Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mötözö #85719. hozzászólására Már sokszor elgondolkodtam rajta hogy lehet valaki ennyire elvakult de hát rá kellet jönnöm csak azért mert szomszéd vagy még ha település szintjén de akkor is csak szólok hogy készíthetitek a bukszát jön a kormányod ajándéka egy kis fizetni való a dűlő használatért ezt akarja az önkormányzatoknak adni hogy levegőhöz (pénzhez ) jussanak s ennek a gazdák fizetik meg az árát (csak szólok nem a jobbik kormányoz most )
Válasz Földönfuto #85720. hozzászólására Hát ez -az ebben a melegben a hűvös szobában csak könnyebb még jó hogy nem esett megfulladnánk 90% páratartalomnál......
Válasz Mötözö #85717. hozzászólására Ez téged érdekel ezért csámcsogsz rajta a szaros Jóskán nem csámcsogtál hogy is van ez akkor valakinek félre csúszott a szemüvege mi van ma nem kaptál anyagot a központból pedig szívesen olvastam volna vajon miért lőtte rakétával a kikötőt mikor néhány napja aláírta hogy az Ukránok használhatják a gabona kiszállításra alkalmas legyen az-az akna szedést megkezdhetik az való neked abban otthon vagy csak linkelni nem akarsz ezért kapod az ívet
Válasz Mihály #85714. hozzászólásáraPortálunk nem hazudott: Brenner Koloman zaklatási botránya beindult
BELFÖLD
2022. JÚLIUS 25. - 08:35
4
Frissítve! - 2022. július 25. - 08:38
Jobbikos országgyűlési képviselő zaklatási botrányát kihasználva ülne be Potocskáné Kőrösi Anita a parlamentbe. Az elnökhelyettes még május végén azt ecsetelte Gyöngyösi Mártonnak, hogy „szeptemberben beül Brenner Koloman helyére, mert őt addig úgyis vissza kell hívnia az elnökségnek az ELTE-n gyűrűző zaklatási botránya miatt”. Minderről Molnár Enikő számolt be egy belső jobbikos levélben.- írja a Magyar Nemzet.
Portálunk borította ki a bilit, mikor kettő nappal ezelőtt nyilvánosságra hoztuk a levelezést. Itt tudod elolvasni.
A Magyar Nemzet cikke:
Újabb jobbikos botrányra derülhet fény Molnár Enikőnek, a párt korábbi kabinetfőnökének levelezése alapján, amely még azelőtt született, hogy a frakció leváltotta Jakab Pétert a pártelnöki posztról.
Az ominózus levélben Molnár többek közt arról írt, hogy Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik elnökhelyettese személyes találkozón egyeztetett Gyöngyösi Mártonnal, hogy „szeptemberben beül Brenner Koloman helyére, mert őt addig úgyis vissza kell hívnia az elnökségnek az ELTE-n gyűrűző zaklatási botránya miatt”.
A levél szerint minderről Potocskáné május 26-án Budapesten, a Madal Caféban beszélt Gyöngyösivel, aki akkor még nem is volt a Jobbik elnöke. Potocskáné nagyon eltökélt lehetett a mandátumszerzést illetően, hiszen Molnár Enikő leveléből az is kiderül, nem a zaklatási botrányba keveredett Brenner volt az első, akinek az országgyűlési helyére pályázott: korábban Bencze János alkalmatlanságát tette szóvá Jakabnak, remélve, hogy neki is jut egy mandátum a frakcióban.
Ismert, múlt héten a Magyar Nemzet birtokába került egy levél, amelyet többek állítása szerint is Molnár Enikő, a Jobbik volt kabinetfőnöke írta tagtársainak, közvetlenül azelőtt, hogy a párt frakciója leváltotta Jakab Pétert.
Ebben a levélben Molnár felidézi: a kudarcos választási szereplés után a mandátumukat elvesztett jobbikosok „magukból kikelve, mindenféle eszközzel igyekeztek visszaszerezni a parlamenti széküket”. „Elsőnek Szilágyi György kérte vissza Balassa Pétertől a mandátumát. Miután nem járt sikerrel, egyenesen Jakab Péterre igyekezett nyomást gyakorolni, hogy biztosítva legyen a helye. Ez is elbukott. Majd Potocskáné Kőrösi Anita tájékoztatta arról Jakab Pétert, hogy Bencze János alkalmatlan parlamenti képviselőnek, ezért megbeszéli vele, hogy adja át neki a mandátumát. [Jakab] Péter elmondta neki, hogy ő ilyet nem támogat, mert a vége az lesz, hogy a mandátumok folyamatosan cserélődni fognak” – olvasható a levélben, melyben Molnár a most napvilágra került, Brenner Kolomanra vonatkozó kényes sorokat is írta.
Brenner Koloman az ELTE Germanisztika Intézetének oktatója, de 2014 és 2017 között igazgatóhelyettese is volt. A Jobbikban jelenleg frakcióvezető-helyettes, tagja a törvényalkotási bizottságnak, míg a külügyi bizottságban alelnöki tisztséget tölt be.
