Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.84 FtUSD388.95 FtCHF440.33 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Új zárda vezető érkezik az apácákhoz! Ismerkedés közben,meg kérdezi,ki látott már férfi nemi szervet! Egyik apáca jelentkezik,hogy ő látott! Jól van lányom,akkor mosd meg a szemed szentelt vízzel! Jelentkezik egy másik! Ő már fogta két ujjal! Jól van lányom mosd meg az ujjaidat a szentelt vízzel!Jelentkezik egy harmadik,hogy ő a Matild nővér előtt szeretne torkot gargalizálni!
Stev,és Shen el mennek a kocsmába italozni. Jól be is rúgnak,de Stev annyira,hogy le is hányja magát!Mondja a barátjának,hogy ez így nem lesz jó,mert az asszony mit szól majd otthon! Shen azt az ötletet adja neki,hogy mondja azt hogy valaki más volt,és tegyen az ing zsebébe 20 dollárt,hogy azt a takarításra kapta! Akkor oké,meg is nyugodtak,és folytatták az italozást tovább!A kellő mennyiség elfogyasztása után,haza indultak.Otthon persze az asszony fogadta Stevet Hogy nézel ki,nem szégyenled magad? Persze Stev,rögtön mentegetőzik,nem ő volt,valami idegen,de kapott 20 dollárt a tisztításra! Nézi az asszony a zsebet,de hiszen itt 40 dollár van! Persze,mentegetőzik Stev,hiszen a gatyámba is bele szart!
Öreg székely elindul a feleségével kirándulni! Az asszony megkérdezi az embert,hogy húzzon e melltartót! Az öreg kinéz az ablakon. Szerintem húzzál nagy a sár,válaszolja!
És az megvan, amikor két fickó a bevásárlóközpontban összetolja véletlenül
a bevásárlókocsiját..
- Jaj, bocsánat, csak a feleségemet keresem !
- Maga is a feleségét keresi ? A magáé hogy néz ki ?
- Az enyém gyönyörű, hosszú combú, vékony, nagy mellű,
szőke, hosszú hajú. És a magáé ?
- Hagyjuk az én feleségemet, keressük meg inkább a magáét !!!
Válasz Zoli 63 #6242. hozzászólásáraAgresszív kismalac benéz a róka házába. Meglássa a kis rókákat, be ordít az ablakon megbacom az anyátokat. Rókamama meghalja elkezdi üldözni, még be nem szorul egy fába. Kismalac mögé megy nézegeti. Egyszer csak azt mondja, csúnya is szőrös is büdös is, de ha már meg ígértem a kisrókáknak.......
A trágyában dagonyázni szerető agresszív kismalac, jótündérként találkozik a farkasokat is lóvátevő kismalaccal ! A kismalac találkozik a jótündérrel.
- Malacka, kívánhatsz hármat.
- Legyen kurva szaros a seggem!
- Rendben. Második kívánság?
- Legyen még ennél is szarosabb a seggem!
- Rendben. Harmadik kívánság?
- NYALD KI !!!
Valójában arról szól, hogy aki elérte az Eu -s bért az az 1 millió ember az kinn dolgozik nyugaton a többi meg itthon maradt, akik meg soha nem fogják elérni.
Válasz Ohaza63 #6239. hozzászólásáraRosszul èrtelmezed. A 10èvvel ezelőtti Uniós bèrt itt annyi ember èrte el. mára már van itt annyi mint akkor ott volt.
6328 hozzászólás
Válasz Gumóka #6276. hozzászólásáraNagy forma!!
????
Válasz mtz1221 #6275. hozzászólásáraNincs, de nem is érzek késztetést drónozásra
Válasz Gumóka #6274. hozzászólásáraVan már ???
https://scontent.fbeg3-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/443839816_987359373390069_9127084848648415741_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_eui2=AeH9qjkI4JACWlXwg6AtUSbv6B4tqkZYdYDoHi2qRlh1gIcjsGXeSMkKUF6KqW8ONbwflcNcKxcs3MiRXTUHy3FU&_nc_ohc=YVI2PVkn_NcQ7kNvgEYA15G&_nc_ht=scontent.fbeg3-2.fna&oh=00_AYCoi-Kkqx_t117ZoEZESvxPDfD3PkHo4bWcHFiDKyrZoQ&oe=665C2C23
Válasz Sanyee #6270. hozzászólására420as volt a linken ???
Új zárda vezető érkezik az apácákhoz! Ismerkedés közben,meg kérdezi,ki látott már férfi nemi szervet! Egyik apáca jelentkezik,hogy ő látott! Jól van lányom,akkor mosd meg a szemed szentelt vízzel! Jelentkezik egy másik! Ő már fogta két ujjal! Jól van lányom mosd meg az ujjaidat a szentelt vízzel!Jelentkezik egy harmadik,hogy ő a Matild nővér előtt szeretne torkot gargalizálni!
Hasonló vetőmag érdekel. 1 tonnás terméssel is kiegyezve.
https://files.fm/f/vyvm6v37v8kl
Stev,és Shen el mennek a kocsmába italozni. Jól be is rúgnak,de Stev annyira,hogy le is hányja magát!Mondja a barátjának,hogy ez így nem lesz jó,mert az asszony mit szól majd otthon! Shen azt az ötletet adja neki,hogy mondja azt hogy valaki más volt,és tegyen az ing zsebébe 20 dollárt,hogy azt a takarításra kapta! Akkor oké,meg is nyugodtak,és folytatták az italozást tovább!A kellő mennyiség elfogyasztása után,haza indultak.Otthon persze az asszony fogadta Stevet Hogy nézel ki,nem szégyenled magad? Persze Stev,rögtön mentegetőzik,nem ő volt,valami idegen,de kapott 20 dollárt a tisztításra! Nézi az asszony a zsebet,de hiszen itt 40 dollár van! Persze,mentegetőzik Stev,hiszen a gatyámba is bele szart!
