Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...
A falusi menyecske bemegy a városba ügyeket intézni. Dolga végeztével
indulna haza, de a vonatot lekéste. Megszólít egy taxist:
- Nem vinne el KiskunbikkmakkfalvárŹa? Nincs nálam elég pénz, de majd
elszámolunk.
A taxis beleegyezik, elindulnak. Nemsokára egy lucernás mellett megáll a
taxis, körülnéz, látja hogy nincs senki a környéken. Kivesz egy takarót a
csomagtartóból, és leteríti a lucernás közepébe.
- Jaj, de hát én nem csinálhatom ezt, férjezett vagyok, van két
gyerekem! - kezdi el a nő.
- És? Én is nős vagyok, van négy gyerekem és kétszáz házinyulam,
és mindet etetni kell! Úgyhogy pofa be és szedd a lucernát!
Az orvostudományi egyetemen egy csinos medikát vizsgáztat a professzor. Megkéri a kolleginát, hogy egy csontvázon mutassa meg, hol lehettek az erogén zónák. A hölgy bizonytalanul mutat a lágyék felé:
– Valahol itt helyezkedett el a férfi nemi szerve...
– Valószínűleg, kedves kollegina. De csak alkalmanként, mert ez egy női csontváz.
– Melyik az a testrésze az emberi testnek, amely inger hatására képes a tízszeresére nagyobbodni? – kérdezi a professzor a medikát.
– Inkább nem mondanám ki, ha lehet – pirul el a vizsgázó.
– Akkor kimondom én: a pupilla. Kislány, amire maga gondol, az csalódást fog okozni önnek. Ez a szerv nyugalmi állapotának csupán kétszeresére, maximum háromszorosára duzzad.
A rendőrnek még nem volt gyereke, akárhogy próbálkoztak. A felette lévő szinten lakó barátjának meg már négy is volt.
- Te Józsi, hogy lehet, hogy nektek ennyi gyereketek van, nekünk meg egy se?
- Egyszerűen megoldható a dolog. Fogj egy lavór vizet, szappant, mosókefét, meg egy seprűt.
- És utána?
- Beleülteted az asszonyt a kádba, alaposan beszappanozod, lecsutakolod.
- És mire való a seprű?
- Felkopogsz, és jövök...
Amikor a testet teremtették az összes testrész Főnök akart lenni!
Az Agy azt mondta:
-Mivel én irányítom a testrészeket és én gondolkodom mindenki helyett, én leszek a Főnök!
A lábak azt mondták:
-Miután mi hordozzuk az embert oda, ahová menni akar, és kivitelezzük azt, amit az agy kigondol, mi akarunk a Főnökök lenni!
-..
Így folytatták a Szemek, a Kezek, a Szív, a Tüdő ... - és minden szerv Főnök akart lenni!
A Segg is azt mondta, hogy ő akar lenni a Főnök!
Mindenki röhögött, mert abszurdnak találta, hogy egy segg legyen a Főnökük! A Segg nagyon megsértődött! Összehúzta magát és megtagadta elvégezni a dolgát!
Ennek következtében az Agy belázasodott, a Szemek kiguvadtak, a Lábak remegtek, a Kezek erőtlenül lógtak! Még a Szívnek és Tüdőnek is nagy erőfeszítésébe került elvégezni a munkájukat!
Végül mindenki kérlelte az Agyat, engedje meg, hogy a Segg legyen a Főnök!
Így is lett! Azóta a többiek elvégzik a munkát, a Segg meg csak ül és sok szart csinál!
TANULSÁG:
Ahhoz, hogy valaki Főnök legyen, nem kell géniusznak lennie! Elég, ha az ember csak egy közepes Segg!
(Többnyire mindenkinek van Főnöke! Lehet, hogy vannak közöttük ilyenek is?)
A .... bemegy egy állásközvetítőhöz és mondja:
Szeretnék dolgozni magas gázsival és rugalmas munkaidővel!
A titkárnő ezt mondja:
- Pont van egy önnek megfelelő állás, havi 300.000 nettó fizetéssel, gyönyörű tengerparti irodában, szőke bombázó titkárnővel, naponta csak kevés papírmunkával. Vállalja?
- Maga most viccel velem?
- Maga kezdte!
Cowboy/Marhapásztor ücsörög egy kisváros bárjában, amikor megáll egy turistabusz.
Néhányan bemennek, és egy csinos nő odalép hozzá:
- Elnézést uram, maga egy igazi cowboy?
