Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.9 FtUSD390.02 FtCHF426.44 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mielőtt nagyon beleélnéd magad, ilyen felmérés is van. A valóság azért az, ami látszott október 23-án, ki mennyi embert tud megmozgatni. MZP - és a többi szövetségese, együtt - 3000 embert a 2 milliós világvárosban, az összefogás fellegvárában. Hatalmas teljesítmény...
Válasz Mihály #67003. hozzászólásáraJa, ja, látszott okt. 23-án mennyien kedvelték...3.000-enÚgy, hogy ott volt a színpadon az összes többi nagytudású...
Szánalmas...Akárcsak MZP...
Válasz TYLLA46 #67002. hozzászólására Hát ezt sem raktad fel tegnap nekem meg elkerülte a figyelmem:MÁRKI-ZAY PÉTER VEZET ORBÁN VIKTORRAL SZEMBEN
A megkérdezettek 55 százaléka Márki-Zay Péter mellett tette le a voksát a Republikon Intézet legfrissebb felmérésében. 43 százalék mondta azt, hogy Orbán Viktort kedveli.
A választás szempontjából kiemelt fontosságú bizonytalan szavazók körében Márki-Zay Péter népszerűsége 66 százalék, Orbán Viktoré pedig 33 százalék.…
Válasz Mihály #67001. hozzászólásáraPersze, és az összefogás a jobboldal. Ők jelentik a konzervatizmust. A migrációval, LMBTQ-val, a baromságaikkal. Szavazz csak rájuk, én 2.5-3 millió emberrel egyetemben nem kérek belőlük!
Válasz TYLLA46 #67000. hozzászólására Aha ja 2010 az nem 2022 tudod és nem én változtam sajnos hanem ezek mentek vissza komunistába szóval ha te őket támogatod a régi elvtársakat támogatod de ezt nem látod be soha hiába is próbálom elmagyarázni neked szóval akkor ki változik én vagy te ha nem emlékszel nézd vissza a googlén micsoda hinta politikát támogatsz
Ajánlod Te Nekem, aki - saját elmondásod szerint - Fidesz szavazó - is- voltál.
Én 90 óta úgy a parlamenti, mint az önkormányzati választásokon csak és kizárólag - ideológiai elkötelezettségből - a jobb oldalra szavaztam - és nem feltétlenül a Fideszre - és ez nem is fog megváltozni, míg élek, ez tuti.
Úgy, hogy kinek lehet a hitrendszerét megváltoztatni? Nem a tiedet??? Kinek nincs szilárd elvi alapja? Annak aki csapong össze-vissza, vagy aki szilárdan hisz valamiben?
Úgy, hogy ez megint egy méretes öngól volt!!!
Válasz Mihály #66998. hozzászólásáraIgazi ütős válasz a tényekre. A szokásos. Össze-vissza hadoválsz, aztán mikor szembesülsz a tényekkel, ahelyett, hogy azt mondanád, bocs, ezt rosszul tudtam, benéztem, stb. elütöd egy még nagyobb baromsággal. Teljesen menthetetlen vagy, tényleg igaza van annak, aki azt mondja olyan Veled vitatkozni, mint a lóval imádkozni... Úgy, hogy...
Válasz TYLLA46 #66997. hozzászólására Megnyugodtál ?.... többen szavaztak a Fideszre 1,5 óra alatt csak kihozták hogy jó legyen a kép a végére tudnak azok a fiúk akik megcsinálták bátrak voltak de ha egyszer kiderül szerintem a bátorság kevés lesz
Válasz Mihály #66987. hozzászólásáraEz természetesen megint nem igaz, bár tudjuk, hogy a tények Téged nem érdekelnek. Azért a hitelesség kedvéért:
Fidesz ---2.824.206 ---49.27%
Jobbik---(Még nem a mostani(!!!)----1.092.669--19.06%
MSZP-Párbeszéd----682.602---11.91%
LMP---404.425---7.06%
DK-----308.068 ----5.37%
És ennyi!
Tehát, tényszerűen 2.824.206------2.487.764
336.442 szavazattal többet kapott a Fidesz mint a parlamentbe jutott többi párt összesen, tehát, amit állítasz az tényszerűen nem igaz, magyarul- hazugság!
Na, akkor halljuk a hadoválást! Mert nyílván erre is van magyarázatod, hogy miért is úgy van, ahogy azt tévedhetetlenül állítod!
Válasz TYLLA46 #66994. hozzászólására NA-na már megint csak magadat nyugtatod dee tudod hogy nincs igazad Az elme hatalma!
A tudós egy elméletet akart bizonyítani, és önkéntest keresett.
Talált egy halálra ítéltet, akire villamosszék várt. Felajánlotta neki, hogy részt vehet egy tudományos kísérletben, amely abból áll majd, hogy egy kis bemetszést ejt a karján, hogy lassan folyjon ki a vére az utolsó cseppig.
Azt mondta neki, hogy meg fog halni, de szenvedés nélküli halál lesz, és észre sem veszi a fájdalmat. A fegyenc beleegyezett, mert a ez a halál jobb volt, mint a halál egy villamosszékben.
Hordágyra tették, és megkötözték a testét, hogy ne tudjon mozogni. Ejtettek a csuklóján egy kis vágást, és egy kis alumínium poharat tettek a keze alá. A vágás sekély volt, de elég volt a férfinak, hogy elhiggye, hogy az ereit elvágták.
Az ágy alá helyeztek egy kis adagolót, amely cseppek formájában állítja be a folyadék áramlását.
Az elítélt hallotta a cseppeket, és minden cseppet megszámolt, azt hitte, hogy az az ő vére. A tudós úgy, hogy az elítélt ne lássa, lassan csökkentette a cseppek számát az adagolóval, és emiatt a fegyenc azt hitte, hogy a vére lassan fogy. Idővel a külseje színt vesztett, felgyorsult a pulzusa, és zihálni kezdett.
