Gázolaj árak 647 Ft Benzin árak 628 Ft EUR 415.63 Ft USD 399.84 Ft CHF 440.72 Ft GBP 501.25 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

121115 hozzászólás
#113965 Ohaza63
2024-09-14 18:17:52

Válasz Praetor #113962. hozzászólásáraÜdv!

Úgy cserélgetik a partnereiket, mint más az alsógatyáját, ha lehetőségük van rá.
Ezeknél, nem nagyon van 10-25-50-60 éves "házassági/élettársi évforduló".

Válasz Praetor #113962. hozzászólásáraSose hallottam még erről, bevallom, nem szoktam melegekkel foglalkozni, melegekről olvasni, kivéve ha éppen kibasszák őket a Fideszből, és ezzel van tele a média. smile sweatdrop

#113963 Ohaza63
2024-09-14 18:06:30

Válasz rtamas1976 #113961. hozzászólásáraÜdv Tamás!

Te biztosan fiatal ember vagy, hogy szeretnél ilyet.
De ne akard, becsüld meg amid van és ami a tiéd. Egy anyjuk volt mindnek.

Igen, tényleg szegény fiúkat kihasználják, nagyos is. Sajnálhatod is őket, nagyon is.

Tudod tele tudnám írni a Agroinform szerverének HDD-jét ilyen sztorikkal.
Szóval ne kívánd, mert az a legvégső kategória, már aljassá is válik, ha éppen lapátra kerül.

Tudod volt olyan, amikor egy ilyen dobott nőt, bírósági végzéssel távolságtartásra kellett kötelezni, mert a komám összes gyerekét, családtagjait zaklatta és még volt utána pofája jelentkezni, hogy szexeljenek még , mert azok ott lent (kuki/nuni) nem vesztek össze.
Na szerinted az ilyen normális????

Tudod az elvált nők 80 % a ilyenné válik, mert előtte az állandó migrénnel, fejfájással és hisztivel elüldözte a élete párját, gyerekei apját, aki még esetleg normális is lehetett, azután rádöbben 1-2 év után, hogy mekkora balfaszságot csinált, mert esetleg apuka valahol megtalálja a boldogságot.

Először úgy viselkedik és öltözik, mint egy csitri, kifordul magából és olyanokra vállalkozik, amit előtte soha be nem vállalt volna.

Azután befordul és elhízik és kesereg, majd jön a következő ciklus, ami a ragadozóvá teszi.
Ott már nem számít semmi, az igények lerakva béka seggére, csak legyen valaki, aki megpiszkálja.

Rengeteg ilyet láttam.

Először a szoknya rövidül, meg nagyobb a dekoltázs, majd edzőterem, meg fogyókúra stb..

Sőt több olyan is van, aki csak azért van még a férjével, mert nem talál mást.

Nagyon jó ember ismerő vagyok és 10 mondatból már tudom, hogy milyen ember akivel beszélgetek.

Nincs profilkép
#113962 Praetor
2024-09-14 17:50:58

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113960. hozzászólásáraSzámos tanulmány foglalkozott ezzel. A promiszkuitás magasabb a homóknál a heterókhoz képest, különösen a leszbikusoknál.
De azért az, hogy te annyi konkrétumot ismersz, az felettébb érdekes. smile tongue Meg az is, hogy mindenkit lefideszesezel, akivel nem értesz egyet...

#113961 rtamas1976
2024-09-14 17:19:07

Válasz Ohaza63 #113957. hozzászólásáraSzegény fiúkat , hogy kihasználják.smile nonono
Volna egykis időm sajnálnám őket!smile wink
Hogy én egy ilyen szexuális ragadozóval nemfutok össze!
Pedig lehet hagynám magam kihasználni!smile tongue

Válasz Praetor #113959. hozzászólásáraEz valami fideszes belső statisztika? Vagy olvasol ilyen jellegű tanulmányokat, érdekel a téma? Mire alapozod ezt a megállapítást?

