Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65698. hozzászólásáraIgazad van. Csak azzal a jobbikkal olyan történt, mint előtte még senki mással. Személyiséglopás. Ők mondták először hogy a migránsokkal baj van, a pedofilokkal baj van, meg kerítés meg satöbbi. Aztán amikor egy agytröszt kapcsolt odafenn, egész egyszerűen átvették a mondataikat, ezáltal kvázi megszüntetve őket. Persze mellette megtartották a keresztyén retorikát is, tehát a migránst pl nem rasszizmus végett utálták, hanem a kereszténység védelmezőjeként, így a nagy tömegek mindjárt könnyebben befogadták az üzenetet. Ha továbbra is ismételgették volna azt amit előtte, méginkább súlytalanná váltak volna, mert csak papagájként tekintettek volna az előtte radikális pártra. Így kell a radikális eszméket kicsit más költösbe gyúrni, és lehet rasszistának lenni vallási okból, vagy homofóbnak lenni gyermekvédelmi okból, a magyarázat mindegy is, a megitélés mikéntje csak attól függ, hogy épp ki mondja. Ezzel egy sima matemetikai egyszerűsítéssel kiejtették a legnagyobb kihívójukat. Szerintem inkább az a csoda, h nagyjából fel tudtak állni belőle, és léteznek egyáltalán
Válasz bandigh #65700. hozzászólásáraKi mondta, hogy nincs értelme a választásnak?
Az egy más kérdés, hogy ugye egy választás csak akkor tiszta, elfogadható, ha a libernyákok nyernek. Minden más esetben el van csalva.
Válasz Földönfuto #65685. hozzászólásáraMert megérdemled ugye na mindegy a lényeg soha jobbkor állítólag hideg tél lesz lehet venni tűzifát megyek is nem soká vágom kifelé míg megvan nehogy már valamelyik nemzeti nacionalista elvigye
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65699. hozzászólásáraTök komolyan mondom. Ha például 10 milliárda kerül a választás, és úgysincs értelme, akkor miért nem adják oda inkább a lőrincnek és építene belőle 161 méter vasutat.
Válasz bandigh #65697. hozzászólásáraMár megint lózungokat pufogtatsz. Mindig ezt játsszátok el, mikor nincsenek releváns érveitek, vagy nem kaptok egyértelmű utasítást a központból.
Válasz bandigh #65695. hozzászólásáraA Vona féle Jobbik nagyon sok kérdésben azonos, vagy még radikálisabb állásponton volt mint a Fidesz.Ez azt jelenti, hogy a Vona féle Jobbikban soha nem merült volna föl, hogy bármilyen szövetséget kössenek a hazátlan, hazaáruló gyurcsótány fegyenccel. Ha a Jobbik szavazók ma is ugyan azok, mint 2018-ban, akkor erről ma is ugyan ez a véleményük. Tehát nem fogják megszavazni a moslékkoalíciót.
Ha nem ugyan azok, vagy részben nem ugyan azok állnak a parízeresjakab pártja mögött, akkor más lehet a helyzet.
A drágabolgárúrék számtalan frekvenciapályázaton vettek részt az elmúlt időben. Érdekes módon korábban mindig be tudtak adni érvényes pályázatot.
Most nem. Miután a Média Hatóság fölszólította őket a hiánypótlásra, annak nem tettek eleget. Vagyis nem tettek eleget a törvényi kötelezettségüknek, aminek korábban eleget tudtak tenni.
A Média Hatóság elutasította a pályázatukat.
A Fővárosi Törvényszék, majd a napokban a Kúria is helyben hagyta hatósági döntést.
Ez most a libernyák mantra szerint azt jelenti, hogy a magyar bíróságokat, benne a Kúriát, a Orbán kézi vezérli.
Amikor a Fidesz oldalról támadnak egy olyan bírósági döntést ami a libernyákoknak kedvez, akkor a liberosakálvokál kórusban vonyít, hogy a Fidesz megkérdőjelezi a független magyar bíróság ítéletét.
Konklúzió.
Az Orbán-rezsim, a moslékkoalíció, és az eju között semmi különbség nincs.
Ergo nincs indok az Orbán-rezsim leváltására.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65691. hozzászólásáraAttól h valaki a parlamenti patkó jobb oldalában ül, mert ugye ott is vannak székek meg bal oldalon, még nem jelenti azt, hogy ugyanazt gondolja mint a mellette ülő. Az hogy jobb meg bal oldal, már régen megszünt, csak bizonyos csoportok sulykolják, hogy dehát a baloldal. Lehet valaki jobboldali, és esetleg gondolhat olyat hogy mondjuk nem csinálunk mindent jól. Vagy azt csak baloldali gondolhatja? Aki jobboldali annak kutyakötelessége mindenre bólogatni amit csúton megálmodnak? Lehet hogy így van amúgy, mert ha mondok egy új rendeletet, amit még nem hallott valaki, akkor egyből bevédi, megindokolja h az miért is jó. De ha azt mondom h a baloldal előterjesztése, akkor egyből ràvágja h ez miért szar. Szóval a gondolkodás, meg a pártatlan mérlegelés kezd kimenni a divatból
És mi van a szavazócédulákkal és 18millió forinttal karambolozó aktivistával.Állítólag senki nem tart igényt a 18 millára.Csak a megtisztulás jegyében kérdezem.
