Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz vén cigány #85669. hozzászólásáraPanem et circenses! Most lesz majd circenses, amikor 1000Ft/kg fölé megy jócskán a PANEM! Ezért is a búzatermelő lesz a hibás...
Válasz JDfan90 #85649. hozzászólásáraA parafinos kocka azért nem jó, mert még talál más élelmet, nem nyúl hozzá.
Nekem is van kint, erre kirágta a zsákok sarkát.
Maradtak meg vetőmagok, azokkal etetem őket, jelenleg annak van most hatása.
Nem hülye állat a patesz.
Unokatesómnál lőjük légpuskával, annyi van, de úgy, hogy ne pusztuljon, hanem visítson egész éjjel. Hatásos ..
ahogy most ezzel a háborúval Európa vérét szívják, a félkegyelmű kiszolgálóikon keresztül
a Palacsintás királyban elhangzik egy örökérvényű mondat, amikor Kökényszemű Katicával szemben megdől a főszakács, de szívesen hallanám az ursula szájából, akár németül is:
- Sógorok, komák, fusson ki merre lát!
azt sem bánnám, ha a kolostormalac szájából is elhangozna magyarul
Látom a kijáratokat van még kettő, a főbejáraton kivül
az szerintetek hülyeség hogy veszek ragasztot mindegyik kijárathoz rakok és beleraghad? útána meg megölöm
ilyen nagy kartonpapirra gondolok, és ara egér ragasztó és karton papir széleire tégla hogy ne fújja el a szél
Válasz mihaszna #85648. hozzászólásáraAz ellenségkép egy diktatúrában bevett szokás.
Hitler vs. zsidók
Kommunista párt vs. kulák
Orbán vs. migránsok, Soros, Brüsszel
Egy közös ellenségkép összekovácsolja a népet és lehet okolni a szegénységért, áru hiányért, drágaságért stb...
Válasz mihaszna #85648. hozzászólásáraNem probléma, ha nem ismered a magyar, nyelvi, és kulturális valóság alapjait.
Pedig alaptétel, hogy a magyar nyelvben használatos, hogy pl, a sportban is harcol a versenyző a győzelemért. (Legyőzi az ellenfelét, vagy elveszíti a csatát, pedig esetleg, keményen harcolt a szőnyegen.)
Mindenki tudja, hogy ez a harc és ez a fajta csata, két kenus, vagy két sportcsapat között, az nem téveszthető össze az igazi háborúval, és ahhoz semmi köze.
Vagy pl.:
A magyar szervezete, harcol valamilyen súlyos betegség ellen. És azután, vagy legyőzi a betegséget és meggyógyul, vagy pedig, elveszíti a csatát a betegséggel vívott küzdelemben.
Sok, minden van, amit vagy kiharcol az ember, vagy nem. Védekezik, vagy támad, de ezeknek semmi köze az igazi fegyveres háborúhoz. (Szerencsére.)
Az jó, ha nagyon okos vagy, de, hogy miért akadsz fenn egy alapvető, hétköznapi, nyelvi-kulturális dolgon, azt te tudod. (Valójában engem nem érdekel, az sem, akárcsak a szavazatod.)
Válasz Claastra. #85655. hozzászólásáraTe fogsz ezekkel kullogni pesten egy üveg langyos sörérthogy elmesélhesd majd öreg csöves korodban, hogy micsoda forradalmár voltál egy óriási 500 fős tömegben, pedig csak egy köcsög voltál a többi között
Legalább felszólalt minden nap és kiosztotta a kormányt!!
A többi még erre sem képes, gondolok itt a háta mögött parizeus feliratot mutogató Novák Elődre. Persze a többi sem különb.
Válasz Földönfuto #85654. hozzászólásáraDrogos a famíliád meg te csak más drogot szívtok rendesen majd 4-5 év múlva röhögjetek kis köcsögök amikor a volt foldeden jobbagykodsz
Válasz endypapa_20120 #85638. hozzászólásáraÉs fog is nyerni 4 év múlva is, de ti ezzel a párszáz drogos köcsöggel és a drogos pártelnökkel soha nem fogtok nyerni,négy év mulva is csak marad a sirankozás, hogy hát a média.
Válasz psfanka #85645. hozzászólásáraEzt is megpróbálhatod:
- Keresd meg, hogy van-e, 2. , 3. kijárata. Ezeket zárd le úgy, hogy egy 8-10 mm-es csődarabot beleteszel, (szellőzőnek).
- A gazdaboltban vegyél néhány kénlapot.
- A főbejáratába építs be egy, pl. 2 colos, 20-50 cm hosszú csövet, aránylag vízszintes helyzetben.
- A csőbe tett kénlapot, gázperzselővel begyújtva, nyomasd neki befelé a kénfüstöt. (Gumidarabokat is füstölhetsz be neki.)
"Nem is szeretnék ellenetek vitát nyerni, mivel akkor le kellene süllyednem arra a szintre ahol ti vagytok. Aztán mivel nagyobb a rutinotok úgyis legyőztök."
