Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziszi azt hiszem egyszer nállad láttam egy olyan képet és írtad is hogy besegítesz a nyuszi mamának az etetésben, azt hiszen nekem is kellene az egyik anyánál segítenem mert úgy látszik kevés a tej, a tejet a szájukba fecskendezted vagy hogyan csináltad?? köszi előre is
Válasz #3827. hozzászólásra
Dehogy!!!Csak ez már gyanús hogy nem mondodmeg.Mert még rájönnék hogy nem te voltál abba boltba mi?Meg megkérdezem a békébe hogy voltál ott i gyakorlato úgy is megyek a jövőben nem is 1szer....
Válasz #3821. hozzászólásra
Na írj már ide egy hazugságot, ha írtam ilyet! Én is kíváncsi vagyok rá, de tudjad alátámasztani is bizonyítani is, hogy hazudok. Ez még pitiáner szinten el is megy, de komolyabb szinten esetleg üzleti hitelrontás, meg becsületsértésnek szokták nevezni azt, amit csinálsz azzal, hogy hazugnak nevezel.
Na meg azt is cáfold meg, hogy azt állítom, hogy még mindig ott van az a bolt, amit anno üzemeltettem!
Válasz #3818. hozzászólásra
De hogy hívnak ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na meg ha kutyának is, akkor a 250 leadás előtti mixomatózisos nyulat felcsiptetem a ruhaszárító kötélre, amíg mondjuk naponta 2 darabot megesznek a kutyák. Így gondoltad?
Válasz #3809. hozzászólásra
Nekem kb 10 éve voltak nyulak ezek pusztultak, de ehhez a rossz tartás is hozzá tartozott, mert nem szerettem takarítani alattuk. tele ketrecek voltak kukaccal tele és vonzott minden rovart. 18 éves voltam. A mostani ketreceim alja már rács, term. 1/3 a pihenőnek fa. Állok át önitatóra, tápot nem kapnak enni. Próbálok egy évig életben maradni
Válasz #3810. hozzászólásra
Hát pedig én nem szoktam hazudozni. Ott van az a bolt a mai napig. Kerestelek facebookon, nem találtam olyan nevűt, amit írtál.
Teljesítményéhez képest alacsony az áramfelvétele és jól átsüti az átkokat. Lehet áttérek a szúnyoghálóra is ,mert nagyon tartok tőle. Fiatalabb koromban ez nyomta le az összes nyuszómat, ezért félek tőle.
Válasz #3787. hozzászólásra
Nem kell ezt olyan komolyan venni. Ritka itt a sivatagban a mixomatózis. Inkább nyúlólak nyílászáróira szoktak szúnyoghálót tenni. Ezen kívül villanyszámla....
Válasz #3777. hozzászólásra
kb 35 km-re vagyok tőled. A topapro.hu-n nézegess. Van Nyírbogáton egy óriástenyésztő figura, aki ad el tenyésznyulat. Egyébként itt is tudok anyának való viszonylag jó húsformájú keverékeket, akitől én is szoktam venni. Nagyon egészséges állománya van, sose betegedtek azok, amiket tőle vettem. De még betegség szaguk sem volt.
moser1@citromail.hu
Ha visszább olvastál, akkor itt többen leírtuk, hogy vágónyulat nem éri meg tartani, mármint úgy, hogy felvásárlónak leadva.
T. Imi
Én mint külső szemlélő azon a véleményen vagyok hogy:
-attól hogy egy emberrel bajod van mert ő esetleg más még másoknak igen nagy szüksége lehet a véleményedre és a tanácsaidra.
Ezenkívül as fiam lelkesen nézegeti a felrakott fotókat(4éves)
Szóval maradj, ha lehet és fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák.
lenne egy kérdésem is rögtön hozzátok: van elektromos rovarcsapdám ami vonzza a vérszívókat. A kérdés az hogy ezzel el tudom-e kerülni az általuk okozott bajokat?
8734 hozzászólás
És ha esetleg tennék át másik anyához ahol kevés nyuszi van ??? elfogadná?? (ilyen problémám még nem volt szóval nem nagyon tudom mi legjobb)
Ú tényleg Sziszi te facebokoztál a lenzpapival mond már el a nevét!?Mert ez a macskajancsi nem akarja elmondani.