Válasz Földönfuto #65689. hozzászólásáraSzerintem az összes futottak még párt(tehát a komplett ellenzék) fel kéne hogy oszlassa magát. Olyan tévedhetetlen éleslátó vezetőt úgysem kaphat másikat az ország, mint ami van, tehát a kedves vezető amíg csak képes rá, kérem vezesse ezt az országot. Bárki aki csak elindul ellene, nevetségessé teszi magát, bár ha jobban belegondolok a törvényes uralkodó megdöntésére indul, tehát kvázi felségárulást követ el, tömlöcbe vele, minddel. Tőlünk sikeresebb nemzetek már elérték, kvázi örökös vezetők, a rácsok mögül integető ellenzékiekkel, de mondom neked, ha a jóisten is megsegít bennünket mi is elérhetjük, és ha a vigyázó tekintetét ráemeli az atya, talán megtartja mèg nekünk legalább 25 évre, és kivezet minket a romlott nyugat fertőjéből, vissza a gyökereinkhez, belső ázsiába.
Válasz TYLLA46 #65666. hozzászólásáraA Jobbik 2018-ig jobboldalhoz tartozott, ezért egyértelműen hazugság volt az, amit a liberáltak hangoztattak, hogy az Orbán rezsim az ország egyik felét képviseli. A Jobbikkal együtt az ország 2/3-át lefedték. És ez akkor is így van, ha a Jobbik nem volt kormánypárt.
A kérdés az, az 1 millió támogató, aki ma állítólag a Jobbik mögött áll, az ugyan az-é, mint aki 2018-ban a Vona féle Jobbik mögött állt.
Mert ha igen, akkor a választás eldőlt. És nem a moslékkoalíció javára.
Válasz TYLLA46 #65673. hozzászólásáraTalán itt kéne észrevenni, hogy a saját pártját, saját jelöltjét támogatja mindenki. Tehát kb fölösleges elszórni a csurcsánysó kampányra a közpénzt, mert az üzenete fals. Összefogás van, egy ügy érdekében, de attól még külön pártok, meg jelöltek vannak benne. De nem gondolnám, hogy ez új információ lenne.
Válasz Mihály #65669. hozzászólásáraA baloldalnak miért nem voltak ilyen ötletei annak idején?Ja,nem tudták előteremteni rá a pénzt.Amúgy meg jól dolgoztam ,jön a prémcsi.
Válasz oprita #65681. hozzászólásáraVálasz »#65561 Mihály | 2021-09-30 06:32:03
Válasz mtz1221 #65558. hozzászólására Amikor még volt tisztesség a kormánytagjaiban és rájött hogy nem jó irányba vezeti az országot tudta mit kell tennie:Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden (*) alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Válasz TYLLA46 #65677. hozzászólására az én haverjaim nem igen mert én akikről írtam nem igen nevezném haverjaimnak még ha egyet is értek velük de nem találkoztam velük nem is biztos hogy szeretnék mert ők más világban élnek s kész ezt tudomásul kell venni mindenkinek az hogy itt vagy más fórumokon el fantáziálunk s vagy bejön vagy sem lényegtelen de attól még nem sütünk rablóhúst az udvaromon vagy udvarukon nem koccintunk jó kisüstivel ha összefutunk szóval a haverjaim itt nincsenek bár szimpatikusak igen
Válasz Mihály #65676. hozzászólásáraHát,nem tudom.Szerintem izzadsz,annyira érzed gépelés közben a jobboldal végső bukását.Kinek ajánlottad Teleki Pál öngyilkosságát példaként?
Válasz TYLLA46 #65678. hozzászólására hűha ennyire ráérsz ??? eddig mindig az volt a baj hogy én ráérek most meg össze szeded mind o de jó lesz de nem kell tudod van itt olyan lehetőség hogy a nickre kattint s amit írt ott van az útólsó belépés óta vagy tovább mit tudom én lehet olvasgatni elég sokat bár te álmatlanságban szenvedhetsz vagy ahogy mondják alvás zavar
Válasz Mihály #65674. hozzászólásáraMajd mikor tavasszal kigyűjtöm Neked és elküldöm miket írtál, miután szembesülni fogsz a valósággal, na az lesz az igazán gáz...Persze Te is megteheted majd, hogy megmutatod miben mekkorát tévedtem. Aztán meglátjuk melyikőnkön fognak nagyobbat röhögni a kollegák...
Válasz Mihály #65674. hozzászólásáraElképesztő...Aki csak és kizárólag a Fb-ról tájékozódik, annak valóban ilyen képzete van. Ezt tolják az arcodbe, Te meg beszopod...De nem érdekel a világ, az érdekel, hogy a haverjaid mennek majd a süllyesztőbe, egytől egyig...