Nincs profilkép
#113959 Praetor
2024-09-14 17:05:25

Válasz Igazi Földönfutó #113954. hozzászólásáraAbból kiindulva, hogy a homokosoknál magas a promiszkuitás szintje, eléggé gyanús, hogy ilyen sok ember nemi életével tisztában van... smile whistling

#113958 Ohaza63
2024-09-14 15:52:21

Válasz Gumóka #113955. hozzászólásáraÜdv!

Azért az ő világuk más volt, tudták, hogy hol a helyük és mi a dolguk, nem akartak azzá válni, amik úgysem lehettek volna. Nem akartak grófok és bárók lenni 10.000 holdon.

Most az emberek 99 % a úgy akar élni, ahogyan keveseknek adatik meg és ezért sokkal többet vállalnak, mint amit kellene.

Azért itt kifordult a világ magából a rendszerváltáskor.
Elhitették az emberekkel, mint Rákosi elvtárs anno, hogy "a határ a csillagos ég" és sokan be is dőltek ennek a süket dumának, többet akartak / akarnak, mint amit a gép/sors dob nekik.

Németországban, vagy nyugat bármelyik államában az egyszerű melós nem nézegeti a felsőkategóriás luxus autókat, mert tudja hogy nem neki csinálják, hanem a cégtulajoknak, nagyfőnököknek, míg nálunk az egyszerű melós is ezzel akar járni, ezért túl vállalja magát és meghal idő előtt.

Nálunk is van ilyen a mezőgazdaságban, hogy 50 Ha -ra 250 Le traktort vesz a többi mellé.

De már nem kell sokat várni, mert 2026.11.13.-án úgyis itt a világvége a tudósok szerint is.

https://index.hu/tudomany/2024/09/14/vilagvege-2026-marca-science-magazin-joslat/

#113957 Ohaza63
2024-09-14 15:33:59

Válasz Igazi Földönfutó #113952. hozzászólásáraÜdv!

Nagy kár volna 40 év kemény munkáját (idomítását) sutba dobni, látva hogy milyen a felhozatal.
Az embernek, már 60 felett sem ereje, sem kedve nincs még egy új fogvájót faragni a mestergerendából.

Ha lehetséges, konzervatív ember létemre, még nem teszi kötelezővé az EU, maradnék a nőknél, de katasztrófa a kínálat.

Van egy - két elvált barátom, akinek a történetei is elriasztanak a dolgoktól, mert sajnos a nők tartása, női mivoltjuk teljesen eltűnt.

A komáim, akik nagykanállal habzsolják az életet igen érdekes történeteket mesélnek, hogy mivé lettek a nők.
Szexuális ragadozó lett belőlük, a tisztesség, a szerénység és minden kiveszett belőlük, ha magukra maradtak és azonnal beakarnak mindent pótolni, amit az elmúlt 10-20-30 évben nem kaptak meg.

Félórás csetelés, majd 5 perces személyes találkozó után, már ágyba is rángatják ezeket a szerencsétlen pasikat. Ha meg szerencsétlen koma esetleg marad egy ideig mellette, akkor biztosan elkell vinni nyaralni valami egzotikus országba, meg levesz lóvéval, meg támogatni kell a nő gyerekeit - szóval hosszú a történet

Azt sem kérdik meg, hogy nem vagy e AIDS-es, vagy leprás, vagy nincs valami nemi betegséged. Azért ez undorító, mert ma velem, holnap mással stb...

Nincs profilkép
#113956 Igazi Földönfutó
2024-09-14 14:45:21

Hollandia kilép az uniós migrációs és menekültügyi paktumból.Őket napi hány száz millára fogják büntetni?Úgy látszik hamarosan összedől ez a kóceráj.

