Gázolaj árak 639 Ft Benzin árak 631 Ft EUR 403.55 Ft USD 391.08 Ft CHF 429.92 Ft GBP 484.5 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

124644 hozzászólás
Nincs profilkép
#85644 GEORGOSZ
2022-07-23 16:33:34

Válasz endypapa_20120 #85638. hozzászólásáraAz ilyeneknek is több "rálátásuk", "valóságérzetük" van a pesti életből, mint neked...
Egy roma melós "csávó" (menne 8-12-16 óra után a bandájához, a pojácák tömegközlekedést is gátló pizsamaparty-ja miatt a rossz parton marad... minden tiszteletem az övé, ilyenek aszfaltoznak kicsiny hazánkban, mivel a fehérember nem igazán bírja a felülről 40- alulról 80 celsius-t, megcsinálnak minden retek munkát, úgy, ahogy a magyar GB-ben az angol helyett!)

Nincs profilkép
#85643 mihaszna
2022-07-23 16:32:14

Válasz JDfan90 #85639. hozzászólására"Eléggé rasszista ez a megnyilvánulás amúgy. Főleg, hogy magad beazonosítottad fb-n elég gáz még rasszista sz*r dumát is elengedni. Miért a bőrszín alapján ítélsz?"

Szerintem nem kell ide ez az álszent duma. Vitát ezzel nem lehet nyerni. Főleg nem itt.

Nincs profilkép
#85642 mihaszna
2022-07-23 16:29:31

Válasz GEORGOSZ #85636. hozzászólásáraAmikor a Fidesz zárta le a várost akkor nem voltak ilyen őrjöngő emberek. Van rá egy láda söröm , hogy ezek az emberek nem akartak menni sehonnan sehova.
Nem tartom kizártnak hogy a Fidesz küldte Őket oda , hogy mint "civil" lépjen fel a tüntetéssel szembe. Mert ugye az emberek hülyék (ezt nem rosz értelemben írtam hanem hogy a Fidesz annak néz minket). De mi már ismerjük a kis trükjeiket. A lendvai utcai székház foglaláshoz se rendőröket küldött hanem kubatov verő embereit. Akik mint "civilek" léptek fel és kirakták a székház foglaló 40 kilos egyetemistákat.
És ugye a Fidesz mosta kezeit mert rendőrök az állam részéről nem voltak...
Persze lehet hogy a videón szereplő úriember valóban menni akart Á-ból B-be és valóban dühös volt de az első variációt valószínübbnek tartom. Főleg hogy az illető arcát se takarták ki.

Nincs profilkép
#85641 d-032a
2022-07-23 16:01:48

Válasz JDfan90 #85639. hozzászólásáraMajd akkor fejezik be, ha muszáj lesz. Nem véletlenül szoktam időnként felidézni a "dicsőséges 133 nap"-jukat.
Nem véletlenül él az a mondás sem, hogy: "Ezek ugyanazok."

#85640 endypapa_20120
2022-07-23 15:58:19

Válasz JDfan90 #85639. hozzászólásáraHogy a tö.ömbe ráncigálod rám a rasszizmust. Egy megnyilvánulást említettem, nem, bőrszín mentesen. valahol baj van a gondolkodásodban!

Nincs profilkép
#85639 JDfan90
2022-07-23 15:55:19

Válasz endypapa_20120 #85638. hozzászólásáraAz ilyenekkel aki dolgozik?
Eléggé rasszista ez a megnyilvánulás amúgy. Főleg, hogy magad beazonosítottad fb-n elég gáz még rasszista sz*r dumát is elengedni. Miért a bőrszín alapján ítélsz? Libsi kollegád valószínű nem fog örülni ezért a megszólalásért... Mert ez kegyetlen szégyen a 21. századba elítélni valakit a hovatartozása miatt. Bár tudom, a kormánypárti oldalon lehet mocskolni mindenkit, az nem gáz.
Ugye a momentumos cigányozó hőscincér az egy sztár. Ezt a hergelő mocsok dumát mikor fejezitek már be? smile offtopic

#85638 endypapa_20120
2022-07-23 15:51:31

Válasz GEORGOSZ #85636. hozzászólásáraAz ilyenekkel nyert választást "vezérünk". Ennyi.