Válasz TYLLA46 #65672. hozzászólására Utópia az hogy a gazdagok segítik a szegényeket meg az hogyha a gazdagoknak jól megy akkor a szegényeknek is csurog valami emlékszel a Kállai Feri filmjére a Nyúl vacsorára majd jövőre na ebből elege van egész Európának a jobb oldal mindenütt bukik nem látsz szét a világban most ez a tendencia van
Válasz Mihály #65671. hozzászólásáraÉrtem én, hogy soha az életben nem fogod leírni, belátni, hogy ebből nagy bukta lesz. Majd tavasszal rá fogsz döbbenni, hogy amiben annyira bízol, az utópia...És jó, hogy majd vissza tudjuk nézni, ki hogy vélekedett, mit jósolt, és meglátjuk ki is látta reálisan, és ki is kergetett vágyakat, álmokat....
Válasz TYLLA46 #65664. hozzászólására Ezt akkor lehetne pontosan megmondani ha össze tudnánk hasonlítani a Jobbik legjobb választási eredményeivel az-az a Vona Gabiéval de szerintem az jönne ki hogy volt ahol jobban szerepeltek volt ahol gyengébben s kész sajnos a vitákon alul maradt szerintem is jobban kellet volna készülnie rá ja és a nagyszájúak az utcán jól szerepelnek de a hivatalos helyen jobb a mértéktartó szöveg
Válasz TYLLA46 #65668. hozzászólására Ó de mégis csak megkérdezték a kormányt hogy mennyi oltott van kórházban s ezt az adatott nem adták ki vajon miért ??? ja hogy Európai képviselő kérdte (de magyar,az nem számít)
Válasz TYLLA46 #65664. hozzászólására "nyugdíj kérdésben ma megint előhúztak egy váratlant a tarsolyból," Neked váratlan volt Á dehogy ez egyértelmű volt hogy miért is kellet hirtelen ez a nagy hitel felvétel s ha már megvan a Fideszes városokon és barátokon kívül a választások is képbe jönnek kiszámolták ha 80 ezret ad akkor jobban kijön mintha 1 eurós burgonyát oszt a választások előtt nem történik itt semmi váratlanul csak mindenki mást vár legfeljebb
Válasz bandigh #65667. hozzászólásáraTalán ha figyelemmel kísérted a korábbi választásokat - akár a rendszerváltásig visszamenőleg - akkor tudod, hogy vannak hagyományosan jobb- és baloldali körzetek. Ezekben akár Te, akár én indulnék a választók által preferált párt támogatásával - ha a nevünk mellé oda lehetne tenni a párt logót - mindketten nyernénk, anélkül, hogy a választók ismernének bennünket. Csak egy példa: Debrecenben 3 választó körzet van. Mindháromban 1990 óta(!!!) csak és kizárólag jobboldali - fideszes- jelölt nyert egyéniben. Így ha itt a jobbikos jelölt is nyerte az előválasztást, nem kell hozzá jóstehetség, hogy mire jutna. De nyilván Bp-en meg az ellenkezője is igaz lehet, de ott nem vagyok ennyire képben, bár egyértelműen ott is vannak hagyományosan baloldali körzetek, amelyeket legutóbb a Fidesz előre el is engedett, mert tudta, nincs értelme különösebben kampányolni sem.
A jobbikosok is számba vették azokat a körzeteket, ahol a 29 emberük indul majd, és rádöbbentek, hogy döntő többségükben hagyományosan "Fidesz" körzet, ahol az esélyük a győzelemre a 0 -hoz konvergál. Persze, amíg le nem zajlik a választás, addig lehet bízni, de....
Válasz TYLLA46 #65666. hozzászólásáraTuti örülnél. Mindennek ami nem királypárti. De nincs ezzel gond, nekem legalábbis. Az az egészséges társadalom ahol vannak egyetértők, egyet nem értők, pribékek, bár az egyes kategóriák részaránya is fontos néha. Mindegy is. Az volt az előválasztás célja, hogy legyen egy olyan jelölt mindenhol, akire azok szavaznak, akiknek esetleg valami nem tetszik. Tehát nem csak azok akik mondjuk éppen jobbik vagy valamilyen egyéb pártot csípnek. Szóval aki most megmondja, hogy hol milyen eredmények lesznek, az elég okos. Talán nagyon is. Talán nem lesznek kamupártok, hogy zavarják a szavazókat, bár ezt még nem lehet tudni. Oroszországban is volt olyan eset, ahol az esélyes induló mellé elindult még két ugyanolyan nevű jelölt, még a szakállukat is olyanra vágták. Na ez az a rendszer amire mi is felnézünk most
Válasz bandigh #65662. hozzászólásáraTegnap szakértők kimazsolázták egyenként a körzeteket, és arra jutottak, hogy ott nyertek a jobbikos jelöltek az előválasztáson, amelyik körzetek választásokra visszamenően jobboldali győzelem helyszínei voltak, úgy hogy lehet 29 jelöltjük lesz, ha abból egy sem lesz nyerő...