- Igen hölgyem, reggel felnyergelem a lovam, egész nap a marhákat terelem, cowboy vagyok mióta az eszemet tudom. És ön?
- Én leszbikus vagyok - feleli a nő.
- És az mit jelent? - kérdezi a cowboy.
- Amikor felkelek, nőkre gondolok, egész nap női testekre gondolok, ha meglátok egyet elképzelem ruha nélkül, és este amikor lefekszem, akkor is a nőkre gondolok, kemény cicik, forró nedves p*ncik...
- Hm - mondja a cowboy, majd visszafordul a söréhez, de pár perc múlva egy házaspár lép hozzá a turista csoportból.
- Elnézést uram, ön igazi cowboy?
- Hát, eddig azt hittem - feleli elgondolkodva -, de rá kellett jönnöm, hogy leszbikus vagyok.
Szenilis nagypapa régi vadászélményeiről mesél az unokáknak.
- Az erdőt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tűnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra....
Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább.
- Hol is tartottam, gyerekek?
- Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb.
- Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam....
A finn, a dán és a svéd Afrikába utazik. Mindhárman részt vesznek egy szafarin, ahol emberevő kannibálok támadnak rájuk.
A törzsfőnök előlép és közli:
- Mi kannibálok vagyunk, megeszünk benneteket és kenut fogunk készíteni a bőrötökből! De lehet egy utolsó kívánságotok!
Nincs mit tenni. A finn előlép és kér egy kést.
- Én emberhez méltóan akarok meghalni! - kiáltja, elvágja a torkát és összeesik.
Példáján felbátorodik a dán, ő is kér egy kést.
- Én is méltóságban és emelt fővel akarok meghalni! - kiáltja, szíven szúrja magát, összeesik.
A svéd láthatóan töri a fejét, majd hosszas gondolkodás után egy vasvillát kér. Dühödt mozdulatokkal szúrkálni kezdi magát, és utolsó szavaival felkiállt:
- Belőlem aztán nem fogtok kenut csinálni!
Két székely fát vág az erdőben. Azt mondja az egyik:
- Te, tudod-e, mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leeső fejsze alól.
- Na látod, ez a vagánykodás.
A másik székelynek megtetszik a dolog, így másnap a fiával megy ki az erdőre, gondolja megmutatja, mit tanult.
- Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
A fickó feldobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta.
A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja:
- Apád hol van?
- Még kinn vagánykodik az erdőben.
Móricka osztályába kínai gyerek jön. Mondja is a tanító néni, hogy a gyerekek ismerkedjenek meg vele, kérdezzenek az új fiútól.
Móricka jelentkezik elsőnek.
- Nem, Móricka, te nem kérdezhetsz, mert te mindig ostobaságokat mondasz.
A többi gyerek a szokásos dolgokat kérdezi:
- Milyen ételeket esztek Kínában? Mit dolgozik apukád? Hány éves vagy, stb.
Móricka nagyon jelentkezik.
- Tanító néni, csak egyet hadd kérdezzek!
- Na jól van, de csak egyet.
- Neked hány apád van? - fordul az új fiúhoz.
Gondolja a kínai kölyök, erre a hülyeségre ő is hülyeséget válaszol:
- Három - mondja.
Erre Móricka:
- Mindjárt gondoltam, mert két tojásból nem lettél volna ilyen sárga!
A szórakozott tanárnő köszön a villamoson az egyik utasnak, de rájön, hogy nem is ismeri, ezért pirulva mentegetőzni kezd:
- Jaj, bocsásson meg! Azt hittem, hogy az egyik gyerekem apja...
Vallásos család vasárnapi ebédre készül, vendégekkel együtt.
A kisöcsi téblábol az asztalnál, majd kérdezi apját, hogy neki is kell imádkozni ?!
Apja igennel felel...öcsike viszont kérdezi, miről imádkozzon.
Anyukája veszi át a szót és elmagyarázza, hogy említse meg családját, barátait,
a kedves szomszédokat és főleg a szegényeket is...kérjen rájuk áldást.
Értem sóhajt fel a gyerek és összekulcsolva kezét belekezd:
"Drága Uram !
Köszönöm, hogy együtt vagyunk a családommal és a vendégeinkkel és azok
gyerekeikkel akik már felzabálták az összes csokimat és jégkrémemet.
Kérlek áldd őket meg, hogy sose jöjjenek vissza.
