Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azaz. Egy sráccal beszéltem én is ,de egy néni mutatta meg őket.Nagy Zetor volt ott akkor 2-3db.
Egyébként nem rossz dobok,bárki bármit mond,ezért az árért főleg.
Akkoriban 3 kiló körül beszéltek érte.Ha nem titok Te mennyiért vetted?
Probléma orvosolva ma délután leszedtem át vittem lakatos szaki hoz azt mondta meg tudja csinálni öntvény pálcával meg hegeszti nem lesz vele semmi gond te hol voltál pontosan a hogy be érünk a faluba első utca balra azt jobb kéz felől nagy udvar családi házzal kicsit hátrébb nagy gépszín zetor trakik meg 2vagy 3 komján egy fiatal sráccal beszéltem le egy kék platós MAN-nal hozták el
Válasz #1911. hozzászólásra
Én múlt nyáron voltam náluk, de akkor nem volt egy épkézláb sem ott, ami szerintem egy szezont kibírt volna. Talán 3-4ből lehetett volna egy komplettet összerakni.
Gondolom, ez már másik eresztésből van.Állítólag szlotákiából hozzák őket.
Sziasztok!
Öntöződob vásárlás előtt állok, és a véleményeteket szeretném kikérni a SIGMA öntöződobokról.
Évek óta egy Turbomot 90-el dolgozok, de most mindenképp forgózsámolyosra szeretném cserélni.
A kérdések, hogy mennyire megbízhatók, van e rajta automata önelzáró, 1 dobnak mekkora nyomás kell minimum, és mennyit bír max, csévélési sebesség állítható e rajtuk, mire figyeljek oda vásárláskor, stb. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia, nekem csak ilyen van, két dobbal is szoktam nyomni, de a képen csak pont egy volt. Most szándékozom venni egy Sigma-Odra 75/280 . Ennek is jó a fogyasztása, felújított motor,adagoló,porlasztók, felújított szivattyú, na ehhez veszek még ebben az évben egy gyorsító áttételt, mármint a hajtóműbe.
igen,talán kicsit többet forog ,mint újkorában,de sok-sok éve tartja magát.
csodálkoztam is,mikor láttam,hogy ti 6 hengeressel nyomtok 1 dobot
nekem is van 6-os,de nem használom a fogyasztása miat
25-30 m3 viz kell neki óránként, nem a leghomogénebb a szórásképe, ezért fixen telepitve nem a legjobb megoldás, de ha dobon van alkalmazva, kocsival, akkor 50 átmérőjü kört lő be.18-20 ill 22 mm es fúvókák vannak hozzá gyárilag.
4668 hozzászólás
Válasz #81916. hozzászólásra
Azaz. Egy sráccal beszéltem én is ,de egy néni mutatta meg őket.Nagy Zetor volt ott akkor 2-3db.
Egyébként nem rossz dobok,bárki bármit mond,ezért az árért főleg.
Akkoriban 3 kiló körül beszéltek érte.Ha nem titok Te mennyiért vetted?
Üdvözlök mindenkit!
Gyümölcsösben használ-e valaki öntöződobos öntözést fúrt kútról ?
Ha igen akkor minél több információ érdekelne.
Válasz #1915. hozzászólásra
te hol voltál pontosan a hogy be érünk a faluba első utca balra azt jobb kéz felől nagy udvar családi házzal kicsit hátrébb nagy gépszín zetor trakik meg 2vagy 3 komján egy fiatal sráccal beszéltem le egy kék platós MAN-nal hozták el
Probléma orvosolva ma délután leszedtem át vittem lakatos szaki hoz azt mondta meg tudja csinálni öntvény pálcával meg hegeszti nem lesz vele semmi gond
Én múlt nyáron voltam náluk, de akkor nem volt egy épkézláb sem ott, ami szerintem egy szezont kibírt volna. Talán 3-4ből lehetett volna egy komplettet összerakni.
Gondolom, ez már másik eresztésből van.Állítólag szlotákiából hozzák őket.
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Üdv, onnét akartam én is venni egyet, de így már nem fogok.
Válasz #1912. hozzászólásra
Székesfehérvár tol 10km Moha fejér megye
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Szerintem igen, helyileg hol vagy?
Válasz #1910. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130204194302_horvatorszag_006.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130204194331_horvatorszag_007.jpg)
Szeged mellöl hozták Zákányszékröl mikor néztük nem lácodot semmi rajta,volt 7db ez volt a jobbik ha esetleg nem hozza a csávó tudsz segíteni
Válasz #1909. hozzászólásra
Azt már úgyis csak a Szentlélek fogta.
Azt hiszem, nekem is van elfekvőben valahol 1-2 db.
Válasz #1908. hozzászólásra
az eladó ígérte hoz másikat
Igen az az szállítás közben eltörőt
Válasz #1907. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
A legalsó képen az a letörött öntvénydarab az micsoda? csaknem a csapágyház???
Az érét kösz srácok a biztató szavakat
majd nyáron meg látjuk hogy muzsikál
én bízom benne remélem jó döntés volt
majd lesz videó
Válasz #1905. hozzászólásra
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
........sőt, szeretik, ha nincsenek bekapcsolva...
