Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok.érdeklődnék hogy most milyen árban veszik a vágónyulat,mert bele akarok fogni a nyúlászkodásba újra csak most egy kicsit többet akarok olyan 20 anyára gondoltam.Meg azt nem tudom hogy melyik fajta lenne a legjobb én német óriásban gondolkozom vagy pannon fehérbe.Aki tud segíteni írjon bátran.
Segítséget kérnék tőletek: van-e valakinek eladó pannon fehér anyának való nyula, süldő is érdekelne, 2 db? csak Nógrád megye, és/vagy Budapest (Pest megye) és környéke érdekelne.
köszi, z
Válasz #4918. hozzászólásra
Szépek!Látom lepketarkád is van! Ami csak feheér van egy csapatban azok milyen fajták?Am gratulálok neked,nagyon szépek!További sok sikert kívánok a nyúltenyésztéshez!
Eladó használt Meneghin őt férőhelyes anyanyúlketrec.Felszereltsége önetető szelepes önitató Padlószint alatti elletőfészek.Ár 2700ft/férőhely.További információ telefonon.06309746972 Balatonalmádi
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Anno, amikor óvatossgára figyelmeztettem a kezdőt, hogy csak lassan a testtel az volt a reakció, hogy minden a nyúlból van.
Akkor az idézett mondat valahol sántít. A vevő szerint van jó ára a nyúlnak. Ezért én nem is adok el, hanem megesszük.
A kecskét is megesszük. A disznót is megesszük, A tyúkot is megesszük.
A kacsa nyakat megvesszük és levesként nagyon jó!!!
Ja az idei évtől kezdve a galambot is saját fogyasztásra frissen levesnek na mit csinálunk vele, na mit????? Hát megevés helyett, az unokámnak adjuk, mert azt még csak Ő eszi. Nekünk nem jut, mert .....
Remélem h nem arra gondolsz,abból amit irtam ,hogy én meg szeretnék gazdagodni a nyulakból,az élet ennél komplikáltabb. Én most fiatal házasként Egy turistacentrumnak nevezhetö városba élek lengyel feleségemmel,aki örökölt Egy tanyát az erdö közepén .itt éldegélunk kettesben és keményen dolgozunk a kis kb 5 ha.tanya helyteálitásáért. Mellette gyárba dolgozom és havonta egyikunk fizetése beleölödik az állatokba nyomtalanul. De az élet a tanyán csodás nincsenek szomszédok ,csak a hitunk h egyszer minden könnyebb lesz. Persze,Lehet h nem lesz könnyebb de szeretem a kalandot.
Az a baj egyes emberekkel, hogy azt hiszik majd ebből meggazdagodnak! A nagy ló cerkát lehet meggazdagodni! Ebből csak élni lehet! Ha elmegy az ember máshova dolgozni, ott sem tud nagy hasznot húzni. Ugyan is megkapja a fizetést már el is megy az energiára meg az ételre, és esetleg szórakozni nem is volt sehol!
A nyúlászat arra jó akinek van munkahelye 100 anyát betud állítani és esetleg van kölcsöne ebből tudja kifizetni, hogy a fizetés fele ne menjen el a hitel vissza fizetésre! Nekem nincs hitelem sehol nincs tartozásom! 80 anyával élek "mint hal a vízben"!!!
És ne gyertek azzal hogy Neked a szülők segítenek! Nem tudom mit!?
Apukám havi 120 000ft-ból él ebből egy hitelt kell Neki fizetni autóját fenn tartani gyógyszereit meg venni és a számlákat ki fizetni! Jó ha ételre marad 20 ezer ft-ja!
Anyukám nem él már!
Bátyáimnak saját családjuk van! Ők megint nem tudnak segíteni!
(persze ha nagy gondban vagyok segítenek)
Ha mindig csak azon lovagolnánk mennyire nem éri meg, biztos nem fogja! Lehet nekem sem éri meg, de munkahely NINCS!
Senkit nem akartam megbántani! De ne várjátok a nyúltenyésztésben, hogy a sült galamb a szátokba repüljön!
Elnézést azért is hogy így kikeltem magamból!
Minden állattenyésztő lehúzhatná a rolót, mert nem éri meg, még is mindenki valahogy talpon van! Hát én is és Ti is talpon fogtok maradni, csak bízzatok magatokban és a nyulakban!
Szívesen segítek bárkinek bármibe, a lehetőségeimhez és a tudásomhoz mérten!
Válasz #4900. hozzászólásra
Egy kicsit utána olvastam, mert a neve alapján azt hittem hogy óriás fajta-olyat nem szeretnék-kicsit nagyobb mint a pannon.mivel keresztezed?