Délig a határban izzadtam. Gondoltam pihenek a a hét hátralévő idején. Ezzel a dumával totál lefárasztottál. Hétfőig tuti nem tudom kipihenni magam.
Válasz psfanka #85645. hozzászólásáraHa szánsz rá egy pár liter vizet, akkor slag a járatba be, nem ártana közben megfigyelni, hol menekülnek kifelé, akkor a járatokat be tudnád azonosítani!
Én élve fogó csapdával foglalkoznék, abba kitenni valami finomságot, amit nem talál meg az udvaron. Az szépen megfogja.
Vagy vannak a parafinos méreg kockák. Annak az a titka, hogy ki kell kötni, nehogy elvigye az odújába, mert akkor sosem eszi meg. Egy szeggel is fel lehet rögzíteni egy deszkára, így ott meg fogja enni nagyrészét.
Volt már, hogy az vált be, hogy gipszet tettem ki egy tálba kukorica darával keverve, mellé pedig kis vizet. Ez is hatékony volt, bár ez nem tudom mennyire humánus, de nem hiszem, hogy többet szenvedne, mint hogy belülről vérzik el 3-4 nap alatt.
Gyermek, kutya, macska ne érje el, erre nagyon vigyázz. Sündisznók ha vannak, akkor csak élve fogót tegyél ki szerintem.
Válasz JDfan90 #85632. hozzászólásáraMár írtam hogy Orbánnak az utcai harcos szerep jutott.
Akkor érzi magát elemében, ha azt a képet tudja magáról vetíteni hogy harcol valaki ellen.
A múlt héten is valami ilyesmiről hablatyolt a hírekben. Pontosan nem tudom hogy ki ellen vagy mi ellen már nem emlékszem. De valami olyasmi volt hogy harcolnunk kell (ezt mondjuk nem értem. Akkor nekem is??? zárójel bezárva). Tehát harcolnuk kell mindenért amit eddig elértünk. Meg kell védenünk a bla bla bla....
Nekem az ilyenek mindig meg ütik a fülemet. Mikor azt mondja harcolni kell, meg háború van. Főleg most már kezd unalmas lenni mikor valóban háború van és valóságos emberek ezrei halnak meg. Ő meg még Gyurcsányt se tudta le csukni. De 12 éve csak azt halljuk hogy harcol. Ez a hülye a végén még bajt fog ránk hozni.
Figyeljétek meg minden héten legalább egyszer talál valamit ami ellen (képletesen) "harcolhat".
Én részben ezért se fogok soha rá szavazni. Nekem ez a duma nem jön be. Mégha mindjárt a Mészáros vagyont nekem adná akkor se.
Válasz mihaszna #85643. hozzászólásáraNem is szeretnék ellenetek vitát nyerni, mivel akkor le kellene süllyednem arra a szintre ahol ti vagytok. Aztán mivel nagyobb a rutinotok úgyis legyőztök.
Viszont szerintem aljas dolog az, hogy orbánt cigányozzák. És itt nem az a baj, hogy ő az vagy sem, hanem, hogy úgy értitek, hogy ezzel egy másodrendű állampolgár az aki cigány. Az egyik momentumos pojáca is megtette, mégsem ítélte el senki. Pedig én úgy tudtam a liberófasiszta oldal nem bőrszínekben lát. Vagy csak a jobb oldali a rossz, és ugye az nem számít. Én ebből csak azt látom, hogy sem elvek, sem logika nincs az úgynevezett bal oldalon. Csak a hergelés és az úszítás. De ezen két eszköz alkalmazása nem intellektuális vitákat gerjeszt.
Ha Ti vagytok az okosabbak, akkor viselkedhetnétek úgy is. (nem személyesen rád értem, de az elvtársaidra sajna igaz)
Sziasztok van a kertben legalább 1 patkány de lehett több is a diora jött ide járatott ásott magának a földben és viszi be a diót, vettem már véralvadás gátlo mérget meg vettem sima fajtát is (1-6hete) amit a járatba öntöttem meg mellé el is vitte de nem eszi meg mert már megdöglött volna szerintem télre rakja el és nem birom kinyirni . nincs semmi állatom jelenleg még mielott valaki leszólna hogy más is megehette a mérget. szomszédnak sincs csak kutya de azok nem birnak kijonni a kapun.
Válasz endypapa_20120 #85638. hozzászólásáraAz ilyeneknek is több "rálátásuk", "valóságérzetük" van a pesti életből, mint neked...
Egy roma melós "csávó" (menne 8-12-16 óra után a bandájához, a pojácák tömegközlekedést is gátló pizsamaparty-ja miatt a rossz parton marad... minden tiszteletem az övé, ilyenek aszfaltoznak kicsiny hazánkban, mivel a fehérember nem igazán bírja a felülről 40- alulról 80 celsius-t, megcsinálnak minden retek munkát, úgy, ahogy a magyar GB-ben az angol helyett!)