A jobbikos képviselő állítólagos zaklatási botrányával kapcsolatban megkerestük Borhy Lászlót, az ELTE rektorát, hogy megtudjuk, hány érintettje lehet az esetnek, illetve mikorra tehető a Jobbik volt kabinetfőnöke által említett zaklatási ügy. Lapunk úgy tudja, Brenner Koloman ellen egyelőre nincs feljelentés sem az illetékes nyomozó ügyészségen, sem a rendőrségen, és ha érkezik is, az a Központi Nyomozó Főügyészségre kerül, mivel Brenner országgyűlési képviselő, és csak a mentelmi jogának kikérése, illetve kiadása után lehet nyomozást indítani.
Legutóbb a jobbikos Földi Istvánt egy szintén jobbikos nő azzal vádolta meg, hogy egy tavaly decemberi rendezvényen erőszakoskodott vele . V. Anita állítása szerint az ököritófülpösi disznóvágáson Földi István bezárta egy szobába, ahol megpróbálta megerőszakolni. Az ügyben a rendőrség nyomoz.- írta a Magyar Nemzet.
"Mira Linda Kovács
rnseptodSo
l
49
7
5
,
l
ú
1
:
.
ch
J
u
3
1c
5
cm
hu
6
s
fl6hi9l318h20lhll
7
i
9
u
2t
·
Ezt most nem kommentálom.. De ilyen is létezik..
Türelmes vagyok de nem ennyire...
Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége - írja a Hirado.
Az EMIH keddi közleménye szerint az ukrajnai és a magyar zsidó szervezet áprilisban fordult a magyar kormányhoz segítségért, hogy több száz ukrajnai menekült speciális, kóser ellátására alkalmas táborhelyet nyithasson a több éve használaton kívüli, mintegy 180 ezer négyzetméteres balatonőszödi kormányüdülőben.
A két szervezet az üdülőt felújította, alkalmassá tette a menekültek befogadására, a további felújításra és átmeneti bővítésre pedig adománygyűjtő kampányt szervezett.
Luxus láger. Ez jellemző a zsidókra. A menekült zsidó nyári balatoni nyaraláson, kóser ellátással, őszödi beszédet hallgatva héberül ???,"
Válasz Mihály #85710. hozzászólására Ja ha esetleg nem tudnátok a világ szeme Túsnádon volt a hétvégén a hazai tényfeltáró meg otthon olvasgatott a sorok között és lám mit talált -:PL.Egy romániai cég 230+15 millió forintot kapott az Önök adójából a tusnádfürdői "Miniszteri villa" felújítására. Így támogatja a Rogán alá tartozó Turizmus Ügynökség a román turizmust,-aztán Rögtön a tusványosi villa mellett látható, hogy egy másik romániai cég GONDŰZŐ LÉGKEZELÉSRE is kapott 10 milliót. és a vejkó sem maradt üres zsebbel ...-Tiborcz több ingyen pénzt kapott szállodákra, mint Mészáros, Csányi és Rogán érdekeltségei összesen. akit érdekel itt tételesen látható olvasható-
Válasz #bandi #85709. hozzászólására Nos gondolod a dübörgő gazdaság ezt nem tudja kifizetni dehogynem majd a te adódból meg az áfából s közben a dübörgő gazdaság csak dolgozókból áll akik a külföldi cégeknek termelik a tőkét s hazai üzemeinket meg sorban fölszámolták s semmit nem építettek (megy a Hystory csatornán heti három nap a semmi....ezt próbáljuk kideríteni ) a sok millió Eurót megkapták és elszórták a világba templom meg szálloda van bőven de se cukorgyár se konzerv gyár még a fagyasztó FED-FUD is becsődölt ide nem kell termelni tehát nem hoz gazdagságot...találtam egy jó írást akit érdekel olvassa el értelmesen de nehogy elkapja a síró görcs mert nevetni rajta nem lehet
sajnos... a semmit azt beosztjuk mondta anno Hofi ki gondolta hogy egyszer még újra igaza lesz pro és kontra a hozzá szólásokban a lényeg ugyan az az elmúlt 12-év alatt semmit nem teremtetek ami a Magyar gazdaságot emelné hiába jött itt Kínaitól kezdve a BMW-ig ez mind haza termel nem nekünk mi csak csicskák lehetünk saját országunkban...
Válasz medikus #85708. hozzászólásáraAzt nem tudjuk, de most készülünk az oroszoktól venni, pont egy ezredesért adnak majd egy köbméter gázt. Hát akkor a drága kapitalistagáz mennyi lenne?
A hazugság az volt, hogy az orosz olcsóbban adja, pedig ezt senki nem is mondta, max annyit, hogy “kedvezőbb feltételekkel” mint korábban.
Ami lehet mondjuk fizetési határidő vagy bármi, nem feltétlenül az ár..
és akik eljutnak idáig:
"a bevételi főösszeg 31 073 683,2 millió forint (2022-re 5721 milliárd forinttal volt kisebb az összeg),"
ez + 22,56%-kal több lóvét szednek be, mint amennyit idénre terveznek.