Szép jó estét mindenkinek, naponta olvastam ezt a topikot,s bevallom néhányszor már vicces ahogy vitatkoztok,bár Ezek ellenére segittek egymásnak. Kb 5 hónapja nyulászkodom és most már bevallom hogy Ez Egy nehéz uzletág. De annak ellenére sok örömet okoz amikok etetem a 100 nyulakat,remélem jó áruk lesz karácso nkor,itp lengyel be kb 1200 ft kilója a vágott nyulnak,a táp kb110 ft. Egyébként mindenkinek ajŕnlom az enrofloxacin nevu antibiotikumot,Nekem több. Paszteurellás nyulamat megmentett és azóta jól vannak. Amellet ajánlot a coli baktérium,, szalmonellabetegségek kezelésére.
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem h tudtok e nekem felsorolni pár embert, céget akik vesznek át nyulat, az országban bárhol érdekelne, de főként a bács kiskun megye. de mondom országos viszonylatban kérem a válaszokat. köszönöm
Válasz #4892. hozzászólásra
Fúúú, aszta...mind a kettő nagyon szép, de ez az ezüst, ez gyönyörű.Ilyen nekem is kelll!!Mennyiért vesztegetik az ilyen szépségeket? monjuk a választásiaka, biztos jóval drágább mint a pannonok, nekem olyan van.
Válasz #4896. hozzászólásra
szia!Nekem is van hogy nincs de van h 1-2 mindig van ilyen egy alomban!Ez nem okoz nekik semmi gondot se kajálásba se mozgásban stb.!De hogy nyugodt légy kamilla teával kezelheted neki és óvatosan meghúzni8picit hogy ne fájjon neki)!
Lenne egy olyan gondom hogy a 2 hetes kisnyulaimnak be van gyulladva az egyik szeme. Ti mit szoktatok kezdeni ezekkel? A 8-ból ha jól néztem akkor 2-nek max 3-nak.
Először fialó anya nem minimális szőrt tépett a fészekbe.Szénából szépen megcsinálta,de szőr alig van benne.Lehet ebből probléma,vagy hagyjam ahogy van.
Köszönöm a segítséget .
Válasz #4875. hozzászólásra
Szülei Otrokocsi Attila tenyészetéből vannak(nem tudom hogy ismered e) felmenői között vannak Weinert Günter nyúlak is!Szülei is 96,95 pontosak!Ezt nem csak én vagy a tenyésztője találtam ki,ott van a származási lapján!
Szia , azért a néhány nyúlért felesleges az őstermelői ,huzat ne legyen , friss vizük legyen, és kapjanak tiszta kaját (ne penészes ne foltos) , ha a környékeden megemlíted pár embernek , vagy valahova ki teszel papírt azt a pár 10-20 nyúllat megveszik háznál. Sok sikert.
8734 hozzászólás
Imi-nek (től):
merre vannak ezek a pannonok?
Válasz #4930. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120830063239_201208172169.jpg)
Van eladó 4db 2kg közeli.
Válasz #4931. hozzászólásra
Üdv!
Német óriást nem vesznek át a felvásárlók!!
Próbálj meg 50 anyát beállítani!
Sziasztok.érdeklődnék hogy most milyen árban veszik a vágónyulat,mert bele akarok fogni a nyúlászkodásba újra csak most egy kicsit többet akarok olyan 20 anyára gondoltam.Meg azt nem tudom hogy melyik fajta lenne a legjobb én német óriásban gondolkozom vagy pannon fehérbe.Aki tud segíteni írjon bátran.
imi99
hozzád lenne kérdésem :D
hogy állsz tenyészalapanyagnak való pannonokkal?
van most eladó?
2 nőstény és 1 bak kellene
köszi a választ
Üdv. Feri
Halihó,
Segítséget kérnék tőletek: van-e valakinek eladó pannon fehér anyának való nyula, süldő is érdekelne, 2 db? csak Nógrád megye, és/vagy Budapest (Pest megye) és környéke érdekelne.
köszi, z
köszönöm
Moderálási elveink miatt törölve.
Adorex (20695)
2012-09-02 11:08:08
Válasz #4918. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Szia!
Szépek! Gratula!
Válasz #4924. hozzászólásra
Tetszik ez a párosítás!Jó újra látni a topikban!
a fehérek az anya Debreceni fehér az apa új zélandi![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Válasz #4921. hozzászólásra
Köszi!!
Ami csak feheér van egy csapatban azok milyen fajták?Am gratulálok neked,nagyon szépek!További sok sikert kívánok a nyúltenyésztéshez!
Szépek!Látom lepketarkád is van!
