Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4081. hozzászólásra
Nem két havonta hanem két hetente vagyis 14-15 naponta,két anyát fialtass pindíg egyszerre(csak egy tanács) én kezdésnek 4-5 ajánlanék
Nektek mennyi anyanyulatok van, azért kérdezem hogy kezdőként mennyivel kezdjek kb., nem akarok túl lőni a célon, de az biztos hogy úgy szeretném hogy ne mindegyik egyszerre elljen hanem az egyik fele az egyik hónapba a másik fele meg egy hónappal később mivel azt mondtátok hogy két havonta tudom befedeztetni.
Válasz #4079. hozzászólásra
Szia! Mi is jól vagyunk ma már kiugrálnak a fiaztatóból, de a szemük még nincs nyitva. Mindegyik életerős és aktiv. Ezen kivül megint van két hasas anya, ebből az egyik egy kék. A másik kék még óckodik a dologtól. Szóval sokasodunk
Válasz #4078. hozzászólásra
Szia!
Köszöni szépen, remekül! Hamarosan elfogynak a tesók mellőle, lassan kap saját lakosztályt.
És ott, hogy vannak a nyuszkók?
Válasz #4071. hozzászólásra
Csak azokból ne hagyj meg tenyészteni mert foghibások és génhibások lesznek ha kosorrut felálló fülüvel pároztatsz vagy fordítva
Akkor gratulálok a csemetékhez , de kapufát lőttem az a Győző akire én gondoltam most is itt lakik 30 körül van ,és zakkant és tűzoltó . Nem tudom ki lehetsz végül is mindegy.
Ahá , gyerekeid arcából ki indulva van egy Győző nevű bátyád ,mert neki van egy hasonlóan cuki húga ,legalábbis kb10 éve cuki volt , ha nincs nem tudom ki vagy .
Milyen a jó önitató? Amit eddig vettem nem lesz jó mert kiakad a golyó benne és ráadásul nem kifelé akad ki, igy a nyuszi csak nézni tudja a vizet!
Ki mit használ?
8 naposak a kölykök, de már a fiaztató elejében vannak és az anya szedi ki a szőrt a fészekből! Lassan kijön az első nemzedék
Válasz #4046. hozzászólásra
De édes!!!
Én úgy szerettem ezt..mikor szabadon voltak, kimentem az udvarra, nekem is ráncigálták a nacimat, meg a cipőfűzőmet.
8734 hozzászólás
Nem két havonta hanem két hetente vagyis 14-15 naponta,két anyát fialtass pindíg egyszerre(csak egy tanács) én kezdésnek 4-5 ajánlanék
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Nálam 4 anya van és egy bak. Megesik, hogy máshová viszem a lányokat randira.
Válasz #4080. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Nektek mennyi anyanyulatok van, azért kérdezem hogy kezdőként mennyivel kezdjek kb., nem akarok túl lőni a célon, de az biztos hogy úgy szeretném hogy ne mindegyik egyszerre elljen hanem az egyik fele az egyik hónapba a másik fele meg egy hónappal később mivel azt mondtátok hogy két havonta tudom befedeztetni.
Válasz #4079. hozzászólásra
Szia! Mi is jól vagyunk ma már kiugrálnak a fiaztatóból, de a szemük még nincs nyitva. Mindegyik életerős és aktiv. Ezen kivül megint van két hasas anya, ebből az egyik egy kék. A másik kék még óckodik a dologtól. Szóval sokasodunk
Válasz #4078. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Hamarosan elfogynak a tesók mellőle, lassan kap saját lakosztályt.![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Szia!
Köszöni szépen, remekül!
És ott, hogy vannak a nyuszkók?
Válasz #4077. hozzászólásra
Szia! Hogy van Chuk a vérnyul?
Válasz #4076. hozzászólásra
Ezt miből gondolod?
Válasz #4071. hozzászólásra
Csak azokból ne hagyj meg tenyészteni mert foghibások és génhibások lesznek ha kosorrut felálló fülüvel pároztatsz vagy fordítva
Válasz #4074. hozzászólásra
Na, azt meg én nem ismerem..
Válasz #4073. hozzászólásra
Akkor gratulálok a csemetékhez , de kapufát lőttem az a Győző akire én gondoltam most is itt lakik 30 körül van ,és zakkant és tűzoltó . Nem tudom ki lehetsz végül is mindegy.