Válasz JDfan90 #85639. hozzászólására"Eléggé rasszista ez a megnyilvánulás amúgy. Főleg, hogy magad beazonosítottad fb-n elég gáz még rasszista sz*r dumát is elengedni. Miért a bőrszín alapján ítélsz?"
Szerintem nem kell ide ez az álszent duma. Vitát ezzel nem lehet nyerni. Főleg nem itt.
Válasz GEORGOSZ #85636. hozzászólásáraAmikor a Fidesz zárta le a várost akkor nem voltak ilyen őrjöngő emberek. Van rá egy láda söröm , hogy ezek az emberek nem akartak menni sehonnan sehova.
Nem tartom kizártnak hogy a Fidesz küldte Őket oda , hogy mint "civil" lépjen fel a tüntetéssel szembe. Mert ugye az emberek hülyék (ezt nem rosz értelemben írtam hanem hogy a Fidesz annak néz minket). De mi már ismerjük a kis trükjeiket. A lendvai utcai székház foglaláshoz se rendőröket küldött hanem kubatov verő embereit. Akik mint "civilek" léptek fel és kirakták a székház foglaló 40 kilos egyetemistákat.
És ugye a Fidesz mosta kezeit mert rendőrök az állam részéről nem voltak...
Persze lehet hogy a videón szereplő úriember valóban menni akart Á-ból B-be és valóban dühös volt de az első variációt valószínübbnek tartom. Főleg hogy az illető arcát se takarták ki.
Válasz JDfan90 #85639. hozzászólásáraMajd akkor fejezik be, ha muszáj lesz. Nem véletlenül szoktam időnként felidézni a "dicsőséges 133 nap"-jukat.
Nem véletlenül él az a mondás sem, hogy: "Ezek ugyanazok."
Válasz JDfan90 #85639. hozzászólásáraHogy a tö.ömbe ráncigálod rám a rasszizmust. Egy megnyilvánulást említettem, nem, bőrszín mentesen. valahol baj van a gondolkodásodban!
Válasz endypapa_20120 #85638. hozzászólásáraAz ilyenekkel aki dolgozik?
Eléggé rasszista ez a megnyilvánulás amúgy. Főleg, hogy magad beazonosítottad fb-n elég gáz még rasszista sz*r dumát is elengedni. Miért a bőrszín alapján ítélsz? Libsi kollegád valószínű nem fog örülni ezért a megszólalásért... Mert ez kegyetlen szégyen a 21. századba elítélni valakit a hovatartozása miatt. Bár tudom, a kormánypárti oldalon lehet mocskolni mindenkit, az nem gáz.
Ugye a momentumos cigányozó hőscincér az egy sztár. Ezt a hergelő mocsok dumát mikor fejezitek már be?
Amint "említve volt", jakabpetya az semmi, nulla.
Érdemleges foglalkozni való akkor lenne a bőrkabátossal, ha 1919-es szellemi elődeihez hasonlóan, ő is, szamuelyista, lenin-fiús, vörrösterrorista eszközökhöz merészelne nyúlni a pofázáson túl is.
Nem kétséges, hogy az agressszív, primitív viselkedése, adott alkalommal ezt a szerepet szánná neki.
Ha viszont, ilyesmire merészelne vetemedni, akkor nyilvánvalóan, sürgősen le lesz fehérítve a vörös feje. (Ismét nullára.)
Válasz endypapa_20120 #85630. hozzászólásáraMédi ref. pap lyánya,volt,uralta a családját.Húsz lityi páleszt vágott flaszterhez 75-ben,ennek utána szinte árva lett.
Viktor többször lökött all-in-t,mindíg Bejött Neki.
Válasz endypapa_20120 #85630. hozzászólásáraEz a langyos duma már nem méltó hozzád.Egyszerüen a szavazóitok otthagytak benneteket média ide vagy oda.Nézzél már körül.Az ellenzék néhány százalékon vegetál igazi vezető nélkül.Ja persze a média.
Válasz mihaszna #85628. hozzászólásáraA nép szegény gyermeke titulust jakappetya bitorolja. Ő traktorozott, de annál lejjebb nem adta
Orbán lehet meg se tudná fogni az ásót a nagy hasa miatt. Továbbá ő nem azt adja elő, hogy a nép szegény gyermeke. De attól lehet ásózik otthon, én nem ismerem sem őt, sem a családját. (nem is szeretném)
Válasz Mihály #85623. hozzászólásáraAkár igaz is lehet, de az ilyet mindenképp szeretném személyesen megismerni mielőtt segitek, mert sajnos az ilyen esetek nagy része nem fedi a valóságot.
Szóval végül kiderül, hogy te nem vagy a dolgokba benne, csak az észt osztod. Pedig én azt hittem, hogy naprakész vagy a témába.
Nincs szegény, csak lusta és mélyigénytelen. Nem kötelező az egész kertet bevetni, lehet ott fele területen is termelni és máris olcsóbb Traktor se kell, csak egy 5ezer forintos ásó, meg két dolgozni akaró kéz. Ebből van hiány sajna.