#113955 Gumóka
2024-09-14 14:38:58

Válasz Ohaza63 #113950. hozzászólásáraSzerintem sokat hozzátesz az életvitel is, rohan a világ, rohanunk mi is. Stressz stb.
Dédim 102 évesen aludt el este, többet már nem kelt fel. Juhászember volt világ életében. 1900-ban született. Az a Ő fia, papám 73 évessen halt meg, áttétes rákban fél év szenvedés után, traktorosként kezdte '52-ben, majd műhelyfőnökként vonult nyugdíjba. Nem dohányzott, nem ivott.

Teljesen más, önpusztítóbb életvitelt folytatunk mi már, mint Ők.

Mamáim még élnek közelebb már 90-hez, mint a 80-hoz, Ők háztartásbeliek voltak.

Válasz Igazi Földönfutó #113951. hozzászólásáraKi beszélt itt buzikról??? Én csak fideszes, és Fidesz közeli random embereket soroltam fel, de a te hozzászólásod több, mint árulkodó, belsős info??

Nincs profilkép
#113952 Igazi Földönfutó
2024-09-14 13:34:27

Válasz Ohaza63 #113950. hozzászólásáraVigyázz magadra,gyorsan válj el.

Nincs profilkép
#113951 Igazi Földönfutó
2024-09-14 13:32:49

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113949. hozzászólásáraMinden buzit ismersz Mo-on?Csak a fideszes buzikra buksz,vagy ismersz ellenzékit is?

#113950 Ohaza63
2024-09-14 12:49:56

Ez nagyon szomorú, de érdekes cikk.

A férfiak 40 % -a nem éri meg a nyugdíjat.

Azért ez érdekes, hogy mekkorát fordult a világ.
Nagyapám, a testvérei, unokatestvérei, mind özvegyemberek voltak a 70 éves korukra.
Ők a 1890-1910 között születtek.

Most megfordult a világ, a nők kiszipolyoznak minket és sokkal több özvegyasszony van az ismeretségi körben, mint férfi.

Talán azért, mert többet vállalunk, mint amennyit kellene?
De azért az állam biztosan örül ennek, mert kevesebb nyugdíjat kell kifizetni.

https://24.hu/fn/gazdasag/2024/09/14/nyugdij-nyugdijkorhatar-ksh-tizbol-negy-ferfi/

Válasz Igazi Földönfutó #113945. hozzászólásáraSzájer, Bese, Ungár Petike, Varga Judit, Kocsis, Semjén, Kohán Matyika, Bohár, Rotyis Bálint

#113946 Ohaza63
2024-09-14 11:47:42

Válasz TeljesenMindegy #113942. hozzászólásáraÜdv!

Azért ez tényleg a világvége, hogy a világurát az USA-t, vagy egy gyagyás (Biden), vagy hülye nárcisztikus, nagyképű majom (Trump), (mint nálunk MP, csak öregebb kiadásban), vagy rabszolga palánta, egy bigott komcsi (Kamala Harris) fogja vezetni.

Ezekre rábízni az atombőröndöt meg a 6000 atomrakéták olyan, mint ha Én csinálnék egy atomerőművet Pakson, de csak akkor engedném bekapcsolni, ha ÉN és a Családom már Ausztráliába leszek.

Jó sokat pusztult a világ, hol vannak ezek az emberek egy Ronald Reaganhez, vagy Kennedyhez, vagy Kolh kancellárhoz, vagy Mitterrandhoz, Margaret Thatcherhez képest.

Ott is a szar bugyog felfelé, meg a selejt jut előbbre, mint az egész nyugati világban.

Válasz Igazi Földönfutó #113943. hozzászólásáraFújjj már!!! A Besét ki is lehet próbálni???Talán te is elvitted egy “próbakörre”??? Fura egy szekta a tiétek… smile laugh

Nincs profilkép
#113943 Igazi Földönfutó
2024-09-14 11:29:14

Válasz Csókkirály #113940. hozzászólásáraPróbáld ki egy hétvégére.Amúgy mi a probléma az örökléssel?Ne irigykedj.