Válasz #4072. hozzászólásra
Győző a fiam és 2 húga van..
Válasz #4070. hozzászólásra
![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Nincs olyan oldalam se iwiw sem más , akkor mellé lőttem ha "csávó" kár .
Válasz #4065. hozzászólásra
![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Csámpás Rozi megfialt, az apa Lali... hogy azok miféle fajzatok lesznek!?
Válasz #4069. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Keress rám a facebookon.
Hát azt a csávót mindenki ismeri??
Válasz #4063. hozzászólásra
, ha nincs nem tudom ki vagy .
Ahá , gyerekeid arcából ki indulva van egy Győző nevű bátyád ,mert neki van egy hasonlóan cuki húga ,legalábbis kb10 éve cuki volt
Válasz #4066. hozzászólásra
Az se rossz. Én itt 500/kiló áron vettem sokkal kisebbeket. Akkor is érte a tied is az árát.
az én őnitatom pévécé cső ből van kivan fúrva és bele van ragasztva a szopóka
Hajdúnánáson vettem 2,kilósak 1500 darabja![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #4053. hozzászólásra
Ott laktam..
Nem kell nekem palántázó..
Válasz #4058. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Ezek igazi szép vadasok. Hol, mekkorák, mennyi volt?
Válasz #4054. hozzászólásra
Nekem mikor nyulaim voltak én üveget használtam ,lefordítva egy kis vályúba lógatva tisztán tudtam tartani és jó volt 10 anya nyulam volt.
Válasz #4058. hozzászólásra
Most jött le a kép. szépek
Válasz #4055. hozzászólásra
Hová jársz börzére? Milyen nyuszikat vettél?
Ma vettem az állatbörzén 1 bakot és 3 anyának való.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120401202020_20120401084.jpg)
Válasz #4056. hozzászólásra
Fotót tennél fel róla?
Válasz #4054. hozzászólásra szelepes nyúlitató.
Ma vettem az állatbörzén 1 bakot és 3 anyának való.![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Milyen a jó önitató? Amit eddig vettem nem lesz jó mert kiakad a golyó benne és ráadásul nem kifelé akad ki, igy a nyuszi csak nézni tudja a vizet!![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Ki mit használ?
8 naposak a kölykök, de már a fiaztató elejében vannak és az anya szedi ki a szőrt a fészekből! Lassan kijön az első nemzedék
Válasz #4050. hozzászólásra
Igen Szisszi , de nem az enyém a palántázó és nem az én telefon számom.
Válasz #4051. hozzászólásra
lefárasztották egymást az edzésen...
Lazulnak a fiúk..![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120401181105_2012_apr._007.jpg)
Válasz #4048. hozzászólásra
Hagymás káposztás, Te vasadi vagy???
Válasz #4048. hozzászólásra
Inkább a nyúlnak kellene emelni a lányt.
A világ legnagyobb nyula Darius nem semmi .
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120401102003_darius_nyul.jpg)
http://www.allatok.abbcenter.com/?id=101090&cim=1#
Válasz #4046. hozzászólásra![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
De édes!!!
Én úgy szerettem ezt..mikor szabadon voltak, kimentem az udvarra, nekem is ráncigálták a nacimat, meg a cipőfűzőmet.
Válasz #4045. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120401101012_B2155385.jpg)
Sziasztok, akkor Chuki a vérnyuszi tuti megharap ,és nagyobbat bír mint ez szerintem .
Éj leple alatt körbejárlak benneteket és betöréses nyúúúúúltolvajlást követek el, de a pulikutyákat se fogom kímélni.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #4042. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Nagyon szépek!!
Válasz #4042. hozzászólásra
EZ IS KELL!
Válasz #4039. hozzászólásra
Szia!
Nézd meg itt:
http://danifarm.hupont.hu/5/castor-rex
Válasz #4038. hozzászólásra
Én már csak akasztott ember nem voltam a mezőgarázdálkodásban azon kívül, hogy ez a szakmám.
Sziasztok, hallott már valaki vadas színű rexről?
Válasz #4036. hozzászólásra
Te mindennel foglalkozol? Érdekes egy ürge vagy!
Válasz #4033. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
málnás topikban is van hülyeség, ha érdekel valakit...![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz #4032. hozzászólásra