Ezért van balhé a pártban, mert ezt már ők is tudják. Arra számíthatnak, hogy GY.F. "hálájából", 1-2-3 listás hely esetleg jut nekik, és akkor már azért is hálásak lehetnek. És igaza lesz Volnernek, mert be fognak olvadni a DK-ba...Na, ezért fogják Jakabot elzavarni. De továbbra is azt mondom, a legnagyobb poén az lenne, ha a kongresszus úgy döntene, hogy kilépnek az összefogásból...
Válasz Mihály #65659. hozzászólásáraInkább a kedvenced példás szerepléséről mesélj! Hogy rendkívüli kongresszus készül, ahol seggbe akarják rúgni a nép hangját, aki szerinted a legalkalmasabb lett volna miniszterelnöknek. Még a saját körzetében is lenyomták, mint a bélyeget. Tehát a Te tisztán látásodról, objektív gondolkodásáról ennyit, és ez érvényes a választás kimenetelét vizionáló véleményedre is. Ott is az fog történni, mint ami Jakabbal. Hatalmas bukta. Pláne úgy, hogy nyugdíj kérdésben ma megint előhúztak egy váratlant a tarsolyból, - a tegnapi után - és lehet még mindig nincs vége. És jöhet bármilyen LIBE bizottság,írhatják az elmarasztaló "ítéleteket" láthatóan senkit nem érdekel....
(Mert ha figyelted a legfrissebb közvélemény kutatási adatot, tovább nyílik az olló, a biztos pártválasztók között már 8(!!!) % a különbség...)
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65656. hozzászólására Szerintem ingázik lehet többet ül repülőn mint a NER tagok csak az úti cél nem oda van s nem a Honvédségi luxus repcsivel .....Nos ezt hiába írom neked mivel nem is olvasod el meg az úri-muri neveltetésed nem engedi hogy lesüllyedj a dolgozó nép közé egyszóval úgy biztosan ellátja mint a homályos szemű Tomika..
Válasz TYLLA46 #65645 hozzászólásár "Én azt veszem észre, hogy ebből újra 2/3 lesz, az igen eredményes, magas színvonalon politizáló, hiteles ellenzéki pártvezetők összefogásának köszönhetően. Valószínűleg azért, mert minden ellenzéki politikus rátermett, egyik sem kompromittálódott még soha, ezért aztán nagy a társadalom bizalma irántuk, hisz napi szinten rá is szolgálnak arra. Kiválóan megszervezték az előválasztást, azt hiba nélkül le is bonyolították" Én meg azt veszem észre hogy nem hogy kinyílna a szemed egyre sötétebben látsz :csak kérdem én tőled amikor 2018-ban a szavazó gép beadta az unalmast akkor azt mondtad szakértők ,szakemberek,vagy úgyis mindegy csak nyerjünk???? Szóval akkor ki keresi a szálkát a másik szemében s közben a sajátjában a gerendát sem látja....
Válasz TYLLA46 #65630. hozzászólásáraKönnyen lehet.Jakab akkor is kiesett volna ha nincs Márki-Zay,mivel nem érte el a 15%-ot.Most fel van adva neki a lecke,mert ha beáll Dobrev mögé akkor végleg szakad a jobbik.Ennek a nagyképű Fegyőrnek meg már tegnap le kellett volna mondani,a 3% elég egyértelmű,hogy a sajátjainak sem kell.
124806 hozzászólás
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65698. hozzászólásáraIgazad van. Csak azzal a jobbikkal olyan történt, mint előtte még senki mással. Személyiséglopás. Ők mondták először hogy a migránsokkal baj van, a pedofilokkal baj van, meg kerítés meg satöbbi. Aztán amikor egy agytröszt kapcsolt odafenn, egész egyszerűen átvették a mondataikat, ezáltal kvázi megszüntetve őket. Persze mellette megtartották a keresztyén retorikát is, tehát a migránst pl nem rasszizmus végett utálták, hanem a kereszténység védelmezőjeként, így a nagy tömegek mindjárt könnyebben befogadták az üzenetet. Ha továbbra is ismételgették volna azt amit előtte, méginkább súlytalanná váltak volna, mert csak papagájként tekintettek volna az előtte radikális pártra. Így kell a radikális eszméket kicsit más költösbe gyúrni, és lehet rasszistának lenni vallási okból, vagy homofóbnak lenni gyermekvédelmi okból, a magyarázat mindegy is, a megitélés mikéntje csak attól függ, hogy épp ki mondja. Ezzel egy sima matemetikai egyszerűsítéssel kiejtették a legnagyobb kihívójukat. Szerintem inkább az a csoda, h nagyjából fel tudtak állni belőle, és léteznek egyáltalán
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65699. hozzászólására Haló központ érdeklődnék a levehető ajtós ...![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz oprita #65683. hozzászólására Na még ott nem tartok Viktor tett róla én majd a 65 után kapok a kenyérre egy kis zsírnak valót![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz bandigh #65700. hozzászólásáraKi mondta, hogy nincs értelme a választásnak?