Amikor a kétségbeesés felért a csúcsra, a tudós teljesen elzárta a szelepeket, a fegyenc szívrohamot kapott és meghalt.
A tudósnak sikerült bebizonyítania, hogy az emberi elme szigorúan tele van mindennel, ami elfogadható, legyen az pozitív vagy negatív, az emberi lény egész szellemi és szerves részére hatással van.
Bár azt hisszük, hogy az elmének nincsenek határai és nem csalja meg önmagát, de amikor néha nem ért meg valamit, létrehoz valami mást, ami nem is létezik.
Bármit is mutat neked a média, bármit mond a rádió, ne engedd, hogy a hitrendszeredet megingassák.
Érdemes vigyázni arra, amiben hiszel, mert valóban valóra válik.
Mert a tudatalatti a legnagyobb erő az emberben.
Válasz hasutas1 #66991. hozzászólására Na legközelebb megkérdem a barátom mert a régi dolgok már nem pontosak az adattáramban vagy kevés bort ittam de a lényeg ez volt sazt oda írtamhogy nem szó szerint
Válasz Mihály #66993. hozzászólásáraMegint a hadoválás a nagy büdös semmiről: öregasszony, birkapörkölt stb
Szerinted 1.2 millió Fideszes szavazó van. Rendben, majd meglátjuk
Olvastad? 56-42!!! Többen vannak a nyájban, mint azt gondolnád...Sokkal többen...
Válasz TYLLA46 #66989. hozzászólására Én vagyok a buta .... ja szerinted hányan konzultáltak a kormánnyal már szégyelték bevallani oly kevesen akinek legalább 50 % a vidéki öreg asszonyok voltak akik szvazni sem biztos hogy elmentek de konzultáltak egy óvodai szintre sülyesztett kérdésre ja em egyre de egyre megy mert ha válaszolt az már a Fidesz nyeremény volt (nem adhatott rossz választ )......... beee akarsz menni a bográcsba bari beeee - s lőn birkapörkölt ... ez a ti szégyenetek már ne haragudj normális ember a kukába dobta az egészet de legalább a Fidesz értelmisége jelezte volna felfelé hogy idióták vagytok de még ők sem tapsoltak a nyájjal együt
Válasz Mihály #66987. hozzászólásáraElképesztően, felháborítóan BUTA vagy!
És megint félre beszélsz! Mintha 1.2-1.5 millió fidesz birka nyájról elmélkedtél volna... Most pedig előállsz egy elképesztő magyarázattal...Hihetetlen... A tények soha nem érdekelnek....
Válasz Földönfuto #66981. hozzászólására Téves de a városokba úgy hajthatak be a járművel ill. úgy szálhatak fel távolsági járatú közlekedési eszközre hogy hőmérőztek mindenkit de volt két hét Vuhánban amikor megkértek mindenkit maradjon otthon aki nem értette meg azt bizony jól meg gumibotozták de végül is a járvány megállt náluk
Válasz TYLLA46 #66982. hozzászólására (2018-ban 2.824.000 szavaztak a Fideszre!)Na bazd meg de ugye tudod hogy 1,5 millió külföldön élő volt ill. határon túli emlékszel az egészségügyi miniszter dicsekedet vele a határon túliak 1,5 millió szavazata a Fidesz 10 évig hatalmon tarthatja ez 2002 választás előtt csipogta nem szó szerint a lényege ez volt s bejött neki de a lényeg az hogy az ellenzék összeségében többet kapot mégis 2/3 -dal ült be a fidesz a választási törvény módosításával Nem csaltak csak megvettek néhány képviselőtt
Válasz hasutas1 #66984. hozzászólására De jó hogy somogyi vagy mert elküldtelek volna a tírpák picsába miért mennék én Kínába nem vagyok fertőzött sem hülye hogy teszteletlen vakcinák sorozatát oltattam volna magamba úgy hogy nyílván tudom hogy másokat megfertőzhetek s csak annyit szeretnék hogy a korlátozások ne az egészségesek ellen írányuljon hanem a beteg fertőtzőttek gyógyítására
Válasz Mihály #66979. hozzászólásáraVan 8.2-8.3 millió választókorú magyar állampolgár. 70.2% volt legutóbbi részvétel, ami azt jelenti, hogy kb. 5.700.000-5.8000.000 ember. Ha annak a fele -csak a fele- a Fideszre szavaz, akkor az 2.800.000-2.900.000 ember. (2018-ban 2.824.000 szavaztak a Fideszre!)
Ma még a legelfogultabb, baloldali kötődésű közvélemény kutatók is kiegyensúlyozott erőviszonyokról beszélnek, tehát az 50% egyáltalán nem túlzás. Sőt! De számoljunk csak 50%-al. Úgy, hogy megint kapitális baromságot írsz az 1.2-1.5 millió szavazóval kapcsolatban.... Egyetlen szavazóval sem lesz kevesebbjük, mint ami legutóbb volt. sőtt, inkább több. Elképesztő mennyire tájékozatlan vagy....Amit Te magyarázol az akkor lenne reális, ha 20% szavazna rájuk. Egyetlen olyan kutatást sem találsz, ahol azt mernék hazudni, hogy csak ekkora a támogatásuk....
Válasz Mihály #66979. hozzászólásáraAkkor,hogy nyer mindig 2/3-al,valahogy nem jön ki a matek.Mennyien vannak az ellenzékiek?Segítek kiszámolni,ha gondot okoz.