Nincs profilkép
#85637 d-032a
2022-07-23 15:47:46

Amint "említve volt", jakabpetya az semmi, nulla.
Érdemleges foglalkozni való akkor lenne a bőrkabátossal, ha 1919-es szellemi elődeihez hasonlóan, ő is, szamuelyista, lenin-fiús, vörrösterrorista eszközökhöz merészelne nyúlni a pofázáson túl is.
Nem kétséges, hogy az agressszív, primitív viselkedése, adott alkalommal ezt a szerepet szánná neki.

Ha viszont, ilyesmire merészelne vetemedni, akkor nyilvánvalóan, sürgősen le lesz fehérítve a vörös feje. (Ismét nullára.)

Nincs profilkép
#85636 GEORGOSZ
2022-07-23 15:43:43

"Ba..am meg a szátokat, KATIS ge.ik"

Ez a való világ! Ő legalább megmondja, mire jó a pesti-hiszti!

#85635 oprita
2022-07-23 15:32:46

Válasz endypapa_20120 #85630. hozzászólásáraMédi ref. pap lyánya,volt,uralta a családját.Húsz lityi páleszt vágott flaszterhez 75-ben,ennek utána szinte árva lett.
Viktor többször lökött all-in-t,mindíg Bejött Neki.

Nincs profilkép
#85634 Földönfuto
2022-07-23 15:30:40

Válasz endypapa_20120 #85630. hozzászólásáraEz a langyos duma már nem méltó hozzád.Egyszerüen a szavazóitok otthagytak benneteket média ide vagy oda.Nézzél már körül.Az ellenzék néhány százalékon vegetál igazi vezető nélkül.Ja persze a média.

#85633 oprita
2022-07-23 15:24:34

Válasz Mihály #85623. hozzászólásáraÍrj privit,pénzem persze nincs,de hátha valami.
Embernek az-ami,,parasztnak >0 vok tán-
More info please.

Nincs profilkép
#85632 JDfan90
2022-07-23 15:21:54

Válasz mihaszna #85628. hozzászólásáraA nép szegény gyermeke titulust jakappetya bitorolja. Ő traktorozott, de annál lejjebb nem adta smile lol
Orbán lehet meg se tudná fogni az ásót a nagy hasa miatt. smile lol Továbbá ő nem azt adja elő, hogy a nép szegény gyermeke. De attól lehet ásózik otthon, én nem ismerem sem őt, sem a családját. (nem is szeretném)

#85630 endypapa_20120
2022-07-23 15:12:00

Válasz Földönfuto #85629. hozzászólásáraHogy lett meg a kétharmad? Médi teljes uralmával, + ...........

Nincs profilkép
#85629 Földönfuto
2022-07-23 15:02:20

Válasz endypapa_20120 #85626. hozzászólásáraErre csak annyi a válasz, hogy KÉTHARMAD tehát nem a népakarat ellen kormányoz.Ennyit még egy fosbuk huszárnak is tudni kellene.

Nincs profilkép
#85628 mihaszna
2022-07-23 14:49:24

Válasz JDfan90 #85624. hozzászólásáraOrbán Viktor miért nem ásózik?
Inkább meccset néz.
Hiába. Le se tagadhatná magát.

Nincs profilkép
#85627 Földönfuto
2022-07-23 14:44:22

Válasz Mihály #85623. hozzászólásáraAkár igaz is lehet, de az ilyet mindenképp szeretném személyesen megismerni mielőtt segitek, mert sajnos az ilyen esetek nagy része nem fedi a valóságot.

Nincs profilkép
#85624 JDfan90
2022-07-23 13:21:06

Válasz Mihály #85623. hozzászólásáraKamu dumákkal kábítottak el téged és az agymosásból nem vagy hajlandó felébredni.

Van kiskert és termelünk szépen 3 családnak. Szóval köszi, de tudom, láttam már kiskertet.

9ezerért is van háti permetező. Nekem pont ilyen van 3 éve, és még mindig jó.

Szóval végül kiderül, hogy te nem vagy a dolgokba benne, csak az észt osztod. Pedig én azt hittem, hogy naprakész vagy a témába.

