Gázolaj árak 639 Ft Benzin árak 631 Ft EUR 404.69 Ft USD 392.62 Ft CHF 430.85 Ft GBP 485.44 Ft

Fórum

Poénok

Létrehozta: Josey , 2008-09-13 22:48:54

Kedvencekhez Segítség

6596 hozzászólás
#4546 Zoli 63
2013-11-22 10:55:49

Egy huszonéves lány öt év távollét után hazamegy a szüleihez Írországba. Az apja nem túl nagy örömmel fogadja: - Hát, te, hová tűntél, nem is írtál, nem telefonáltál annyi éven át! Tudod, mennyit sírt anyád miattad? A lány bűnbánó arccal, szipogva feleli: - Tudom, apám, hüpp, hüpp,... prostituált lettem... - Micsoda? Ekkora szégyent hoztál a családra? Tűnj a házamból! - Ahogy akarod. Csak azért jöttem, hogy anyának odaadjam ezt a nercbundát, ezt az ötmilliós csekket meg a kulcsot egy tengerparti villához, az öcsémnek ezt az arany Rolexet, neked, apa, azt az új Mercédeszt, ami kint áll a ház előtt, meg egy befizetett háromhónapos nyaralást a Riviérára... - Mit is mondtál, mi lettél, lányom? - Hüpp, hüpp,... prostituált...hüpp... Az apa kedvesen, szeretettel átöleli a lányát: - Jaj, hát halálra rémítettél, én úgy értettem, hogy protestáns. Na, gyere, öleld meg szegény öreg apádat!

#4545 Északi
2013-11-22 10:01:33

Válasz #4575. hozzászólásra

Milyen 18-20 éves korábban ?
Monoron 12-15 év közti kormos gyerekek 8-10 fős csoportban vonulva fenyegetik az ép útjukba kerülő embereket , cigit követelve . Az iskolákba rendszeresek a védelmi pénzek ,és az ebédek ,csokik ,üdítők elszedése. A Szterényi szakiskolába tanár verés , tanár fenyegetés , tanár pénztárcájának ellopása is volt már !!!

#4544 ARES-826
2013-11-22 08:14:32

Válasz #4574. hozzászólásra
Elszomorító! Mit lát ez a gyerek????? Csak azt nevelik bele ezzel az osztogatással hogy ha ő a legerősebb legerőszakosabb és elveszi a másiktól akkor lesz neki valamije!! Mit fog ez csinálni 18-20 éves korában?????smile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdrop

Nincs profilkép
#4543 .Szabi.
2013-11-21 19:59:47

#4542 MFM
2013-11-21 18:01:42

Válasz #4563. hozzászólásra

Na, ki csinálja meg duppla HW-vel?smile thumbupcoolsmile thumbupsmile winksmile sweatdrop

#4541 Zoli 63
2013-11-21 12:20:23

Az ezredesnek jó kedve van mert új autót kapott, és örömét egy újonccal is megosztja.
- Na fiam, tudsz vezetni?
- Hát hogyne tudnék.
- Akkor menj egy kört.
Csikorgó kerekekkel indul el az ifjú, majd befordul a sarkon, nagy csörömpölés, hatalmas baleset...
Az ezredes szalad kétségbeesve, és mondja a roncsok közül kimászó katonának:
- Mit csináltál, mit csináltál! Hát az mondtad, hogy tudsz vezetni!
- Jelentem ezredes úr: TÉVEDTEM!