Válasz TYLLA46 #66970. hozzászólására A Fidesz nyáj az 1,2-1,5 millió milyen 2,5 millióról beszélsz ez már durván kimeríti a félrevezetést ez olyan mint a békemenet 500 ezer ember s közben egy nullát utánna raktak hogy tetszedjen a diktátornak
Válasz hasutas1 #66971. hozzászólására Nos Kínát sok mindenért megvetem de a járványt jól kezelték ugyanis nem az egészségeseket tették karanténba hanem a betegeket az-az aki megfertőződött nem mehetett közösségbe csak mentővel a kórházig az egészségesek meg mehetek a boltokba dolgozni stb ugyanis a láz előbb jezi a vírust mint más egészség probléma és egy homlok hőmérővel ki tudták szűrni a betegeket hallotál 2-4 hullámról Kínából mert én nem szóval akkor szerinted az egészségeseket kell karanténban tartani a fertőzöttek(akár mesterséges akár beteg) ha van kártyája mehet mindenhová hagy fertőzön tovább
Válasz hasutas1 #66971. hozzászólásáraRemélem ide is begyürüzik ez a korlátozás.A szakszervezet,hogyhogy nem tiltakozik,hogy a munáltató ilyen feladatot kap?
Válasz Mihály #66969. hozzászólásáraTermészetesen ez csak akkor teljesül,ha az ellenzék kerül hatalomra,kizárólag ők tudnak kivezetni minket a szegénységből és a félelemből.
Csak beoltott vagy gyógyult személyek mehetnek éttermekbe, szépség- és masszázsszalonokba, fitnesz- és sporttermekbe, szállodákba, illetve látogathatnak mozikat vagy színházakat, ahol 25 főnél többen gyűlnek össze.
????Kurier:
A 2-G szabály most Ausztriában érvényes . Aki nem kapott sem oltást, sem gyógyulást, már nem mehet kocsmába, fodrászhoz, rendezvényekre.
A kórházak és idősotthonok látogatása szintén nem lehetséges. A szabályokat megszegő vendégek 500 euróig terjedő adminisztratív bírsággal, az üzemeltetők pedig 3600 euróig terjedő büntetéssel sújthatók.
Ezt a büntetést a 3-G szabály a munkahelyen a munkavállalókra és a munkáltatókra is vonatkozik . A munkáltató feladata, hogy ott rendszeres ellenőrzéseket végezzen. Az egészségügyi hatóságok helyszíni ellenőrzéseket is végeznek.
Forrás
https://kurier.at/politik/inland/bis-zu-3600-euro-strafe-wie-wird-die-2-g-pflicht-kontrolliert/401797837"
Válasz Mihály #66969. hozzászólásáraA béke nevében:
https://www.vadhajtasok.hu/2021/11/07/marki-zay-ha-valaki-felhaborodik-azon-hogy-leostobazom-a-fidesz-szavazoit-az-nekunk-jo
Leostobázni 2.5 -3 millió embert, szigorúan a béke jegyében, ez pont az amiről a nagytudású, ám de bukott Jakab beszél?
Válasz TYLLA46 #66968. hozzászólására Ezt kellene már megértenetek s talán igaz is lenne amit Péter ír:Jakab Péter
5m6g0tS111l p0n9pth0.d ·
???????? A jövő Magyarországa olyan lesz, mint amilyenek Ti vagytok. ????????
Egységes, de sokszínű. Sokszínű, ahol konzervatív és liberális, jobboldali és baloldali, vidéki és fővárosi együtt küzd azért, hogy végre ez az ország a szegénység és a félelem útjáról rátaláljon a szabadság és a jólét útjára.
Arra az útra, ami nem keletre vezet, hanem nyugatra, nem a diktatúrába visz, hanem a demokráciába, nem a korrupcióba, hanem a tisztességbe. Nem gyűlöletbe, hanem békébe.
Válasz Mihály #66966. hozzászólásáraEzt ki is írta: "a másik a nap energiám ért fizetnek nem én fizetek"?
Az egy másik dolog hogy értelmező kéziszótár kell az álltad leírtak értelmezéséhez, mert arra lusta vagy, hogy vissza olvasd amit össze-vissza gépelsz, így egy merő zagyvaság amiket írsz. Ezt itt már szóvá tették többen is. De a lényeg:
Azt írtam, hogy:
"...Azért akárhogy is van, 8-9 éve haszonélvezője vagy Te is. Vedd elő az utolsó számláidat, azon rajta van mind a gázon, mind a villanyon mennyivel fizettél kevesebbet."
"Add össze mennyit nyertél már a csökkentéssel 8-9 év alatt, és küldd meg MZP-nek! Az elvszerűség jegyében! Mert amíg haszonélvezője vagy, de tele szájjal szidod, addig...."
Erre válaszoltad, hogy Neked fizetnek a nap energiáért, nem Te fizetsz.
Erre írtam, hogy akkor is haszonélvezője vagy, mert a rezsi csökkentés 8-9 éve van, és nem csak a villanyt csökkentették, hanem a gázt, és a vizet is, és az teljesen kizárt, hogy Te ennyi évre visszamenően mindent kiváltasz a nap energiáddal(amiért állításod szerint Neked még fizetnek is.) Magyarul: mindenképp haszonélvezője vagy a csökkentésnek, amit - elvszerűen -tele szájjal szidsz...
