történő értékesítést. Vagy erre nem vonatkozik?
Nem járnál jobban, ha összeállnál egy hentessel?
Ő adja az ületét a papírokkal, állatorvosi engedélyek beszerzését, te meg az alapanyagot.
Meg is nézem megették-e a lucernát?
Válasz #5089. hozzászólásra
Csak..
Válasz #5086. hozzászólásra
Nem értelek..Már ennyi erővel ide is feltehetnéd az oroszországi képeket..
Válasz #5087. hozzászólásra
Éttermeknek, boltoknak szeretném majd értékesíteni a nyúlhúst! Rengeteg termékem lesz majd! Piacon standot szeretnék nyitni. Ehhez hivatalos papírok feldolgozó kell!
Válasz #5086. hozzászólásra
Mesélnél róla kicsit bővebben? Ez érdekes.
Válasz #5085. hozzászólásra
Neked lehet! De én hivatalosan szeretném majd csinálni, és ahhoz ilyenek kellenek!
Bátyám csinálja az épületet.
Válasz #5079. hozzászólásra
Nyúlvágásra nekem elég 1nm:) mi lesz még itt komplett feldolgozás? Ügyes a kőműves, nagyon szépen van rakva a fal.A nyuszok is nagyon szépek.