Válasz JDfan90 #85606. hozzászólására Ha neked jól megy gondolj arra akinek nem....:Tisztelt Segítők! Egy kéréssel fordulnék Önökhöz. Élelmiszerben kérném segítségeteket. Mellékelve történetünket, indoklásként! Egyedül nevelem gyerekeimet, több mint egy évtizede. Az évek alatt sokat voltam jövedelem és munka nélkül. Olyan fájdalmakkal és állapotban, hogy sok időt kellett ágyban töltenem. Igyekeztem mindig munkát vállalni, amint elviselhető állapotba kerültem. Viszont amint dolgozni kezdtem rövid időn belül, ismét felerősödtek a fájdalmaim. Annyira, hogy nagyon sok állást voltam kénytelen felmondani. 2 éve életmentő műtétem volt. Ami állapotomat tekintve, sikeres volt. De végérvényesen csökkentette a fizikai erőnlétemet nagy mértékben. Most úgy érzem örökre. Nem részletezném. Azóta teljesen egyedül maradtunk, minden segítség nélkül. Igyekeztem munkát vállalni, amelyeket szintén rövid ideig bírtam teljesíteni. Mert olyan terheket vittem el magamban, hogy tűzi fával fűtöttem 2 télen. (Kazánunk tönkre ment, cserélni nem tudtam.) Egyéb súlyokat voltam kénytelen cipelni, orvosi utasítás ellenére. Mert ugye, ki ha én nem? Jelenleg van munkahelyem de még nem rég álltam munkába. De olyan fájdalmakkal tudom végig dolgozni a napot, hogy csak a szokásos ágyba kerülésem felé juttatom magam. Gyerekeim apja távol él, minimális segítséget nyújt ellátásukhoz. Ilyen helyzetben szeretnék segítséget kérni élelmiszer formájában. Segítségüket előre is hálásan köszönöm!
Az adományok koordinálását a MátészalkaLeaks csoport végzi. Amennyiben bármilyen segítséget tudtok nyújtani, írjatok privát Facebook üzenetet, vagy e-mailt a mateszalkaleaks@gmail.com e-mail címre.Szeretném még jelezni, hogy sajnos jelen kilátásaink úgy néznek ki, hogy hétfőtől nincs élelmünk. Szégyellem, de ha esetleg érkezik hozzátok ilyen jellegű felajánlás.Alap élelmiszer. Zöldség, gyümölcs vagy bármi más. Kérnélek benneteket gondoljatok már ránk.. Előre is köszönjük!
Válasz Mihály #85617. hozzászólásáraDe be se kell ruházni, most olvasom hogy 100000 munkás hiányzik a gyümölcstermesztésből,Akkor miről beszélünk?És diploma se kell hozzá
Válasz Mihály #85596. hozzászólására"Kár érte ezért gondolja meg mindenki kétszer mielőtt politikával kezd foglalkozni élhetné nyugodt életét s helyette nyakába húzta ezt a sok mocskot amit kapott a Fidesztől s most már a pártjától is minden normális ember inkább el megy mint ezt vállalja s csodálkozhatunk hogy a geci helyet nem találunk mást"
Nagyon egyetértek.
Azért is másoltam be ,hogy meg legyen az Én hozzászólásaim között is. Remélem nem baj.
124670 hozzászólás
Válasz vén cigány #85669. hozzászólásáraPanem et circenses! Most lesz majd circenses, amikor 1000Ft/kg fölé megy jócskán a PANEM! Ezért is a búzatermelő lesz a hibás...![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Válasz GEORGOSZ #85667. hozzászólásáraVan benne valami!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz JDfan90 #85649. hozzászólásáraA parafinos kocka azért nem jó, mert még talál más élelmet, nem nyúl hozzá.
Nekem is van kint, erre kirágta a zsákok sarkát.
Maradtak meg vetőmagok, azokkal etetem őket, jelenleg annak van most hatása.
Nem hülye állat a patesz.
Unokatesómnál lőjük légpuskával, annyi van, de úgy, hogy ne pusztuljon, hanem visítson egész éjjel. Hatásos ..
Válasz vén cigány #85661. hozzászólásáraEllenzéki "bolsevikok" a kormánypárti "mensevikek" ellen...![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Válasz vén cigány #85661. hozzászólásáraVálasztópolgár vs Orbán...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz d-032a #85660. hozzászólásáraMost ezzel mit akarsz mondani?
