Gázolaj árak 632 Ft Benzin árak 614 Ft EUR 413.74 Ft USD 396.67 Ft CHF 443.85 Ft GBP 498.5 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

120030 hozzászólás
#113930 Ohaza63
2024-09-13 08:49:02

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113928. hozzászólásáraSzia Epés Barátom!

Én ezeket a videókat harmadik, negyedik kézből kapom és miután sehová nem vagyok regisztrálva, sem a TIK TOK-ra, sem a fosbukra nem látom, hogy kitől kaptam, csak az utolsó e-mail elküldőjét.

Azért is csodálkozom, hogy Palizol!?

Egyébként a korrupcióról és a lobbiról még annyit, hogy majd 30 évig dolgoztam egy nagy energia szolgáltató cégnek, amit azután a Horn Gyusziék fillérekért eladtak a franciáknak.

Szóval a különböző beszerzésekkor pl. autónál, a francia szart arra, hogy az Opel, vagy VW fele annyiért adott ajánlatot kb. 300 autóra, csak megvette aranyáron a saját francia szarát kétszer annyiért, Peogeot, Renault, Citroent. "Mert minden szentnek maga felé hajlik a keze."

Az egyik nagy Opeles cég megkeresett akkoriban, hogy tudja nekem jó kapcsolataim vannak és segítsek nekik bekerülni, ígértek nekem fűt fát, luxusautót, miután megmagyaráztam nekik, hogy ha nem francia hulladékkal indulnak esélyük sincs - ne erre nagyon megharagudtak rám.

Becsületükre legyen mondva, hogy a tender lezárása és eredmény hirdetés után, visszahívtak és elmondták hogy igazam volt.

Ugyanígy mentették innen ki a pénzt is.

Ide hoztak kb. 200-250 franciát az anyacégüktől, napi 200.000 Ft-os fizetésért, járt nekik a szálloda , tolmács, sofőr autóval.
Nekem is egy 140 cm feketebőrű, bajszos korzikai nő volt egy ideig a főnököm.
A bérlapjukon pedig gyarmati pótlék volt feltüntetve, a külszolgálat helyett.

Akkor olcsóbb volt Párizsban a gáz, mint nálunk.

Bizony ez is korrupció volt, nem is kicsi.

#113929 Gandhy
2024-09-13 08:25:25

Hova tűnt Bandi?

Lehet, hogy a megafonosok egy sötét pincébe zárták, egésznap orbán beszédeket kell hallgatnia, s még éjjel is.

Bandi hamarosan visszatér tisztára mosott elmével, s ott ül majd győzike, kisgrofó és fásyádám koszorújában. smile devil

Válasz Ohaza63 #113927. hozzászólásáraMikor megosztod a tiktok videókat, ott mindig írja a nevedet az a kínai szenny alkalmazás. smile sweatdrop

#113927 Ohaza63
2024-09-13 07:47:14

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113926. hozzászólásáraKedves Epés Barátom!

Nem tudom miért Palizol, soha nem voltam Pál.

Egyébként ez a cikket máshol is láttam, ami nem jobbos oldal volt.

Persze, hogy korrupt disznó mindenki, aki a zsírosbödön környékén ténfereg és az megint vita kérdése lehet, hogy ki mennyire az.
Pl. az EU-s vezetők/képviselők és USA szenátorok, képviselők egy szép szóval lobbinak hívják, pedig ugyanolyan korrupt disznók, mint a mieink.

Én személy szerint mindegyiket fellógatnám elrettentésül.

A szocik sem voltak szentek, SZDSZ -es zsidókhoz képest az Orbánék pedig zsenge amatőrök.

De akkor a fajtársak kezében volt a teljes média és miután nekik is löktek egy kis koncot lapítottak, mint tetű a var alatt.

Most hogy 14 éve kiesett a csöcs a szájukból és csak Gyuri Bácsi infúzióján vegetálnak, többször kiáltanak farkast, mint kellene és mint a mesében itt is, ha igazán itt lesz a farkas senki nem fog nekik hinni.

Tudod ez a világon mindenhol így van.
A kormány mindig a saját sleppjét tömi a Mi adó forintjainkkal.