Válasz Gumóka #6267. hozzászólásáraÜdv a klubban.
Sok-sok évvel ezelőtt fiatal voltam és csóró, de mára már nem vagyok fiatal...
Válasz medikus #6265. hozzászólásáraSár miatta melltartóval nem.
Válasz mtz1221 #6264. hozzászólásáraNem akarsz elindulni anyuval?
Válasz medikus #6263. hozzászólásáraMiattad már nem akarok megöregedni.
Öreg székely elindul a feleségével kirándulni! Az asszony megkérdezi az embert,hogy húzzon e melltartót! Az öreg kinéz az ablakon. Szerintem húzzál nagy a sár,válaszolja!
Válasz Gumóka #6260. hozzászólásáraNyitottam egy új, topikot az alja népének, és a másikról nem engedte.
Válasz mtz 1221 #6259. hozzászólásáraMegint 100 év?
Válasz .Feco. #6258. hozzászólásáraNeki, én nem izzadok.
Válasz mtz 1221 #6257. hozzászólásáraha jól csináltad utána is kell....
Válasz mtz 1221 #6256. hozzászólásáraMeg elég baja volt a nőnek, is ha utána akart tusolni, nem előtte.
Válasz Gumóka #6255. hozzászólásáraAzok a régi szép emlékek.
Válasz Csera #6253. hozzászólásáraÉs ha tudnád hányan járnának így itt a fórumról is.
Válasz Sanyee #6252. hozzászólásáraNem rossz...
És az megvan, amikor két fickó a bevásárlóközpontban összetolja véletlenül
a bevásárlókocsiját..
- Jaj, bocsánat, csak a feleségemet keresem !
- Maga is a feleségét keresi ? A magáé hogy néz ki ?
- Az enyém gyönyörű, hosszú combú, vékony, nagy mellű,
szőke, hosszú hajú. És a magáé ?
- Hagyjuk az én feleségemet, keressük meg inkább a magáét !!!
Válasz apuci #6251. hozzászólására
Aktuális!
Válasz mtz1221 #6249. hozzászólására
Magyar mentalítás.
Válasz mtz1221 #6244. hozzászólásáraJa bejelentkezett 1 hadosztállyal,csak az időpontban nem volt teljesen biztos
Válasz Zoli 63 #6242. hozzászólásáraAgresszív kismalac benéz a róka házába. Meglássa a kis rókákat, be ordít az ablakon megbacom az anyátokat. Rókamama meghalja elkezdi üldözni, még be nem szorul egy fába. Kismalac mögé megy nézegeti. Egyszer csak azt mondja, csúnya is szőrös is büdös is, de ha már meg ígértem a kisrókáknak.......
Válasz JD 4630 #6243. hozzászólásáraOrosz hívta az ukrán éttermet ?
https://youtube.com/shorts/JD4Uls0TyTw?si=g39h3jxMVHfNhwc9
A trágyában dagonyázni szerető agresszív kismalac, jótündérként találkozik a farkasokat is lóvátevő kismalaccal ! A kismalac találkozik a jótündérrel.
- Malacka, kívánhatsz hármat.
- Legyen kurva szaros a seggem!
- Rendben. Második kívánság?
- Legyen még ennél is szarosabb a seggem!
- Rendben. Harmadik kívánság?
- NYALD KI !!!
Válasz .Richard. #6240. hozzászólására Sajnos nem érted a poént. Én jól értelmezem.
Valójában arról szól, hogy aki elérte az Eu -s bért az az 1 millió ember az kinn dolgozik nyugaton a többi meg itthon maradt, akik meg soha nem fogják elérni.
Válasz Ohaza63 #6239. hozzászólásáraRosszul èrtelmezed. A 10èvvel ezelőtti Uniós bèrt itt annyi ember èrte el. mára már van itt annyi mint akkor ott volt.
Varga Mihály pénzügy miniszter 2024.01.03. -i nyilatkozata:
Az utóbbi 10 évben több mint 1 millió ember fizetése emelkedett uniós szintre
........a többiek meg itthon maradtak
Hol van a pálinka?
A szelektív hallás előnye.
https://www.tiktok.com/@kasd1212/video/7319086244800072993?_r=1&_t=8ifr2yMKAue
Válasz .Richard. #6196. hozzászólásáraBoldogok a tudatlanok, mert övék a Mennyek országa.
Egy kis segítség és halad a munka.
https://www.tiktok.com/@corentingothelf/video/7318752885926415649?_r=1&_t=8iePYSZaPk9
Válasz apuci #6233. hozzászólásáraBent volt már a löket a hentesnek, az biztos.
Válasz mtz1221 #6229. hozzászólásárahát ezen kidőtem!
Disznóvágós csoportban találtam!
Válasz A.I. #6231. hozzászólásáraLehet kilőték a vörös tengeren a Hutik!
Válasz medikus #6230. hozzászólásáraBiztos gyalog jön!
Válasz medikus #6228. hozzászólásáraLehet este el ment? No problem! A gép is xaroskodik,billentyűzet baja van,de 2 hónapja jön kínából!
Válasz medikus #6228. hozzászólására4 nap eltéréssel??? Jó gyenge net lehet.