Válasz vén cigány #85661. hozzászólásáraés a zsidók nem Hitler ellenségei voltak, hanem a németeké, mert a vérüket is kiszívták
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
ahogy most ezzel a háborúval Európa vérét szívják, a félkegyelmű kiszolgálóikon keresztül
a Palacsintás királyban elhangzik egy örökérvényű mondat, amikor Kökényszemű Katicával szemben megdől a főszakács, de szívesen hallanám az ursula szájából, akár németül is:
- Sógorok, komák, fusson ki merre lát!
azt sem bánnám, ha a kolostormalac szájából is elhangozna magyarul
Látom a kijáratokat van még kettő, a főbejáraton kivül
az szerintetek hülyeség hogy veszek ragasztot mindegyik kijárathoz rakok és beleraghad? útána meg megölöm
ilyen nagy kartonpapirra gondolok, és ara egér ragasztó és karton papir széleire tégla hogy ne fújja el a szél
Válasz vén cigány #85661. hozzászólásáraakkor a demokratikus USA is diktatúra? ellenségeinek száma végtelen
Válasz mihaszna #85648. hozzászólásáraAz ellenségkép egy diktatúrában bevett szokás.
Hitler vs. zsidók
Kommunista párt vs. kulák
Orbán vs. migránsok, Soros, Brüsszel
Egy közös ellenségkép összekovácsolja a népet és lehet okolni a szegénységért, áru hiányért, drágaságért stb...
Válasz mihaszna #85648. hozzászólásáraNem probléma, ha nem ismered a magyar, nyelvi, és kulturális valóság alapjait.
Pedig alaptétel, hogy a magyar nyelvben használatos, hogy pl, a sportban is harcol a versenyző a győzelemért. (Legyőzi az ellenfelét, vagy elveszíti a csatát, pedig esetleg, keményen harcolt a szőnyegen.)
Mindenki tudja, hogy ez a harc és ez a fajta csata, két kenus, vagy két sportcsapat között, az nem téveszthető össze az igazi háborúval, és ahhoz semmi köze.
Vagy pl.:
A magyar szervezete, harcol valamilyen súlyos betegség ellen. És azután, vagy legyőzi a betegséget és meggyógyul, vagy pedig, elveszíti a csatát a betegséggel vívott küzdelemben.
Sok, minden van, amit vagy kiharcol az ember, vagy nem. Védekezik, vagy támad, de ezeknek semmi köze az igazi fegyveres háborúhoz. (Szerencsére.)
Az jó, ha nagyon okos vagy, de, hogy miért akadsz fenn egy alapvető, hétköznapi, nyelvi-kulturális dolgon, azt te tudod. (Valójában engem nem érdekel, az sem, akárcsak a szavazatod.)
Válasz psfanka #85645. hozzászólására"tanácsot kérnék hogyan nyirjam ki."
Vadász görény kell meg néhány kis, kis-közepes vagy közepes méretű vadász kutya. (Vizsla, tacskó, spániel, terrier). Azok le rendezik.
Válasz Claastra. #85655. hozzászólásáraTe fogsz ezekkel kullogni pesten egy üveg langyos sörérthogy elmesélhesd majd öreg csöves korodban, hogy micsoda forradalmár voltál egy óriási 500 fős tömegben, pedig csak egy köcsög voltál a többi között
Válasz d-032a #85637. hozzászólására"Amint "említve volt", jakabpetya az semmi, nulla."
Legalább felszólalt minden nap és kiosztotta a kormányt!!
A többi még erre sem képes, gondolok itt a háta mögött parizeus feliratot mutogató Novák Elődre. Persze a többi sem különb.
Válasz Claastra. #85655. hozzászólásáraOlyan drága a Drog, hogy eladja érte a földet? Teaszeánsz. Az a divat.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Földönfuto #85654. hozzászólásáraDrogos a famíliád meg te csak más drogot szívtok rendesen majd 4-5 év múlva röhögjetek kis köcsögök amikor a volt foldeden jobbagykodsz
Válasz endypapa_20120 #85638. hozzászólásáraÉs fog is nyerni 4 év múlva is, de ti ezzel a párszáz drogos köcsöggel és a drogos pártelnökkel soha nem fogtok nyerni,négy év mulva is csak marad a sirankozás, hogy hát a média.
Válasz psfanka #85645. hozzászólásáraEzt is megpróbálhatod:
- Keresd meg, hogy van-e, 2. , 3. kijárata. Ezeket zárd le úgy, hogy egy 8-10 mm-es csődarabot beleteszel, (szellőzőnek).
- A gazdaboltban vegyél néhány kénlapot.
- A főbejáratába építs be egy, pl. 2 colos, 20-50 cm hosszú csövet, aránylag vízszintes helyzetben.
- A csőbe tett kénlapot, gázperzselővel begyújtva, nyomasd neki befelé a kénfüstöt. (Gumidarabokat is füstölhetsz be neki.)
"Nem is szeretnék ellenetek vitát nyerni, mivel akkor le kellene süllyednem arra a szintre ahol ti vagytok. Aztán mivel nagyobb a rutinotok úgyis legyőztök."
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Délig a határban izzadtam. Gondoltam pihenek a a hét hátralévő idején. Ezzel a dumával totál lefárasztottál. Hétfőig tuti nem tudom kipihenni magam.
Válasz psfanka #85645. hozzászólásáraHa szánsz rá egy pár liter vizet, akkor slag a járatba be, nem ártana közben megfigyelni, hol menekülnek kifelé, akkor a járatokat be tudnád azonosítani!
