Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.48 FtCHF439.56 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Végülis?? Mondjuk azt hogy épitö jellegel hatot rám a kritika.. És mondhatom azt is hogy a kritikusaim egy része azota haver lett!! Köszönhetöen a jol sikerült forumos találkozónak...Tényleg mikor is lesz a következö??
Ki köt. vele?
Ja megvan a Vmisi.....
F.tal.ón majd csináljatok párosításokat aki kötözködött akivel azok bunyóznak majd....... fegyverek lehetnek bruttálisak is....... heheheheehe
B.imi meg majd fölszedi oszt beteszi,,,,,,,,
Szóval a búúúúúza vetési.......
Megnyugtatlak én nem... Én Csak ugy a társaság miatt !! Sztorizgatni és persze közösen gondolkodni mit és hogyan..Mert sokal hasznosabb ez igy mint a saját börünkön és kárunkon megtapasztalni amit mondjuk valameikönk már réges régen megélt átélt -tul élt!!
Ja hát igen hidd el mindez csak nézö pont kérdése... Felénk ez már a top kategoriát surolja!!És hogy miért mert hiába tudtuk.. tudjuk mit és hogyan kelene...Akora volt a belviz okozta kár hogy ezt mind felesleges volt már ráteni... Igy marat az hogy ami ki volt adva abol enyire futota!! Nagyon nagy befektetés árán lehetet volna csak jelentöseb termés növekedést elérni...Ami nem termelésnek let volna nevezhetö hanem pénz pocsékolásnak... Ez vanAzt már csak remélni merem hogy egy jó darabig nem ismétlödik meg..
Ez kb olyan mint az éhezö etióp kis gyerekek közül válogatnánk az olimpiai résztvevöket!! Már bocs a hasonlatért...Ahova nem pászol oda inkább ne is tegyük... Nálunk a leg leg jobb termés az idén a 4 tonna volt!! Ezért én már a kisebb növekedésnek is elégedet lenék... Szabi én mindig ámulva halgato azokat az eredményeket amiröl te sokszor beszámolsz..
Végülis?? A kalász megtermi a részét stabil termö den nem nevezném csúcsnak... És szerintem aprók a szemei.. Csilagrol tud e valaki??Arol is áradozot a kereskedö??
Ez igazán jó hir.. Ere a termésre én is beneveznék...Lasan már alig emlékszem hasonlóra... Ezért is gondolkodom hasonlóban!!Menyire igényes a mütrágyára és a gombára??Mert a töbi parája az tetszik nekem!!
3135 hozzászólás
Válasz #134. hozzászólásra
a mélység a 15 cm?
Válasz #133. hozzászólásra
15 cm-mondjuk
Válasz #129. hozzászólásra
Kaszálás utána a vékony szántás?
A vékony szántás az mit takar?
Kezdő vagyok
Válasz #131. hozzászólásra
Az 1 kolléga 1x lucernatarlóba vetette a vöröshagymát, na ne tudd meg, mit leharcolt vele
Válasz #129. hozzászólásra
Talán ... De elintézi majd a tavaszi kalászos gyomirtó Pl TALTOS WG
Válasz #127. hozzászólásra
Ő biztos emléxik még rájuk...
De nekem mind1. Csak én is emléxek még az építő jellegű kritikákra...
Válasz #128. hozzászólásra
De a lucernát előtte el kéne 1 csöppet intézni. Nem???Vagyis én ezt tenném
Válasz #125. hozzászólásra
Vékonyan megszántani , elsimítani és szerintem Szeptember 20-tól mehet a földbe ...
Válasz #126. hozzászólásra
én osztén nemám......
Válasz #123. hozzászólásra
Na ki is?
Jó estét
Érdeklődnék hogy mikor a legjobb vetni az őszi búzát?
Meg milyen talajművelés kell neki jelenleg lucerna van benne ahol megmaradt a víztől
Válasz #122. hozzászólásra
Végülis?? Mondjuk azt hogy épitö jellegel hatot rám a kritika.. És mondhatom azt is hogy a kritikusaim egy része azota haver lett!! Köszönhetöen a jol sikerült forumos találkozónak...Tényleg mikor is lesz a következö??
Válasz #122. hozzászólásra
Ki köt. vele?
Ja megvan a Vmisi.....
F.tal.ón majd csináljatok párosításokat aki kötözködött akivel azok bunyóznak majd....... fegyverek lehetnek bruttálisak is....... heheheheehe
B.imi meg majd fölszedi oszt beteszi,,,,,,,,
Szóval a búúúúúza vetési.......
Válasz #120. hozzászólásra
Mármint azt hittem azért nem írtál mert meguntad hogy kötözködnek veled ... és így leléptél ...
Nem arra gondoltam hogy te jársz ide kötözködni !
Válasz #120. hozzászólásra
Megnyugtatlak én nem... Én Csak ugy a társaság miatt !! Sztorizgatni és persze közösen gondolkodni mit és hogyan..Mert sokal hasznosabb ez igy mint a saját börünkön és kárunkon megtapasztalni amit mondjuk valameikönk már réges régen megélt átélt -tul élt!!
Válasz #118. hozzászólásra
Na , akkor nem vok egyedül.
Sajnáltam volna ha lelép mert némelyik B..i csak kötözködni jár ide...
Válasz #117. hozzászólásra
Ááááá , nem gond , csak én vettem észre a váltást .
Azért a régi ,aktív hozzászólók hiányoznak a képből , az újak magukban nem mindig elegek...
Válasz #116. hozzászólásra
azóta eltelt már vagy 8 hónap nekem is kellett pár hét mire megtudtam
Válasz #116. hozzászólásra
Hát??? Inkább ezt választotam.. De amugy tök mindegy...!! A haverok meg az ismik ugy is tudják Töled meg elnézést kérek igy utolag..