#4540 rilex
2013-11-20 22:29:36

Este a temetkezési vállalkozó még egy utolsó ellenőrzést tart a másnapi hamvasztásra előkészített holttesteknél, és észre veszi, hogy egy bizonyos Varga Béla nevű krematóriumi jelölt hímtagjának mérete minden elképzelést felülmúl.
Úgy véli, nem szabad, hogy ez az enyészeté legyen, levágja hát szakszerűen és beleteszi egy nagy üvegedénybe, amit teleönt spiritusszal. A biztonság kedvéért hazaviszi megőrzésre, de nem tudja megállni, hogy feleségének meg ne mutassa különös szerzeményét.
- Drágám, olyan valamit mutatok neked, hogy nem hiszel majd a szemednek... - és megmutatja az üveget és annak tartalmát.
- Jézusom ! - kiált fel a hű nej - Meghalt a Varga Béla?!
Tanulság : sose vigyél haza munkát!!!

#4538 Szeni
2013-11-20 22:06:46

Turisták mennek egy faluban a vasútállomás felé. Pista bácsi a kapuban áll, és nézi őket.
- Bácsika! elérjük még a délutáni vonatot Pest felé?
- Még a délit is, ha a kutyát kiengedem!

#4537 .Man
2013-11-20 21:02:03

Székely bácsi stoppol az út szélén a tehenével.
Éppen arra jön egy mercis pofa és megáll.
- Merre, bácsi?
- Csak ide az első faluba.
- Üljön be, a tehenét pedig kösse hátra.
A mercis elindul úgy 40 km/h sebességgel, hátrapillant a tehénre, mely csak bandukol a kocsi után.
A mercis most már 120km/h-ás sebességgel halad.
Hátrapillant és megdöbbenve észleli, hogy a tehén kocog, míg a kocsi 120-al halad.
Felidegeskedik erre a mercis és maximális gázzal vagy 200-al kezd repeszteni. Visszapillant és látja, hogy a tehén lógatja a nyelvét. Mondja is a székely bácsinak, hogy lóg a tehén nyelve!
- Jaja, a tehenem mindig így jelez, amikor előzni akar!

#4536 Zoli 63
2013-11-20 09:32:28

Szőke nő walkmannal beállít a fodrászhoz
- Nyírja le a hajam, de a fülhallgatómhoz nem nyúlhat, mert nagy baj lesz.
- De az lehetetlen, kérem!
- Ne nyafogjon, lásson munkához, és ne nyúljon a fülhallgatómhoz!
A fodrász munkához lát, de lehetetlen a feladat, úgyhogy lesz, ami lesz alapon lekapja a fülhallgatót, és gyorsan elkezdi lenyírni ott is a hajat, ahol eddig nem tudta. A szőke nő lélegzete eláll, szemei felakadnak, kiesik a székből és meghal. A fodrász belehallgat a walkman-ba
- Kilégzés... belégzés... kilégzés... belégzés..

#4535 mr alex
2013-11-18 15:09:03

#4534 Szultán 963
2013-11-17 22:27:16

Rendőr áll a sarkon, amikor egy idős néni átsétál a tilosban.
Fütyül, odainti:
- A néni nem tudja, hogy nem szabad átmenni a piros lámpánál?
- Nem ismerem én a szokásokat, most szabadultam 25 év után a börtönből.
- Miért volt lecsukva a néni?
- Hülyére vertem a gyerekemet.
- Édesanyám!!!

#4531 mtz1221
2013-11-16 21:51:07

Válasz #4551. hozzászólásra
Ja hogy minden tonna után adjonak 3 ilyent is gratisbasmile w00t

#4530 Szultán 963
2013-11-16 21:37:03

Kérdezi a tanítónő az iskolában:
- Gyerekek, mi az amit nem szabad csinálni?
Pistike jelentkezik:
- Bekapni egy égő villanykörtét.
- Ezt tényleg nem szabad - mondja a tanítónő - de honnan tudod?
- Az anyukám mindig mondja este az apukámnak; " Várj, lekapcsolom a villanyt mielőtt bekapom! "

#4529 decsi
2013-11-16 08:32:47

Sanyibá hogy van ez?