Az egy más kérdés, hogy ugye egy választás csak akkor tiszta, elfogadható, ha a libernyákok nyernek. Minden más esetben el van csalva.
Válasz Földönfuto #65685. hozzászólásáraMert megérdemled ugye na mindegy a lényeg soha jobbkor állítólag hideg tél lesz lehet venni tűzifát megyek is nem soká vágom kifelé míg megvan nehogy már valamelyik nemzeti nacionalista elvigye![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
https://mandiner.hu/attachment/0533/532803_gyurcsany-dobrev.jpg
Ferenc Chauchescu és Klára Chauchescu
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65699. hozzászólásáraTök komolyan mondom. Ha például 10 milliárda kerül a választás, és úgysincs értelme, akkor miért nem adják oda inkább a lőrincnek és építene belőle 161 méter vasutat.
Válasz bandigh #65697. hozzászólásáraMár megint lózungokat pufogtatsz. Mindig ezt játsszátok el, mikor nincsenek releváns érveitek, vagy nem kaptok egyértelmű utasítást a központból.
Válasz bandigh #65695. hozzászólásáraA Vona féle Jobbik nagyon sok kérdésben azonos, vagy még radikálisabb állásponton volt mint a Fidesz.Ez azt jelenti, hogy a Vona féle Jobbikban soha nem merült volna föl, hogy bármilyen szövetséget kössenek a hazátlan, hazaáruló gyurcsótány fegyenccel. Ha a Jobbik szavazók ma is ugyan azok, mint 2018-ban, akkor erről ma is ugyan ez a véleményük. Tehát nem fogják megszavazni a moslékkoalíciót.
Ha nem ugyan azok, vagy részben nem ugyan azok állnak a parízeresjakab pártja mögött, akkor más lehet a helyzet.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65696. hozzászólásáraMondom én. Ettől jobb itt már nem lehet. Tehát a választás is fölösleges pénzpocséklás.
Válasz bandigh #65690. hozzászólásáraTe most komolyan azt hiszed, hogy mindenki hülye?
A drágabolgárúrék számtalan frekvenciapályázaton vettek részt az elmúlt időben. Érdekes módon korábban mindig be tudtak adni érvényes pályázatot.
Most nem. Miután a Média Hatóság fölszólította őket a hiánypótlásra, annak nem tettek eleget. Vagyis nem tettek eleget a törvényi kötelezettségüknek, aminek korábban eleget tudtak tenni.
A Média Hatóság elutasította a pályázatukat.
A Fővárosi Törvényszék, majd a napokban a Kúria is helyben hagyta hatósági döntést.
Ez most a libernyák mantra szerint azt jelenti, hogy a magyar bíróságokat, benne a Kúriát, a Orbán kézi vezérli.
Amikor a Fidesz oldalról támadnak egy olyan bírósági döntést ami a libernyákoknak kedvez, akkor a liberosakálvokál kórusban vonyít, hogy a Fidesz megkérdőjelezi a független magyar bíróság ítéletét.
Konklúzió.
Az Orbán-rezsim, a moslékkoalíció, és az eju között semmi különbség nincs.
Ergo nincs indok az Orbán-rezsim leváltására.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65691. hozzászólásáraAttól h valaki a parlamenti patkó jobb oldalában ül, mert ugye ott is vannak székek meg bal oldalon, még nem jelenti azt, hogy ugyanazt gondolja mint a mellette ülő. Az hogy jobb meg bal oldal, már régen megszünt, csak bizonyos csoportok sulykolják, hogy dehát a baloldal. Lehet valaki jobboldali, és esetleg gondolhat olyat hogy mondjuk nem csinálunk mindent jól. Vagy azt csak baloldali gondolhatja? Aki jobboldali annak kutyakötelessége mindenre bólogatni amit csúton megálmodnak? Lehet hogy így van amúgy, mert ha mondok egy új rendeletet, amit még nem hallott valaki, akkor egyből bevédi, megindokolja h az miért is jó. De ha azt mondom h a baloldal előterjesztése, akkor egyből ràvágja h ez miért szar. Szóval a gondolkodás, meg a pártatlan mérlegelés kezd kimenni a divatból
Válasz bandigh #65692. hozzászólásáraÚgy legyen.Ámen.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
És mi van a szavazócédulákkal és 18millió forinttal karambolozó aktivistával.Állítólag senki nem tart igényt a 18 millára.Csak a megtisztulás jegyében kérdezem.