Nincs szegény, csak lusta és mélyigénytelen. Nem kötelező az egész kertet bevetni, lehet ott fele területen is termelni és máris olcsóbb smile lol Traktor se kell, csak egy 5ezer forintos ásó, meg két dolgozni akaró kéz. Ebből van hiány sajna.

Nincs profilkép
#85623 Mihály
2022-07-23 13:00:27

Válasz JDfan90 #85606. hozzászólására Ha neked jól megy gondolj arra akinek nem....:Tisztelt Segítők! Egy kéréssel fordulnék Önökhöz. Élelmiszerben kérném segítségeteket. Mellékelve történetünket, indoklásként! Egyedül nevelem gyerekeimet, több mint egy évtizede. Az évek alatt sokat voltam jövedelem és munka nélkül. Olyan fájdalmakkal és állapotban, hogy sok időt kellett ágyban töltenem. Igyekeztem mindig munkát vállalni, amint elviselhető állapotba kerültem. Viszont amint dolgozni kezdtem rövid időn belül, ismét felerősödtek a fájdalmaim. Annyira, hogy nagyon sok állást voltam kénytelen felmondani. 2 éve életmentő műtétem volt. Ami állapotomat tekintve, sikeres volt. De végérvényesen csökkentette a fizikai erőnlétemet nagy mértékben. Most úgy érzem örökre. Nem részletezném. Azóta teljesen egyedül maradtunk, minden segítség nélkül. Igyekeztem munkát vállalni, amelyeket szintén rövid ideig bírtam teljesíteni. Mert olyan terheket vittem el magamban, hogy tűzi fával fűtöttem 2 télen. (Kazánunk tönkre ment, cserélni nem tudtam.) Egyéb súlyokat voltam kénytelen cipelni, orvosi utasítás ellenére. Mert ugye, ki ha én nem? Jelenleg van munkahelyem de még nem rég álltam munkába. De olyan fájdalmakkal tudom végig dolgozni a napot, hogy csak a szokásos ágyba kerülésem felé juttatom magam. Gyerekeim apja távol él, minimális segítséget nyújt ellátásukhoz. Ilyen helyzetben szeretnék segítséget kérni élelmiszer formájában. Segítségüket előre is hálásan köszönöm!
Az adományok koordinálását a MátészalkaLeaks csoport végzi. Amennyiben bármilyen segítséget tudtok nyújtani, írjatok privát Facebook üzenetet, vagy e-mailt a mateszalkaleaks@gmail.com e-mail címre.Szeretném még jelezni, hogy sajnos jelen kilátásaink úgy néznek ki, hogy hétfőtől nincs élelmünk. Szégyellem, de ha esetleg érkezik hozzátok ilyen jellegű felajánlás.Alap élelmiszer. Zöldség, gyümölcs vagy bármi más. Kérnélek benneteket gondoljatok már ránk.. Előre is köszönjük!smile cursingsmile cursingsmile cursingsmile cursingsmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#85622 Földönfuto
2022-07-23 12:49:17

Válasz Mihály #85617. hozzászólásáraDe be se kell ruházni, most olvasom hogy 100000 munkás hiányzik a gyümölcstermesztésből,Akkor miről beszélünk?És diploma se kell hozzá

Nincs profilkép
#85621 mihaszna
2022-07-23 12:46:58

Válasz Mihály #85596. hozzászólására"Kár érte ezért gondolja meg mindenki kétszer mielőtt politikával kezd foglalkozni élhetné nyugodt életét s helyette nyakába húzta ezt a sok mocskot amit kapott a Fidesztől s most már a pártjától is minden normális ember inkább el megy mint ezt vállalja s csodálkozhatunk hogy a geci helyet nem találunk mást"

Nagyon egyetértek.
Azért is másoltam be ,hogy meg legyen az Én hozzászólásaim között is. Remélem nem baj.