Az pedig, hogy értelmezési és fogalmazásbeli problémáid vannak, az itt, a topikon szereplők között egyértelmű, úgy, hogy még nehogy Te légy felháborodva... Az meg, hogy kinek vannak személyiségbeli torzulásai, illetve agyi problémái azt inkább rábízom az itteni kollegákra
Válasz hasutas1 #66963. hozzászólására Nem-nem Anonymus aki a parlamenti pártokat okolja az elmúlt 30 év kudarcaiért s még véletlen sem figurázna i egy szakmát sem ő volt az aki felhívta a 2018 választások alatt mi történt a választási központban de senki nem figyelt rá ő tudata az újságírókkal hogy szerb rendszámú kisbuszok vanak a választási központ épülete körül stb ez a kari geri vicc kategóriás szerintem Fidesz tróll mert arra jó hogy a népet butitsa meg arra hogy az igazi anonymus hiteltelenítse remélem hamarosan lépni fog mert gyüjti a képviselőket a választásra valamelyik nap olvastam
Válasz TYLLA46 #66962. hozzászólásáraWaze hol volt itt szó arról hogy hány éve használok napenergiát ez a jelen nem a múlt s nem a jövő ritka kombinációs ember vagy te mindig kiforgatod a szavaimat mert szerinted én hazudok ez nálad betegség vagy így nőtél fel ezért voltál vagy biztonságtechnikai főnök rossz lehet neked ha már 20 éve a pályán vagy nem irigylem a családodat a nagy zsidó titkos szolgálati főnök mondta anno 20 év alatt teljesen átformálódik az ember agya s nem lát mást csak rablót ,gyilkost,tolvaj, terroristátt szóval inkább foglalkoz a mezőgazdasággal akár állattenyéssel akár növény termesztéssel jobban járnak a körülötted élők
Válasz holovacssandor #66931. hozzászólásáraKöszönöm, hogy megszólítottál butasággal. Odaverni lehet annak nem kellett volna, aki lehetővé tette, hogy itt vagy, ennyi ésszel. Nyafogni nem kell, tisztában vagyok vele, hogy miért mennyit fizetek, és mi az ami reális és mi nem az. Kib@szott álszent lerágott csont azon happogni, hogy a velem ellentétes véleményűeknek azt kívánom h dobják el a támogatásukat, mert nyilván te vagy a nyílegyenes gerincű szuperember, holott szerintem annyi tébét befizetett ez a vállalkozás már, amit te 100 év alatt se fogsz, látatlanban is kijelentem. Hogy hozhatod fel az 500 forintos üzemanyagárat úgy, hogy most nem 4300 a tengeri?! Hát 2 éve kurvára annyi volt, és akkot is volt 450 a gázolaj!
Ez a terményár a semmiből jött, és rohadtul nem biztos, hogy itt is marad. De az input emelkedése az kurvára biztos.
Válasz Mihály #66961. hozzászólásáraTe mint oltástagadó nyugodtan alszol azzal szmben aki már többszörösen oltott... Nem kommentálom..Melyikőnknek is van nagyobb oka az aggodalomra? Lehet nem nekem...
Válasz Mihály #66956. hozzászólásáraMire is nem tudtam reagálni? A modern kori rabszolgaságra? Vagy milyen közérdeklődésre számot tartó témát is vetettél fel?
8-9 éve nap energiát használsz fűtésre, világításra? Szerinted ezt valaki is elhiszi?
Válasz TYLLA46 #66960. hozzászólására Na én ettől nyugodtan alszom és vajon te ettől:Itt az új koronavírus-mutáns: a delta-variánsnál is fertőzőbb
LIFE.HU2021.11.07. 09:00
Úgy tűnik, a koronavírus egyelőre megállíthatatlan. A negyedik hullámban egy új mutáció tűnt fel, ami még gyorsabban fertőz, mint az eddigiek.
További lehetőségek
Kimutatták a koronavírus indiai mutánsának egy alváltozatát, ami fertőzőbb a deltánál is. A Szlovákiában észlelt újabb variáns az előző kettőnél is jóval fertőzőbb, és egyelőre még AY.4.2 szubvariáns néven ismert - írja a Bors.
Szlovákiában eddig nyolc ember esetében mutatták ki az új változatot, közülük heten oltatlanok voltak, egy ember pedig már megkapta a vakcinát. Bár még csak most bukkant fel, úgy vélik, az AY.4.2 jóval, 10-15 százalékkal fertőzőbb még a delta mutációnál is - nyilatkozta Ján Mikas, szlovák tiszti főorvos.
Válasz TYLLA46 #66954. hozzászólására Ha-ha-ha az anonymus úgy tudtam a kormánypártott támadja elsősorben nem az ellenzéket már vagy 6 éve követem a Facen...
Válasz TYLLA46 #66953. hozzászólására 66943-ra gondolsz ja akkor én is írhatom hogy ha valamire nem tudsz érdemben reagálni akkor jössz azzal hogy számoljam ki de miért is azzal a te rezsi számlád nem kevesebb ,energiára sem fog kevessebb szükség lenni szóval értelmetlen a másik a nap energiám ért fizetnek nem én fizetek azért mert éjjel nappal megy a házban fogyaztó
124904 hozzászólás
Válasz Mihály #67003. hozzászólásárahttps://www.vadhajtasok.hu/2021/11/08/felmeres-orban-utcahosszal-vezet-marki-zay-elott
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Mielőtt nagyon beleélnéd magad, ilyen felmérés is van. A valóság azért az, ami látszott október 23-án, ki mennyi embert tud megmozgatni. MZP - és a többi szövetségese, együtt - 3000 embert a 2 milliós világvárosban, az összefogás fellegvárában. Hatalmas teljesítmény...
Válasz Mihály #67003. hozzászólásáraJa, ja, látszott okt. 23-án mennyien kedvelték...3.000-en![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Úgy, hogy ott volt a színpadon az összes többi nagytudású...
Szánalmas...Akárcsak MZP...
Válasz TYLLA46 #67002. hozzászólására Hát ezt sem raktad fel tegnap nekem meg elkerülte a figyelmem:MÁRKI-ZAY PÉTER VEZET ORBÁN VIKTORRAL SZEMBEN![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
A megkérdezettek 55 százaléka Márki-Zay Péter mellett tette le a voksát a Republikon Intézet legfrissebb felmérésében. 43 százalék mondta azt, hogy Orbán Viktort kedveli.