Válasz #4919. hozzászólásra
Eladó használt Meneghin őt férőhelyes anyanyúlketrec.Felszereltsége önetető szelepes önitató Padlószint alatti elletőfészek.Ár 2700ft/férőhely.További információ telefonon.06309746972 Balatonalmádi
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Kéki az uccsó képen miylen fajta nyúl van? mert nekem egyszer volt olyanom és úlyra szeretnék mert 14-et fialt elsőre! és 10-et fel is nevelt...
Keresek Meneghin 5 fakkos anyanyul ketrecet.
Reális áron.
nyulaim
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120825115455_20120825225.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120825115551_20120825226.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120825115649_20120825227.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120825115748_20120825230.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120825115828_20120825233.jpg)
hidd el nekem is a keltető kacsákat vettem tojó tyúkokat hogy ne keljen vennem a gépbe a tojást![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #4911. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Hogy mik vannak? "A nyúlnak sosincs jó ára! "
Anno, amikor óvatossgára figyelmeztettem a kezdőt, hogy csak lassan a testtel az volt a reakció, hogy minden a nyúlból van.
Akkor az idézett mondat valahol sántít. A vevő szerint van jó ára a nyúlnak. Ezért én nem is adok el, hanem megesszük.
A kecskét is megesszük. A disznót is megesszük, A tyúkot is megesszük.
A kacsa nyakat megvesszük és levesként nagyon jó!!!
Ja az idei évtől kezdve a galambot is saját fogyasztásra frissen levesnek na mit csinálunk vele, na mit????? Hát megevés helyett, az unokámnak adjuk, mert azt még csak Ő eszi. Nekünk nem jut, mert .....
Válasz #4914. hozzászólásra
Értem. Majd csinálok képet az enyémekről.
Válasz #4912. hozzászólásra
Csak ez az egy!
Ceglédről Kovács Sándortól.
Remélem h nem arra gondolsz,abból amit irtam ,hogy én meg szeretnék gazdagodni a nyulakból,az élet ennél komplikáltabb. Én most fiatal házasként Egy turistacentrumnak nevezhetö városba élek lengyel feleségemmel,aki örökölt Egy tanyát az erdö közepén .itt éldegélunk kettesben és keményen dolgozunk a kis kb 5 ha.tanya helyteálitásáért. Mellette gyárba dolgozom és havonta egyikunk fizetése beleölödik az állatokba nyomtalanul. De az élet a tanyán csodás nincsenek szomszédok ,csak a hitunk h egyszer minden könnyebb lesz. Persze,Lehet h nem lesz könnyebb de szeretem a kalandot.
Csak ez az egy ezüstöd van? Kitől vetted?
Válasz #4905. hozzászólásra
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Szia!
A nyúlnak sosincs jó ára!
Az a baj egyes emberekkel, hogy azt hiszik majd ebből meggazdagodnak! A nagy ló cerkát lehet meggazdagodni! Ebből csak élni lehet! Ha elmegy az ember máshova dolgozni, ott sem tud nagy hasznot húzni. Ugyan is megkapja a fizetést már el is megy az energiára meg az ételre, és esetleg szórakozni nem is volt sehol!
A nyúlászat arra jó akinek van munkahelye 100 anyát betud állítani és esetleg van kölcsöne ebből tudja kifizetni, hogy a fizetés fele ne menjen el a hitel vissza fizetésre! Nekem nincs hitelem sehol nincs tartozásom! 80 anyával élek "mint hal a vízben"!!!
És ne gyertek azzal hogy Neked a szülők segítenek! Nem tudom mit!?
Apukám havi 120 000ft-ból él ebből egy hitelt kell Neki fizetni autóját fenn tartani gyógyszereit meg venni és a számlákat ki fizetni! Jó ha ételre marad 20 ezer ft-ja!
Anyukám nem él már!
Bátyáimnak saját családjuk van! Ők megint nem tudnak segíteni!
(persze ha nagy gondban vagyok segítenek)
Ha mindig csak azon lovagolnánk mennyire nem éri meg, biztos nem fogja! Lehet nekem sem éri meg, de munkahely NINCS!
Senkit nem akartam megbántani! De ne várjátok a nyúltenyésztésben, hogy a sült galamb a szátokba repüljön!
Elnézést azért is hogy így kikeltem magamból!
Minden állattenyésztő lehúzhatná a rolót, mert nem éri meg, még is mindenki valahogy talpon van! Hát én is és Ti is talpon fogtok maradni, csak bízzatok magatokban és a nyulakban!
Szívesen segítek bárkinek bármibe, a lehetőségeimhez és a tudásomhoz mérten!
Tisztelettel: Feri
0620-5616985
feke1@citromail.hu
Válasz #4905. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Szilezia , nyúlkérdésben keress!
istvan.957@gmail.com
Válasz #4908. hozzászólásra
Köszönöm.
Válasz #4889. hozzászólásra
Nem lesz baj, hagyd ahogy van. legutóbb az én anyám sem tépett, meleg van...