Tisztában vagyok, hogy mi van az országban, benne voltam 25 évig kicsiben.

2010-ig a szoci nagy vállalkozóknak dolgoztam, utána meg a Fideszeseknek, mert a munkát valakinek csak meg kell csinálni, főleg még ha ért is hozzá.
Főleg úgy hogy Békés-megyében, nem nagyon repkedtek a tőkeerős, kis informatikai cégek, hogy válogatni lehetett volna köztük.
Persze mindig voltak kalandorok, akik úgy gondolták itt is, hogy ha a haverjuk a Fideszes vezető, jár nekik a munka, de ez sokszor kevés volt nekik és a szakmai háttér/profizmus döntött a javunkra.

Ha az Orbánnak lett volna egy kis esze anno, akkor nem 10-12 Lölőt meg Garancsit töm ki lóvéval, hanem a magyar vállalkozások jelentős részét, akkor 3/3 volna a világ végéig, mert lenne 5-6 millió szavazója.
De miután Orbán egy komcsi, proli ivadék nem tud hosszútávra gondolkodni.

Válasz Ohaza63 #113925. hozzászólásáraPalikám!

Azért ennél többre tartottalak. smile sweatdrop

Próbáld értelmezni a senkiházi, mcc-s janicsár által elmondottakat. Ez olyan, mint a KSH, úgy hazudik, ahogy tud. Statisztikákkal dobálózik, de ettől függetlenül tudjuk pontosan, hogyan működik az ország, hogyan írnak ki haverokra, egy-egy cégre közbeszerzéseket, hogyan lopják el a magyar költségvetés egy jelentős hányadát, hogyan hozzák pozícióba a csókosokat. A korrupció a Fidesz politikája, ezen az nem változtat, hogy darabra hány cég találkozott korrupcióval. smile laugh

#113925 Ohaza63
2024-09-13 06:57:57

Na ezt sem fogja lehozni a TELEX, a 444, a Marci gyerek, meg az RTL.

A Világbankos fajtársak kimutatását nem nagyon lehet, majd lobogtatni.

Megcáfolta a Világbank a „világhírű” magyar korrupció mítosztát, egy-két EU-s ország azonban nem fog örülni a számaiknak.

https://mandiner.hu/belfold/2024/09/megdolt-a-balos-mitosz-a-vilaghiru-magyar-korrupcio-egesz-egyszeruen-nem-letezik-a-vilagbank-statisztikai-szerint

Na a nyomorult Trump úgy megégett a Harris elleni vitában, hogy a pedzegetett harmadik vitából gyorsan ki is farolt, rájött a stábja, hogy nem lehet beszélni hagyni a vén hülyét… smile laugh

Nincs profilkép
#113923 Igazi Földönfutó
2024-09-12 20:21:10

Válasz Ohaza63 #113922. hozzászólásáraEgy libernyákról nem mer véleményt nyilvánítani,megvárja a központ iránymutatását,bár lehet MP is inkább félrenéz ebben a témában.Attól függ ez a libernyák,hogy fekszik a szponzorainál.

#113922 Ohaza63
2024-09-12 17:46:50

Válasz Csókkirály #113883. hozzászólásáraKedves Csókkirály!

Azért az csak felháborító, hogy ez a vérlibsi Kaltenbach Jenő miket mond rólad, meg a szekta társaidról, meg a csodarabbitokról MP ről.

Én bizony kikérném magamnak ezeket az állításokat, még hogy "agyamputált", ilyen mondani a sok okos , céltudatos és okos emberre - ez felháborító.

"A jogtudós szerint tehát Magyar Péter morálisan alkalmatlan az ellenzék vezetésére.

Ennek ellenére a sok agyamputált mégis hisz neki – rúg bele a Tisza szavazóiba."

https://www.vadhajtasok.hu/2024/09/12/kaltenbach-jeno-az-orban-szavazok-butak-magyar-peter-tamogatoi-meg-agyamputaltak

#113921 Ohaza63
2024-09-12 17:05:24

Válasz Gandhy #113920. hozzászólásáraÜdv!

Nem tudom mennyien vannak, de itt a városomban is 150-200 körüli a létszám.