Válasz medikus #85702. hozzászólására akkor még szigetcsépit meg csányit ültettünk de még volt a korai margit dinnye ami kicsi volt de korán érett és volt a nagy őszi kasza dinnyék amely augusztus közepétől volt jó karácsonyig el állt azóta se szeri se száma mennyi fajta volt már most már csak a csíkosakat éri meg szabad földbe saját gyökerén termelni mert a fekete héjúak úgy ki vannak genetikázva hogy semmi nincs belőlük szóval ne reménykedj olyat szerintem már nem találsz ha nagy dinnye kell a formozát ajánlanám ha kissebbel is beéred akkor ARASHAN v. Karisthánt tudom ajánlani ezek szép darabos jóizű dinnyék nem gumi cukorkák ahogy a mag nélkülit nevezik..
Válasz Mihály #85698. hozzászólásáraHa küldesz abból a 40 évvel ezelőtti fajtából magot!Ez a tökre oltott palánta,nem dinnyének való!Viszi magával a tököt is! Azért nem jó!A régieknek illata volt!Mint a sárgadinnyének!
Válasz Gandhy #85696. hozzászólásáraNeeem. Egy nem erre épült fórumon nem politizálok, persze az életünk része, de én nem is nagyon követem, olvasok itt inkább, de felét nem is értem, mert vannak nevek, akikről pl. fingom sincs
Nem értek hozzá, így nem ugatok bele, a véleményem meg megtartom magamnak
Én a patkányra, mint kártevőre gondoltam és igen, nem hülye állat...
Válasz medikus #85695. hozzászólására lehet mint írtam mindig be kerül egy pár malőr de neked nincs szerencséd jobb ha jövőre termelsz 50-100 tövet s lesz finom dinnyéd
Válasz Gumóka #85694. hozzászólására ilyen is van a lényeg hogy dinnye legyen hogy honnan az már mindegy és a "főnök"egy számláról tiz kicsi főnöknek ad el dinnyét és már van számlájuk is róla igaz hogy akár több száz mázsát elad de arról a 2-3 q van számla detto csemege kukorica ugyan ez aztán a piacon ők a leg olcsóban árusítók.
A vasalt aljzatbezont felfúrta a fal sarkában a gané. Egy darabig fogyott csak a kocka nálam. Nem tudom most lehet e még kapni, azt a vakondrakétát, vagy mit, pár éve én bevásároltam, hetente raktam nekik ezt a füstölőt, meg fogyott a méreg is.
Aztán nem fogyott a méreg, de kirágcsálta a zsákok sarkát, meg körbekakálta, azóta eszik a maradék csávázott napraforgót meg kukit.
Tuti van most is, de nem látványos.
Van még 3 macska is, sose szerettem őket, viszont nagyon ügyesen rendezik a kártevőket.
Válasz medikus #85689. hozzászólásáraNéha padlozni kell a gépet. Nem olyan gyors az az állat. amugy nem probáltam. A méreg hatott eddig . Csak ugye én adom nekik de a falu 99 százaléka meg nem. Az a hiba.
Válasz Mihály #85686. hozzászólásáraNem volna baj,vennénk 100-at is,ha nem kellene kifizetni! A baj ott van,hogy a termelő siet leszedni,mert később gyengül az ár! most meg kaszál a mézédesen!
Válasz medikus #85682. hozzászólására Hát legközelebb inkább kérd meg a szomszédod hogy ő válaszon hátha neki több szerencséje lesz én is vettem már le 4db-ot ettől fehérebb volt de az indán meg a színén teljesen érett jelei voltak de bele én se látok hiába kb 45 éve szedek dinnyét sőt még több de malör mindig van én a helyedbe még próbálkoznék
Köszönjük meg az fm-nek hogy tartják bennünk a lelket.....:Aki úgy ér végére idén a betakarításnak, hogy csak a veszteségek minimalizásálása lebeg a szeme előtt, az valószínűleg sokszor meg fogja gondolni, hogy vegyen-e vetőmagot és műtrágyát. Közben változik a támogatási rendszer, egyre több zöld elvárásnak kell majd megfelelni, egyre nagyobb odafigyelés és tudatosság kell ahhoz, hogy a támogatásokhoz hozzá lehessen jutni.ez aztán vigasztalás hol a NAK-NAK ja csak a tagdíj kell...olyan jo olvasni annyi új alternatív dolog van benne hogy rögtön elsírom magam ép azt nem írták hogy kösse fel magát mert kell a föld a nagy uraknak
Válasz Földönfuto #85654. hozzászólására Már megint jövőbe látó voltál de miért nem láttad az aszályt ja mert nem tudtad hogy több jéger lett telepítve na mindegy én azon a véleményen vagyok majd meglátjuk csak bukna már el a jelenlegi----....
Válasz vén cigány #85661. hozzászólására Nagyon ez van ma is olvastam egy jó írást erről....."Az egyik kérdés a mai Magyarországon ez: miért gyűlölnek ennyire benneteket? Miért kellett megszüntetni ezt az adónemet, ami a tüntetők meg rengeteg szakmai szervezet – közöttük a nem bohémságról, romantikáról és forradalmiságról nevezetes ügyvédi és könyvelői kamara – szerint mérhetetlen ostobaság?