Válasz #4906. hozzászólásra
Pannon és F1 anyákkal!
Válasz #4900. hozzászólásra
Egy kicsit utána olvastam, mert a neve alapján azt hittem hogy óriás fajta-olyat nem szeretnék-kicsit nagyobb mint a pannon.mivel keresztezed?
Szép jó estét mindenkinek, naponta olvastam ezt a topikot,s bevallom néhányszor már vicces ahogy vitatkoztok,bár Ezek ellenére segittek egymásnak. Kb 5 hónapja nyulászkodom és most már bevallom hogy Ez Egy nehéz uzletág. De annak ellenére sok örömet okoz amikok etetem a 100 nyulakat,remélem jó áruk lesz karácso nkor,itp lengyel be kb 1200 ft kilója a vágott nyulnak,a táp kb110 ft. Egyébként mindenkinek ajŕnlom az enrofloxacin nevu antibiotikumot,Nekem több. Paszteurellás nyulamat megmentett és azóta jól vannak. Amellet ajánlot a coli baktérium,, szalmonellabetegségek kezelésére.
Válasz #4897. hozzászólásra
Igen a kamillateás törölgetés nekem is rögtön eszembe jutott.
Bécsi kék és Bécsi szürke F1 nőstények eladó!
Érd: 0620-5616985
Mááá hányan kérdezték hogy hol merre van nyúlátvevő hely!!!!!!!!!!!!!De senki nem tud semmit!
Tessék vissza olvasni!!!!!!!!Van Google!!!!!!!
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem h tudtok e nekem felsorolni pár embert, céget akik vesznek át nyulat, az országban bárhol érdekelne, de főként a bács kiskun megye. de mondom országos viszonylatban kérem a válaszokat. köszönöm
Válasz #4899. hozzászólásra
Köszi!
Ezt a 8 hónapost 7 ezerért vettem! Kétszer mentem 40km ezért a nyúlért csak adják Nekem:-)!
Nem bántam meg mert jó keresztezésnek!
!Mennyiért vesztegetik az ilyen szépségeket? monjuk a választásiaka, biztos jóval drágább mint a pannonok, nekem olyan van.
Fúúú, aszta...mind a kettő nagyon szép, de ez az ezüst, ez gyönyörű.Ilyen nekem is kelll!
Válasz #4895. hozzászólásra
Köszi!
Most nagyon jó nyulaim vannak kopp kopp kopp.
Válasz #4896. hozzászólásra
szia!Nekem is van hogy nincs de van h 1-2 mindig van ilyen egy alomban!Ez nem okoz nekik semmi gondot se kajálásba se mozgásban stb.!De hogy nyugodt légy kamilla teával kezelheted neki és óvatosan meghúzni8picit hogy ne fájjon neki)!
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom hogy a 2 hetes kisnyulaimnak be van gyulladva az egyik szeme. Ti mit szoktatok kezdeni ezekkel? A 8-ból ha jól néztem akkor 2-nek max 3-nak.
A válaszokat előre is köszönöm.
Válasz #4891. hozzászólásra
Gratulálok hozzájuk!
Nagyon szép mind a kettő!
Válasz #4893. hozzászólásra
8hónapos
Ez mennyi idős?
Világos nagy ezüst.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120823125938_2012-08-23_12.54.53.jpg)
Válasz #4888. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120823125855_2012-08-23_12.52.52.jpg)
Bécsi kék és Pannon fehér F1 bak.Kiváló növekedés, jó nevelőképességűek!Van 3 F1 ilyen nőstényem.
Válasz #4889. hozzászólásra
Bocsánat,minimálist akartam írni.
Sziasztok.
Először fialó anya nem minimális szőrt tépett a fészekbe.Szénából szépen megcsinálta,de szőr alig van benne.Lehet ebből probléma,vagy hagyjam ahogy van.
Köszönöm a segítséget .
Válasz #4875. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Szülei Otrokocsi Attila tenyészetéből vannak(nem tudom hogy ismered e) felmenői között vannak Weinert Günter nyúlak is!Szülei is 96,95 pontosak!Ezt nem csak én vagy a tenyésztője találtam ki,ott van a származási lapján!
Válasz #4883. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #4885. hozzászólásra
Köszönöm!
Akkor csak 5-tel kezdek, ha mégsem viszik el háztól, megesszük mi!
Válasz #4884. hozzászólásra
Szia , azért a néhány nyúlért felesleges az őstermelői ,huzat ne legyen , friss vizük legyen, és kapjanak tiszta kaját (ne penészes ne foltos) , ha a környékeden megemlíted pár embernek , vagy valahova ki teszel papírt azt a pár 10-20 nyúllat megveszik háznál. Sok sikert.