Nincs profilkép
#85618 Mihály
2022-07-23 12:39:05

Válasz Földönfuto #85616. hozzászólására Nem írom le mert egy hétig kitilt a kedvenc modim...smile thumbupsmile biggrinsmile cowboy

Nincs profilkép
#85617 Mihály
2022-07-23 12:36:52

Válasz JDfan90 #85606. hozzászólására Szóval nem vagy képben a legolcsóbb háti pricoljka is 15000 ezerbe van 500ft vetőmag zacskóba max 120 szem mag van az a szabolcsi 6000 nm telkeken kotty-fitty Zöldséget termeltél mostanában én háromszor vetettem kettő ki sem kelt a harmadik vetés is kiabált egymásnak szóval egy kis víz locsolni hozhatnál nekem is mert nincs ma minden fillér ablakon kidobott pénz amit a kertbe szórtál a sátorban van ami van a réz nem fogja ezeket a férgeket annyi földi bolha van még az uti fű is tiszta lik luk szóval nem tudom hol élsz de ted össze a kezed ha neked van éjfon meg kell mert nélküle hallott vagy még az orvoshoz sem mehetsz ebben a gazdag országban ahol a dübörgéstől nem hallatszik a nyomor (gyomor) hangjasmile oopssmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#85616 Földönfuto
2022-07-23 12:35:53

Válasz Mihály #85613. hozzászólásáraAkkor most ki a komcsi, én vagy te?smile lol

Nincs profilkép
#85615 mihaszna
2022-07-23 12:35:16

Válasz Mihály #85588. hozzászólására"Forró ősz lesz itt, miniszterelnök úr."

Biztos hogy nem. Csak a Fidesz tábor képes lángba borítani budapestet.

"ha az ereszen szökik a meleg .Nem rakom ide Szájer fotót.."

Jó hogy Te ezt viccesnek vagy mulatságosnak találod. Csak az a gond hogy a Mi pénzünkön mászkált az eresz csatornán amíg Mi itthon éheztünk. És nem azért lett ki küldve hogy drogos, homokos partikon bulizzon.
Arról nem is beszélve hogy nem egy huszadrangú (legalábbis Magyar viszonylatba nem az) karrierista politikusról van szó, hanem egy ős Fideszesről egy alkotmányozó hon "atyáról" akinek a pédéá-ján megfogalmazták az alkotmány szövegét. Lehet hogy zsarolták is már. Azt jó tudni hogy akikkel itthon probléma lehet azokat a Fidesz ki küldi Brüsszelbe , hogy a választóknak ne legyen annyira szem előtt. Mint a drogos házasságtörő Dajcs Tamás vagy a melegbulikba járó mélyen vallásos Szájer. De a többi se különb aki kint van hajrá Fidesz. Nézd hülyének a választóidat.
Ez csak egy kis megjegyzés volt.
De amit nem értek.
Drága az áram meg minden. A Felsőzsolcai szélerőművet meg nem engedik be inditani mert az ÉMÁSZ nem veszi át az áramot. Igaz hogy "csak" két megawatt, de ki tudja mennyi ilyen van még az országba.
Nem baj majd az emberek fizetnek a szélerőmű meg csak álljon.

Nincs profilkép
#85614 Földönfuto
2022-07-23 12:34:12

Válasz JDfan90 #85608. hozzászólásáraAz LMP- ből Ungárral lehet valami, de ha a párbeszédet a nyakukba veszik akkor végük.Mert Tordai ezt pedzegeti

Nincs profilkép
#85613 Mihály
2022-07-23 12:23:34

Válasz mocsencsi1 #85611. hozzászólására A fasz ki van a komcsik azért a 80-as években hagytak élni bennünket attól hogy tudták nem értünk velük egyet ha nem így lett volna ma Orbán Viktor kiváló pártag lehetne...smile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#85612 Földönfuto
2022-07-23 12:07:48

Válasz JDfan90 #85606. hozzászólásáraAki nem járt még nyugaton az el is hiszi, hogy ott nincs szegény ember,ott minden ingyen van.Így inkább hisznek az ellenzéknek

Nincs profilkép
#85611 mocsencsi1
2022-07-23 12:07:09

Válasz Mihály #85603. hozzászólásáraNyugodj meg colléga, irány a hűs, bonts pár sört.A fed nyomdagépek szorgosan nyomják a dolcsit, a bank a saját kötvényei veszi /magát hitelezi és a megfelelő emberkék terítik a "kakit" akire lehet, remélve hogy kínaiak és a ruszkik bedobják a gazdasági és katonai törölközőt.Kérdés ki bírja tovább. Ez van sajna, majd ha elmúlik és győzünk talán szólnak.Szóval pihi.