Azért gyűlölnek benneteket ezek, mert nem bírják elviselni, hogy valakinek nincs bürokrata főnöke, hogy nem (vagy nem mindig) parancsszóra dolgozik, nem kell időre bemennie az irodába, kevesebb arroganciát kell tűrnie, mint másnak. A mindenféle szabadúszók, hiába gürcölnek többet, mint a titkosszolgálatok dolgozói, robotolnak látástól vakulásig, de kiküzdöttek némi – valóságos és látszólagos – függetlenséget. Akárhogyan is, de sokan közülük szabadok belül. Képesek tréfálkozni. Rajongani valakiért. Maguk nevelik a gyereküket, ha lehet, nem a bölcsi, nem az ovi, nem a suli, nem a vezérezredesi rangra megérett rendőrminiszter bácsi. Némelyek vegánok. Urambocsá, antifasiszták (bár valaki mintha cigányozott volna, pfuj). Migránssimogatók. Nem nézik le a nőket. Kevés a pénzük, de vigaszuk van: pia, könyvek, kiállítások, zenék, szerelmek. Nem örülnek neki, hogy a legnagyobb ellenzéki pártot képviselő polgármester néni brutális kilakoltatással és a testvériséget hirdető naiv szabadúszók bántalmaztatásával ünnepli a demokráciát.
Az ilyen naiv embereket meg kell fojtani egy kanál vízben. A katás szabadúszók is benne vannak abban, amit a máig legnagyobb szociológus százharminc éve vasketrecnek nevezett. De néha feszegetik a rácsot, kidugják a fejüket, és tiltakoznak, de nem azért, mert azt gondolnák, hogy hű, de fontos és hatalmas a kormány.
Nem fontos. Teljességgel jelentéktelen.
Föllázadunk ellenetek, szegény hatalmasok, de nem gondolunk rátok. Csúnya dolog, hogy megszavazzátok meg aláírjátok, de ne izguljatok: fikarcnyit se törődünk veletek. Egymással törődünk meg a megalázottakkal és megszomorítottakkal, a kizsákmányoltakkal, az elnyomottakkal, az üldözöttekkel, a nyomorgókkal, a hazugsággal megmérgezettekkel. Ti meg, miniszter bácsik, elnök nénik, nem vagytok túl fontosak. Ti csak gyűlölködjetek. Nem gyűlölünk vissza benneteket. Még akkor se, ha mindent tönkretesztek. Hiszen csak bábui vagytok egy rendszernek, amelyet nem értetek, bár élvezitek.
Mi meg az életet élvezzük, bár miattatok van ilyen meleg, nem hiába rágalmazzátok a környezetvédőket negyven éve már. Méreg, kánikula, aszály, drágaság, háború: ehhöz képest a kata megszüntetése nem nagy dolog, de van akkora, hogy megmutassa: a rendszer dögletes, és még a szerény képességű parlamenti ellenzék se tudná megmenteni.
Noha szeretné.
Föl a fejjel. Szeressétek egymást!"Hát a gazdákat nem említi de valahol ide tartozónak érzem magam..
Nem hát.
Tudok sokat amelyik elvégezte a Magyar Tudományos Akadémiát.
Bírom mikor ilyet olvasok. A tyúk okos állat, a disznó okos állat.
Aki ilyet ír az még nem látott tyúkot, meg disznót, meg patkányt.
A tyúk például olyan okos állat hogy volt amelyiket egy nap mikor gyerek voltam bot-madzag-láda kombóval egy nap vagy tízszer meg fogtam.
Nem tanult belőle.
A disznó meg még hülyébb.
124574 hozzászólás
Válasz Mihály #85723. hozzászólásáratőled a képességeid miatt többet türnek..tudod mint a kisegitő..
Válasz Mötözö #85719. hozzászólására Már sokszor elgondolkodtam rajta hogy lehet valaki ennyire elvakult de hát rá kellet jönnöm csak azért mert szomszéd vagy még ha település szintjén de akkor is csak szólok hogy készíthetitek a bukszát jön a kormányod ajándéka egy kis fizetni való a dűlő használatért ezt akarja az önkormányzatoknak adni hogy levegőhöz (pénzhez ) jussanak s ennek a gazdák fizetik meg az árát![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
(csak szólok nem a jobbik kormányoz most )
Válasz Földönfuto #85720. hozzászólására Hát ez -az ebben a melegben a hűvös szobában csak könnyebb még jó hogy nem esett megfulladnánk 90% páratartalomnál......![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Mötözö #85717. hozzászólására Ez téged érdekel ezért csámcsogsz rajta a szaros Jóskán nem csámcsogtál hogy is van ez akkor valakinek félre csúszott a szemüvege mi van ma nem kaptál anyagot a központból pedig szívesen olvastam volna vajon miért lőtte rakétával a kikötőt mikor néhány napja aláírta hogy az Ukránok használhatják a gabona kiszállításra alkalmas legyen az-az akna szedést megkezdhetik az való neked abban otthon vagy csak linkelni nem akarsz ezért kapod az ívet![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz Mötözö #85719. hozzászólásáraMindenkinek meg kell élni.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Földönfuto #85718. hozzászólásáraéletben tartjátok a miska nevű figurát..kár rá a szó..![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Mötözö #85717. hozzászólásáraIlyen anyagokat nem küld neki a központ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Mihály #85714. hozzászólásáraPortálunk nem hazudott: Brenner Koloman zaklatási botránya beindult
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
BELFÖLD
2022. JÚLIUS 25. - 08:35
4
Frissítve! - 2022. július 25. - 08:38
Jobbikos országgyűlési képviselő zaklatási botrányát kihasználva ülne be Potocskáné Kőrösi Anita a parlamentbe. Az elnökhelyettes még május végén azt ecsetelte Gyöngyösi Mártonnak, hogy „szeptemberben beül Brenner Koloman helyére, mert őt addig úgyis vissza kell hívnia az elnökségnek az ELTE-n gyűrűző zaklatási botránya miatt”. Minderről Molnár Enikő számolt be egy belső jobbikos levélben.- írja a Magyar Nemzet.
