Gázolaj árak 639 Ft Benzin árak 631 Ft EUR 405.84 Ft USD 393.39 Ft CHF 431.97 Ft GBP 488.04 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

124574 hozzászólás
Nincs profilkép
#85724 Mötözö
2022-07-25 15:14:58

Válasz Mihály #85723. hozzászólásáratőled a képességeid miatt többet türnek..tudod mint a kisegitő..

Nincs profilkép
#85723 Mihály
2022-07-25 14:16:28

Válasz Mötözö #85719. hozzászólására Már sokszor elgondolkodtam rajta hogy lehet valaki ennyire elvakult de hát rá kellet jönnöm csak azért mert szomszéd vagy még ha település szintjén de akkor is csak szólok hogy készíthetitek a bukszát jön a kormányod ajándéka egy kis fizetni való a dűlő használatért ezt akarja az önkormányzatoknak adni hogy levegőhöz (pénzhez ) jussanak s ennek a gazdák fizetik meg az árátsmile cursingsmile oopssmile cowboy (csak szólok nem a jobbik kormányoz most )

Nincs profilkép
#85722 Mihály
2022-07-25 14:10:34

Válasz Földönfuto #85720. hozzászólására Hát ez -az ebben a melegben a hűvös szobában csak könnyebb még jó hogy nem esett megfulladnánk 90% páratartalomnál......smile thumbupsmile biggrinsmile cowboy

Nincs profilkép
#85721 Mihály
2022-07-25 14:03:34

Válasz Mötözö #85717. hozzászólására Ez téged érdekel ezért csámcsogsz rajta a szaros Jóskán nem csámcsogtál hogy is van ez akkor valakinek félre csúszott a szemüvege mi van ma nem kaptál anyagot a központból pedig szívesen olvastam volna vajon miért lőtte rakétával a kikötőt mikor néhány napja aláírta hogy az Ukránok használhatják a gabona kiszállításra alkalmas legyen az-az akna szedést megkezdhetik az való neked abban otthon vagy csak linkelni nem akarsz ezért kapod az ívetsmile surrendersmile biggrinsmile cowboy

Nincs profilkép
#85719 Mötözö
2022-07-25 10:50:12

Válasz Földönfuto #85718. hozzászólásáraéletben tartjátok a miska nevű figurát..kár rá a szó..smile thumbup

Nincs profilkép
#85718 Földönfuto
2022-07-25 08:50:53

Válasz Mötözö #85717. hozzászólásáraIlyen anyagokat nem küld neki a központsmile lol

Nincs profilkép
#85717 Mötözö
2022-07-25 08:44:37

Válasz Mihály #85714. hozzászólásáraPortálunk nem hazudott: Brenner Koloman zaklatási botránya beindult
BELFÖLD
2022. JÚLIUS 25. - 08:35
4
Frissítve! - 2022. július 25. - 08:38
Jobbikos országgyűlési képviselő zaklatási botrányát kihasználva ülne be Potocskáné Kőrösi Anita a parlamentbe. Az elnökhelyettes még május végén azt ecsetelte Gyöngyösi Mártonnak, hogy „szeptemberben beül Brenner Koloman helyére, mert őt addig úgyis vissza kell hívnia az elnökségnek az ELTE-n gyűrűző zaklatási botránya miatt”. Minderről Molnár Enikő számolt be egy belső jobbikos levélben.- írja a Magyar Nemzet.

Portálunk borította ki a bilit, mikor kettő nappal ezelőtt nyilvánosságra hoztuk a levelezést. Itt tudod elolvasni.

A Magyar Nemzet cikke:

Újabb jobbikos botrányra derülhet fény Molnár Enikőnek, a párt korábbi kabinetfőnökének levelezése alapján, amely még azelőtt született, hogy a frakció leváltotta Jakab Pétert a pártelnöki posztról.

Az ominózus levélben Molnár többek közt arról írt, hogy Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik elnökhelyettese személyes találkozón egyeztetett Gyöngyösi Mártonnal, hogy „szeptemberben beül Brenner Koloman helyére, mert őt addig úgyis vissza kell hívnia az elnökségnek az ELTE-n gyűrűző zaklatási botránya miatt”.