Válasz #1904. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Ezek azok a dobok,amelyek állásban is el tudnak romlani!
Válasz #1902. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Jók ezek az Odrák, csak az a baj velük, hogy ha van szabadidőd, azt mellettük kell töltened.
Sok sikert, kitartást
Válasz #1902. hozzászólásra
Nincs azzal a toldással gond,csak viznyomás legyen!Évekig használtunk ilyen dobot!
Válasz #1838. hozzászólásra
Szia.Nekem van egy ilyen dobom.130-tól felfelé.Az enyém tökéletesen működik egy 63 kútról.
Válasz #1899. hozzászólásra
Felénk is sokan szétszedték az eredeti vezérlését a behúzásnak. Inkább kézzel állítják a sebességet.
Otthagyni úgy sem lehet magára, mert elviszik...
Válasz #1889. hozzászólásra
Esetleg turbinásat vegyél normális jószándékú parasztkomától.
Válasz #1897. hozzászólásra
oke
Válasz #1896. hozzászólásra
Csak a szivattyú meg a gyorsitó...
Válasz #1890. hozzászólásra
csepel?ifa?
Válasz #1894. hozzászólásra
Olaj nem folyik se a viz könnyen felveszi a vizet.
Tolózár az nem mozdul,mert nem használtam...
Válasz #1893. hozzászólásra
jó is?
Válasz #1891. hozzászólásra
A szivattyú meg a gyorsitó egyben 140...
Mennyi lenne az annyi?
Mit kérsz érte?
MA 350-es szivattyú gyorsitóval eladó ha valakit érdekel...
Sziasztok!
Öntöződob vásárlás előtt állok, és a véleményeteket szeretném kikérni a SIGMA öntöződobokról.
Évek óta egy Turbomot 90-el dolgozok, de most mindenképp forgózsámolyosra szeretném cserélni.
A kérdések, hogy mennyire megbízhatók, van e rajta automata önelzáró, 1 dobnak mekkora nyomás kell minimum, és mennyit bír max, csévélési sebesség állítható e rajtuk, mire figyeljek oda vásárláskor, stb. Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz #1887. hozzászólásra
most találtam itt vásárhelyen egy hűtőt,de ha az nem felel meg akkor értesítelek.
Válasz #1881. hozzászólásra
Bocs a késésért!! Tehát a cellák mérete 64/64cm!! Remélem megfelelö..
Válasz #1884. hozzászólásra
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
öntözőcsatornából
Válasz #1883. hozzászólásra
Szia, nekem csak ilyen van, két dobbal is szoktam nyomni, de a képen csak pont egy volt. Most szándékozom venni egy Sigma-Odra 75/280 . Ennek is jó a fogyasztása, felújított motor,adagoló,porlasztók, felújított szivattyú, na ehhez veszek még ebben az évben egy gyorsító áttételt, mármint a hajtóműbe.
Válasz #1873. hozzászólásra
Kútból?
Válasz #1874. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
igen,talán kicsit többet forog ,mint újkorában,de sok-sok éve tartja magát.
csodálkoztam is,mikor láttam,hogy ti 6 hengeressel nyomtok 1 dobot
nekem is van 6-os,de nem használom a fogyasztása miat
Nem gondoltam volna hogy turbina után 6 baron elvisz 3at...
Válasz #1880. hozzászólásra
várom
Válasz #1879. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Valami olyasmi..
Holnap le méretezem hogy képbe legyél!!
Válasz #1878. hozzászólásra
csepel hűtő?
Válasz #1875. hozzászólásra
Nekem van egy prima hűtöm!!! Olcsón megszámítanám hisz nekem felesleges!! Csak a helyet foglalja!!
Válasz #1876. hozzászólásra
Méretben mekkora a különbség a kettő közt?
Válasz #1875. hozzászólásra
Szia!
IFA hűtőt tegyél rá!
Sziasztok,
Nekem nagyon kellene az MA 200-ra hűtő,mert még az eredeti van rajta és kezdi megadni magát.
Hol tudnék szerválni egy jó állapotban lévőt?
Üdv Szabi.
Eredeti motoros és hajtóműves ?
Válasz #1872. hozzászólásra
MA 200 nálam 3db szigmát elvisz,6 bár van a dobokon,a turbina után.10 litert eszik óránként.
Mekkora nyomás kell egy ilyen sigmának? Az ma 200 lehet kevés lesz.
Válasz #1870. hozzászólásra
kipróbálni kaptam kettőt és ha minden oké akkor megegyezünk a faszival az árról,de 20-25 körülre tartja db-ját.
Válasz #1867. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
25-30 m3 viz kell neki óránként, nem a leghomogénebb a szórásképe, ezért fixen telepitve nem a legjobb megoldás, de ha dobon van alkalmazva, kocsival, akkor 50 átmérőjü kört lő be.18-20 ill 22 mm es fúvókák vannak hozzá gyárilag.
Válasz #1868. hozzászólásra
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Szevasz, nekem biztos van 3 darab, amiből 2 jót összehozhatsz, az árban megalkuszunk