Válasz #115. hozzászólásra
Baszki én meg itt keresgettelek már többször , hogy hol vagy meg ilyenek , de senki nem válaszolt... Te sem...
Azt hittem úgy megpukkadtál itt valamelyik faszra , hogy leléptél ...
Válasz #114. hozzászólásra
Igen... Volt ilyen nick nevem is...
Válasz #113. hozzászólásra
Ettől függetlenül azt raksz rá amit akarsz ,tudsz , vagy amit a többi is kap...
Attól még lehet jó termése , hogy kevesebbet kap.
Most amúgy te vagy a Satyesz ?
Válasz #110. hozzászólásra
Ja hát igen hidd el mindez csak nézö pont kérdése... Felénk ez már a top kategoriát surolja!!És hogy miért mert hiába tudtuk.. tudjuk mit és hogyan kelene...Akora volt a belviz okozta kár hogy ezt mind felesleges volt már ráteni... Igy marat az hogy ami ki volt adva abol enyire futota!! Nagyon nagy befektetés árán lehetet volna csak jelentöseb termés növekedést elérni...Ami nem termelésnek let volna nevezhetö hanem pénz pocsékolásnak... Ez vanAzt már csak remélni merem hogy egy jó darabig nem ismétlödik meg..
Régebben voltak országos fajtasori eredmények az interneten is elérhetők.........most nem találok ideit..........
Válasz #109. hozzászólásra
Azért nem mindig és mindenhol sikerül ám !!!!!!!!
Meg az sem mindegy, hogy milyen áron van akkora termés.
Az idén nem kívánok szórni semmi alapot, gombát is max 1 olcsóbbat olyan tango szerűséget meg kap 1x-re 4-5 q 27-est és áldásom rá.
Eddig ez a terv de még sosem sikerült a terveket tartani...............
Válasz #104. hozzászólásra
Nekünk nem kapott semmi különlegest.
Minden kapott 270kg 8-20-30-at , 370kg An 34%-ost és virágzás előtt Falcon+Wuxal...
Válasz #105. hozzászólásra
Ez kb olyan mint az éhezö etióp kis gyerekek közül válogatnánk az olimpiai résztvevöket!! Már bocs a hasonlatért...Ahova nem pászol oda inkább ne is tegyük... Nálunk a leg leg jobb termés az idén a 4 tonna volt!! Ezért én már a kisebb növekedésnek is elégedet lenék... Szabi én mindig ámulva halgato azokat az eredményeket amiröl te sokszor beszámolsz..
Válasz #106. hozzászólásra
ki kéne próbálni ezt a billt
Válasz #103. hozzászólásra
Végülis?? A kalász megtermi a részét stabil termö den nem nevezném csúcsnak... És szerintem aprók a szemei.. Csilagrol tud e valaki??Arol is áradozot a kereskedö??
Válasz #100. hozzászólásra
Nekem a Bill adott nagyon xar földben ennél kicsit jobbat 2008-ban.
Válasz #102. hozzászólásra
a szomszéd faluba sincsenek nagy búzatermések
Ez igazán jó hir.. Ere a termésre én is beneveznék...Lasan már alig emlékszem hasonlóra... Ezért is gondolkodom hasonlóban!!Menyire igényes a mütrágyára és a gombára??Mert a töbi parája az tetszik nekem!!
Hallottam már én is szépeket a buzogányról.
Sokat hallottam a Kalász-ról is.
Válasz #98. hozzászólásra
A fűrészpor a gond
Válasz #99. hozzászólásra
A durumot most hagyjuk ki ebből.............az mindenhol xar lett.
Válasz #73. hozzászólásra
A BUZOGÁNY eddig nálunk mindent vert termésben...
Minősége közepes , alig étkezési. Rendkívül alacsony ,erős szárú . Nálunk még aratáskor is lehetett látni a sorait és olyan feketécske volt...
De a két legxarabb szikes földünkön adott 63-64mázsát ami akkor üzemi rekord volt itt...
Válasz #89. hozzászólásra
Hello Szabi!
Nekem idén ott lett 30q durum ahol már többször volt 120q kukorica!!!!!!!!!!!
Válasz #95. hozzászólásra
fűrészporos, de nem tulzottan. van itt egy nagy tojásos telep és ingyen adják a trágyát. és még fel is rakják
Válasz #93. hozzászólásra
A Bill adta 6,5 fölött most is és jó a minőség is.
Igaz szarrá volt trágyázva a talaj.........
Válasz #50. hozzászólásra
My Vekni...
Válasz #94. hozzászólásra
A tyúktrágya szalmás vagy fűrészporos vagy száraz ??????
Válasz #92. hozzászólásra
nekem nincs búzám. egyik havernak van. jó földbe rendes maggal 40q idén (egyzsr volt 60qája). jó talajmunkával. ja és a haver tyúktrágyázza a földjeit
Átlagos évben itt is ad 6,5 tonnát,de az idén 5t fölötti termés keveseknek adatott meg...
Válasz #91. hozzászólásra
Beszarás !
Az ott így a trendi vagy nem vágjátok a búza termesztést ????????
nálunk idén a rosszba is lesz 100q kuki és a jóföldbe meg volt 40q búza
Válasz #88. hozzászólásra
lehet meg kéne tyúkrágyázni próbaképpen
Válasz #79. hozzászólásra
Ahol nálunk van 10 t kuka ott van 6,5 búza lazán !!!!!
Válasz #84. hozzászólásra
én azt vettem észre hogy ott igazán jó a búza ahol kiváló a foszfor ell. és a rézzel sincs gond.
Válasz #73. hozzászólásra
IKR
Válasz #72. hozzászólásra
Globus, Bill.