A buszsöfőr fia tűnődik:
-Ha van helyi érzéstelenítés,akkor van távolsági is?smile confused

#4528 Északi
2013-11-15 19:48:00

Válasz #4558. hozzászólásra

Én simán végig olvastam bibibi smile tongue smile tongue smile tonguep

#4527 Tanonc
2013-11-15 19:35:35

Válasz #4556. hozzászólásra

Én is a "szimát" szónál vettem észre a trükkötsmile lol

#4526 Bárány
2013-11-15 15:43:48

Nincs profilkép
#4525 dagadtmadar
2013-11-15 09:56:03

Válasz #4555. hozzászólásra

Eszőlr úgy kdeztm ovaslni mnihtha rnedes szevög lnene, atázn jttöem tá, hogy nem az.
Na ezt hogy ltehet ovalnsi?

#4524 Északi
2013-11-15 09:13:44

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!

smile lol smile lol smile lol smile lol smile lol smile lol smile lol smile lol smile lol smile lol smile lol

#4523 korzo
2013-11-14 17:59:04

#4521 Zoli 63
2013-11-12 13:18:19

A múltkor láttam egy politikust fuldokolni a tóban. Azonnal értesítettem a rendőrséget és a mentőket.
Remélem, sikerült kimenteniük, és nem veszett kárba a boríték meg a bélyeg. --------------- ----Így kell csinálni, és nincs cserbenhagyás sem ! smile thumbupsmile lol

#4520 .Man
2013-11-11 00:51:07

Ajánlom a Péti Nitrogénművek marketing osztályának figyelmébe smile lol

#4519 rilex
2013-11-10 23:11:49

Biztos, hogy ez vicc?

Az osztrák parasztnak megdöglött a disznója. Mivel nagyon jajveszékelt, Isten megsajnálta és leküldte hozzá egy angyalát.
- Isten angyala vagyok, azt kérdezi a Mindenható, mit tehetne érted, hogy megvígasztalódj?
- Ha kaphatnék egy másik disznót, az kisegítene a bajból.
Másnap megdöglik a német parasztnak a tehene. Ugyanez történik, megjelenik az angyal és átadja Isten üzenetét. Ő egy másik tehenet kér a döglött helyett.
Harmadnap megdöglik a magyar paraszt tehene és mivel ő is keservesen sír, nála is megjelenik Isten angyala.
- Én Isten angyala vagyok, azt üzeni a Mindenható, hogy látja a könnyeidet, amit a tehened miatt hullatsz. Mit szeretnél kérni az Úristentől, hogy megvígasztalódj?
- Dögöljön meg a szomszéd tehene is.....

#4518 Szultán 963
2013-11-10 18:38:03

Az amerikai, a francia, a magyar és a ..... állnak az Eiffel-torony kilátóján.
Hirtelen az amerikai előkap egy köteg dollárt és elkezdi ledobálni a mélybe, miközben ezt kiabálja:
- Nekünk ebből otthon rengeteg van!
Ezt látva a francia előkap néhány üveg pezsgőt, és elkezdi a mélybe önteni, miközben azt kiabálja:
- Nekünk ebből itthon rengeteg van!
Látva ezt, a .... aggodalmas arccal fordul a magyar felé:
- Te, tesókám, eszedbe ne jusson valami hülyeség...

Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:23:05

Nincs profilkép
#4517 pittini
2013-11-10 16:50:10

Ha ló nincs jó a kecske is .https://www.facebook.com/photo.php?v=767729596587388&set=vb.100000510657811&type=2&theater

#4516 Pintér Zoltán
2013-11-10 15:07:37

Segélyhívó
Egy nagycsaládos ...família sétálnak egy belvárosi sétálóutcán.
Megállnak egy telefonfülke előtt, az asszony nagyba nézi a 112-es számot, de nem tudja, mi az.
Élettársát is megkérdezte, de ő sem tudta.
Tanácstalanul csak álltak és gondolkodtak, mire egy járókelő megszólal...

Segíthetek valamiben?

....asszony:
Dikk má' fiatalember!
Megmundaná níköm, mi a fene az a 112?