A levél szerint minderről Potocskáné május 26-án Budapesten, a Madal Caféban beszélt Gyöngyösivel, aki akkor még nem is volt a Jobbik elnöke. Potocskáné nagyon eltökélt lehetett a mandátumszerzést illetően, hiszen Molnár Enikő leveléből az is kiderül, nem a zaklatási botrányba keveredett Brenner volt az első, akinek az országgyűlési helyére pályázott: korábban Bencze János alkalmatlanságát tette szóvá Jakabnak, remélve, hogy neki is jut egy mandátum a frakcióban.

Ismert, múlt héten a Magyar Nemzet birtokába került egy levél, amelyet többek állítása szerint is Molnár Enikő, a Jobbik volt kabinetfőnöke írta tagtársainak, közvetlenül azelőtt, hogy a párt frakciója leváltotta Jakab Pétert.

Ebben a levélben Molnár felidézi: a kudarcos választási szereplés után a mandátumukat elvesztett jobbikosok „magukból kikelve, mindenféle eszközzel igyekeztek visszaszerezni a parlamenti széküket”. „Elsőnek Szilágyi György kérte vissza Balassa Pétertől a mandátumát. Miután nem járt sikerrel, egyenesen Jakab Péterre igyekezett nyomást gyakorolni, hogy biztosítva legyen a helye. Ez is elbukott. Majd Potocskáné Kőrösi Anita tájékoztatta arról Jakab Pétert, hogy Bencze János alkalmatlan parlamenti képviselőnek, ezért megbeszéli vele, hogy adja át neki a mandátumát. [Jakab] Péter elmondta neki, hogy ő ilyet nem támogat, mert a vége az lesz, hogy a mandátumok folyamatosan cserélődni fognak” – olvasható a levélben, melyben Molnár a most napvilágra került, Brenner Kolomanra vonatkozó kényes sorokat is írta.

Brenner Koloman az ELTE Germanisztika Intézetének oktatója, de 2014 és 2017 között igazgatóhelyettese is volt. A Jobbikban jelenleg frakcióvezető-helyettes, tagja a törvényalkotási bizottságnak, míg a külügyi bizottságban alelnöki tisztséget tölt be.

A jobbikos képviselő állítólagos zaklatási botrányával kapcsolatban megkerestük Borhy Lászlót, az ELTE rektorát, hogy megtudjuk, hány érintettje lehet az esetnek, illetve mikorra tehető a Jobbik volt kabinetfőnöke által említett zaklatási ügy. Lapunk úgy tudja, Brenner Koloman ellen egyelőre nincs feljelentés sem az illetékes nyomozó ügyészségen, sem a rendőrségen, és ha érkezik is, az a Központi Nyomozó Főügyészségre kerül, mivel Brenner országgyűlési képviselő, és csak a mentelmi jogának kikérése, illetve kiadása után lehet nyomozást indítani.

Legutóbb a jobbikos Földi Istvánt egy szintén jobbikos nő azzal vádolta meg, hogy egy tavaly decemberi rendezvényen erőszakoskodott vele . V. Anita állítása szerint az ököritófülpösi disznóvágáson Földi István bezárta egy szobába, ahol megpróbálta megerőszakolni. Az ügyben a rendőrség nyomoz.- írta a Magyar Nemzet.

ezek vagytok Miska..ezek az elvtársaid..smile thumbup

Nincs profilkép
#85716 Földönfuto
2022-07-25 08:32:56

Válasz Mihály #85714. hozzászólásáraMert a kutyát se érdekli.Egyáltalán ki a t.köm ez?

Nincs profilkép
#85715 Földönfuto
2022-07-25 08:30:03

Válasz Mihály #85710. hozzászólásáraAz a csicska aki annak érzi magát.