A választás szempontjából kiemelt fontosságú bizonytalan szavazók körében Márki-Zay Péter népszerűsége 66 százalék, Orbán Viktoré pedig 33 százalék.…
Válasz Mihály #67001. hozzászólásáraPersze, és az összefogás a jobboldal. Ők jelentik a konzervatizmust. A migrációval, LMBTQ-val, a baromságaikkal. Szavazz csak rájuk, én 2.5-3 millió emberrel egyetemben nem kérek belőlük!
Válasz TYLLA46 #67000. hozzászólására Aha ja 2010 az nem 2022 tudod és nem én változtam sajnos hanem ezek mentek vissza komunistába szóval ha te őket támogatod a régi elvtársakat támogatod de ezt nem látod be soha hiába is próbálom elmagyarázni neked szóval akkor ki változik én vagy te ha nem emlékszel nézd vissza a googlén micsoda hinta politikát támogatsz![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz Mihály #66996. hozzászólására"Bármit is mutat neked a média, bármit mond a rádió, ne engedd, hogy a hitrendszeredet megingassák."
Ajánlod Te Nekem, aki - saját elmondásod szerint - Fidesz szavazó - is- voltál.
Én 90 óta úgy a parlamenti, mint az önkormányzati választásokon csak és kizárólag - ideológiai elkötelezettségből - a jobb oldalra szavaztam - és nem feltétlenül a Fideszre - és ez nem is fog megváltozni, míg élek, ez tuti.
Úgy, hogy kinek lehet a hitrendszerét megváltoztatni? Nem a tiedet??? Kinek nincs szilárd elvi alapja? Annak aki csapong össze-vissza, vagy aki szilárdan hisz valamiben?
Úgy, hogy ez megint egy méretes öngól volt!!!
Válasz Mihály #66998. hozzászólásáraIgazi ütős válasz a tényekre. A szokásos. Össze-vissza hadoválsz, aztán mikor szembesülsz a tényekkel, ahelyett, hogy azt mondanád, bocs, ezt rosszul tudtam, benéztem, stb. elütöd egy még nagyobb baromsággal. Teljesen menthetetlen vagy, tényleg igaza van annak, aki azt mondja olyan Veled vitatkozni, mint a lóval imádkozni... Úgy, hogy...
Válasz TYLLA46 #66997. hozzászólására Megnyugodtál ?.... többen szavaztak a Fideszre 1,5 óra alatt csak kihozták hogy jó legyen a kép a végére tudnak azok a fiúk akik megcsinálták bátrak voltak de ha egyszer kiderül szerintem a bátorság kevés lesz![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Mihály #66987. hozzászólásáraEz természetesen megint nem igaz, bár tudjuk, hogy a tények Téged nem érdekelnek. Azért a hitelesség kedvéért:
Fidesz ---2.824.206 ---49.27%
Jobbik---(Még nem a mostani(!!!)----1.092.669--19.06%
MSZP-Párbeszéd----682.602---11.91%
LMP---404.425---7.06%
DK-----308.068 ----5.37%
És ennyi!
Tehát, tényszerűen 2.824.206------2.487.764
336.442 szavazattal többet kapott a Fidesz mint a parlamentbe jutott többi párt összesen, tehát, amit állítasz az tényszerűen nem igaz, magyarul- hazugság!
Na, akkor halljuk a hadoválást! Mert nyílván erre is van magyarázatod, hogy miért is úgy van, ahogy azt tévedhetetlenül állítod!
Válasz TYLLA46 #66994. hozzászólására NA-na már megint csak magadat nyugtatod dee tudod hogy nincs igazad
Az elme hatalma! ![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
A tudós egy elméletet akart bizonyítani, és önkéntest keresett.
Talált egy halálra ítéltet, akire villamosszék várt. Felajánlotta neki, hogy részt vehet egy tudományos kísérletben, amely abból áll majd, hogy egy kis bemetszést ejt a karján, hogy lassan folyjon ki a vére az utolsó cseppig.
Azt mondta neki, hogy meg fog halni, de szenvedés nélküli halál lesz, és észre sem veszi a fájdalmat. A fegyenc beleegyezett, mert a ez a halál jobb volt, mint a halál egy villamosszékben.
Hordágyra tették, és megkötözték a testét, hogy ne tudjon mozogni. Ejtettek a csuklóján egy kis vágást, és egy kis alumínium poharat tettek a keze alá. A vágás sekély volt, de elég volt a férfinak, hogy elhiggye, hogy az ereit elvágták.
Az ágy alá helyeztek egy kis adagolót, amely cseppek formájában állítja be a folyadék áramlását.
Az elítélt hallotta a cseppeket, és minden cseppet megszámolt, azt hitte, hogy az az ő vére. A tudós úgy, hogy az elítélt ne lássa, lassan csökkentette a cseppek számát az adagolóval, és emiatt a fegyenc azt hitte, hogy a vére lassan fogy. Idővel a külseje színt vesztett, felgyorsult a pulzusa, és zihálni kezdett.
Amikor a kétségbeesés felért a csúcsra, a tudós teljesen elzárta a szelepeket, a fegyenc szívrohamot kapott és meghalt.
A tudósnak sikerült bebizonyítania, hogy az emberi elme szigorúan tele van mindennel, ami elfogadható, legyen az pozitív vagy negatív, az emberi lény egész szellemi és szerves részére hatással van.
Bár azt hisszük, hogy az elmének nincsenek határai és nem csalja meg önmagát, de amikor néha nem ért meg valamit, létrehoz valami mást, ami nem is létezik.