Járókelő:
Persze, az a segélyhívó.

.....asszony szemei megcsillannak és így szól örömében az élettársához...

Dikk má' Gazsi, hallottad eztet?
Segílyhívó!
Hívjuk má' fel, oszt kapunk segílyt a purdék után!

Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:24:16

Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:24:59

#4515 Pintér Zoltán
2013-11-10 14:59:27

Társkeresés
Egy 72 éves öreg néni elhatározza, hogy férjhez megy. A helyi újságba felad egy hirdetést:

" Férj kerestetik! Korombeli legyen, ne verjen, ne szaladgáljon körülöttem, és jó legyen az ágyban."
Másnap csengetnek nála. Kimegy ajtót nyitni és az ajtóban egy öregember van tolószékben, karok és lábak nélkül.
- Ugye nem gondolja, hogy komolyan veszem, hát magának nincs is lába!
- Így nem tudok maga körül szaladgálni.
- De nincs keze sem!
- Így nem tudom megverni sem.
- És jó az ágyban?
A férfi hátradől a tolószékében, és mosolyogva mondja:
- Megnyomtam a csengőt, nem?

#4514 rilex
2013-11-10 14:26:05

Úgy tűnik, ez már csak egy ilyen nap.......smile laughsmile laughsmile laugh

Feleségemmel ellátogattunk a mezőgazdasági kiállításra, s mindjárt az elején a tenyészbikák fogadtak bennünket. Ahogy az első karámhoz értünk, egy tábla tudatta a lakójáról, hogy: "EZ A BIKA A MÚLT ÉVBEN 50-SZER NEMZETT" Feleségem játékosan a bordáim közé bökött...mosolygott és csak annyit mondott: "...50-szer a múlt évben, hallod?......." Aztán a következő karámra már az volt kiírva, hogy: "EZ A BIKA 150-SZER NEMZETT A MÚLT ÉVBEN" A nejem egy egészségeset lökött rajtam, s csak annyit mondott, hogy : "...Hmm, remek, ez több mint kétszer egy héten! Tanulhatnál tőle...!" A harmadik karámhoz érve, arra öles betűkkel volt kiírva: "EZ A BIKA 360 ALKALOMMAL NEMZETT A MÚLT ÉVBEN" Feleségem olyan tűzbe jött ettől, hogy a könyökével majd eltörte a bordáimat s átszellemült arccal rebegte: "...minden áldott nap...! Ettől már aztán IGAZÁN tanulhatnál!" Mire én bátorkodtam megjegyezni, hogy "Menj már oda és kérdezd meg tőle, hogy ez mindig ugyanazzal a régi jó öreg tehénnel történt-e?" Ma már a kritikus állapoton túl vagyok, az orvosaim szerint a felépülés biztos jelei mutatkoznak rajtam.

#4513 rilex
2013-11-10 12:52:20

...ha már a a 18-as karikát úgyis ki kellett volna tenni.......smile oopssmile blushingsmile laughsmile laughsmile laugh

...zongorázz, ahogy a nők nem tudnak......smile rolleyes

#4511 Szultán 963
2013-11-10 10:15:56

Fiatal pár épp a nászéjszakát tölti... ez az első együttlétük...épp az
előjátéknál tartanak. Az ifjú férj éppen ujjazza az arát, az kéri, hogy dugja
be előbb 2, majd 3 ujját, majd 5 ujját, majd azt ,hogy öklözze
meg...emberünk kicsit megszeppenve teszi a dolgát...d e az ara tovább kéri,
hogy most már dugja be az ökle mellé még a másik kezének egy ujját is,
majd 2, 3, 5 majd mikor már 2 ököllel gyenteli, újabb kérés a hölgyemény
felől:
- és most tapsolj!
- de..dehát azt már tényleg nem tudok...
- Ugye, hogy milyen szűk?