Válasz mihaszna #85648. hozzászólásáraDe, szerinted ki a tököt érdekel, hogy te rászavazol-e vagy nem?
Ez is olyan mint a buziság. Magánügyed.
Válasz psfanka #85645. hozzászólásáraHelló
Én élve fogó csapdával foglalkoznék, abba kitenni valami finomságot, amit nem talál meg az udvaron. Az szépen megfogja.
Vagy vannak a parafinos méreg kockák. Annak az a titka, hogy ki kell kötni, nehogy elvigye az odújába, mert akkor sosem eszi meg. Egy szeggel is fel lehet rögzíteni egy deszkára, így ott meg fogja enni nagyrészét.
Volt már, hogy az vált be, hogy gipszet tettem ki egy tálba kukorica darával keverve, mellé pedig kis vizet. Ez is hatékony volt, bár ez nem tudom mennyire humánus, de nem hiszem, hogy többet szenvedne, mint hogy belülről vérzik el 3-4 nap alatt.
Gyermek, kutya, macska ne érje el, erre nagyon vigyázz. Sündisznók ha vannak, akkor csak élve fogót tegyél ki szerintem.
Válasz JDfan90 #85632. hozzászólásáraMár írtam hogy Orbánnak az utcai harcos szerep jutott.
zárójel bezárva). Tehát harcolnuk kell mindenért amit eddig elértünk. Meg kell védenünk a bla bla bla....
Akkor érzi magát elemében, ha azt a képet tudja magáról vetíteni hogy harcol valaki ellen.
A múlt héten is valami ilyesmiről hablatyolt a hírekben. Pontosan nem tudom hogy ki ellen vagy mi ellen már nem emlékszem. De valami olyasmi volt hogy harcolnunk kell (ezt mondjuk nem értem. Akkor nekem is???
Nekem az ilyenek mindig meg ütik a fülemet. Mikor azt mondja harcolni kell, meg háború van. Főleg most már kezd unalmas lenni mikor valóban háború van és valóságos emberek ezrei halnak meg. Ő meg még Gyurcsányt se tudta le csukni. De 12 éve csak azt halljuk hogy harcol. Ez a hülye a végén még bajt fog ránk hozni.
Figyeljétek meg minden héten legalább egyszer talál valamit ami ellen (képletesen) "harcolhat".
Én részben ezért se fogok soha rá szavazni. Nekem ez a duma nem jön be. Mégha mindjárt a Mészáros vagyont nekem adná akkor se.
vándorpatkányról van szó fel is vettem videóra, de nem birtam ide be tenni.
Válasz mihaszna #85643. hozzászólásáraNem is szeretnék ellenetek vitát nyerni, mivel akkor le kellene süllyednem arra a szintre ahol ti vagytok. Aztán mivel nagyobb a rutinotok úgyis legyőztök.
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Viszont szerintem aljas dolog az, hogy orbánt cigányozzák. És itt nem az a baj, hogy ő az vagy sem, hanem, hogy úgy értitek, hogy ezzel egy másodrendű állampolgár az aki cigány. Az egyik momentumos pojáca is megtette, mégsem ítélte el senki. Pedig én úgy tudtam a liberófasiszta oldal nem bőrszínekben lát. Vagy csak a jobb oldali a rossz, és ugye az nem számít. Én ebből csak azt látom, hogy sem elvek, sem logika nincs az úgynevezett bal oldalon. Csak a hergelés és az úszítás. De ezen két eszköz alkalmazása nem intellektuális vitákat gerjeszt.
Ha Ti vagytok az okosabbak, akkor viselkedhetnétek úgy is. (nem személyesen rád értem, de az elvtársaidra sajna igaz)
Sziasztok van a kertben legalább 1 patkány de lehett több is a diora jött ide járatott ásott magának a földben és viszi be a diót, vettem már véralvadás gátlo mérget meg vettem sima fajtát is (1-6hete) amit a járatba öntöttem meg mellé el is vitte de nem eszi meg mert már megdöglött volna szerintem télre rakja el és nem birom kinyirni . nincs semmi állatom jelenleg még mielott valaki leszólna hogy más is megehette a mérget. szomszédnak sincs csak kutya de azok nem birnak kijonni a kapun.
tanácsot kérnék hogyan nyirjam ki.
Válasz endypapa_20120 #85638. hozzászólásáraAz ilyeneknek is több "rálátásuk", "valóságérzetük" van a pesti életből, mint neked...
Egy roma melós "csávó" (menne 8-12-16 óra után a bandájához, a pojácák tömegközlekedést is gátló pizsamaparty-ja miatt a rossz parton marad... minden tiszteletem az övé, ilyenek aszfaltoznak kicsiny hazánkban, mivel a fehérember nem igazán bírja a felülről 40- alulról 80 celsius-t, megcsinálnak minden retek munkát, úgy, ahogy a magyar GB-ben az angol helyett!)