Nincs profilkép
#85610 Mötözö
2022-07-23 11:58:44

https://hirado.hu/kulfold/cikk/2022/07/23/hiany-van-orosz-mutragyaszallitmany-tart-az-egyesult-allamokba?

Nincs profilkép
#85608 JDfan90
2022-07-23 11:50:14

Válasz Földönfuto #85604. hozzászólásáraTudod ez a mantra, hogy csak a fidesz győzhet már, így nincs felelősség és le se kell mondani egy bukott párt éléről. A bal oldalon megélhetési politikusok vannak.
De ha nem fogtak volna össze, vagy nem így akkor máshogy is lehetett volna. Pl. az LMP tök normális párt volt régen, mostanra az is egy MSZP pöcegödör, ami ellenük jött létre könyörgöm... Bár úgy látom fény került az alagút végére, mert az LMP most mintha új életre kelne az új vezetővel. Bízom bennük. A jobbik mindig is a buta emberek pártja volt, ahogy petya ezt megmondta a zsóti kanapéján. Abból meg hála Istennek a jelek szerint egyre kevesebb van.
Szóval ha nincs üzenet, nem is értem mit akarnak ezek nyerni, ha még hazudni se tudnak rendesen. Választás előtt nem kellett a rezsicsökkentés, most meg alig hiszik, hogy tüntessenek érte. smile lol Kabaré a baloldal, de komolyan. De innen már tényleg csak felfelé megy az út, mert szerintem már ettől lejebb nincs nekik. smile thumbup

Nincs profilkép
#85607 Földönfuto
2022-07-23 11:49:57

Válasz Mihály #85603. hozzászólásáraSzerintem jobb ha megiszol egy sört inkább mert nagyon meleg van úgy látom.Én is bedobok egyet meg pihenek, amúgy se illik kitiltottként ennyit irogatnismile lol

Nincs profilkép
#85606 JDfan90
2022-07-23 11:45:49

Válasz Mihály #85603. hozzászólásáraKapára nincs pénz, ájfonra van. Értem én.
5ezer forint egy kapa, egy ásó és egy gereblye. Ez eddig 15ezer forint.
Egy zacskó vetőmag 500Ft. Vessél 6 fajtát a kertbe. Az akkor 6 ezer forint.
Egy kis víz locsolni, fújjál rá egy kis rezet, kis rovarölőt. Ja veszel egy 10ezer forintos hátipermetezőt.
És megtermeled a zöldséget az udvarodba. A kapa és eszközök megmaradnak.
Egy ájfon legyen csak 100 ezer forint. És azt se megenni, se meginni nem lehet. Elromlik, egy kapa azért pár évet kibír. Szóval nincs szegénység, csak igénytelenség. Ájfonra telik munkára nem.

Igen tudom, nyugaton szegény ember sincs, mindenkinek megvan mindene, sőt még csöves sincs hála az Égnek. Ott még a nap se megy le, sőt nyáron hűvös, télen meleg van. Így nem kell semmire se gondot viselni, csak élni a békébe és a nyugalomba, mert ott nincs Orbán smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#85605 Mihály
2022-07-23 11:45:21

Válasz Földönfuto #85600. hozzászólására Hű ha neked sosem fordult meg a fejedben ugye hogy megcsald v.az asszony megcsal ???? csak az igazat ez minden emberel előfordulhat és a körülmények nagyban befolyásolják az ilyen döntéseket de te azt tudtad hogy 10 házasságból 8 válással végződik ...na most pontosan nem ugrik be hogy ez a Fidesz támogatott vagy az összessmile oopssmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#85604 Földönfuto
2022-07-23 11:39:59

Válasz mihaszna #85601. hozzászólásáraEbből megváltó nem lesz belátható időn belül.Az élet és az emberek nem igy müködnek