Bármit is mutat neked a média, bármit mond a rádió, ne engedd, hogy a hitrendszeredet megingassák.
Érdemes vigyázni arra, amiben hiszel, mert valóban valóra válik.
Mert a tudatalatti a legnagyobb erő az emberben.
Válasz hasutas1 #66991. hozzászólására Na legközelebb megkérdem a barátom mert a régi dolgok már nem pontosak az adattáramban vagy kevés bort ittam de a lényeg ez volt sazt oda írtamhogy nem szó szerint
Válasz Mihály #66993. hozzászólásáraMegint a hadoválás a nagy büdös semmiről: öregasszony, birkapörkölt stb![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Szerinted 1.2 millió Fideszes szavazó van. Rendben, majd meglátjuk
Olvastad? 56-42!!! Többen vannak a nyájban, mint azt gondolnád...Sokkal többen...
Válasz TYLLA46 #66989. hozzászólására Én vagyok a buta .... ja szerinted hányan konzultáltak a kormánnyal már szégyelték bevallani oly kevesen akinek legalább 50 % a vidéki öreg asszonyok voltak akik szvazni sem biztos hogy elmentek de konzultáltak egy óvodai szintre sülyesztett kérdésre ja em egyre de egyre megy mert ha válaszolt az már a Fidesz nyeremény volt (nem adhatott rossz választ )......... beee akarsz menni a bográcsba bari beeee - s lőn birkapörkölt ...
ez a ti szégyenetek már ne haragudj normális ember a kukába dobta az egészet de legalább a Fidesz értelmisége jelezte volna felfelé hogy idióták vagytok de még ők sem tapsoltak a nyájjal együt ![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Mihály #66987. hozzászólásáraHatalmas![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
. A központban megkérdezték melyiket kéred?
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20211108210016_kk_vagy_piros_pirula.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20211108210016_kk_vagy_piros_pirula.jpg)
Válasz Mihály #66986. hozzászólásáraMester!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Itt azért van némi ellentmondás
Válasz Mihály #66987. hozzászólásáraTalán beégettttttt…….![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Válasz Mihály #66987. hozzászólásáraElképesztően, felháborítóan BUTA vagy!
És megint félre beszélsz! Mintha 1.2-1.5 millió fidesz birka nyájról elmélkedtél volna... Most pedig előállsz egy elképesztő magyarázattal...Hihetetlen... A tények soha nem érdekelnek....
Válasz Földönfuto #66981. hozzászólására Téves de a városokba úgy hajthatak be a járművel ill. úgy szálhatak fel távolsági járatú közlekedési eszközre hogy hőmérőztek mindenkit de volt két hét Vuhánban amikor megkértek mindenkit maradjon otthon aki nem értette meg azt bizony jól meg gumibotozták de végül is a járvány megállt náluk![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz TYLLA46 #66982. hozzászólására (2018-ban 2.824.000 szavaztak a Fideszre!)Na bazd meg de ugye tudod hogy 1,5 millió külföldön élő volt ill. határon túli emlékszel az egészségügyi miniszter dicsekedet vele a határon túliak 1,5 millió szavazata a Fidesz 10 évig hatalmon tarthatja ez 2002 választás előtt csipogta nem szó szerint a lényege ez volt s bejött neki de a lényeg az hogy az ellenzék összeségében többet kapot mégis 2/3 -dal ült be a fidesz a választási törvény módosításával Nem csaltak csak megvettek néhány képviselőtt![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz hasutas1 #66984. hozzászólására De jó hogy somogyi vagy mert elküldtelek volna a tírpák picsába miért mennék én Kínába nem vagyok fertőzött sem hülye hogy teszteletlen vakcinák sorozatát oltattam volna magamba úgy hogy nyílván tudom hogy másokat megfertőzhetek s csak annyit szeretnék hogy a korlátozások ne az egészségesek ellen írányuljon hanem a beteg fertőtzőttek gyógyítására![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Magyarnak lenni jó.
(Akinek nem, ... ott meg boldogtalanok a lelki szegények.)
Válasz Mihály #66978. hozzászólásáraAkkor irány Kína
.
Válasz TYLLA46 #66982. hozzászólásáraA legfrissebb közvélemény kutatás szerint 56-42 az arány. Ja, és nem az összefogás javára...
Válasz Mihály #66979. hozzászólásáraVan 8.2-8.3 millió választókorú magyar állampolgár. 70.2% volt legutóbbi részvétel, ami azt jelenti, hogy kb. 5.700.000-5.8000.000 ember. Ha annak a fele -csak a fele- a Fideszre szavaz, akkor az 2.800.000-2.900.000 ember. (2018-ban 2.824.000 szavaztak a Fideszre!)
Ma még a legelfogultabb, baloldali kötődésű közvélemény kutatók is kiegyensúlyozott erőviszonyokról beszélnek, tehát az 50% egyáltalán nem túlzás. Sőt! De számoljunk csak 50%-al. Úgy, hogy megint kapitális baromságot írsz az 1.2-1.5 millió szavazóval kapcsolatban.... Egyetlen szavazóval sem lesz kevesebbjük, mint ami legutóbb volt. sőtt, inkább több. Elképesztő mennyire tájékozatlan vagy....Amit Te magyarázol az akkor lenne reális, ha 20% szavazna rájuk. Egyetlen olyan kutatást sem találsz, ahol azt mernék hazudni, hogy csak ekkora a támogatásuk....
Válasz Mihály #66978. hozzászólásáraÉn úgy emlékszek,hogy totál lezárások voltak,se ki se be mindenkinek.
Válasz Mihály #66979. hozzászólásáraAkkor,hogy nyer mindig 2/3-al,valahogy nem jön ki a matek.Mennyien vannak az ellenzékiek?Segítek kiszámolni,ha gondot okoz.