Válasz Földönfuto #65689. hozzászólásáraSzerintem az összes futottak még párt(tehát a komplett ellenzék) fel kéne hogy oszlassa magát. Olyan tévedhetetlen éleslátó vezetőt úgysem kaphat másikat az ország, mint ami van, tehát a kedves vezető amíg csak képes rá, kérem vezesse ezt az országot. Bárki aki csak elindul ellene, nevetségessé teszi magát, bár ha jobban belegondolok a törvényes uralkodó megdöntésére indul, tehát kvázi felségárulást követ el, tömlöcbe vele, minddel. Tőlünk sikeresebb nemzetek már elérték, kvázi örökös vezetők, a rácsok mögül integető ellenzékiekkel, de mondom neked, ha a jóisten is megsegít bennünket mi is elérhetjük, és ha a vigyázó tekintetét ráemeli az atya, talán megtartja mèg nekünk legalább 25 évre, és kivezet minket a romlott nyugat fertőjéből, vissza a gyökereinkhez, belső ázsiába.
Válasz TYLLA46 #65666. hozzászólásáraA Jobbik 2018-ig jobboldalhoz tartozott, ezért egyértelműen hazugság volt az, amit a liberáltak hangoztattak, hogy az Orbán rezsim az ország egyik felét képviseli. A Jobbikkal együtt az ország 2/3-át lefedték. És ez akkor is így van, ha a Jobbik nem volt kormánypárt.
A kérdés az, az 1 millió támogató, aki ma állítólag a Jobbik mögött áll, az ugyan az-é, mint aki 2018-ban a Vona féle Jobbik mögött állt.
Mert ha igen, akkor a választás eldőlt. És nem a moslékkoalíció javára.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65688. hozzászólásáraAz adott frekvencián
Válasz bandigh #65662. hozzászólásáraNemsokára meglátod mi lesz a jobbikkal.
Válasz bandigh #65661. hozzászólásáraHol hallgatott el? Konkrétan.
Válasz bandigh #65665. hozzászólásáraGyurcsány miért nem nyúl be a mellényzsebbe?
Válasz TYLLA46 #65673. hozzászólásáraTalán itt kéne észrevenni, hogy a saját pártját, saját jelöltjét támogatja mindenki. Tehát kb fölösleges elszórni a csurcsánysó kampányra a közpénzt, mert az üzenete fals. Összefogás van, egy ügy érdekében, de attól még külön pártok, meg jelöltek vannak benne. De nem gondolnám, hogy ez új információ lenne.
Válasz Mihály #65669. hozzászólásáraA baloldalnak miért nem voltak ilyen ötletei annak idején?Ja,nem tudták előteremteni rá a pénzt.Amúgy meg jól dolgoztam ,jön a prémcsi.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz oprita #65681. hozzászólásáraVálasz »#65561 Mihály | 2021-09-30 06:32:03
Válasz mtz1221 #65558. hozzászólására Amikor még volt tisztesség a kormánytagjaiban és rájött hogy nem jó irányba vezeti az országot tudta mit kell tennie:Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden (*) alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Nem tartottalak vissza.
Válasz Mihály #65682. hozzászólásáraFantázia,faxa...
Szerintem menj betegre.
Igaz neked nem fontos,jön majd a 80k nyugiprémium.
Válasz TYLLA46 #65677. hozzászólására az én haverjaim nem igen mert én akikről írtam nem igen nevezném haverjaimnak még ha egyet is értek velük de nem találkoztam velük nem is biztos hogy szeretnék mert ők más világban élnek s kész ezt tudomásul kell venni mindenkinek az hogy itt vagy más fórumokon el fantáziálunk s vagy bejön vagy sem lényegtelen de attól még nem sütünk rablóhúst az udvaromon vagy udvarukon nem koccintunk jó kisüstivel ha összefutunk szóval a haverjaim itt nincsenek bár szimpatikusak igen![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Mihály #65676. hozzászólásáraHát,nem tudom.Szerintem izzadsz,annyira érzed gépelés közben a jobboldal végső bukását.Kinek ajánlottad Teleki Pál öngyilkosságát példaként?
Válasz TYLLA46 #65678. hozzászólására hűha ennyire ráérsz ??? eddig mindig az volt a baj hogy én ráérek most meg össze szeded mind o de jó lesz de nem kell tudod van itt olyan lehetőség hogy a nickre kattint s amit írt ott van az útólsó belépés óta vagy tovább mit tudom én lehet olvasgatni elég sokat bár te álmatlanságban szenvedhetsz vagy ahogy mondják alvás zavar![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz bandigh #65667. hozzászólásáraApropopó szakáll,Rokker Zsolti Edelényből.Kormányszóvivőnek Gyurcsány mellé,kígyózni.
Válasz Mihály #65674. hozzászólásáraMajd mikor tavasszal kigyűjtöm Neked és elküldöm miket írtál, miután szembesülni fogsz a valósággal, na az lesz az igazán gáz...Persze Te is megteheted majd, hogy megmutatod miben mekkorát tévedtem. Aztán meglátjuk melyikőnkön fognak nagyobbat röhögni a kollegák...