Nincs profilkép
#85603 Mihály
2022-07-23 11:38:23

Válasz JDfan90 #85591. hozzászólására "Azt hittem a szegény örül, ha dolgozhat és kap pénzt érte, nem a máricsút nézi egész nap"ez a jobb oldal tévedése mert ha dolgozni akar akkor le kell alázni a sárga földig mert azt hiszik a melós nem tudja hogy örül a szívük ha van aki csinálja a munkát helyettük vagy velük együtt . "Felénk 2ezer Forint / óra alatt nem jön dolgozni senki, de szegénység van? " De ha hozzád megy melózni ugrik a közmunka bár szeptemberben így is úgy is de a remény hal meg utoljára . "Az igénytelenség = szegénység? Egy kapát megfogni és lecsápolni a gazt, esetleg belevetni, nevelgetni úri hóbort? Sosem volt másképp és a fénysséges nyugaton is csak pár népcsoport lehet el semmittevéssel "

igénytelenség nem egyelő a szegénységgel.mennyiért tudsz venni 1 kapát s az jó is?azt tudni kell használni is meg azt sem árt tudni mikor is kellene két generáció felnőtt úgy hogy nem tudják milyen munka a kapálás.Vetni már neked is úri-muri lesz mert te tudod nem csak vető mag kell hozzá ami nem is olcsó hanem kell a teljes technológia nem is értem egy gazda hogy kérdezhet ilyet mert például az idén sok-sok millió megy el mint a szél amelyik fújt. a fényességes nyugaton nem azt kérdik fekete a bőröd színe hanem azt hogy megtudod csinálni? s mindegy hogy néger vagy arab esetleg Lengyel vagy Román ,Magyar végzi a bér ugyan annyi mert ügynökségen keresztül működik nem úgy mint itt hogy te vagy trógered levadássza az elérhető munkaerőt a semmit tevésről nálunk csak 1 van azokkal sem bírunk ott van választék."Ezt a szegénységi értéket vajon, hogy mérik?" biztos nem hasra ütve mint Orbán hazugság gyárai ha 26 országban működik akkor nálunk miért ne működhetne tehát elfogadható attól hogy a szégyent annál nehezebben mert ezt a Fidesznek köszönhetjük nem a Sorosnak meg a Gyurcsánynaksmile cursingsmile cursingsmile cursingsmile cursingsmile cowboy

Nincs profilkép
#85602 Földönfuto
2022-07-23 11:35:27

Válasz JDfan90 #85593. hozzászólásáraA nép szolgája made by Zelenszkij

Nincs profilkép
#85601 mihaszna
2022-07-23 11:33:28

Válasz Földönfuto #85590. hozzászólásáraDehogy nincs.
Ezeken kívül bárki.
Ez akiről szó van, hogy soha többet az maximum 500 ember.
Az országba lakik 10 millió. Nagykorú és választható közülük kb négy millió. Legyen max egy millió aki nem jöhet szóba mert bűnöző. De abba az egymillióba már a családtagok rokonok is benne vannak. Marad kb három millió makulátlan ember. Plusz azok a politikusok akiket a Fidesz elnyomott vagy meg probált elnyomni mert tényleg veszélyt jelent rá ( például a Jobbik, a Zöldek, Polgár Tamásék és még sorolhatnám.). Csak azokról még csak nem is hallunk. Mert a 12 éves Fidesz kétharmad és a folyamatos "ha nem a fidesz akkor vissza jön Gyurcsány mantra" után ezek az emberek inkább kanadába menekültek, vagy meghúzzák magukat, vagy szét vannak bombázva mint a Jobbik. Mert Ők tényleg veszélyt jelentettek a Fidesz (és főleg Orbán) számára. És 12 év két harmad azért csodákra képes (csak sajnos nem az emberek javára hanem egy szűk elit számára). Ilyen egyhangú politikai felállás utoljára a rendszerváltás előtt volt. Az egy hangút nem arra értem hogy nem bohóckodnak el jó pénzért a parlamentbe hanem arra hogy 12 év folyamatos kormányzásra a rendszerváltás előtt senki nem kapott lehetőséget. A fidesz a választási törvények át írásával ezt is el tudta csalni.
Ugye mi a csalás: aki mást tévedésbe tart, vagy tévedésbe ejt.
A választási körzetek át írásával.

Nincs profilkép
#85600 Földönfuto
2022-07-23 11:32:08

Válasz Mihály #85596. hozzászólásáraA mamuszos Enikő rossz útra téritette szegényt,de majdketten csinálnak egy olyan pártot amibe téged is bevesznek.