Ezt a számot (180.000 fő) az egyik volt kollégámtól hallottam anno, akinek a családja benne volt a gyüliben, Ő akkor még nem, de pár éve Ő is megtért és újabban szereti Német Sanyi bácsit és minden vasárnap áhítattal nézi a Vidám Vasárnapot és elég fura lett, mert minden kérdésre "Hallelujával" válaszol , pedig előtte teljesen normális volt.smile innocentsmile surrender

Most meg a "hogy vagytok, mi újság veletek" kérdésre bibliai idézetekkel válaszol.
Azért ez elég ijesztő, furcsa és aggasztó számomra.

Egy biztos a gyüliben rosszat nem mondanak neki, csak erősen kontrollálják őket.

A kollégám sem vehetett el bárkit, mert kommendáltak neki a másik városból egy szintén gyülis menyecskét.
A családban sem ülhetett egy asztalhoz a többiekkel, csak mert nem volt tag.

Azért ez érdekes dolog???

Pont mint a vallásos zsidóknál.
Nem ehetsz a "tisztálatlan gójjal" együtt!!!
Nem vehetsz el csak zsidót!!!

Nem is értem milyen keresztény gyülekezet az ilyen, akik a megbocsájtás helyett, még a saját fiukat is kiközösítették.

A másik ismerősöm ugyanígy járt, ott feleség családja került bele ebbe a szektába, majd a lányuk, a komám felesége és gyerekei és onnantól kezdve tilos volt a közös étkezés, a tisztátatlan emberrel a szex, majd elváltak, mert a komám ateista létére valahogy nem hitt ebben a nagy megtérésben.

Azután meg a gyerek láthatáson volt a parázs vita, mert nem akarták odaadni az "ÖRDÖGNEK/Lucifernek"/Apának a gyerekeket, mert megrontja őket.

Szerinted normális az ilyen??????

#113920 Gandhy
2024-09-12 16:01:40

Válasz Ohaza63 #113912. hozzászólásáraKomolytalan vagy. A Hitgyülinek soha nem volt 180 ezres tagsága, még a harmada sem.

Válasz hasutas1 #113918. hozzászólásáraJajajajjj!!!

Inkább te is kezdj edzeni, mint a gazdád!! Ketlibellezzé!! smile thumbup

#113918 hasutas1
2024-09-12 13:43:50

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113910. hozzászólásáraMajd mikor összefutunk és lebaxok egy pofont akkor majd megérzed azt a súlyt smile biggrin, tacsimacsi.

Válasz Ohaza63 #113916. hozzászólásáraHasutas, azt meg láthatod nap mint nap, hogyan járt szegény… smile laugh

#113916 Ohaza63
2024-09-12 09:03:32

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113913. hozzászólásáraÜdv!

Ki az az Árpi kománk és hogy járt?????

#113915 Ohaza63
2024-09-12 09:01:59

Válasz Koczka József #113911. hozzászólásáraÜdv Józsi!

Tudod valamiből ki kell fizetni az orvosok több milliós bérét, mert Viktor jól kitömte őket, persze az egészségügy még talán rosszabb is lett.

Vezérünk odaadta nekik, de arra nem gondolt hogy ez most már folyamatosan adni kell.

Ezért most már a Mi szerszámunkkal fogják a csalánt verni.

Mint a NAK tagdíj, ami kötelező és nekik is megvan hozzá a vastag bőr a pofájukon.

Egyébként, ami a szomorú, mert van 2 orvos és pár ápolónő és asszisztensnő ismerősöm, akik szerint pl. a háziorvosi és ügyeleti rendszerbe jelentkező betegek 90 % hipochonder és teljesen feleslegesen terhelik az egészségügyet.
Olyanokkal fárasztják pl. a ügyeletet, szálka ment az ujjába, viszket a háta, a múlt héten egyszer fájt a feje, meg két hete fáj a háta stb....Na ezek nem ügyeletre való betegségek.

Az ismerősöm szerint az elmúlt 4-5 évben 5-6 olyan beteg volt, akinek tényleg kellett a beavatkozás, pl. sztrók, infarktus stb..