Portálunk borította ki a bilit, mikor kettő nappal ezelőtt nyilvánosságra hoztuk a levelezést. Itt tudod elolvasni.
A Magyar Nemzet cikke:
Újabb jobbikos botrányra derülhet fény Molnár Enikőnek, a párt korábbi kabinetfőnökének levelezése alapján, amely még azelőtt született, hogy a frakció leváltotta Jakab Pétert a pártelnöki posztról.
Az ominózus levélben Molnár többek közt arról írt, hogy Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik elnökhelyettese személyes találkozón egyeztetett Gyöngyösi Mártonnal, hogy „szeptemberben beül Brenner Koloman helyére, mert őt addig úgyis vissza kell hívnia az elnökségnek az ELTE-n gyűrűző zaklatási botránya miatt”.
A levél szerint minderről Potocskáné május 26-án Budapesten, a Madal Caféban beszélt Gyöngyösivel, aki akkor még nem is volt a Jobbik elnöke. Potocskáné nagyon eltökélt lehetett a mandátumszerzést illetően, hiszen Molnár Enikő leveléből az is kiderül, nem a zaklatási botrányba keveredett Brenner volt az első, akinek az országgyűlési helyére pályázott: korábban Bencze János alkalmatlanságát tette szóvá Jakabnak, remélve, hogy neki is jut egy mandátum a frakcióban.
Ismert, múlt héten a Magyar Nemzet birtokába került egy levél, amelyet többek állítása szerint is Molnár Enikő, a Jobbik volt kabinetfőnöke írta tagtársainak, közvetlenül azelőtt, hogy a párt frakciója leváltotta Jakab Pétert.
Ebben a levélben Molnár felidézi: a kudarcos választási szereplés után a mandátumukat elvesztett jobbikosok „magukból kikelve, mindenféle eszközzel igyekeztek visszaszerezni a parlamenti széküket”. „Elsőnek Szilágyi György kérte vissza Balassa Pétertől a mandátumát. Miután nem járt sikerrel, egyenesen Jakab Péterre igyekezett nyomást gyakorolni, hogy biztosítva legyen a helye. Ez is elbukott. Majd Potocskáné Kőrösi Anita tájékoztatta arról Jakab Pétert, hogy Bencze János alkalmatlan parlamenti képviselőnek, ezért megbeszéli vele, hogy adja át neki a mandátumát. [Jakab] Péter elmondta neki, hogy ő ilyet nem támogat, mert a vége az lesz, hogy a mandátumok folyamatosan cserélődni fognak” – olvasható a levélben, melyben Molnár a most napvilágra került, Brenner Kolomanra vonatkozó kényes sorokat is írta.
Brenner Koloman az ELTE Germanisztika Intézetének oktatója, de 2014 és 2017 között igazgatóhelyettese is volt. A Jobbikban jelenleg frakcióvezető-helyettes, tagja a törvényalkotási bizottságnak, míg a külügyi bizottságban alelnöki tisztséget tölt be.
A jobbikos képviselő állítólagos zaklatási botrányával kapcsolatban megkerestük Borhy Lászlót, az ELTE rektorát, hogy megtudjuk, hány érintettje lehet az esetnek, illetve mikorra tehető a Jobbik volt kabinetfőnöke által említett zaklatási ügy. Lapunk úgy tudja, Brenner Koloman ellen egyelőre nincs feljelentés sem az illetékes nyomozó ügyészségen, sem a rendőrségen, és ha érkezik is, az a Központi Nyomozó Főügyészségre kerül, mivel Brenner országgyűlési képviselő, és csak a mentelmi jogának kikérése, illetve kiadása után lehet nyomozást indítani.
Legutóbb a jobbikos Földi Istvánt egy szintén jobbikos nő azzal vádolta meg, hogy egy tavaly decemberi rendezvényen erőszakoskodott vele . V. Anita állítása szerint az ököritófülpösi disznóvágáson Földi István bezárta egy szobába, ahol megpróbálta megerőszakolni. Az ügyben a rendőrség nyomoz.- írta a Magyar Nemzet.
ezek vagytok Miska..ezek az elvtársaid..
Válasz Mihály #85714. hozzászólásáraMert a kutyát se érdekli.Egyáltalán ki a t.köm ez?
Válasz Mihály #85710. hozzászólásáraAz a csicska aki annak érzi magát.
Nem tudom miért de erről nem beszélnek az M-1... en..MÉDIALÓGUS VENDÉGPÁHOLY ROVATA Klaudia Gyenes Karazeybek írása![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Csak, hogy ne üljön le a topik.
"Mira Linda Kovács
rnseptodSo
l
49
7
5
,
l
ú
1
:
.
ch
J
u
3
1c
5
cm
hu
6
s
fl6hi9l318h20lhll
7
i
9
u
2t
·
Ezt most nem kommentálom.. De ilyen is létezik..