#113942 TeljesenMindegy
2024-09-14 09:04:39

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113924. hozzászólásáraPedig aszonta a kolostorlakó zsírdisznó, hogy az egész világ jövője múlik azon, hogy a normalitás utolsó bástyája, a trampli nyer-e. Nagy szarban lehet a jobbódal, ha trampli az egyetlen reményük, a messiásuk.

Nincs profilkép
#113941 Praetor
2024-09-13 21:30:17

Csak hogy ne legyen olyan unalmas a topic. smile pinch

Nincs profilkép
#113940 Csókkirály
2024-09-13 19:54:19

A Karmelitát is felszentelő Bese Gergő, sztárpapként 50 milliós budapesti lakást szerezhetett örökléssel.

Besének a boszniai Međjugorje településen is lehet saját ingatlana és a Bookingon is lehet szobát foglalni. A hirdetési szöveg szerint „Bese Gergő Péter az Ön szállásadója.” Három szoba vehető ki, szobánként 40 euróért egy éjszakára, csak készpenzért.

redd

Nincs profilkép
#113939 Csókkirály
2024-09-13 19:47:32

Szépen öregedő mondatok Bese atyától

Nincs profilkép
#113938 Igazi Földönfutó
2024-09-13 14:37:42

Válasz Koczka József #113936. hozzászólásáraA kérdésre válaszoltam,hogy ki hazudik.Ennyi.

Nincs profilkép
#113936 Koczka József
2024-09-13 14:34:59

Válasz Igazi Földönfutó #113934. hozzászólásáraJa és még annyit hogy nem az zavar téged hogy össze vissza hazudgálnak. Ugye ez is vall egy szellemi szintre hogy nem azon vagy felháborodva.

Nincs profilkép
#113935 Koczka József
2024-09-13 14:32:56

Válasz Igazi Földönfutó #113934. hozzászólásáraHa Magyar Péter kell hogy legyen WC papír, kézfertőtlenítő, kukászsák és hogy a penészt lepucolják a konyhában akkor a válasz Magyar Péter. És nagy ívben le tojom hogy kinek a borja fia.

Nincs profilkép
#113933 Csókkirály
2024-09-13 12:59:22

Hol volt, hol nem volt... A mesemondók: Takács Péter és Orbán Viktor. A kérdés: Ki hazudik?

Ismét hülyének nézik a magyar szavazókat!

#113932 Ohaza63
2024-09-13 12:58:09

Válasz mocsencsi1 #113931. hozzászólásáraÜdv!

Bizony, bizony, milyen igaza volt Antall Jóskának, hogy "tetszettek volna forradalmat csinálni!"
Pár embert anno fellógatni, a többi kollaboránst és családtagját örökre száműzni a politikából, közéletből, gazdaságból és akkor lehettünk volna kelet Svájca.
De így kelet Etiópiája vagyunk és leszünk.

Igen, az ilyen Fidesz megmondóemberek nagyon élvezték a Kádár korszakot is, mert ott voltak legfelül akkor is és most is.
A Laci bácsi meg a haverjai is.
Meg Csótány is, az Orbán is és a MP családja is.

Sajnos nekünk csak ilyen selejteket dob/dobott a gép.

Mindegy mi van, vagy ki van hatalmon, Ők köpönyeget váltanak és egyből nagyon okosak és felvilágosultak lesznek.

Olyanok ezek mint a cigány a viccben:

Na cigány mit választasz eszel, vagy melegszel??? - kérdi az úr a cigánytól.
Ha lehetne tekintetes úr, akkor szalonnát sütnék. - volt a válasz.

Nincs profilkép
#113931 mocsencsi1
2024-09-13 10:30:17

Laci bá' "elszabadult": https://www.youtube.com/watch?v=-CaKrkZhLJ0

#113930 Ohaza63
2024-09-13 08:49:02

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113928. hozzászólásáraSzia Epés Barátom!