Nincs profilkép
#85714 Mihály
2022-07-25 08:24:49

Nem tudom miért de erről nem beszélnek az M-1... en..MÉDIALÓGUS VENDÉGPÁHOLY ROVATA Klaudia Gyenes Karazeybek írása smile oopssmile cowboy

#85713 endypapa_20120
2022-07-25 08:10:38

Csak, hogy ne üljön le a topik.

"Mira Linda Kovács
rnseptodSo
l
49
7
5
,
l
ú
1
:
.
ch
J
u
3
1c
5
cm

hu

6
s
fl6hi9l318h20lhll
7
i
9
u
2t
·
Ezt most nem kommentálom.. De ilyen is létezik..
Türelmes vagyok de nem ennyire...

Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége - írja a Hirado.

Az EMIH keddi közleménye szerint az ukrajnai és a magyar zsidó szervezet áprilisban fordult a magyar kormányhoz segítségért, hogy több száz ukrajnai menekült speciális, kóser ellátására alkalmas táborhelyet nyithasson a több éve használaton kívüli, mintegy 180 ezer négyzetméteres balatonőszödi kormányüdülőben.

A két szervezet az üdülőt felújította, alkalmassá tette a menekültek befogadására, a további felújításra és átmeneti bővítésre pedig adománygyűjtő kampányt szervezett.

Luxus láger. Ez jellemző a zsidókra. A menekült zsidó nyári balatoni nyaraláson, kóser ellátással, őszödi beszédet hallgatva héberül ???,"

Nincs profilkép
#85712 Mihály
2022-07-25 06:36:48

Talán ennyi elég is mára-https://youtu.be/LgJqmK1DPCc?t=117 smile thumbupsmile thumbupsmile thumbupcoolsmile biggrinsmile cowboy

Nincs profilkép
#85711 Mihály
2022-07-25 06:29:53

Válasz Mihály #85710. hozzászólására Ja ha esetleg nem tudnátok a világ szeme Túsnádon volt a hétvégén a hazai tényfeltáró meg otthon olvasgatott a sorok között és lám mit talált -:PL.Egy romániai cég 230+15 millió forintot kapott az Önök adójából a tusnádfürdői "Miniszteri villa" felújítására. Így támogatja a Rogán alá tartozó Turizmus Ügynökség a román turizmust,-aztán Rögtön a tusványosi villa mellett látható, hogy egy másik romániai cég GONDŰZŐ LÉGKEZELÉSRE is kapott 10 milliót. és a vejkó sem maradt üres zsebbel ...-Tiborcz több ingyen pénzt kapott szállodákra, mint Mészáros, Csányi és Rogán érdekeltségei összesen. akit érdekel itt tételesen látható olvasható-

de a svéd alap az nem kellet a Tiborc vejkó meg ezen listán volt a nyerő ..-jó buli a szállás adás főleg ha az após is segít neked meg a Jakab jégersmile oopssmile bansmile cowboy

Nincs profilkép
#85710 Mihály
2022-07-25 06:15:50

Válasz #bandi #85709. hozzászólására Nos gondolod a dübörgő gazdaság ezt nem tudja kifizetni dehogynem majd a te adódból meg az áfából s közben a dübörgő gazdaság csak dolgozókból áll akik a külföldi cégeknek termelik a tőkét s hazai üzemeinket meg sorban fölszámolták s semmit nem építettek (megy a Hystory csatornán heti három nap a semmi....ezt próbáljuk kideríteni ) a sok millió Eurót megkapták és elszórták a világba templom meg szálloda van bőven de se cukorgyár se konzerv gyár még a fagyasztó FED-FUD is becsődölt ide nem kell termelni tehát nem hoz gazdagságot...találtam egy jó írást akit érdekel olvassa el értelmesen de nehogy elkapja a síró görcs mert nevetni rajta nem lehet
sajnos...
a semmit azt beosztjuk mondta anno Hofi ki gondolta hogy egyszer még újra igaza lesz pro és kontra a hozzá szólásokban a lényeg ugyan az az elmúlt 12-év alatt semmit nem teremtetek ami a Magyar gazdaságot emelné hiába jött itt Kínaitól kezdve a BMW-ig ez mind haza termel nem nekünk mi csak csicskák lehetünk saját országunkban...smile oopssmile cursingsmile cursingsmile cursingsmile surrendersmile cowboy