Válasz TYLLA46 #66970. hozzászólására A Fidesz nyáj az 1,2-1,5 millió milyen 2,5 millióról beszélsz ez már durván kimeríti a félrevezetést ez olyan mint a békemenet 500 ezer ember s közben egy nullát utánna raktak hogy tetszedjen a diktátornak![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz hasutas1 #66971. hozzászólására Nos Kínát sok mindenért megvetem de a járványt jól kezelték ugyanis nem az egészségeseket tették karanténba hanem a betegeket az-az aki megfertőződött nem mehetett közösségbe csak mentővel a kórházig az egészségesek meg mehetek a boltokba dolgozni stb ugyanis a láz előbb jezi a vírust mint más egészség probléma és egy homlok hőmérővel ki tudták szűrni a betegeket hallotál 2-4 hullámról Kínából mert én nem szóval akkor szerinted az egészségeseket kell karanténban tartani a fertőzöttek(akár mesterséges akár beteg) ha van kártyája mehet mindenhová hagy fertőzön tovább![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz Földönfuto #66974. hozzászólásáraBiztos strászburgig futnak.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Földönfuto #66975. hozzászólásáraRemélem ide egy sem jön.
Válasz hasutas1 #66973. hozzászólásáraAz öreg tsz elnök szívatja az uniót rendesen.
Válasz hasutas1 #66971. hozzászólásáraRemélem ide is begyürüzik ez a korlátozás.A szakszervezet,hogyhogy nem tiltakozik,hogy a munáltató ilyen feladatot kap?
És így vonul az álprobléma Belaruszban Migrik
Válasz Mihály #66969. hozzászólásáraTermészetesen ez csak akkor teljesül,ha az ellenzék kerül hatalomra,kizárólag ők tudnak kivezetni minket a szegénységből és a félelemből.
"BezzegAusztria BEKEMÉNYITETT
Csak beoltott vagy gyógyult személyek mehetnek éttermekbe, szépség- és masszázsszalonokba, fitnesz- és sporttermekbe, szállodákba, illetve látogathatnak mozikat vagy színházakat, ahol 25 főnél többen gyűlnek össze.
????Kurier:
A 2-G szabály most Ausztriában érvényes . Aki nem kapott sem oltást, sem gyógyulást, már nem mehet kocsmába, fodrászhoz, rendezvényekre.
A kórházak és idősotthonok látogatása szintén nem lehetséges. A szabályokat megszegő vendégek 500 euróig terjedő adminisztratív bírsággal, az üzemeltetők pedig 3600 euróig terjedő büntetéssel sújthatók.
Ezt a büntetést a 3-G szabály a munkahelyen a munkavállalókra és a munkáltatókra is vonatkozik . A munkáltató feladata, hogy ott rendszeres ellenőrzéseket végezzen. Az egészségügyi hatóságok helyszíni ellenőrzéseket is végeznek.
Forrás
https://kurier.at/politik/inland/bis-zu-3600-euro-strafe-wie-wird-die-2-g-pflicht-kontrolliert/401797837"
Válasz Mihály #66969. hozzászólásáraA béke nevében:
https://www.vadhajtasok.hu/2021/11/07/marki-zay-ha-valaki-felhaborodik-azon-hogy-leostobazom-a-fidesz-szavazoit-az-nekunk-jo
Leostobázni 2.5 -3 millió embert, szigorúan a béke jegyében, ez pont az amiről a nagytudású, ám de bukott Jakab beszél?
Válasz TYLLA46 #66968. hozzászólására Ezt kellene már megértenetek s talán igaz is lenne amit Péter ír:Jakab Péter![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
5m6g0tS111l p0n9pth0.d ·
???????? A jövő Magyarországa olyan lesz, mint amilyenek Ti vagytok. ????????
Egységes, de sokszínű. Sokszínű, ahol konzervatív és liberális, jobboldali és baloldali, vidéki és fővárosi együtt küzd azért, hogy végre ez az ország a szegénység és a félelem útjáról rátaláljon a szabadság és a jólét útjára.
Arra az útra, ami nem keletre vezet, hanem nyugatra, nem a diktatúrába visz, hanem a demokráciába, nem a korrupcióba, hanem a tisztességbe. Nem gyűlöletbe, hanem békébe.
Válasz Mihály #66966. hozzászólásáraEzt ki is írta: "a másik a nap energiám ért fizetnek nem én fizetek"?
Az egy másik dolog hogy értelmező kéziszótár kell az álltad leírtak értelmezéséhez, mert arra lusta vagy, hogy vissza olvasd amit össze-vissza gépelsz, így egy merő zagyvaság amiket írsz. Ezt itt már szóvá tették többen is. De a lényeg:
Azt írtam, hogy:
"...Azért akárhogy is van, 8-9 éve haszonélvezője vagy Te is. Vedd elő az utolsó számláidat, azon rajta van mind a gázon, mind a villanyon mennyivel fizettél kevesebbet."
"Add össze mennyit nyertél már a csökkentéssel 8-9 év alatt, és küldd meg MZP-nek! Az elvszerűség jegyében! Mert amíg haszonélvezője vagy, de tele szájjal szidod, addig...."
Erre válaszoltad, hogy Neked fizetnek a nap energiáért, nem Te fizetsz.
Erre írtam, hogy akkor is haszonélvezője vagy, mert a rezsi csökkentés 8-9 éve van, és nem csak a villanyt csökkentették, hanem a gázt, és a vizet is, és az teljesen kizárt, hogy Te ennyi évre visszamenően mindent kiváltasz a nap energiáddal(amiért állításod szerint Neked még fizetnek is.) Magyarul: mindenképp haszonélvezője vagy a csökkentésnek, amit - elvszerűen -tele szájjal szidsz...