Én ezeket a videókat harmadik, negyedik kézből kapom és miután sehová nem vagyok regisztrálva, sem a TIK TOK-ra, sem a fosbukra nem látom, hogy kitől kaptam, csak az utolsó e-mail elküldőjét.

Azért is csodálkozom, hogy Palizol!?

Egyébként a korrupcióról és a lobbiról még annyit, hogy majd 30 évig dolgoztam egy nagy energia szolgáltató cégnek, amit azután a Horn Gyusziék fillérekért eladtak a franciáknak.

Szóval a különböző beszerzésekkor pl. autónál, a francia szart arra, hogy az Opel, vagy VW fele annyiért adott ajánlatot kb. 300 autóra, csak megvette aranyáron a saját francia szarát kétszer annyiért, Peogeot, Renault, Citroent. "Mert minden szentnek maga felé hajlik a keze."

Az egyik nagy Opeles cég megkeresett akkoriban, hogy tudja nekem jó kapcsolataim vannak és segítsek nekik bekerülni, ígértek nekem fűt fát, luxusautót, miután megmagyaráztam nekik, hogy ha nem francia hulladékkal indulnak esélyük sincs - ne erre nagyon megharagudtak rám.

Becsületükre legyen mondva, hogy a tender lezárása és eredmény hirdetés után, visszahívtak és elmondták hogy igazam volt.

Ugyanígy mentették innen ki a pénzt is.

Ide hoztak kb. 200-250 franciát az anyacégüktől, napi 200.000 Ft-os fizetésért, járt nekik a szálloda , tolmács, sofőr autóval.
Nekem is egy 140 cm feketebőrű, bajszos korzikai nő volt egy ideig a főnököm.
A bérlapjukon pedig gyarmati pótlék volt feltüntetve, a külszolgálat helyett.

Akkor olcsóbb volt Párizsban a gáz, mint nálunk.

Bizony ez is korrupció volt, nem is kicsi.

#113929 Gandhy
2024-09-13 08:25:25

Hova tűnt Bandi?

Lehet, hogy a megafonosok egy sötét pincébe zárták, egésznap orbán beszédeket kell hallgatnia, s még éjjel is.

Bandi hamarosan visszatér tisztára mosott elmével, s ott ül majd győzike, kisgrofó és fásyádám koszorújában. smile devil

Válasz Ohaza63 #113927. hozzászólásáraMikor megosztod a tiktok videókat, ott mindig írja a nevedet az a kínai szenny alkalmazás. smile sweatdrop

#113927 Ohaza63
2024-09-13 07:47:14

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113926. hozzászólásáraKedves Epés Barátom!

Nem tudom miért Palizol, soha nem voltam Pál.

Egyébként ez a cikket máshol is láttam, ami nem jobbos oldal volt.

Persze, hogy korrupt disznó mindenki, aki a zsírosbödön környékén ténfereg és az megint vita kérdése lehet, hogy ki mennyire az.
Pl. az EU-s vezetők/képviselők és USA szenátorok, képviselők egy szép szóval lobbinak hívják, pedig ugyanolyan korrupt disznók, mint a mieink.

Én személy szerint mindegyiket fellógatnám elrettentésül.

A szocik sem voltak szentek, SZDSZ -es zsidókhoz képest az Orbánék pedig zsenge amatőrök.

De akkor a fajtársak kezében volt a teljes média és miután nekik is löktek egy kis koncot lapítottak, mint tetű a var alatt.

Most hogy 14 éve kiesett a csöcs a szájukból és csak Gyuri Bácsi infúzióján vegetálnak, többször kiáltanak farkast, mint kellene és mint a mesében itt is, ha igazán itt lesz a farkas senki nem fog nekik hinni.

Tudod ez a világon mindenhol így van.
A kormány mindig a saját sleppjét tömi a Mi adó forintjainkkal.