#113914 rtamas1976
2024-09-12 08:56:56

Válasz Ohaza63 #113912. hozzászólásáraA legjobb mesterektől tanult!
Harácsolásés a propaganda az megy.
A többi meg:

Válasz Ohaza63 #113912. hozzászólásáraPalikám!

Óvatosan az alapvető élelmiszerrel, mert úgy jársz, mint Árpi kománk… smile sweatdrop

#113912 Ohaza63
2024-09-12 08:48:47

Válasz d-032a #113904. hozzászólásáraNémeth Sándor is így kezdte a HIT gyülinél, először kevéske adomány, majd minden hívő nettó fizetésének 10 %-a és ripsz-ropsz többszörös milliárdos lett.

Itt a városomban csináltunk 2002 ben egy gyors felmérést, hogy csak innen kb. havi 5-6 milliót fizettek be a hívők és akkor kb. 180.000 fő volt országosan a hívők száma.

Na az MP is valami ilyet szeretne a szektájában, ha már kiesett a Fideszes csöcs a szájából és a pártja sem kap állami támogatást.
Ügyes! - mondaná Kohn bácsi.

Nincs profilkép
#113911 Koczka József
2024-09-12 07:11:51

Nesze neked ingyenes egészségügyi ellátás. Gyurcsány idejében a vizit díj miatt tüntettek amit az orvos kapott most meg már azért is fizetni kell majd hogy az orvosi vizsgálatra fel vegyenek,ha ezt elfogadják. Remélem úgy lesz és fizet a sok vén fasz Fidesz birka.
https://m.hvg.hu/itthon/20240911_A-kormany-vizsgalja-johet-e-az-ezer-forintos-idopont-foglalasi-dij-a-rendelokben

Válasz hasutas1 #113909. hozzászólásáraElmenekültek vagy nem? Másnap visszajöttek vagy sem? Arra meg ne térjünk ki, hogy ki a beteg… Úgy tudom, neked vannak egészségügyi problémáid (túlsúly, alkohol, stb.), mondjuk érthető, ha minden téren a gazdádra akarsz hasonlítani. smile thumbup

#113909 hasutas1
2024-09-12 06:01:24

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113908. hozzászólásáraSzóval akkor is szarul állt. Aztán még 1 nappal a választások előtt is. Gondolom már bevolt csomagolva a Tóni, a repjegy már előtte levolt foglalva a lakatlan szigetekre smile lolsmile lolsmile lol .
Beteg vagy te ember, kezeltesd magad. Vagy a tacsikat nyalogasd.

https://alfahir.hu/hirek/fidesz_egysegben_magyarorszagert_felmeres_publicus_intezet_2022es_valasztasok_voksolas

Válasz hasutas1 #113899. hozzászólásáraÁrpika! Tudod, hogy a Tóni mindig mindent mér, bizony szarul állt akkor is a Fidesz, nem véletlenül menekültek el hazánk “nagyjai” Spanyolországba a választások előtt félve a következményektől, aztán kitört a háború, a bolondok megszavazták újra a hazaáruló tolvaj brigàdot, egyből jöttek is vissza fosztogatni a szerencsétlen magyar népet… Most Csáddal megy a boltolás, gondolom, ott nincs kiadatás. smile laugh

Nincs profilkép
#113907 d-032a
2024-09-11 22:22:55

Válasz trikolor5 #113905. hozzászólásáraAzért az eléggé kiábrándító, hogy augusztusban, inkább egy lángost vettek az emberek, háromezeré.
Ahogy hazaértek a Balatonról, mostmár még a Duna is áradni fog, a hírek szerint.

Nincs profilkép
#113906 d-032a
2024-09-11 22:16:02

Válasz trikolor5 #113905. hozzászólásáraValakinek pedig, be kell dobni a kasszába a renccerváltáshoz szükséges összeget. Sokba kerül az ilyesmi.
Ha a nép sajnálja rá, a minimum 3000 Ft alapösszeget, akkor vagy nem lesz renccerváltás, vagy más fizeti a költségeket, de akkor, más lesz a renccerváltó.