Türelmes vagyok de nem ennyire...
Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége - írja a Hirado.
Az EMIH keddi közleménye szerint az ukrajnai és a magyar zsidó szervezet áprilisban fordult a magyar kormányhoz segítségért, hogy több száz ukrajnai menekült speciális, kóser ellátására alkalmas táborhelyet nyithasson a több éve használaton kívüli, mintegy 180 ezer négyzetméteres balatonőszödi kormányüdülőben.
A két szervezet az üdülőt felújította, alkalmassá tette a menekültek befogadására, a további felújításra és átmeneti bővítésre pedig adománygyűjtő kampányt szervezett.
Luxus láger. Ez jellemző a zsidókra. A menekült zsidó nyári balatoni nyaraláson, kóser ellátással, őszödi beszédet hallgatva héberül ???,"
Talán ennyi elég is mára-https://youtu.be/LgJqmK1DPCc?t=117![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Mihály #85710. hozzászólására Ja ha esetleg nem tudnátok a világ szeme Túsnádon volt a hétvégén a hazai tényfeltáró meg otthon olvasgatott a sorok között és lám mit talált -:PL.Egy romániai cég 230+15 millió forintot kapott az Önök adójából a tusnádfürdői "Miniszteri villa" felújítására. Így támogatja a Rogán alá tartozó Turizmus Ügynökség a román turizmust,-aztán Rögtön a tusványosi villa mellett látható, hogy egy másik romániai cég GONDŰZŐ LÉGKEZELÉSRE is kapott 10 milliót. és a vejkó sem maradt üres zsebbel ...-Tiborcz több ingyen pénzt kapott szállodákra, mint Mészáros, Csányi és Rogán érdekeltségei összesen. akit érdekel itt tételesen látható olvasható-
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
de a svéd alap az nem kellet a Tiborc vejkó meg ezen listán volt a nyerő ..-jó buli a szállás adás főleg ha az após is segít neked meg a Jakab jéger
Válasz #bandi #85709. hozzászólására Nos gondolod a dübörgő gazdaság ezt nem tudja kifizetni dehogynem majd a te adódból meg az áfából s közben a dübörgő gazdaság csak dolgozókból áll akik a külföldi cégeknek termelik a tőkét s hazai üzemeinket meg sorban fölszámolták s semmit nem építettek (megy a Hystory csatornán heti három nap a semmi....ezt próbáljuk kideríteni ) a sok millió Eurót megkapták és elszórták a világba templom meg szálloda van bőven de se cukorgyár se konzerv gyár még a fagyasztó FED-FUD is becsődölt ide nem kell termelni tehát nem hoz gazdagságot...találtam egy jó írást akit érdekel olvassa el értelmesen de nehogy elkapja a síró görcs mert nevetni rajta nem lehet![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
sajnos...
a semmit azt beosztjuk mondta anno Hofi ki gondolta hogy egyszer még újra igaza lesz pro és kontra a hozzá szólásokban a lényeg ugyan az az elmúlt 12-év alatt semmit nem teremtetek ami a Magyar gazdaságot emelné hiába jött itt Kínaitól kezdve a BMW-ig ez mind haza termel nem nekünk mi csak csicskák lehetünk saját országunkban...
Válasz medikus #85708. hozzászólásáraAzt nem tudjuk, de most készülünk az oroszoktól venni, pont egy ezredesért adnak majd egy köbméter gázt. Hát akkor a drága kapitalistagáz mennyi lenne?
A hazugság az volt, hogy az orosz olcsóbban adja, pedig ezt senki nem is mondta, max annyit, hogy “kedvezőbb feltételekkel” mint korábban.
Ami lehet mondjuk fizetési határidő vagy bármi, nem feltétlenül az ár..
Akkor most ki hazudik az energia árakkal kapcsolatban!A híradó most is a legolcsóbb gázárat ide mondja! Ki mond igazat?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
nem a Zemberek fizetik meg
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20220724144412_nem_a_zemberek.jpg)
és akik eljutnak idáig:
"a bevételi főösszeg 31 073 683,2 millió forint (2022-re 5721 milliárd forinttal volt kisebb az összeg),"
ez + 22,56%-kal több lóvét szednek be, mint amennyit idénre terveznek.
forrás 24.hu
Válasz TeljesenMindegy #85705. hozzászólásáraFizetnek érte!
Válasz medikus #85702. hozzászólásáraTöbb teherautónyit etetek fel minden évben. A dögöknek ízlik. Tömik be, nem izgatja őket, hogy tökre oltott.
ezt szuperül összevágták...:ez jó![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz medikus #85702. hozzászólására akkor még szigetcsépit meg csányit ültettünk de még volt a korai margit dinnye ami kicsi volt de korán érett és volt a nagy őszi kasza dinnyék amely augusztus közepétől volt jó karácsonyig el állt azóta se szeri se száma mennyi fajta volt már most már csak a csíkosakat éri meg szabad földbe saját gyökerén termelni mert a fekete héjúak úgy ki vannak genetikázva hogy semmi nincs belőlük szóval ne reménykedj olyat szerintem már nem találsz ha nagy dinnye kell a formozát ajánlanám ha kissebbel is beéred akkor ARASHAN v. Karisthánt tudom ajánlani ezek szép darabos jóizű dinnyék nem gumi cukorkák ahogy a mag nélkülit nevezik..![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz Mihály #85698. hozzászólásáraHa küldesz abból a 40 évvel ezelőtti fajtából magot!Ez a tökre oltott palánta,nem dinnyének való!Viszi magával a tököt is! Azért nem jó!A régieknek illata volt!Mint a sárgadinnyének!