#4510 apuci
2013-11-08 20:43:11

Turista betéved egy falusi kovácsműhelybe, ahol épp akkor készül el az új patkó.
Mire a turista:
- Megnézhetném ezt a patkót?
- Hát persze!
A turista fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja, mert forró.
...Mire a kovács röhögve: - Mi van, meleg volt?
- Nem, bazdmeg, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni!
smile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#4509 b.jani71
2013-11-08 18:52:21

Egy vándor lejön a hegyekből, és bekopog egy házba. Egy asszonyt talál ott, megszólítja:
- Kedves asszonyom, 3 napja nem ettem egy falatot sem, nem tudna megszánni valamivel?
- Dehogyisnem! Egy kis tegnapi leves jó lesz-e?
-Persze, hogy jó.
- Na, akkor jöjjön vissza holnap!

#4508 balisimson
2013-11-08 18:31:16

Válasz #4538. hozzászólásra

Hello! Bocsi az off témáért, de ide, vagy az ekés topikba írnál pár szót az ekédről? ( landsberg hármas váltvaforgatós) Kipróbáltad már? Mekkora géppel akarod/fogod húzni? Találtunk egy ilyen ekét a közelben, de lehet hogy ez nekünk túl sok lenne, két hete van meg az embernek és a 110 es nyuszit emelgeti állítólag. Nekünk a 9540-es zetor elég kéne és igencsak dombos területek is vannak. (átfordítás nemtudom mennyire mozgatja a gépet). Előre is köszi. smile smile

#4507 zt tomi
2013-11-08 18:15:23

Munkafelvételhez pszichológiai tesztet végeztetnek a jelölttel.
Azt mondja a pszichológus:
- Akkor most tesztelem a felkészültségét. Ön megy a sötét utcán és lát két
fénypontot közeledni maga felé, jó gyorsan. Mit gondol, mi az?
- Egy autó - mondja a jelölt.
- Nem elég. Milyen autó? BMW, Audi, Volkswagen..?
- Honnan tudhatnám...
A pszichológus hümmög, majd folytatja:
- Egy mentőkérdés. Ön megy a sötét utcán és lát egy fénypontot közeledni
maga felé, de sokkal lassabban.
Mit gondol, mi az?
- Egy bicikli.
- Nem elég. Milyen bicikli? Camping, mountain byke, verseny...?
- Honnan tudhatnám, maga mondta, sötét az utca - idegeskedik a jelölt.
- Sajnos így nem tudom átengedni - mondja a pszichológus. A jelölt, mielőtt
szomorúan elmenne, odafordul hozzá:
- Feltehetek én is egy hasonló tesztkérdést?
- Persze - mondja a doki.
- Ön megy a sötét utcán és lát a sarkon egy kihívó ruházatú, kifestett
nőszemélyt. Mit gondol, ki az?
- Hát egy kurva.
- Nem elég. Milyen kurva? A nővére? A felesége? A lánya? Vagy az a jó kurva
anyja?

#4506 Zoli 63
2013-11-08 17:06:11

Két körzeti megbízott sétálgat a falusi
patak partján. Látják, hogy Mari néni
fej egy
tehenet, amelyik a patakból iszik.
Közben Józsi bácsi simogatja a tehén
nyakát. Azt
mondja az egyik a másiknak
- Te komám, látod milyen jó gép ez?
Beszívja a vizet, hátul pedig tejet ad ki.
Vegyünk
egyet!
Másnap vesznek egy tehenet. Leviszik
a patakhoz. Az egyik rendőr
belenyomja az állat
fejét a vízbe, miközben a másik
iszonyatosan rángatja szegény állat
tőgyét. A tehén
fullad is, fáj is neki, ezért kipattint egy
lepényt a hátsójából. Csodálkozva
mondja a
hátsó rendőr
- Te komám, ne nyomjad már annyira
mélyre, mert ez már az iszapot szívja!