Bocsáss meg a szomszédék fiának, aki minden hétvégén bemászik a nővérem
ablakán és szétdobálja a ruháit.
Mindjárt itt van karácsony, kérlek küldj ruhát annak a néninek akinek a képe
apu mobilján van, hisz mennyire fázhat meztelenül.
Ha lehet adjál lakást annak a hajléktalan bácsinak aki majd mindennap
itt alszik anyu ágyában amikor apu dolgozni megy.
ÁMEN ! "
A filmből idézet ! ! ---- '48-ba volt jó, '48-ba volt jó!
- De hát miért volt '48-ban jó, néni?
- Mert akkor még b*sztak az emberek!
- De hát most is b*sznak az emberek néni.
- Igen, de nem engem...
Elsős gyerekek írni tanulnak. A tanár felszólítja Juliskát:
- Meséld el, mit csináltál a szünetben?
- Hintáztam Pistikével.
- Na, ha felírod a táblára azt, hogy "hinta", kapsz egy nagy tábla csokoládét.
Juliska felírja, meg is kapja a csokit.
- Na, Kolompár Zsiga, te mit csináltál a szünetben?
- Há' tanár úr, én szerettem vóna hintázni, de Pistike fejbedobott egy kővel.
- Na Zsiga, ezt hívják hátrányos megkülönböztetésnek, ami nagyon csúnya dolog. Viszont ha felírod a táblára, hogy "a rasszizmus társadalmunk rákfenéje, és általában diszkriminációvalis jár", te is kapsz egy szelet csokit...
Egy pasas beül az étterembe és rendel egy pekingi kacsát. Mikor kihozzák bedugja a kacsa seggébe a mutató ujját, lenyalja majd így szól:
- Ez nem pekingi, hanem szecsuani, hozzanak egy másikat.
Kihozzák, megint bele az ujja, lenyalja, majd mondja:
- Ez sem pekingi, hanem tajvani, hozzanak másikat.
Kihozzák, ujjazás, nyalás:
- Na végre ez már pekingi kacsa!
Egy részeg a szomszéd asztalnál végig nézi az egészet, odamegy a pasashoz, háttal fordul neki, lehajol és így szól:
- Elnézést uram, kicsit berúgtam, nem találok haza, nem mondaná meg hol lakom ...???
Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva.
A tanító néni megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Viccesen megkóstol egy cseppet, és megkérdi:
- Picit sós és érdekes az aromája , valami különleges bor?
- Nem - feleli a fiú.
Újabb cseppet kóstol a tanító néni.
- Valami különleges pezsgő?
- Nem- feleli a fiú .
- Szabad a gazda , mert olyan különleges a zamata hogy nem bírom kitalálni ! - mondja a tanító - Feladom; mi ez?
- Kiskutya...
Zsúfolt metrókocsiban egy csinos nő odaszól a mögötte álló férfinak: - Uram, ha még egyszer hozzám nyomja a micsodáját, feljelentem zaklatásért! - Ugyan hölgyem, csak a fizetésem van a zsebemben, az ért magához, nem én! - feleli a férfi. - Jó kis munkahelye lehet, mert ahogy éreztem, az elmúlt tíz percben ötször kapott fizetésemelést!
Egy férfi vacsorázni viszi újdonsült barátnőjét. A második pohár bor után rátör az őszinteségi roham:
– Be kell vallanom valamit, drágám.
– Mit?
– Nős vagyok, és két gyermekem van.
– Ejnye, de rám ijesztettél! Már azt hittem, hogy a BMW nem a tiéd.
6595 hozzászólás
Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...
A falusi menyecske bemegy a városba ügyeket intézni. Dolga végeztével
indulna haza, de a vonatot lekéste. Megszólít egy taxist:
- Nem vinne el KiskunbikkmakkfalvárŹa? Nincs nálam elég pénz, de majd
elszámolunk.
A taxis beleegyezik, elindulnak. Nemsokára egy lucernás mellett megáll a
taxis, körülnéz, látja hogy nincs senki a környéken. Kivesz egy takarót a
csomagtartóból, és leteríti a lucernás közepébe.
- Jaj, de hát én nem csinálhatom ezt, férjezett vagyok, van két
gyerekem! - kezdi el a nő.
- És? Én is nős vagyok, van négy gyerekem és kétszáz házinyulam,
és mindet etetni kell! Úgyhogy pofa be és szedd a lucernát!