#85709 #bandi
2022-07-24 23:26:21

Válasz medikus #85708. hozzászólásáraAzt nem tudjuk, de most készülünk az oroszoktól venni, pont egy ezredesért adnak majd egy köbméter gázt. Hát akkor a drága kapitalistagáz mennyi lenne?
A hazugság az volt, hogy az orosz olcsóbban adja, pedig ezt senki nem is mondta, max annyit, hogy “kedvezőbb feltételekkel” mint korábban.
Ami lehet mondjuk fizetési határidő vagy bármi, nem feltétlenül az ár..

#85708 medikus
2022-07-24 22:05:56

Akkor most ki hazudik az energia árakkal kapcsolatban!A híradó most is a legolcsóbb gázárat ide mondja! Ki mond igazat?smile confusedsmile bansmile confusedsmile confused

Nincs profilkép
#85707 envagyok2
2022-07-24 14:46:21

nem a Zemberek fizetik meg

és akik eljutnak idáig:
"a bevételi főösszeg 31 073 683,2 millió forint (2022-re 5721 milliárd forinttal volt kisebb az összeg),"
ez + 22,56%-kal több lóvét szednek be, mint amennyit idénre terveznek.

forrás 24.hu

#85705 TeljesenMindegy
2022-07-24 10:50:29

Válasz medikus #85702. hozzászólásáraTöbb teherautónyit etetek fel minden évben. A dögöknek ízlik. Tömik be, nem izgatja őket, hogy tökre oltott.

Nincs profilkép
#85704 Mihály
2022-07-24 08:15:59

ezt szuperül összevágták...:ez jó smile thumbupsmile biggrinsmile cowboy

Nincs profilkép
#85703 Mihály
2022-07-24 08:13:27

Válasz medikus #85702. hozzászólására akkor még szigetcsépit meg csányit ültettünk de még volt a korai margit dinnye ami kicsi volt de korán érett és volt a nagy őszi kasza dinnyék amely augusztus közepétől volt jó karácsonyig el állt azóta se szeri se száma mennyi fajta volt már most már csak a csíkosakat éri meg szabad földbe saját gyökerén termelni mert a fekete héjúak úgy ki vannak genetikázva hogy semmi nincs belőlük szóval ne reménykedj olyat szerintem már nem találsz ha nagy dinnye kell a formozát ajánlanám ha kissebbel is beéred akkor ARASHAN v. Karisthánt tudom ajánlani ezek szép darabos jóizű dinnyék nem gumi cukorkák ahogy a mag nélkülit nevezik..smile oopssmile cowboy

#85702 medikus
2022-07-24 07:47:36

Válasz Mihály #85698. hozzászólásáraHa küldesz abból a 40 évvel ezelőtti fajtából magot!Ez a tökre oltott palánta,nem dinnyének való!Viszi magával a tököt is! Azért nem jó!A régieknek illata volt!Mint a sárgadinnyének!

Nincs profilkép
#85701 .Richard.
2022-07-23 22:32:24

Válasz Gumóka #85699. hozzászólásáraPatkányul kéne kiirni. Munkát adok lehet melozni. Biztos elkerüli a falut a patkány. smile lol

#85700 Gumóka
2022-07-23 22:12:57

Válasz Mihály #85697. hozzászólásáraFőnök megvette számla nélkül kp-ra, biztos nem Katássmile sweatdropsmile lol

#85699 Gumóka
2022-07-23 22:11:54

Válasz Gandhy #85696. hozzászólásáraNeeem. Egy nem erre épült fórumon nem politizálok, persze az életünk része, de én nem is nagyon követem, olvasok itt inkább, de felét nem is értem, mert vannak nevek, akikről pl. fingom sincssmile sweatdrop

Nem értek hozzá, így nem ugatok bele, a véleményem meg megtartom magamnaksmile cowboy