De közben kiderült, hogy mégis a Tisza Árt váltja le a diktátort, mert kb 100-zal felmet a számláló, így az, újra felkerült az orklapra.

Nincs profilkép
#113905 trikolor5
2024-09-11 21:57:58

Válasz d-032a #113904. hozzászólásáraSzerintem ez fizetős dolog. Ez meg ebben a gazdasági helyzetben sokaknak nem fér bele sajnos.

Nincs profilkép
#113904 d-032a
2024-09-11 21:50:39

A Tisza Árt orklapjáról levették, az úgynevezett rendszerváltó tagsággal rendelkezők számlálóját, a támogatók számának a csökkenése miatt.

Nincs profilkép
#113903 trikolor5
2024-09-11 21:42:35

Válasz hasutas1 #113899. hozzászólásáraAmúgy szerintem ekkor ez kb igaz is volt. Ezután jött a háború és Mzp össze vissza hadovált ami miatt sokan inkább mégis a Fideszt választották. De hálisten nem a két vén hibbant közül kell már választani. Orbán gyurcsánnyal együtt reméljük végleg eltakarodnak.

#113902 hasutas1
2024-09-11 21:40:39

Válasz trikolor5 #113900. hozzászólásáraNem hasonlítottam össze senkit semmivel.

Nincs profilkép
#113901 d-032a
2024-09-11 21:32:08

Milyen érdekes, hogy én, magyarországi, vadidegen magyarokkal is beszéltem úgy, -olyan barátságosan-, pár perc beszélgetés után, mintha szomszédok lennénk.
30 évvel ezelőtt is, és most is. A saját lakóhelyemen is, és a szomszéd városban is, és az ország legtávolabbi szegletében is.

De, ez biztosan csak azért fordult elő, mert én, véletlenül mindig csak olyanokal találkoztam, és álltam szóba, amilyen én is vagyok.
Vagyis, akikről itt a fórumon is általánosságban, rosszat szokás, és "illik" általánosítva mondani, és leszólni. Mert, hogy a magyarországi magyarok, ilyenek meg olyanok.
Még az a szerencse, hogy vannak bezzegországiak is.smile lol
smile thumbupcoolsmile thumbupcool

Nincs profilkép
#113900 trikolor5
2024-09-11 21:28:12

Válasz hasutas1 #113899. hozzászólásáraEzt a bandát ne hasonlítsuk a tiszához.

#113899 hasutas1
2024-09-11 21:22:14

Válasz trikolor5 #113895. hozzászólásáraEbből szokott következni, mikor szembejön a valóság:

Valóság

#113898 Gumóka
2024-09-11 20:51:02

Válasz mtz1221 #113894. hozzászólásáraÉn azt vettem észre Nálatok pár alkalommal, mikor kint voltam, hogy talán szabadabbak, gondtalanabbak, lazábbak az emberek. Összetartóbbak.
Személy szerint velem nagyon barátságosak voltak, pedig gondolom tudták, nem vajdasági vagyok, viszont pár perc beszélgetés után már beszéltem úgy vadidegen emberekkel, mintha szomszédok lennénk kb.

Nekem tetszett, remélem a topolyai vásárba is eljutok egyszersmile laugh

Nincs profilkép
#113897 trikolor5
2024-09-11 20:45:54

Válasz mocsencsi1 #113896. hozzászólásáraMilyen értelemben? Paráznak az oligarhák, hogy nem terület alapú lesz a támogatás. Persze úgy adják elő, hogy ez a parasztnak rossz..

Nincs profilkép
#113896 mocsencsi1
2024-09-11 20:40:03

Ez most komoly?https://agrokep.vg.hu/kozelet/a-v4-agrarkamarak-szerint-elfogadhatatlan-a-kap-rol-szolo-jelentes-38545/#google_vignette