Orvostudományi egyetemen…
Az orvostudományi egyetemen egy csinos medikát vizsgáztat a professzor. Megkéri a kolleginát, hogy egy csontvázon mutassa meg, hol lehettek az erogén zónák. A hölgy bizonytalanul mutat a lágyék felé:
– Valahol itt helyezkedett el a férfi nemi szerve...
– Valószínűleg, kedves kollegina. De csak alkalmanként, mert ez egy női csontváz.
– Melyik az a testrésze az emberi testnek, amely inger hatására képes a tízszeresére nagyobbodni? – kérdezi a professzor a medikát.
– Inkább nem mondanám ki, ha lehet – pirul el a vizsgázó.
– Akkor kimondom én: a pupilla. Kislány, amire maga gondol, az csalódást fog okozni önnek. Ez a szerv nyugalmi állapotának csupán kétszeresére, maximum háromszorosára duzzad.
- Mi a jó az orális szexben?
- Az a pár perc csönd.
A rendőrnek még nem volt gyereke, akárhogy próbálkoztak. A felette lévő szinten lakó barátjának meg már négy is volt.
- Te Józsi, hogy lehet, hogy nektek ennyi gyereketek van, nekünk meg egy se?
- Egyszerűen megoldható a dolog. Fogj egy lavór vizet, szappant, mosókefét, meg egy seprűt.
- És utána?
- Beleülteted az asszonyt a kádba, alaposan beszappanozod, lecsutakolod.
- És mire való a seprű?
- Felkopogsz, és jövök...
Válasz #4871. hozzászólásra
erősen!
Válasz #4870. hozzászólásra
Azért gondolkoztál, mely topikot válaszd?
ÜZENET AZ AGYTÓL
Amikor a testet teremtették az összes testrész Főnök akart lenni!
Az Agy azt mondta:
-Mivel én irányítom a testrészeket és én gondolkodom mindenki helyett, én leszek a Főnök!
A lábak azt mondták:
-Miután mi hordozzuk az embert oda, ahová menni akar, és kivitelezzük azt, amit az agy kigondol, mi akarunk a Főnökök lenni!
-..
Így folytatták a Szemek, a Kezek, a Szív, a Tüdő ... - és minden szerv Főnök akart lenni!
A Segg is azt mondta, hogy ő akar lenni a Főnök!
Mindenki röhögött, mert abszurdnak találta, hogy egy segg legyen a Főnökük! A Segg nagyon megsértődött! Összehúzta magát és megtagadta elvégezni a dolgát!
Ennek következtében az Agy belázasodott, a Szemek kiguvadtak, a Lábak remegtek, a Kezek erőtlenül lógtak! Még a Szívnek és Tüdőnek is nagy erőfeszítésébe került elvégezni a munkájukat!
Végül mindenki kérlelte az Agyat, engedje meg, hogy a Segg legyen a Főnök!
Így is lett! Azóta a többiek elvégzik a munkát, a Segg meg csak ül és sok szart csinál!
TANULSÁG:
Ahhoz, hogy valaki Főnök legyen, nem kell géniusznak lennie! Elég, ha az ember csak egy közepes Segg!
(Többnyire mindenkinek van Főnöke! Lehet, hogy vannak közöttük ilyenek is?)
Üdvözlettel
az Agy
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-05-05 13:10:02
A .... bemegy egy állásközvetítőhöz és mondja:
Szeretnék dolgozni magas gázsival és rugalmas munkaidővel!
A titkárnő ezt mondja:
- Pont van egy önnek megfelelő állás, havi 300.000 nettó fizetéssel, gyönyörű tengerparti irodában, szőke bombázó titkárnővel, naponta csak kevés papírmunkával. Vállalja?
- Maga most viccel velem?
- Maga kezdte!
Moderálta: Bakayd (3932) 2014-05-12 10:38:49
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-05-12 10:42:04
Cowboy/Marhapásztor ücsörög egy kisváros bárjában, amikor megáll egy turistabusz.
Néhányan bemennek, és egy csinos nő odalép hozzá:
- Elnézést uram, maga egy igazi cowboy?
- Igen hölgyem, reggel felnyergelem a lovam, egész nap a marhákat terelem, cowboy vagyok mióta az eszemet tudom. És ön?
- Én leszbikus vagyok - feleli a nő.
- És az mit jelent? - kérdezi a cowboy.
- Amikor felkelek, nőkre gondolok, egész nap női testekre gondolok, ha meglátok egyet elképzelem ruha nélkül, és este amikor lefekszem, akkor is a nőkre gondolok, kemény cicik, forró nedves p*ncik...