Én a patkányra, mint kártevőre gondoltam és igen, nem hülye állat...smile wink

Nincs profilkép
#85698 Mihály
2022-07-23 21:59:10

Válasz medikus #85695. hozzászólására lehet mint írtam mindig be kerül egy pár malőr de neked nincs szerencséd jobb ha jövőre termelsz 50-100 tövet s lesz finom dinnyéd smile surrendersmile cowboy

Nincs profilkép
#85697 Mihály
2022-07-23 21:57:11

Válasz Gumóka #85694. hozzászólására ilyen is van a lényeg hogy dinnye legyen hogy honnan az már mindegy és a "főnök"egy számláról tiz kicsi főnöknek ad el dinnyét és már van számlájuk is róla igaz hogy akár több száz mázsát elad de arról a 2-3 q van számla detto csemege kukorica ugyan ez aztán a piacon ők a leg olcsóban árusítók.smile cursingsmile cowboy

#85696 Gandhy
2022-07-23 21:57:03

Válasz Gumóka #85668. hozzászólásárapatesz = politikus? smile lol

csak óvatosan, még bekerülsz a Budaházy mellé

#85695 medikus
2022-07-23 21:54:01

Válasz Mihály #85692. hozzászólásáraTermelőtől hozta,a viszonteladó! Évek óta termel!smile sweatdrop

#85694 Gumóka
2022-07-23 21:36:19

Válasz medikus #85690. hozzászólásáraMúltkor talán a lidlbe volt olcsó dinnye, Solton a "főnök" kihordott két raklapot bevásárlókocsiba...smile sweatdrop

#85693 Gumóka
2022-07-23 21:34:36

Válasz .Richard. #85691. hozzászólásáraNálam csak a két szomszéd, épp elég...smile cursing

A vasalt aljzatbezont felfúrta a fal sarkában a gané. Egy darabig fogyott csak a kocka nálam. Nem tudom most lehet e még kapni, azt a vakondrakétát, vagy mit, pár éve én bevásároltam, hetente raktam nekik ezt a füstölőt, meg fogyott a méreg is.
Aztán nem fogyott a méreg, de kirágcsálta a zsákok sarkát, meg körbekakálta, azóta eszik a maradék csávázott napraforgót meg kukit.

Tuti van most is, de nem látványos.

Van még 3 macska is, sose szerettem őket, viszont nagyon ügyesen rendezik a kártevőket.

Nincs profilkép
#85692 Mihály
2022-07-23 21:33:29

Válasz medikus #85690. hozzászólására az nem termelő a termelő szégyenli ha tököt szed le de az lehet hogy lopott dinnét vettél az útszélén ...smile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#85691 .Richard.
2022-07-23 21:24:19

Válasz medikus #85689. hozzászólásáraNéha padlozni kell a gépet. Nem olyan gyors az az állat. smile lolamugy nem probáltam. A méreg hatott eddig . Csak ugye én adom nekik de a falu 99 százaléka meg nem. Az a hiba.

#85690 medikus
2022-07-23 21:23:44

Válasz Mihály #85686. hozzászólásáraNem volna baj,vennénk 100-at is,ha nem kellene kifizetni!smile cursing A baj ott van,hogy a termelő siet leszedni,mert később gyengül az ár! most meg kaszál a mézédesen!smile hammersmile hammersmile hammer

#85689 medikus
2022-07-23 21:20:21

Válasz .Richard. #85688. hozzászólásáraEzek a füstölős megoldások nem biztos hogy bejönnek!A pocok is betömi maga után a járatot,ha ilyet észlel!Okos!