Nincs profilkép
#113895 trikolor5
2024-09-11 20:13:30

Hoppá

#113894 mtz1221
2024-09-11 19:09:13

Válasz Sk Laci #113891. hozzászólásáraLesz időm leírom rendesen, de kb igaza van az ismerősödnek tőletek 20x szegényebbek vagyunk. Támogatás van akinek nincs becsülete és fizet érte 20-30%ot az elbírálóknak. Földre tavalyig kb 40 euró volt, idén már 150 körül, amire 300at igértek, csak a végén derült ki hogy hibrid magra nem lehet kérni támogatást. Állam lop tőlünk, mi lopunk tőle ahol bírunk. Adó 20%ék, nem áfa körösöknek csak föld és vizlecspolási adó van, jövedelem adó nincs.Csórók vagyunk, de valahogy nem szeretnék cserélni senkivel. Vannak barátaim, akkor dugok mikor akarok, welneszezni nem járunk, de ismerős körben havi szinten van malacsütés marhulással ivással stb. Szóval 10+ éves autót mindenki bír venni, a mindenapi kenyerünk megvan. Úgy érzem ha beüt a háborús világ, mi fogjuk legtovább bírni, nálatok sokan végezni fognak magukkal a szegénység miatt.

Nincs profilkép
#113893 Igazi Földönfutó
2024-09-11 18:34:22

Válasz envagyok2 #113878. hozzászólásáraAmelyik faj szembe megy a természet törvényeivel,előbb-utóbb a kihalás sorsára jut.Az ember is.Magyarázkodni lehet,de ez a lényegen nem változtat.

Nincs profilkép
#113891 Sk Laci
2024-09-11 17:25:20

Válasz mtz1221 #113880. hozzászólásáraSzia!
Bocs az offért, de mint "Délvidéken" lakó és vállalkozó gazdára lenne pár kérdésem, ha nem titkos.
Szerbiában a gazdák milyen támogatásokat kapnak?
HA-ra, növényre, állatokra, esetleg gép alakú támogatások %-ban .
Lehet a ti pénznemetekben is, én átszámolom euróra.
Adózáskor, mennyi % az adó, egészségügybe és a nyugdíjalapba az adózás előtti összeg mennyi % teszi ki?

Érdekelne, mert egy szlovák portálon okoskodó állami alkalmazott titeket délvidékieket nagyon alacsony életszínvonalba sorol be, akik már lassan éhen halnak, és 50-60 éves gépekkel dolgoztok..
Egy kicsit képbeállítanám a segítségeddel.
Válasz lehet privátban is, ha nem publikus.

#113890 Moderátor
2024-09-11 13:41:23

Moderálási elveink miatt törölve: 2024-09-13 11:34:53

#113889 Ohaza63
2024-09-11 11:46:28

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113888. hozzászólásáraÜdv !

Az a baj, hogy a két szarhullám összecsapódik és szartornádó lesz belőle.
Mi pedig a közepén üldögélünk és várjuk hogy mikor fog ellepni minket.

Komcsi, proli emberek, proli gyerekei csak ilyen gazdaságot tudnak csinálni.

Akkor vannak bajban, mikor kifogynak a mások pénzéből, ezért akarják, hogy vegyük ki a nyugdíj és egyéb megtakarításainkat és költsük el, minden faszságra, hogy megint legyen ÁFA és egyéb bevételük, amiből megint urizálhatnak, osztogathatnak a választások előtt.

Az egyetlen suttyónak sem jut az eszébe, ha nincs bevétel, akkor a kiadásokat kell csökkenteni, hogy javuljon az egyenleg. "Több nap mint kolbász"

Ezek csak ahhoz értenek, mint a többi töketlen előttük, hogy még, még, ennyi nem elég.

Akkora államot tartunk el, hogy az a 2,5 millió ember, aki tényleg fizet adót az általa megtermelt jövedelemből lassan beledöglik.
Volt üzleti partnereim sorban számolják fel a cégeiket, mert a bevételi oldalt nem lehet emelni, - nincs fizetőképes kereslet, - olyan mértékben, ahogy a kiadási oldal nő, így csak a veszteség szaporodik.

Már az akkugyár sem opció, amit itt valamelyik kolléga állandóan forszírozott, ott is drasztikusan leesett a kereslet, akkura, e-autóra.
Marad a fekete munka okosba, mint ahogy a 2000 -es évek elején dívott.

Látszik, hogy életükben nem dolgoztak, soha adót nem fizettek, saját pénzüket, vagyonukat nem kockáztattak és mindig könyékig nyúlkáltak a közösbe.