Válasz #3831. hozzászólásra
fecskendővel tű nélkül vagy fül vagy szemcsepentővel csakis kecsketejjel vagy macska tejpótlóval.
Sziszi azt hiszem egyszer nállad láttam egy olyan képet és írtad is hogy besegítesz a nyuszi mamának az etetésben, azt hiszen nekem is kellene az egyik anyánál segítenem mert úgy látszik kevés a tej, a tejet a szájukba fecskendezted vagy hogyan csináltad?? köszi előre is
Ő most a várandós kedvenc: Gizi
Válasz #3827. hozzászólásra
Dehogy!!!Csak ez már gyanús hogy nem mondodmeg.Mert még rájönnék hogy nem te voltál abba boltba mi?Meg megkérdezem a békébe hogy voltál ott i gyakorlato úgy is megyek a jövőben nem is 1szer....
Válasz #3825. hozzászólásra
Azt én tudom jól hogy otvan/volt csak....
Válasz #3823. hozzászólásra
De miért akarod ezt annyira tudni? Talán közzé szeretnéd tenni?
Válasz #3811. hozzászólásra
Te hátttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Válasz #3821. hozzászólásra
Na írj már ide egy hazugságot, ha írtam ilyet! Én is kíváncsi vagyok rá, de tudjad alátámasztani is bizonyítani is, hogy hazudok. Ez még pitiáner szinten el is megy, de komolyabb szinten esetleg üzleti hitelrontás, meg becsületsértésnek szokták nevezni azt, amit csinálsz azzal, hogy hazugnak nevezel.
Na meg azt is cáfold meg, hogy azt állítom, hogy még mindig ott van az a bolt, amit anno üzemeltettem!
Válasz #3822. hozzászólásra
Ja oszt az egísz kewrt teli van a büdös döggel
Válasz #3818. hozzászólásra
De hogy hívnak ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #3816. hozzászólásra
Na meg ha kutyának is, akkor a 250 leadás előtti mixomatózisos nyulat felcsiptetem a ruhaszárító kötélre, amíg mondjuk naponta 2 darabot megesznek a kutyák. Így gondoltad?
Válasz #3817. hozzászólásra
Á nem csak egy évbe vagy 1200-szor.
Nekem kb 10 éve voltak nyulak ezek pusztultak, de ehhez a rossz tartás is hozzá tartozott, mert nem szerettem takarítani alattuk. tele ketrecek voltak kukaccal tele és vonzott minden rovart. 18 éves voltam. A mostani ketreceim alja már rács, term. 1/3 a pihenőnek fa. Állok át önitatóra, tápot nem kapnak enni. Próbálok egy évig életben maradni
Válasz #3817. hozzászólásra
Mivel már nincs facebookom
Válasz #3816. hozzászólásra
Mondom 1975-ben.
Hát pedig én nem szoktam hazudozni. Ott van az a bolt a mai napig. Kerestelek facebookon, nem találtam olyan nevűt, amit írtál.
mINEK ÁSNÁD A KUTYÁNAK JÓ AZ KUTYA BAJA NINCS TŐLLE.
Álltísd már át a Caps Lockot, mert a többiek azt hiszik, hogy ordítasz!!
Válasz #3807. hozzászólásra
aZ VAGY TE..MEG KÍNAI IS NEM...
Válasz #3808. hozzászólásra
Biztos nekem. Én vagyok ma a ,,kiválasztott"....
Válasz #3806. hozzászólásra
dE G.NAGY NEM SOK VAN, BOCSKAI TSZ-BE NEM JÁRTÁL TE VAGY CSAK A BÉKE MEG A BOLTOD IS EGY NAGY FEDŐSZTORI...
Válasz #3803. hozzászólásra
75-ben 250 nyulat ástunk el mixomatózis járvány miatt. Talán 3-4 éve volt utoljára itt járvány.
Válasz #3804. hozzászólásra
Ez kinek szól?
Válasz #3802. hozzászólásra
Neked meg ráémlik, hogy nem böszörményi vagyok, csak oda jártam gyakszira? Debreceni vagyok.
Válasz #3799. hozzászólásra
Nem, de így a név nem is jelent semmit.Tudod, hány Nagy Imre, meg Kovács, Tóth, stb van?
Válasz #3790. hozzászólásra
Köszi!
Apa kell piros nyuszi is a válasza!