Nincs profilkép
#85688 .Richard.
2022-07-23 21:16:37

Válasz psfanka #85663. hozzászólásáraTraktor kipufogocsövet belevezetni. Pár perc alatt csak meg tellik gázzal. Ez legalább nem robbanik fel. smile lol

Nincs profilkép
#85686 Mihály
2022-07-23 21:12:49

Válasz medikus #85682. hozzászólására Hát legközelebb inkább kérd meg a szomszédod hogy ő válaszon hátha neki több szerencséje lesz én is vettem már le 4db-ot ettől fehérebb volt de az indán meg a színén teljesen érett jelei voltak de bele én se látok hiába kb 45 éve szedek dinnyét sőt még több de malör mindig van én a helyedbe még próbálkoznék smile surrendersmile cowboy

#85685 medikus
2022-07-23 21:11:28

Válasz TeljesenMindegy #85684. hozzászólásáraÉn meg a "dinnye" tök látványát!smile hammersmile hammer

#85684 TeljesenMindegy
2022-07-23 21:09:29

Válasz medikus #85682. hozzászólásáraNem a dinnye a hibás. Nem tudta feldolgozni a vestel tv látványát.

Nincs profilkép
#85683 Mihály
2022-07-23 21:07:57

Köszönjük meg az fm-nek hogy tartják bennünk a lelket.....:Aki úgy ér végére idén a betakarításnak, hogy csak a veszteségek minimalizásálása lebeg a szeme előtt, az valószínűleg sokszor meg fogja gondolni, hogy vegyen-e vetőmagot és műtrágyát. Közben változik a támogatási rendszer, egyre több zöld elvárásnak kell majd megfelelni, egyre nagyobb odafigyelés és tudatosság kell ahhoz, hogy a támogatásokhoz hozzá lehessen jutni.ez aztán vigasztalás hol a NAK-NAK ja csak a tagdíj kell... smile surrendersmile cursingsmile hammersmile scaredolyan jo olvasni annyi új alternatív dolog van benne hogy rögtön elsírom magam ép azt nem írták hogy kösse fel magát mert kell a föld a nagy uraknak smile cowboy

#85682 medikus
2022-07-23 21:03:06

Válasz Mihály #85681. hozzászólásáraMa sikerült megint egy tököt be gyűjteni!Idénre megint elég lesz!smile cursingsmile cursing

Nincs profilkép
#85681 Mihály
2022-07-23 20:56:53

Válasz Földönfuto #85654. hozzászólására Már megint jövőbe látó voltál de miért nem láttad az aszályt ja mert nem tudtad hogy több jéger lett telepítve na mindegy én azon a véleményen vagyok majd meglátjuk csak bukna már el a jelenlegi----....smile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#85680 Mihály
2022-07-23 20:47:38

Válasz vén cigány #85661. hozzászólására Nagyon ez van ma is olvastam egy jó írást erről....."Az egyik kérdés a mai Magyarországon ez: miért gyűlölnek ennyire benneteket? Miért kellett megszüntetni ezt az adónemet, ami a tüntetők meg rengeteg szakmai szervezet – közöttük a nem bohémságról, romantikáról és forradalmiságról nevezetes ügyvédi és könyvelői kamara – szerint mérhetetlen ostobaság?
Azért gyűlölnek benneteket ezek, mert nem bírják elviselni, hogy valakinek nincs bürokrata főnöke, hogy nem (vagy nem mindig) parancsszóra dolgozik, nem kell időre bemennie az irodába, kevesebb arroganciát kell tűrnie, mint másnak. A mindenféle szabadúszók, hiába gürcölnek többet, mint a titkosszolgálatok dolgozói, robotolnak látástól vakulásig, de kiküzdöttek némi – valóságos és látszólagos – függetlenséget. Akárhogyan is, de sokan közülük szabadok belül. Képesek tréfálkozni. Rajongani valakiért. Maguk nevelik a gyereküket, ha lehet, nem a bölcsi, nem az ovi, nem a suli, nem a vezérezredesi rangra megérett rendőrminiszter bácsi. Némelyek vegánok. Urambocsá, antifasiszták (bár valaki mintha cigányozott volna, pfuj). Migránssimogatók. Nem nézik le a nőket. Kevés a pénzük, de vigaszuk van: pia, könyvek, kiállítások, zenék, szerelmek. Nem örülnek neki, hogy a legnagyobb ellenzéki pártot képviselő polgármester néni brutális kilakoltatással és a testvériséget hirdető naiv szabadúszók bántalmaztatásával ünnepli a demokráciát.
Az ilyen naiv embereket meg kell fojtani egy kanál vízben. A katás szabadúszók is benne vannak abban, amit a máig legnagyobb szociológus százharminc éve vasketrecnek nevezett. De néha feszegetik a rácsot, kidugják a fejüket, és tiltakoznak, de nem azért, mert azt gondolnák, hogy hű, de fontos és hatalmas a kormány.
Nem fontos. Teljességgel jelentéktelen.
Föllázadunk ellenetek, szegény hatalmasok, de nem gondolunk rátok. Csúnya dolog, hogy megszavazzátok meg aláírjátok, de ne izguljatok: fikarcnyit se törődünk veletek. Egymással törődünk meg a megalázottakkal és megszomorítottakkal, a kizsákmányoltakkal, az elnyomottakkal, az üldözöttekkel, a nyomorgókkal, a hazugsággal megmérgezettekkel. Ti meg, miniszter bácsik, elnök nénik, nem vagytok túl fontosak. Ti csak gyűlölködjetek. Nem gyűlölünk vissza benneteket. Még akkor se, ha mindent tönkretesztek. Hiszen csak bábui vagytok egy rendszernek, amelyet nem értetek, bár élvezitek.
Mi meg az életet élvezzük, bár miattatok van ilyen meleg, nem hiába rágalmazzátok a környezetvédőket negyven éve már. Méreg, kánikula, aszály, drágaság, háború: ehhöz képest a kata megszüntetése nem nagy dolog, de van akkora, hogy megmutassa: a rendszer dögletes, és még a szerény képességű parlamenti ellenzék se tudná megmenteni.
Noha szeretné.
Föl a fejjel. Szeressétek egymást!"Hát a gazdákat nem említi de valahol ide tartozónak érzem magam..smile surrendersmile bansmile cowboy