- Hm - mondja a cowboy, majd visszafordul a söréhez, de pár perc múlva egy házaspár lép hozzá a turista csoportból.
- Elnézést uram, ön igazi cowboy?
- Hát, eddig azt hittem - feleli elgondolkodva -, de rá kellett jönnöm, hogy leszbikus vagyok.
Szenilis nagypapa régi vadászélményeiről mesél az unokáknak.
- Az erdőt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tűnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra....
Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább.
- Hol is tartottam, gyerekek?
- Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb.
- Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam....
Válasz #4861. hozzászólásra
A finn, a dán és a svéd Afrikába utazik. Mindhárman részt vesznek egy szafarin, ahol emberevő kannibálok támadnak rájuk.
A törzsfőnök előlép és közli:
- Mi kannibálok vagyunk, megeszünk benneteket és kenut fogunk készíteni a bőrötökből! De lehet egy utolsó kívánságotok!
Nincs mit tenni. A finn előlép és kér egy kést.
- Én emberhez méltóan akarok meghalni! - kiáltja, elvágja a torkát és összeesik.
Példáján felbátorodik a dán, ő is kér egy kést.
- Én is méltóságban és emelt fővel akarok meghalni! - kiáltja, szíven szúrja magát, összeesik.
A svéd láthatóan töri a fejét, majd hosszas gondolkodás után egy vasvillát kér. Dühödt mozdulatokkal szúrkálni kezdi magát, és utolsó szavaival felkiállt:
- Belőlem aztán nem fogtok kenut csinálni!
Két székely fát vág az erdőben. Azt mondja az egyik:
- Te, tudod-e, mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leeső fejsze alól.
- Na látod, ez a vagánykodás.
A másik székelynek megtetszik a dolog, így másnap a fiával megy ki az erdőre, gondolja megmutatja, mit tanult.
- Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
A fickó feldobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta.
A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja:
- Apád hol van?
- Még kinn vagánykodik az erdőben.
Móricka osztályába kínai gyerek jön. Mondja is a tanító néni, hogy a gyerekek ismerkedjenek meg vele, kérdezzenek az új fiútól.
Móricka jelentkezik elsőnek.
- Nem, Móricka, te nem kérdezhetsz, mert te mindig ostobaságokat mondasz.
A többi gyerek a szokásos dolgokat kérdezi:
- Milyen ételeket esztek Kínában? Mit dolgozik apukád? Hány éves vagy, stb.
Móricka nagyon jelentkezik.
- Tanító néni, csak egyet hadd kérdezzek!
- Na jól van, de csak egyet.
- Neked hány apád van? - fordul az új fiúhoz.
Gondolja a kínai kölyök, erre a hülyeségre ő is hülyeséget válaszol:
- Három - mondja.
Erre Móricka:
- Mindjárt gondoltam, mert két tojásból nem lettél volna ilyen sárga!
Válasz #4856. hozzászólásra
Orosz vodka hatása!http://www.youtube.com/watch?v=pGibTqveo4E
Válasz #4852. hozzászólásra
Már nem elég a szomszédtól kérni, lassan fél falut felkutathatná, h disznócskát találjon .
Disznóvágás
- Hé, szomszéd! Disznót vágunk, azt elkéne egy kis segítség.
- Mi kell, kés?
- Nem, disznó!!!
Válasz #4849. hozzászólásra
Ez sem piskóta az ökör!!
Válasz #4848. hozzászólásra
Ekkora barmot!!!
minden kezdet nehéz
Válasz #4844. hozzászólásra
Válasz #4846. hozzászólásra
Nagyon jó!!!
A szórakozott tanárnő köszön a villamoson az egyik utasnak, de rájön, hogy nem is ismeri, ezért pirulva mentegetőzni kezd:
- Jaj, bocsásson meg! Azt hittem, hogy az egyik gyerekem apja...
Válasz #4844. hozzászólásra
Szőke!
Régi de jó:
Válasz #4842. hozzászólásra
Vallásos család vasárnapi ebédre készül, vendégekkel együtt.
A kisöcsi téblábol az asztalnál, majd kérdezi apját, hogy neki is kell imádkozni ?!
Apja igennel felel...öcsike viszont kérdezi, miről imádkozzon.
Anyukája veszi át a szót és elmagyarázza, hogy említse meg családját, barátait,
a kedves szomszédokat és főleg a szegényeket is...kérjen rájuk áldást.