Válasz JDfan90 #85639. hozzászólására"Eléggé rasszista ez a megnyilvánulás amúgy. Főleg, hogy magad beazonosítottad fb-n elég gáz még rasszista sz*r dumát is elengedni. Miért a bőrszín alapján ítélsz?"
Szerintem nem kell ide ez az álszent duma. Vitát ezzel nem lehet nyerni. Főleg nem itt.
Válasz GEORGOSZ #85636. hozzászólásáraAmikor a Fidesz zárta le a várost akkor nem voltak ilyen őrjöngő emberek. Van rá egy láda söröm , hogy ezek az emberek nem akartak menni sehonnan sehova.
Nem tartom kizártnak hogy a Fidesz küldte Őket oda , hogy mint "civil" lépjen fel a tüntetéssel szembe. Mert ugye az emberek hülyék (ezt nem rosz értelemben írtam hanem hogy a Fidesz annak néz minket). De mi már ismerjük a kis trükjeiket. A lendvai utcai székház foglaláshoz se rendőröket küldött hanem kubatov verő embereit. Akik mint "civilek" léptek fel és kirakták a székház foglaló 40 kilos egyetemistákat.
És ugye a Fidesz mosta kezeit mert rendőrök az állam részéről nem voltak...
Persze lehet hogy a videón szereplő úriember valóban menni akart Á-ból B-be és valóban dühös volt de az első variációt valószínübbnek tartom. Főleg hogy az illető arcát se takarták ki.
Válasz JDfan90 #85639. hozzászólásáraMajd akkor fejezik be, ha muszáj lesz. Nem véletlenül szoktam időnként felidézni a "dicsőséges 133 nap"-jukat.
Nem véletlenül él az a mondás sem, hogy: "Ezek ugyanazok."
Válasz JDfan90 #85639. hozzászólásáraHogy a tö.ömbe ráncigálod rám a rasszizmust. Egy megnyilvánulást említettem, nem, bőrszín mentesen. valahol baj van a gondolkodásodban!
Válasz endypapa_20120 #85638. hozzászólásáraAz ilyenekkel aki dolgozik?![smile offtopic](/oldforum/images/smiles/offtopic.gif)
Eléggé rasszista ez a megnyilvánulás amúgy. Főleg, hogy magad beazonosítottad fb-n elég gáz még rasszista sz*r dumát is elengedni. Miért a bőrszín alapján ítélsz? Libsi kollegád valószínű nem fog örülni ezért a megszólalásért... Mert ez kegyetlen szégyen a 21. századba elítélni valakit a hovatartozása miatt. Bár tudom, a kormánypárti oldalon lehet mocskolni mindenkit, az nem gáz.
Ugye a momentumos cigányozó hőscincér az egy sztár. Ezt a hergelő mocsok dumát mikor fejezitek már be?
Válasz GEORGOSZ #85636. hozzászólásáraAz ilyenekkel nyert választást "vezérünk". Ennyi.
Amint "említve volt", jakabpetya az semmi, nulla.
Érdemleges foglalkozni való akkor lenne a bőrkabátossal, ha 1919-es szellemi elődeihez hasonlóan, ő is, szamuelyista, lenin-fiús, vörrösterrorista eszközökhöz merészelne nyúlni a pofázáson túl is.
Nem kétséges, hogy az agressszív, primitív viselkedése, adott alkalommal ezt a szerepet szánná neki.
Ha viszont, ilyesmire merészelne vetemedni, akkor nyilvánvalóan, sürgősen le lesz fehérítve a vörös feje. (Ismét nullára.)
"Ba..am meg a szátokat, KATIS ge.ik"
Ez a való világ! Ő legalább megmondja, mire jó a pesti-hiszti!
Válasz endypapa_20120 #85630. hozzászólásáraMédi ref. pap lyánya,volt,uralta a családját.Húsz lityi páleszt vágott flaszterhez 75-ben,ennek utána szinte árva lett.
Viktor többször lökött all-in-t,mindíg Bejött Neki.
Válasz endypapa_20120 #85630. hozzászólásáraEz a langyos duma már nem méltó hozzád.Egyszerüen a szavazóitok otthagytak benneteket média ide vagy oda.Nézzél már körül.Az ellenzék néhány százalékon vegetál igazi vezető nélkül.Ja persze a média.
Válasz Mihály #85623. hozzászólásáraÍrj privit,pénzem persze nincs,de hátha valami.
Embernek az-ami,,parasztnak >0 vok tán-
More info please.
Válasz mihaszna #85628. hozzászólásáraA nép szegény gyermeke titulust jakappetya bitorolja. Ő traktorozott, de annál lejjebb nem adta![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Továbbá ő nem azt adja elő, hogy a nép szegény gyermeke. De attól lehet ásózik otthon, én nem ismerem sem őt, sem a családját. (nem is szeretném)
Orbán lehet meg se tudná fogni az ásót a nagy hasa miatt.