Az pedig, hogy értelmezési és fogalmazásbeli problémáid vannak, az itt, a topikon szereplők között egyértelmű, úgy, hogy még nehogy Te légy felháborodva... Az meg, hogy kinek vannak személyiségbeli torzulásai, illetve agyi problémái azt inkább rábízom az itteni kollegákra
Válasz hasutas1 #66963. hozzászólására Nem-nem Anonymus aki a parlamenti pártokat okolja az elmúlt 30 év kudarcaiért s még véletlen sem figurázna i egy szakmát sem ő volt az aki felhívta a 2018 választások alatt mi történt a választási központban de senki nem figyelt rá ő tudata az újságírókkal hogy szerb rendszámú kisbuszok vanak a választási központ épülete körül stb ez a kari geri vicc kategóriás szerintem Fidesz tróll mert arra jó hogy a népet butitsa meg arra hogy az igazi anonymus hiteltelenítse remélem hamarosan lépni fog mert gyüjti a képviselőket a választásra valamelyik nap olvastam
Válasz TYLLA46 #66962. hozzászólásáraWaze hol volt itt szó arról hogy hány éve használok napenergiát ez a jelen nem a múlt s nem a jövő ritka kombinációs ember vagy te mindig kiforgatod a szavaimat mert szerinted én hazudok ez nálad betegség vagy így nőtél fel ezért voltál vagy biztonságtechnikai főnök rossz lehet neked ha már 20 éve a pályán vagy nem irigylem a családodat a nagy zsidó titkos szolgálati főnök mondta anno 20 év alatt teljesen átformálódik az ember agya s nem lát mást csak rablót ,gyilkost,tolvaj, terroristátt szóval inkább foglalkoz a mezőgazdasággal akár állattenyéssel akár növény termesztéssel jobban járnak a körülötted élők![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz holovacssandor #66931. hozzászólásáraKöszönöm, hogy megszólítottál butasággal. Odaverni lehet annak nem kellett volna, aki lehetővé tette, hogy itt vagy, ennyi ésszel. Nyafogni nem kell, tisztában vagyok vele, hogy miért mennyit fizetek, és mi az ami reális és mi nem az. Kib@szott álszent lerágott csont azon happogni, hogy a velem ellentétes véleményűeknek azt kívánom h dobják el a támogatásukat, mert nyilván te vagy a nyílegyenes gerincű szuperember, holott szerintem annyi tébét befizetett ez a vállalkozás már, amit te 100 év alatt se fogsz, látatlanban is kijelentem. Hogy hozhatod fel az 500 forintos üzemanyagárat úgy, hogy most nem 4300 a tengeri?! Hát 2 éve kurvára annyi volt, és akkot is volt 450 a gázolaj!
Ez a terményár a semmiből jött, és rohadtul nem biztos, hogy itt is marad. De az input emelkedése az kurvára biztos.
Válasz Mihály #66961. hozzászólásáraTe mint oltástagadó nyugodtan alszol azzal szmben aki már többszörösen oltott... Nem kommentálom..Melyikőnknek is van nagyobb oka az aggodalomra? Lehet nem nekem...
Válasz Mihály #66959. hozzászólásáraNem lehet, hogy te a Czeglédyvel kevered, mester?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Mihály #66956. hozzászólásáraMire is nem tudtam reagálni? A modern kori rabszolgaságra? Vagy milyen közérdeklődésre számot tartó témát is vetettél fel?
8-9 éve nap energiát használsz fűtésre, világításra? Szerinted ezt valaki is elhiszi?
Válasz TYLLA46 #66960. hozzászólására Na én ettől nyugodtan alszom és vajon te ettől:Itt az új koronavírus-mutáns: a delta-variánsnál is fertőzőbb
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
LIFE.HU2021.11.07. 09:00
Úgy tűnik, a koronavírus egyelőre megállíthatatlan. A negyedik hullámban egy új mutáció tűnt fel, ami még gyorsabban fertőz, mint az eddigiek.
További lehetőségek
Kimutatták a koronavírus indiai mutánsának egy alváltozatát, ami fertőzőbb a deltánál is. A Szlovákiában észlelt újabb variáns az előző kettőnél is jóval fertőzőbb, és egyelőre még AY.4.2 szubvariáns néven ismert - írja a Bors.
Szlovákiában eddig nyolc ember esetében mutatták ki az új változatot, közülük heten oltatlanok voltak, egy ember pedig már megkapta a vakcinát. Bár még csak most bukkant fel, úgy vélik, az AY.4.2 jóval, 10-15 százalékkal fertőzőbb még a delta mutációnál is - nyilatkozta Ján Mikas, szlovák tiszti főorvos.
Válasz Mihály #66957. hozzászólásáraRosszul tudtad...Így jár aki csak a Fb-ról téjékozódik...
Válasz Földönfuto #66958. hozzászólására Milyen felkapot lett ez a szó újságírócskáim .........mióta a GK Gyurcsány vakbeles lett ez tuti nem az igazi Anonymus![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Mihály #66957. hozzászólásáraEz másik lehet,mert a Cseh Katka témát is ez dobta fel.
Válasz TYLLA46 #66954. hozzászólására Ha-ha-ha az anonymus úgy tudtam a kormánypártott támadja elsősorben nem az ellenzéket már vagy 6 éve követem a Facen...![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz TYLLA46 #66953. hozzászólására 66943-ra gondolsz ja akkor én is írhatom hogy ha valamire nem tudsz érdemben reagálni akkor jössz azzal hogy számoljam ki de miért is azzal a te rezsi számlád nem kevesebb ,energiára sem fog kevessebb szükség lenni szóval értelmetlen a másik a nap energiám ért fizetnek nem én fizetek azért mert éjjel nappal megy a házban fogyaztó