Válasz Mihály #65674. hozzászólásáraElképesztő...Aki csak és kizárólag a Fb-ról tájékozódik, annak valóban ilyen képzete van. Ezt tolják az arcodbe, Te meg beszopod...De nem érdekel a világ, az érdekel, hogy a haverjaid mennek majd a süllyesztőbe, egytől egyig...
Válasz oprita #65675. hozzászólására Én a politika miatt ha-ha-ha na azt már nem![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Mihály #65674. hozzászólásáraSírva fogod konstatálni,hogy a tendenciák fordulnak.Iszonyat svungba'vagy...
Válasz TYLLA46 #65672. hozzászólására Utópia az hogy a gazdagok segítik a szegényeket meg az hogyha a gazdagoknak jól megy akkor a szegényeknek is csurog valami emlékszel a Kállai Feri filmjére a Nyúl vacsorára majd jövőre na ebből elege van egész Európának a jobb oldal mindenütt bukik nem látsz szét a világban most ez a tendencia van![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Mihály #65671. hozzászólásáraHoppá! Hogy is van ez?
http://www.atv.hu/belfold/20211001-gyurcsanynak-most-lett-elege-karacsonybol/hirkereso
Hasít továbbra is az összefogás, teljes egyetértésben
(És baráti, ATV-s hír!)
Válasz Mihály #65671. hozzászólásáraÉrtem én, hogy soha az életben nem fogod leírni, belátni, hogy ebből nagy bukta lesz. Majd tavasszal rá fogsz döbbenni, hogy amiben annyira bízol, az utópia...És jó, hogy majd vissza tudjuk nézni, ki hogy vélekedett, mit jósolt, és meglátjuk ki is látta reálisan, és ki is kergetett vágyakat, álmokat....
Válasz TYLLA46 #65664. hozzászólására Ezt akkor lehetne pontosan megmondani ha össze tudnánk hasonlítani a Jobbik legjobb választási eredményeivel az-az a Vona Gabiéval de szerintem az jönne ki hogy volt ahol jobban szerepeltek volt ahol gyengébben s kész sajnos a vitákon alul maradt szerintem is jobban kellet volna készülnie rá ja és a nagyszájúak az utcán jól szerepelnek de a hivatalos helyen jobb a mértéktartó szöveg![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz TYLLA46 #65668. hozzászólására Ó de mégis csak megkérdezték a kormányt hogy mennyi oltott van kórházban s ezt az adatott nem adták ki vajon miért ??? ja hogy Európai képviselő kérdte (de magyar,az nem számít)![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz TYLLA46 #65664. hozzászólására "nyugdíj kérdésben ma megint előhúztak egy váratlant a tarsolyból," Neked váratlan volt Á dehogy ez egyértelmű volt hogy miért is kellet hirtelen ez a nagy hitel felvétel s ha már megvan a Fideszes városokon és barátokon kívül a választások is képbe jönnek kiszámolták ha 80 ezret ad akkor jobban kijön mintha 1 eurós burgonyát oszt a választások előtt nem történik itt semmi váratlanul csak mindenki mást vár legfeljebb![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz bandigh #65667. hozzászólásáraTalán ha figyelemmel kísérted a korábbi választásokat - akár a rendszerváltásig visszamenőleg - akkor tudod, hogy vannak hagyományosan jobb- és baloldali körzetek. Ezekben akár Te, akár én indulnék a választók által preferált párt támogatásával - ha a nevünk mellé oda lehetne tenni a párt logót - mindketten nyernénk, anélkül, hogy a választók ismernének bennünket. Csak egy példa: Debrecenben 3 választó körzet van. Mindháromban 1990 óta(!!!) csak és kizárólag jobboldali - fideszes- jelölt nyert egyéniben. Így ha itt a jobbikos jelölt is nyerte az előválasztást, nem kell hozzá jóstehetség, hogy mire jutna. De nyilván Bp-en meg az ellenkezője is igaz lehet, de ott nem vagyok ennyire képben, bár egyértelműen ott is vannak hagyományosan baloldali körzetek, amelyeket legutóbb a Fidesz előre el is engedett, mert tudta, nincs értelme különösebben kampányolni sem.
A jobbikosok is számba vették azokat a körzeteket, ahol a 29 emberük indul majd, és rádöbbentek, hogy döntő többségükben hagyományosan "Fidesz" körzet, ahol az esélyük a győzelemre a 0 -hoz konvergál. Persze, amíg le nem zajlik a választás, addig lehet bízni, de....