Válasz Gumóka #85699. hozzászólásáraPatkányul kéne kiirni. Munkát adok lehet melozni. Biztos elkerüli a falut a patkány.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Mihály #85697. hozzászólásáraFőnök megvette számla nélkül kp-ra, biztos nem Katás![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Gandhy #85696. hozzászólásáraNeeem. Egy nem erre épült fórumon nem politizálok, persze az életünk része, de én nem is nagyon követem, olvasok itt inkább, de felét nem is értem, mert vannak nevek, akikről pl. fingom sincs![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Nem értek hozzá, így nem ugatok bele, a véleményem meg megtartom magamnak
Én a patkányra, mint kártevőre gondoltam és igen, nem hülye állat...
Válasz medikus #85695. hozzászólására lehet mint írtam mindig be kerül egy pár malőr de neked nincs szerencséd jobb ha jövőre termelsz 50-100 tövet s lesz finom dinnyéd![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz Gumóka #85694. hozzászólására ilyen is van a lényeg hogy dinnye legyen hogy honnan az már mindegy és a "főnök"egy számláról tiz kicsi főnöknek ad el dinnyét és már van számlájuk is róla igaz hogy akár több száz mázsát elad de arról a 2-3 q van számla detto csemege kukorica ugyan ez aztán a piacon ők a leg olcsóban árusítók.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Gumóka #85668. hozzászólásárapatesz = politikus?
csak óvatosan, még bekerülsz a Budaházy mellé
Válasz Mihály #85692. hozzászólásáraTermelőtől hozta,a viszonteladó! Évek óta termel!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz medikus #85690. hozzászólásáraMúltkor talán a lidlbe volt olcsó dinnye, Solton a "főnök" kihordott két raklapot bevásárlókocsiba...![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz .Richard. #85691. hozzászólásáraNálam csak a két szomszéd, épp elég...![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
A vasalt aljzatbezont felfúrta a fal sarkában a gané. Egy darabig fogyott csak a kocka nálam. Nem tudom most lehet e még kapni, azt a vakondrakétát, vagy mit, pár éve én bevásároltam, hetente raktam nekik ezt a füstölőt, meg fogyott a méreg is.
Aztán nem fogyott a méreg, de kirágcsálta a zsákok sarkát, meg körbekakálta, azóta eszik a maradék csávázott napraforgót meg kukit.
Tuti van most is, de nem látványos.
Van még 3 macska is, sose szerettem őket, viszont nagyon ügyesen rendezik a kártevőket.
Válasz medikus #85690. hozzászólására az nem termelő a termelő szégyenli ha tököt szed le de az lehet hogy lopott dinnét vettél az útszélén ...![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz medikus #85689. hozzászólásáraNéha padlozni kell a gépet. Nem olyan gyors az az állat.
amugy nem probáltam. A méreg hatott eddig . Csak ugye én adom nekik de a falu 99 százaléka meg nem. Az a hiba.
Válasz Mihály #85686. hozzászólásáraNem volna baj,vennénk 100-at is,ha nem kellene kifizetni!
A baj ott van,hogy a termelő siet leszedni,mert később gyengül az ár! most meg kaszál a mézédesen!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz .Richard. #85688. hozzászólásáraEzek a füstölős megoldások nem biztos hogy bejönnek!A pocok is betömi maga után a járatot,ha ilyet észlel!Okos!
Válasz psfanka #85663. hozzászólásáraTraktor kipufogocsövet belevezetni. Pár perc alatt csak meg tellik gázzal. Ez legalább nem robbanik fel.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Mihály #85680. hozzászólására![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz medikus #85682. hozzászólására Hát legközelebb inkább kérd meg a szomszédod hogy ő válaszon hátha neki több szerencséje lesz én is vettem már le 4db-ot ettől fehérebb volt de az indán meg a színén teljesen érett jelei voltak de bele én se látok hiába kb 45 éve szedek dinnyét sőt még több de malör mindig van én a helyedbe még próbálkoznék![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz TeljesenMindegy #85684. hozzászólásáraÉn meg a "dinnye" tök látványát!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz medikus #85682. hozzászólásáraNem a dinnye a hibás. Nem tudta feldolgozni a vestel tv látványát.