NA F..SZA EGY GÁDZSÓ VAGY...
Válasz #3789. hozzászólásra
Teljesítményéhez képest alacsony az áramfelvétele és jól átsüti az átkokat. Lehet áttérek a szúnyoghálóra is ,mert nagyon tartok tőle. Fiatalabb koromban ez nyomta le az összes nyuszómat, ezért félek tőle.
Válasz #3801. hozzászólásra
nEM SZABAD FOSNI PAPUS TUDOD ÍGY VAN EZ A NYULAKNÁL IS ....NA MUTATKOZZÁ HÁT BÉ?MILYEN BÖSZÖRMÍNYI VAGY TE...NA ISMERSZ?
Válasz #3796. hozzászólásra
Bemutatkoznék, ha odamennék.
Válasz #3798. hozzászólásra
TUDOD pAPI NEM AZ ÉN TULAJDONOMHOZ TARTOZNAK CSAK EGY ISMERŐSÖMÉ Ő KÜLDTE NEKEM RÓLUK A KÉPEKET MERT RÉGEN VOLTAM NÁLUK...
Válasz #3795. hozzászólásra
RÉMLIK MÁR...??
Válasz #3794. hozzászólásra
http://www.topapro.hu/aprohirdetesek/hajdu-bihar/?oldal=1&q=ny%C3%BAl
Te nem józsai vagy?
Válasz #3794. hozzászólásra
MILYET?
Válasz #3793. hozzászólásra
iLYEN EMBERNEK NEM ELADÓ A NYÚL AKI MÉG A NEVÉT SE MONDJA MEG.
Válasz #3792. hozzászólásra
a LEGELEJÉN LEÍRTAM NAGY IMRE A NEVEM A NAGY ELŐTT ME G.-VAN ÍGY G.NAGY IMRE
Sziasztok!
Debrecenben vagy a környéken vennék kb. 10 db választási nyulat saját részre hizlalni.
Válasz #3790. hozzászólásra
Megyek veszek tőled vörös újzélandit...
Válasz #3791. hozzászólásra
Te azzal elárultad, hogy ,,Imi"?
Ilyet se mondtak még nekem, hogy papa.
Válasz #3785. hozzászólásra
aDOK ÉN NEKED IMICÉT TE TROTYOS LENZPAPA MÉG A NEVEDET SE MERTED ELÁRULNI NEHOGY FELISMEWRJELEK...
cSAK NEKED CSAK MOST A GYEREKEDNEK AJÁNDÉKBA
Nem kell ezt olyan komolyan venni. Ritka itt a sivatagban a mixomatózis. Inkább nyúlólak nyílászáróira szoktak szúnyoghálót tenni. Ezen kívül villanyszámla....
Válasz #3777. hozzászólásra
kb 35 km-re vagyok tőled. A topapro.hu-n nézegess. Van Nyírbogáton egy óriástenyésztő figura, aki ad el tenyésznyulat. Egyébként itt is tudok anyának való viszonylag jó húsformájú keverékeket, akitől én is szoktam venni. Nagyon egészséges állománya van, sose betegedtek azok, amiket tőle vettem. De még betegség szaguk sem volt.
moser1@citromail.hu
Ha visszább olvastál, akkor itt többen leírtuk, hogy vágónyulat nem éri meg tartani, mármint úgy, hogy felvásárlónak leadva.
Válasz #3779. hozzászólásra
T. Imi
Én mint külső szemlélő azon a véleményen vagyok hogy:
-attól hogy egy emberrel bajod van mert ő esetleg más még másoknak igen nagy szüksége lehet a véleményedre és a tanácsaidra.
Ezenkívül as fiam lelkesen nézegeti a felrakott fotókat(4éves)
Szóval maradj, ha lehet és fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák.
lenne egy kérdésem is rögtön hozzátok: van elektromos rovarcsapdám ami vonzza a vérszívókat. A kérdés az hogy ezzel el tudom-e kerülni az általuk okozott bajokat?
Válasz #3784. hozzászólásra
Komoly ám a dolog mondom... volt 1 tiszta világos szürke .... van kép is valahol...... marhakomoly vot
Válasz #3778. hozzászólásra
Ki veszekedik itt? Én nem látok ilyet, csak, hogy Imice besértődőtt a semmin. Téged meg abszolut nem értelek.