Válasz TYLLA46 #65666. hozzászólásáraTuti örülnél. Mindennek ami nem királypárti. De nincs ezzel gond, nekem legalábbis. Az az egészséges társadalom ahol vannak egyetértők, egyet nem értők, pribékek, bár az egyes kategóriák részaránya is fontos néha. Mindegy is. Az volt az előválasztás célja, hogy legyen egy olyan jelölt mindenhol, akire azok szavaznak, akiknek esetleg valami nem tetszik. Tehát nem csak azok akik mondjuk éppen jobbik vagy valamilyen egyéb pártot csípnek. Szóval aki most megmondja, hogy hol milyen eredmények lesznek, az elég okos. Talán nagyon is. Talán nem lesznek kamupártok, hogy zavarják a szavazókat, bár ezt még nem lehet tudni. Oroszországban is volt olyan eset, ahol az esélyes induló mellé elindult még két ugyanolyan nevű jelölt, még a szakállukat is olyanra vágták. Na ez az a rendszer amire mi is felnézünk most![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz bandigh #65662. hozzászólásáraTegnap szakértők kimazsolázták egyenként a körzeteket, és arra jutottak, hogy ott nyertek a jobbikos jelöltek az előválasztáson, amelyik körzetek választásokra visszamenően jobboldali győzelem helyszínei voltak, úgy hogy lehet 29 jelöltjük lesz, ha abból egy sem lesz nyerő...
Ezért van balhé a pártban, mert ezt már ők is tudják. Arra számíthatnak, hogy GY.F. "hálájából", 1-2-3 listás hely esetleg jut nekik, és akkor már azért is hálásak lehetnek. És igaza lesz Volnernek, mert be fognak olvadni a DK-ba...Na, ezért fogják Jakabot elzavarni. De továbbra is azt mondom, a legnagyobb poén az lenne, ha a kongresszus úgy döntene, hogy kilépnek az összefogásból...
Válasz szeszko #65663. hozzászólásáraTény, hogy nem egyforma pénztárcából kampányolnak, de ez ilyen.
Válasz Mihály #65659. hozzászólásáraInkább a kedvenced példás szerepléséről mesélj! Hogy rendkívüli kongresszus készül, ahol seggbe akarják rúgni a nép hangját, aki szerinted a legalkalmasabb lett volna miniszterelnöknek. Még a saját körzetében is lenyomták, mint a bélyeget. Tehát a Te tisztán látásodról, objektív gondolkodásáról ennyit, és ez érvényes a választás kimenetelét vizionáló véleményedre is. Ott is az fog történni, mint ami Jakabbal. Hatalmas bukta. Pláne úgy, hogy nyugdíj kérdésben ma megint előhúztak egy váratlant a tarsolyból, - a tegnapi után - és lehet még mindig nincs vége. És jöhet bármilyen LIBE bizottság,írhatják az elmarasztaló "ítéleteket" láthatóan senkit nem érdekel....
(Mert ha figyelted a legfrissebb közvélemény kutatási adatot, tovább nyílik az olló, a biztos pártválasztók között már 8(!!!) % a különbség...)
Válasz bandigh #65662. hozzászólásáraSokat olyan helyen, ahol esélyük nincs a fideszes jelöltek ellen.
Válasz Földönfuto #65658. hozzászólásáraMiért lenne bármi a jobbikkal? 29 képviselőt indítanak majd, ez olyan nagy szégyen?
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65654. hozzászólásáraElhallgatott a kritikus hang? El.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65656. hozzászólására Szerintem ingázik lehet többet ül repülőn mint a NER tagok csak az úti cél nem oda van s nem a Honvédségi luxus repcsivel .....Nos ezt hiába írom neked mivel nem is olvasod el meg az úri-muri neveltetésed nem engedi hogy lesüllyedj a dolgozó nép közé egyszóval úgy biztosan ellátja mint a homályos szemű Tomika..![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz TYLLA46 #65645 hozzászólásár
"Én azt veszem észre, hogy ebből újra 2/3 lesz, az igen eredményes, magas színvonalon politizáló, hiteles ellenzéki pártvezetők összefogásának köszönhetően. Valószínűleg azért, mert minden ellenzéki politikus rátermett, egyik sem kompromittálódott még soha, ezért aztán nagy a társadalom bizalma irántuk, hisz napi szinten rá is szolgálnak arra. Kiválóan megszervezték az előválasztást, azt hiba nélkül le is bonyolították" Én meg azt veszem észre hogy nem hogy kinyílna a szemed egyre sötétebben látsz :csak kérdem én tőled amikor 2018-ban a szavazó gép beadta az unalmast akkor azt mondtad szakértők ,szakemberek,vagy úgyis mindegy csak nyerjünk???? Szóval akkor ki keresi a szálkát a másik szemében s közben a sajátjában a gerendát sem látja....![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz TYLLA46 #65630. hozzászólásáraKönnyen lehet.Jakab akkor is kiesett volna ha nincs Márki-Zay,mivel nem érte el a 15%-ot.Most fel van adva neki a lecke,mert ha beáll Dobrev mögé akkor végleg szakad a jobbik.Ennek a nagyképű Fegyőrnek meg már tegnap le kellett volna mondani,a 3% elég egyértelmű,hogy a sajátjainak sem kell.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #65656. hozzászólásáraHome office-ban,a fizetést felveszi,és emiatt nyugodtan alszik.Szerinted Hadházy nem kap képviselöi fizetést,miközben közmunkán van?