Tisztában vagyok, hogy mi van az országban, benne voltam 25 évig kicsiben.

2010-ig a szoci nagy vállalkozóknak dolgoztam, utána meg a Fideszeseknek, mert a munkát valakinek csak meg kell csinálni, főleg még ha ért is hozzá.
Főleg úgy hogy Békés-megyében, nem nagyon repkedtek a tőkeerős, kis informatikai cégek, hogy válogatni lehetett volna köztük.
Persze mindig voltak kalandorok, akik úgy gondolták itt is, hogy ha a haverjuk a Fideszes vezető, jár nekik a munka, de ez sokszor kevés volt nekik és a szakmai háttér/profizmus döntött a javunkra.

Ha az Orbánnak lett volna egy kis esze anno, akkor nem 10-12 Lölőt meg Garancsit töm ki lóvéval, hanem a magyar vállalkozások jelentős részét, akkor 3/3 volna a világ végéig, mert lenne 5-6 millió szavazója.
De miután Orbán egy komcsi, proli ivadék nem tud hosszútávra gondolkodni.

Válasz Ohaza63 #113925. hozzászólásáraPalikám!

Azért ennél többre tartottalak. smile sweatdrop

Próbáld értelmezni a senkiházi, mcc-s janicsár által elmondottakat. Ez olyan, mint a KSH, úgy hazudik, ahogy tud. Statisztikákkal dobálózik, de ettől függetlenül tudjuk pontosan, hogyan működik az ország, hogyan írnak ki haverokra, egy-egy cégre közbeszerzéseket, hogyan lopják el a magyar költségvetés egy jelentős hányadát, hogyan hozzák pozícióba a csókosokat. A korrupció a Fidesz politikája, ezen az nem változtat, hogy darabra hány cég találkozott korrupcióval. smile laugh

#113925 Ohaza63
2024-09-13 06:57:57

Na ezt sem fogja lehozni a TELEX, a 444, a Marci gyerek, meg az RTL.

A Világbankos fajtársak kimutatását nem nagyon lehet, majd lobogtatni.

Megcáfolta a Világbank a „világhírű” magyar korrupció mítosztát, egy-két EU-s ország azonban nem fog örülni a számaiknak.

https://mandiner.hu/belfold/2024/09/megdolt-a-balos-mitosz-a-vilaghiru-magyar-korrupcio-egesz-egyszeruen-nem-letezik-a-vilagbank-statisztikai-szerint

Na a nyomorult Trump úgy megégett a Harris elleni vitában, hogy a pedzegetett harmadik vitából gyorsan ki is farolt, rájött a stábja, hogy nem lehet beszélni hagyni a vén hülyét… smile laugh

Nincs profilkép
#113923 Igazi Földönfutó
2024-09-12 20:21:10

Válasz Ohaza63 #113922. hozzászólásáraEgy libernyákról nem mer véleményt nyilvánítani,megvárja a központ iránymutatását,bár lehet MP is inkább félrenéz ebben a témában.Attól függ ez a libernyák,hogy fekszik a szponzorainál.

#113922 Ohaza63
2024-09-12 17:46:50

Válasz Csókkirály #113883. hozzászólásáraKedves Csókkirály!

Azért az csak felháborító, hogy ez a vérlibsi Kaltenbach Jenő miket mond rólad, meg a szekta társaidról, meg a csodarabbitokról MP ről.

Én bizony kikérném magamnak ezeket az állításokat, még hogy "agyamputált", ilyen mondani a sok okos , céltudatos és okos emberre - ez felháborító.

"A jogtudós szerint tehát Magyar Péter morálisan alkalmatlan az ellenzék vezetésére.

Ennek ellenére a sok agyamputált mégis hisz neki – rúg bele a Tisza szavazóiba."

https://www.vadhajtasok.hu/2024/09/12/kaltenbach-jeno-az-orban-szavazok-butak-magyar-peter-tamogatoi-meg-agyamputaltak

#113921 Ohaza63
2024-09-12 17:05:24

Válasz Gandhy #113920. hozzászólásáraÜdv!