Válasz JDfan90 #85624. hozzászólásáraRespect.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Földönfuto #85629. hozzászólásáraHogy lett meg a kétharmad? Médi teljes uralmával, + ...........
Válasz endypapa_20120 #85626. hozzászólásáraErre csak annyi a válasz, hogy KÉTHARMAD tehát nem a népakarat ellen kormányoz.Ennyit még egy fosbuk huszárnak is tudni kellene.
Válasz JDfan90 #85624. hozzászólásáraOrbán Viktor miért nem ásózik?
Inkább meccset néz.
Hiába. Le se tagadhatná magát.
Válasz Mihály #85623. hozzászólásáraAkár igaz is lehet, de az ilyet mindenképp szeretném személyesen megismerni mielőtt segitek, mert sajnos az ilyen esetek nagy része nem fedi a valóságot.
https://www.facebook.com/101308909098795/videos/1700821326950972
Válasz mihaszna #85573. hozzászólására![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Mihály #85623. hozzászólásáraKamu dumákkal kábítottak el téged és az agymosásból nem vagy hajlandó felébredni.
Traktor se kell, csak egy 5ezer forintos ásó, meg két dolgozni akaró kéz. Ebből van hiány sajna.
Van kiskert és termelünk szépen 3 családnak. Szóval köszi, de tudom, láttam már kiskertet.
9ezerért is van háti permetező. Nekem pont ilyen van 3 éve, és még mindig jó.
Szóval végül kiderül, hogy te nem vagy a dolgokba benne, csak az észt osztod. Pedig én azt hittem, hogy naprakész vagy a témába.
Nincs szegény, csak lusta és mélyigénytelen. Nem kötelező az egész kertet bevetni, lehet ott fele területen is termelni és máris olcsóbb
Válasz JDfan90 #85606. hozzászólására Ha neked jól megy gondolj arra akinek nem....:Tisztelt Segítők! Egy kéréssel fordulnék Önökhöz. Élelmiszerben kérném segítségeteket. Mellékelve történetünket, indoklásként! Egyedül nevelem gyerekeimet, több mint egy évtizede. Az évek alatt sokat voltam jövedelem és munka nélkül. Olyan fájdalmakkal és állapotban, hogy sok időt kellett ágyban töltenem. Igyekeztem mindig munkát vállalni, amint elviselhető állapotba kerültem. Viszont amint dolgozni kezdtem rövid időn belül, ismét felerősödtek a fájdalmaim. Annyira, hogy nagyon sok állást voltam kénytelen felmondani. 2 éve életmentő műtétem volt. Ami állapotomat tekintve, sikeres volt. De végérvényesen csökkentette a fizikai erőnlétemet nagy mértékben. Most úgy érzem örökre. Nem részletezném. Azóta teljesen egyedül maradtunk, minden segítség nélkül. Igyekeztem munkát vállalni, amelyeket szintén rövid ideig bírtam teljesíteni. Mert olyan terheket vittem el magamban, hogy tűzi fával fűtöttem 2 télen. (Kazánunk tönkre ment, cserélni nem tudtam.) Egyéb súlyokat voltam kénytelen cipelni, orvosi utasítás ellenére. Mert ugye, ki ha én nem? Jelenleg van munkahelyem de még nem rég álltam munkába. De olyan fájdalmakkal tudom végig dolgozni a napot, hogy csak a szokásos ágyba kerülésem felé juttatom magam. Gyerekeim apja távol él, minimális segítséget nyújt ellátásukhoz. Ilyen helyzetben szeretnék segítséget kérni élelmiszer formájában. Segítségüket előre is hálásan köszönöm!![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Az adományok koordinálását a MátészalkaLeaks csoport végzi. Amennyiben bármilyen segítséget tudtok nyújtani, írjatok privát Facebook üzenetet, vagy e-mailt a mateszalkaleaks@gmail.com e-mail címre.Szeretném még jelezni, hogy sajnos jelen kilátásaink úgy néznek ki, hogy hétfőtől nincs élelmünk. Szégyellem, de ha esetleg érkezik hozzátok ilyen jellegű felajánlás.Alap élelmiszer. Zöldség, gyümölcs vagy bármi más. Kérnélek benneteket gondoljatok már ránk.. Előre is köszönjük!
Válasz Mihály #85617. hozzászólásáraDe be se kell ruházni, most olvasom hogy 100000 munkás hiányzik a gyümölcstermesztésből,Akkor miről beszélünk?És diploma se kell hozzá
Válasz Mihály #85596. hozzászólására"Kár érte ezért gondolja meg mindenki kétszer mielőtt politikával kezd foglalkozni élhetné nyugodt életét s helyette nyakába húzta ezt a sok mocskot amit kapott a Fidesztől s most már a pártjától is minden normális ember inkább el megy mint ezt vállalja s csodálkozhatunk hogy a geci helyet nem találunk mást"
Nagyon egyetértek.
Azért is másoltam be ,hogy meg legyen az Én hozzászólásaim között is. Remélem nem baj.