Értem sóhajt fel a gyerek és összekulcsolva kezét belekezd:
"Drága Uram !
Köszönöm, hogy együtt vagyunk a családommal és a vendégeinkkel és azok
gyerekeikkel akik már felzabálták az összes csokimat és jégkrémemet.
Kérlek áldd őket meg, hogy sose jöjjenek vissza.
Bocsáss meg a szomszédék fiának, aki minden hétvégén bemászik a nővérem
ablakán és szétdobálja a ruháit.
Mindjárt itt van karácsony, kérlek küldj ruhát annak a néninek akinek a képe
apu mobilján van, hisz mennyire fázhat meztelenül.
Ha lehet adjál lakást annak a hajléktalan bácsinak aki majd mindennap
itt alszik anyu ágyában amikor apu dolgozni megy.
ÁMEN ! "
Aznap a családi ebéd elmaradt....
A filmből idézet ! ! ---- '48-ba volt jó, '48-ba volt jó!
- De hát miért volt '48-ban jó, néni?
- Mert akkor még b*sztak az emberek!
- De hát most is b*sznak az emberek néni.
- Igen, de nem engem...
Válasz #4839. hozzászólásra
ez lo
Elsős gyerekek írni tanulnak. A tanár felszólítja Juliskát:
- Meséld el, mit csináltál a szünetben?
- Hintáztam Pistikével.
- Na, ha felírod a táblára azt, hogy "hinta", kapsz egy nagy tábla csokoládét.
Juliska felírja, meg is kapja a csokit.
- Na, Kolompár Zsiga, te mit csináltál a szünetben?
- Há' tanár úr, én szerettem vóna hintázni, de Pistike fejbedobott egy kővel.
- Na Zsiga, ezt hívják hátrányos megkülönböztetésnek, ami nagyon csúnya dolog. Viszont ha felírod a táblára, hogy "a rasszizmus társadalmunk rákfenéje, és általában diszkriminációvalis jár", te is kapsz egy szelet csokit...
Válasz #4837. hozzászólásra
sima
sima
-Van sötétebb virág a fekete rózsánál??
-????
-Van. Lakatos Ibolya
Egy pasas beül az étterembe és rendel egy pekingi kacsát. Mikor kihozzák bedugja a kacsa seggébe a mutató ujját, lenyalja majd így szól:
- Ez nem pekingi, hanem szecsuani, hozzanak egy másikat.
Kihozzák, megint bele az ujja, lenyalja, majd mondja:
- Ez sem pekingi, hanem tajvani, hozzanak másikat.
Kihozzák, ujjazás, nyalás:
- Na végre ez már pekingi kacsa!
Egy részeg a szomszéd asztalnál végig nézi az egészet, odamegy a pasashoz, háttal fordul neki, lehajol és így szól:
- Elnézést uram, kicsit berúgtam, nem találok haza, nem mondaná meg hol lakom ...???
Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva.
A tanító néni megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Viccesen megkóstol egy cseppet, és megkérdi:
- Picit sós és érdekes az aromája , valami különleges bor?
- Nem - feleli a fiú.
Újabb cseppet kóstol a tanító néni.
- Valami különleges pezsgő?
- Nem- feleli a fiú .
- Szabad a gazda , mert olyan különleges a zamata hogy nem bírom kitalálni ! - mondja a tanító - Feladom; mi ez?
- Kiskutya...
Válasz #4827. hozzászólásra
Válasz #4830. hozzászólásra
Na én aztán semmi sértőt nem írtam mégis ki lettem pontozva.
Válasz #1. hozzászólásra
Nem lesz moderálva, csak az ami sértő, uszító, fajgyűlölő szöveg.
Zsúfolt metrókocsiban egy csinos nő odaszól a mögötte álló férfinak: - Uram, ha még egyszer hozzám nyomja a micsodáját, feljelentem zaklatásért! - Ugyan hölgyem, csak a fizetésem van a zsebemben, az ért magához, nem én! - feleli a férfi. - Jó kis munkahelye lehet, mert ahogy éreztem, az elmúlt tíz percben ötször kapott fizetésemelést!
Egy férfi vacsorázni viszi újdonsült barátnőjét. A második pohár bor után rátör az őszinteségi roham:
– Be kell vallanom valamit, drágám.
– Mit?
– Nős vagyok, és két gyermekem van.
– Ejnye, de rám ijesztettél! Már azt hittem, hogy a BMW nem a tiéd.