Nincs profilkép
#85599 Földönfuto
2022-07-23 11:25:56

Válasz Mihály #85594. hozzászólásáraMár megint nem informálódsz rendesenfelejtsd el a tavalyi dk-s propagandát.A WHO kiadott egy állásfoglalást miszerint a covid halálozási statisztikák teljesen hiteltelenek, és most már az illető ország korábbi halálozási rátája szerint számolnak.Eszerint Magyarország a tizedik helyen van világszinten.Szóljál a központnak, hogy frissitsék az anyagot.

Nincs profilkép
#85598 JDfan90
2022-07-23 11:24:17

Válasz Földönfuto #85595. hozzászólásáraA bal oldal azon segít, hogy a szegény ember ne érezze magát egyedül, a középosztályt mindig lesüllyeszti a szegény sorba. Így végülis a társadalmi egyenlőtlenségek megszűnnek. A gazdagok még gazdagabbak lesznek, a közep osztály pedig sokkal szegényebb.

Ezért van az, hogy az itteni TSZ elnök unokák foggal körömmel (magas lóról) védik az MSZP utódpártjait, mert apu és nagyapó onnan gazdagodott meg és milyen jó lenne a mostani kicsik földjeit is ellopni/kimarni, bagóért megvenni.

Nincs profilkép
#85597 JDfan90
2022-07-23 11:20:53

Válasz Mihály #85594. hozzászólásáraÉn nem vagyok olyan fanatikus mint Te. Orbánt én nem védem, de hogy a dilettáns baloldal jobb lenne, az azért elég kemény vicc. Orbánra szavaztam már, de most sem rájuk tettem az X-et. Van más is, jobb lett volna, ha nincs nekik 2/3-ad és akkor valamivel jobban működhetne a parlament és akkor kiderülne ki mit tesz az ország előrehaladásáért.
De, hogy a dilettánsokra én egy biciklit nem bíznék az fix...

És fura, hogy te elődadod, hogy mennyire naprakész vagy és az összes DK, jobbik, momentum úszítást beszopod kanyar nélkül.
Én valóban van amit jónak láttam a baloldalban is, de nem így, ahogy most ők összeálltak. Kegyetlen sok mocsok van a fideszben, sőt az öntözős pályázat is tuti félre megy, a környezetvédelem és a vízkészletek menedzselése is tuti el lesz rontva. De hogy most a szegények miatta emelkedtek feljebb az tuti. Jobb a közbiztonság és a rezsicsökkentés igenis jó a valóban szegényeknek. Ezt kicsit nézhetnék szociális alapon, de aki nem dolgozik, vagy 3m-es gaz van az udvarán azonnal megvonnám attól.

Nincs profilkép
#85596 Mihály
2022-07-23 11:15:20

Válasz Földönfuto #85592. hozzászólására Kár érte ezért gondolja meg mindenki kétszer mielőtt politikával kezd foglalkozni élhetné nyugodt életét s helyette nyakába húzta ezt a sok mocskot amit kapott a Fidesztől s most már a pártjától is minden normális ember inkább el megy mint ezt vállalja s csodálkozhatunk hogy a geci helyet nem találunk mástsmile cursingsmile oopssmile cowboy

Nincs profilkép
#85595 Földönfuto
2022-07-23 11:13:49

Válasz JDfan90 #85591. hozzászólásáraDe akkor kin segitene a baloldal ha nincs rászoruló,akiknek mindig oda akarják adni a jobb móduak pénzét,természetesen nem a sajátjukat.ők olyat nem ismernek, hogy dolgozó ember,nekik csak rászorulók vannak.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Brutális magasságban az arany ára
Brutális magasságban az arany ára
Hatalmas változások zajlanak a világpiacokon.
Hirdetés
Mikrobiológiai készítmények hatása napraforgóban
Mikrobiológiai készítmények hatása napraforgóban
Miért érdemes a napraforgó-technológiába talajoltó baktériumkészítményeket...
Eladó hús malac malacok
Eladó hús malac malacok

40.000 Ft

Törpemalacok
Törpemalacok

18.000 Ft

Krone comprima heveder
Krone comprima heveder

400.000 Ft

Ayam cemani kakasok
Ayam cemani kakasok

8.000 Ft