#4504 rilex
2013-11-07 22:09:10

Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, a bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat.
Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet.
Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának:
- Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza!
- Az semmi! - mondja a másik. Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy "Sosem felejtünk el: a helyi tűzoltóőrs!"

Nincs profilkép
#4503 csontii
2013-11-07 21:05:53

http://www.expressz.hu/elado-szeretett-kisallatom-47517687/

Nincs profilkép
#4502 csontii
2013-11-07 21:04:56

Na talán most.

Nincs profilkép
#4501 csontii
2013-11-07 21:03:27

A baj nem kicsi!

#4500 zt tomi
2013-11-07 05:15:21

Válasz #4530. hozzászólásra

Ez nagggyyyon nagy!!!smile lolsmile lol

#4499 armada
2013-11-07 04:54:31

Paraszt bácsi feljön Pestre, eladja a tehenet, az árából pedig be akar menni a kaszinóba játszani, de nem engedik, mert nincs nyakkendője. Ekkor odalép hozzá egy jól öltözött figura és így szól:
- Játszani akar? Jöjjön inkább velem, nálunk sokkal többet nyerhet!
A paraszt bácsi rááll a dologra. Bemennek egy pincébe, ahol már bent ül öt hamiskártyás.
- No, paraszt bá'! Mit játszunk? Pókert?
- Hát, aztat én nem ismerem!
- Talán kanasztát?
- Hát, én olyat se tudok!
- Akkor valami vidékit? Talán snapszert?
- Én sajnos aztatat se ismerem!
- Akkor mit tud játszani?
- Pimpőkét!
A hamiskártyások ugyan nem ismerték a játékot, de a kártya az kártya, hát ráálltak. A paraszt bácsi kiosztott mindenkinek egy-egy lapot, megtetette a téteket, majd felfordította a lapját s bemondta: pimpőke! És bezsebelte a nyereményt. Így ment ez még jó néhány körön át, mikor az egyik hamiskártyás kitalálta, hogy most majd ő mondja be, hogy pimpőke és visszanyerik a pénzüket. Le is adja a drótot a többieknek, hogy triplázzák meg a téteket. Még a paraszt bácsi előtt gyorsan felcsapja a lapját, bemondja a pimpőkét, ám mikor a tétekhez nyúlna, a paraszt bá\' megfogja a kezét:
- Nono, fiam!
Felfordítja a lapját és közli:
- Royal pimpőke!

#4498 apuci
2013-11-06 22:59:47

Jóleső délutáni menet után az asszonyka ijedten hallja, hogy egy kocsi fékez a ház előtt. - Jó ég, ez a férjem lesz! Tűnj el gyorsan! A pasas sietve felráncigálja a nadrágját, iszkol az erkélyajtó felé, majd hirtelen megtorpan. - Hülye vagy? Én vagyok a férjed!
smile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#4497 .Man
2013-11-06 22:35:33

Válasz #4527. hozzászólásra

Zseniális... kell! smile lol

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

A napraforgó vízhasznosítása
A napraforgó vízhasznosítása
Az öntözés minimalizálhatja a termésveszteséget, és növelheti a vízfelhasználás...
Hirdetés
Miért használjon Ön is biostimulátort napraforgóban?
Miért használjon Ön is biostimulátort napraforgóban?
Többek között fejlettebb gyökérrendszer alakul ki.
Spc,Mtz,Vetőgép
Spc,Mtz,Vetőgép

600.000 Ft

Syngenta Torino kukorica vetőmag
Syngenta Torino kukorica vetőmag

45.000 Ft

Kühne KMK-4 Lazító
Kühne KMK-4 Lazító

500.000 Ft

GRUSE 4 SOROS BURGONYAVETŐGÉP,  BURGONYAÜLTETŐ,  HIDRAULIKUS BILLENŐTARTÁLLYAL
GRUSE 4 SOROS BURGONYAVETŐGÉP,...

1.250.000 Ft