Köszönjük meg az fm-nek hogy tartják bennünk a lelket.....:Aki úgy ér végére idén a betakarításnak, hogy csak a veszteségek minimalizásálása lebeg a szeme előtt, az valószínűleg sokszor meg fogja gondolni, hogy vegyen-e vetőmagot és műtrágyát. Közben változik a támogatási rendszer, egyre több zöld elvárásnak kell majd megfelelni, egyre nagyobb odafigyelés és tudatosság kell ahhoz, hogy a támogatásokhoz hozzá lehessen jutni.ez aztán vigasztalás hol a NAK-NAK ja csak a tagdíj kell...![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
olyan jo olvasni annyi új alternatív dolog van benne hogy rögtön elsírom magam ép azt nem írták hogy kösse fel magát mert kell a föld a nagy uraknak ![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Mihály #85681. hozzászólásáraMa sikerült megint egy tököt be gyűjteni!Idénre megint elég lesz!![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20220723210254_img_20220722_114825.jpg)
Válasz Földönfuto #85654. hozzászólására Már megint jövőbe látó voltál de miért nem láttad az aszályt ja mert nem tudtad hogy több jéger lett telepítve na mindegy én azon a véleményen vagyok majd meglátjuk csak bukna már el a jelenlegi----....![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz vén cigány #85661. hozzászólására Nagyon ez van ma is olvastam egy jó írást erről....."Az egyik kérdés a mai Magyarországon ez: miért gyűlölnek ennyire benneteket? Miért kellett megszüntetni ezt az adónemet, ami a tüntetők meg rengeteg szakmai szervezet – közöttük a nem bohémságról, romantikáról és forradalmiságról nevezetes ügyvédi és könyvelői kamara – szerint mérhetetlen ostobaság?![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Azért gyűlölnek benneteket ezek, mert nem bírják elviselni, hogy valakinek nincs bürokrata főnöke, hogy nem (vagy nem mindig) parancsszóra dolgozik, nem kell időre bemennie az irodába, kevesebb arroganciát kell tűrnie, mint másnak. A mindenféle szabadúszók, hiába gürcölnek többet, mint a titkosszolgálatok dolgozói, robotolnak látástól vakulásig, de kiküzdöttek némi – valóságos és látszólagos – függetlenséget. Akárhogyan is, de sokan közülük szabadok belül. Képesek tréfálkozni. Rajongani valakiért. Maguk nevelik a gyereküket, ha lehet, nem a bölcsi, nem az ovi, nem a suli, nem a vezérezredesi rangra megérett rendőrminiszter bácsi. Némelyek vegánok. Urambocsá, antifasiszták (bár valaki mintha cigányozott volna, pfuj). Migránssimogatók. Nem nézik le a nőket. Kevés a pénzük, de vigaszuk van: pia, könyvek, kiállítások, zenék, szerelmek. Nem örülnek neki, hogy a legnagyobb ellenzéki pártot képviselő polgármester néni brutális kilakoltatással és a testvériséget hirdető naiv szabadúszók bántalmaztatásával ünnepli a demokráciát.
Az ilyen naiv embereket meg kell fojtani egy kanál vízben. A katás szabadúszók is benne vannak abban, amit a máig legnagyobb szociológus százharminc éve vasketrecnek nevezett. De néha feszegetik a rácsot, kidugják a fejüket, és tiltakoznak, de nem azért, mert azt gondolnák, hogy hű, de fontos és hatalmas a kormány.
Nem fontos. Teljességgel jelentéktelen.
Föllázadunk ellenetek, szegény hatalmasok, de nem gondolunk rátok. Csúnya dolog, hogy megszavazzátok meg aláírjátok, de ne izguljatok: fikarcnyit se törődünk veletek. Egymással törődünk meg a megalázottakkal és megszomorítottakkal, a kizsákmányoltakkal, az elnyomottakkal, az üldözöttekkel, a nyomorgókkal, a hazugsággal megmérgezettekkel. Ti meg, miniszter bácsik, elnök nénik, nem vagytok túl fontosak. Ti csak gyűlölködjetek. Nem gyűlölünk vissza benneteket. Még akkor se, ha mindent tönkretesztek. Hiszen csak bábui vagytok egy rendszernek, amelyet nem értetek, bár élvezitek.
Mi meg az életet élvezzük, bár miattatok van ilyen meleg, nem hiába rágalmazzátok a környezetvédőket negyven éve már. Méreg, kánikula, aszály, drágaság, háború: ehhöz képest a kata megszüntetése nem nagy dolog, de van akkora, hogy megmutassa: a rendszer dögletes, és még a szerény képességű parlamenti ellenzék se tudná megmenteni.
Noha szeretné.
Föl a fejjel. Szeressétek egymást!"Hát a gazdákat nem említi de valahol ide tartozónak érzem magam..
Tiszta Amerika...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Gumóka #85668. hozzászólására"Nem hülye állat a patesz."
Nem hát.
Tudok sokat amelyik elvégezte a Magyar Tudományos Akadémiát.
Bírom mikor ilyet olvasok. A tyúk okos állat, a disznó okos állat.
Aki ilyet ír az még nem látott tyúkot, meg disznót, meg patkányt.
A tyúk például olyan okos állat hogy volt amelyiket egy nap mikor gyerek voltam bot-madzag-láda kombóval egy nap vagy tízszer meg fogtam.
Nem tanult belőle.
A disznó meg még hülyébb.
Válasz GEORGOSZ #85672. hozzászólásáraAzt tudná meg a hadbíróság!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Kártevő ez, a sötétződeknek meg ha nem tetszik, befogadhatják mindet!
Válasz psfanka #85663. hozzászólásáraMelegíts egy üst forró vizet,és öntsd be a lyukon! Látsz érdekes dolgokat!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz vén cigány #85673. hozzászólásáraMajd öngyilkos lesz vagy baleset éri.