Most is létrehoztak egy új államtitkárságot a sleppel együtt a másik 150 mellé. Mi a fasznak???

Válasz Ohaza63 #113887. hozzászólásáraBár csak ez lenne a legnagyobb bajunk, hogy szarban a német ipar… De van nekünk enélkül is elég bajunk a magyar gazdasággal, meg a kontár, laikus kormánnyal évek óta….

#113887 Ohaza63
2024-09-11 11:17:43

Sajnos megérkeztek a hullámok Magyarországra is Dajcslandból.

Nagy a baj, dől a német ipar - ennek örülnek az amcsik - mert csak megcsinálták a barmokkal.

A VW Belgiumban gyárat zár be, Németországban 2 gyárat tervez bezárni, remélem nálunk nem fogja a Győri Audit leépíteni.

Felmondták a 2029-ig tartó kollektív szerződést a munkavállalókkal.

Persze ha Orbán, meg majd a MP ha oda kerül , így fogja erőltetni a béremeléseket, mint ahogy Nagy Marci bejelentette, hogy évente 11-13 % , akkor rövidesen nem lesz egy autógyárunk sem, sőt semmink, még egy magyar KKV nk sem.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240910/a-gyori-audit-is-elerte-a-volkswagen-valsaga-709015

#113886 Ohaza63
2024-09-11 11:08:58

Válasz Csókkirály #113884. hozzászólásáraNagyon kedves vagy, hogy más fájdalmának örülsz!!!!!

De azért annyi esze maradt, hogy ezt leírta.
Nem bánik kesztyűs kézzel a plébános urakkal.

A libsi langyi jó langyi, a konzervatív langyi. rossz langyi????

https://www.vadhajtasok.hu/2024/09/10/bedasz-andgo-papok-a-szarzivatarban

Nincs profilkép
#113884 Csókkirály
2024-09-11 09:31:58

Lebénult Bayer Zsolt arca és maradandó agykárosodást szenvedett.

Isten nem ver bottal!

perr

fasz

Nincs profilkép
#113883 Csókkirály
2024-09-11 09:10:23

Ezek az átkozott háborúpárti kommunisták megint nem bírnak magukkal.

red

ted

led

#113882 Radocz
2024-09-11 06:38:40

Válasz envagyok2 #113877. hozzászólására45 évvel ezelőtt felmerült bennem egy hasonló kérdés:
Mi lesz, ha a gyerekem az azonos neműekhez vonzódik.?

Nem került sor megválaszolni.

Az óvodaban, volt egy fiú, aki babával játszott.
Később sem a lányokat részesítette előnyben.
Szerencsére, vagy nem szerencsére, nekünk nem ezt dobta a gép.

Ami undorító, ahogy beszélt a saját "fajtájárol" az Atya.!

smile cowboy

Válasz mtz1221 #113880. hozzászólásáraA sok meztelen, kidolgozott, férfi felsőtest közé. smile laugh

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Mire figyelj a hús és a virsli vásárlásánál?
Mire figyelj a hús és a virsli vásárlásánál?
Csak megbízható forrásból érdemes beszerezni az ünnepi ételek alapanyagait.
A svájciak újra művelésbe állítják a tarlórépát
A svájciak újra művelésbe állítják a tarlórépát
Könnyen gondozható, igénytelen növény.
MAXI takarmánykeverő üzemi gépsor bombaáron eladó a Wolfood Engineering Kft.-től
MAXI takarmánykeverő üzemi gépsor...

30.000 EUR

ÁPOLÓKERÉK,  MŰVELŐKERÉK 1PÁR 230/95R44 9,5-44
ÁPOLÓKERÉK, MŰVELŐKERÉK 1PÁR 230/95R44...

590.000 Ft

SCHOUTEN KEFÉS TISZTÍTÓ
SCHOUTEN KEFÉS TISZTÍTÓ

680.000 Ft

CLAAS LINER 470 S,  TANDEMKEREKES RENDKÉPZŐ,  RENDSODRÓ
CLAAS LINER 470 S, TANDEMKEREKES...

1.550.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]