Nincs profilkép
#85678 mihaszna
2022-07-23 20:37:37

Válasz Gumóka #85668. hozzászólására"Nem hülye állat a patesz."

Nem hát.
Tudok sokat amelyik elvégezte a Magyar Tudományos Akadémiát.

Bírom mikor ilyet olvasok. A tyúk okos állat, a disznó okos állat.
Aki ilyet ír az még nem látott tyúkot, meg disznót, meg patkányt.

A tyúk például olyan okos állat hogy volt amelyiket egy nap mikor gyerek voltam bot-madzag-láda kombóval egy nap vagy tízszer meg fogtam.
Nem tanult belőle.
A disznó meg még hülyébb.

#85677 Gumóka
2022-07-23 19:51:27

Válasz GEORGOSZ #85672. hozzászólásáraAzt tudná meg a hadbíróság!smile lolsmile lol

Kártevő ez, a sötétződeknek meg ha nem tetszik, befogadhatják mindet!smile laugh

#85676 medikus
2022-07-23 19:43:16

Válasz psfanka #85663. hozzászólásáraMelegíts egy üst forró vizet,és öntsd be a lyukon! Látsz érdekes dolgokat!smile lolsmile lolsmile lol

#85675 Drisa
2022-07-23 19:34:44

Válasz vén cigány #85673. hozzászólásáraMajd öngyilkos lesz vagy baleset éri.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Nagy Márton: Jöhetnek újra az árstopok?
Nagy Márton: Jöhetnek újra az árstopok?
2 éve indultak a magyar árstopok, amelyek közel 1,5 évig velünk maradtak.
Kiszámítható támogatások: mentőöv a gazdáknak
Kiszámítható támogatások: mentőöv a gazdáknak
Hogyan válhat ellenállóbbá a mezőgazdaság az éghajlati kihívásokkal szemben?
Eladó 3db MTZ traktor
Eladó 3db MTZ traktor

2.000.000 Ft

Forrás 2000/18 Permetező
Forrás 2000/18 Permetező

1.300.000 Ft

Quicke Q75 homlokrakodó
Quicke Q75 homlokrakodó

3.150.000 Ft

Amazone ZA-M műtrágyaszóró
Amazone ZA-M műtrágyaszóró

1.100.000 Ft