Nem tudom mennyien vannak, de itt a városomban is 150-200 körüli a létszám.

Ezt a számot (180.000 fő) az egyik volt kollégámtól hallottam anno, akinek a családja benne volt a gyüliben, Ő akkor még nem, de pár éve Ő is megtért és újabban szereti Német Sanyi bácsit és minden vasárnap áhítattal nézi a Vidám Vasárnapot és elég fura lett, mert minden kérdésre "Hallelujával" válaszol , pedig előtte teljesen normális volt.smile innocentsmile surrender

Most meg a "hogy vagytok, mi újság veletek" kérdésre bibliai idézetekkel válaszol.
Azért ez elég ijesztő, furcsa és aggasztó számomra.

Egy biztos a gyüliben rosszat nem mondanak neki, csak erősen kontrollálják őket.

A kollégám sem vehetett el bárkit, mert kommendáltak neki a másik városból egy szintén gyülis menyecskét.
A családban sem ülhetett egy asztalhoz a többiekkel, csak mert nem volt tag.

Azért ez érdekes dolog???

Pont mint a vallásos zsidóknál.
Nem ehetsz a "tisztálatlan gójjal" együtt!!!
Nem vehetsz el csak zsidót!!!

Nem is értem milyen keresztény gyülekezet az ilyen, akik a megbocsájtás helyett, még a saját fiukat is kiközösítették.

A másik ismerősöm ugyanígy járt, ott feleség családja került bele ebbe a szektába, majd a lányuk, a komám felesége és gyerekei és onnantól kezdve tilos volt a közös étkezés, a tisztátatlan emberrel a szex, majd elváltak, mert a komám ateista létére valahogy nem hitt ebben a nagy megtérésben.

Azután meg a gyerek láthatáson volt a parázs vita, mert nem akarták odaadni az "ÖRDÖGNEK/Lucifernek"/Apának a gyerekeket, mert megrontja őket.

Szerinted normális az ilyen??????

#113920 Gandhy
2024-09-12 16:01:40

Válasz Ohaza63 #113912. hozzászólásáraKomolytalan vagy. A Hitgyülinek soha nem volt 180 ezres tagsága, még a harmada sem.

Válasz hasutas1 #113918. hozzászólásáraJajajajjj!!!

Inkább te is kezdj edzeni, mint a gazdád!! Ketlibellezzé!! smile thumbup

#113918 hasutas1
2024-09-12 13:43:50

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113910. hozzászólásáraMajd mikor összefutunk és lebaxok egy pofont akkor majd megérzed azt a súlyt smile biggrin, tacsimacsi.

Válasz Ohaza63 #113916. hozzászólásáraHasutas, azt meg láthatod nap mint nap, hogyan járt szegény… smile laugh

#113916 Ohaza63
2024-09-12 09:03:32

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113913. hozzászólásáraÜdv!

Ki az az Árpi kománk és hogy járt?????

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Sajtóközlemény
Magyarország lignitvagyona a mezőgazdaságnak nagy érték
Magyarország lignitvagyona a mezőgazdaságnak nagy érték
Fenntartható talajgazdálkodás valósítható meg a felhasználásával.
Hirdetés
Miért a cirok? – Heti Körkérdés
Miért a cirok? – Heti Körkérdés
A mögöttünk álló forró, aszályos évjárat megmutatta, hogy kiváló alternatíva, de...
Kasza,  rendsodro eladó
Kasza, rendsodro eladó

120.000 Ft

Dragon Winch Maverick DWM 12000 HD
Dragon Winch Maverick DWM 12000 HD

220.000 Ft

Xt tárcsa 3 m-es eladó
Xt tárcsa 3 m-es eladó

270.000 Ft

Gyorsdaraboló 300-as
Gyorsdaraboló 300-as

55.000 Ft