Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
JJJÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAXA MEG
Azt töröltem ki az amazonos helyett!!!!!!!!!!!
Valahogy tegyétek vissza, remélem mindenestől megmaradt!!!
Bocsi,BOCSI....1000XBOOCCCSSSSSSIIIIII!!!!!!!!
Hello Hartmy!
Az internet, a böngészők, a szerverek világában bármi megtörténhet:)
Küldj kérlek egy képernyőfotót a tech@agroinform.com címre és megnézi a programozó kollégám is és igyekszünk javítani.
Olyan problémát észleltem, hogy ha hozzászólást írok és rakni akarok képet vagy linket vagy videót, akkor mikor rámegyek a metés gombra eltűnik a szövegmező meg minden innen középről ahova most is pötyögök. Csak a jobb oldali hasáb marad meg a baloldali. Mindig újra kell keresnem a topicot és rámenni az új hozzászólásra akkor tudom folytatni. Lehet hogy ez csak nálam jelentkezik, nem tudom. Ha igen akkor majd csinálok valamit neki, de gondoltam szólok, hátha.
Szervusz Sanyi! Hívj fel a 06 20 3145377-es számon és igyekszem segíteni. Most lecseréltem az enyémet és akkor jelzett problémát ha nem jpg formátumot használtam.
Válasz #2286. hozzászólásra
Amikor föltöltöd a képet a tallózásból,a mentés előtt töröld ki a jelszót(fekete pontok),mert lehet,hogy a böngésződ egy másik jelszót(amit máshol használsz) teszi be oda,és nem az ide valót!
Te Bence főnök, valamellik gyerek megint szórakozik
kitörölte a zetoros témát pedig 1000 fölött is talán volt benne.....
Jólenne ennek végetvetni........
Válasz #2265. hozzászólásra
Nekem is van,de csak szelektálva fogadok el ismerősöket,csak olyanokat,akiket tényleg jól ismerek. Ugyan így üzemeltetem az iwiw-emet is.
Tisztelt Gépház!
Segítségét szeretném kérni a következőben: a mezőgazdasági gépek kategóriába szeretnék feltölteni egy hirdetést de valami okból kifolyólag csak az apróhirdetés kategóriában tudok hirdetni.
Ezzel kapcsolatban kérném segítségét.
Köszönettel:
Eigner Ferenc
Üdv
Moderátorok
ha lehetséges a John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben: www.deere.hu topikban az árakkal kapcsolatos hozászolásaimat kérlek töröljétek ha lehetséges,megértéseteket és a segítségeteket előre is köszönöm.
7850 hozzászólás
Válasz #2299. hozzászólásra
JJJÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAXA MEG
Azt töröltem ki az amazonos helyett!!!!!!!!!!!
Valahogy tegyétek vissza, remélem mindenestől megmaradt!!!
Bocsi,BOCSI....1000XBOOCCCSSSSSSIIIIII!!!!!!!!
Válasz #2299. hozzászólásra
Hecci szóltam már Bnc-nek ...lehet hogy csak reggel lesz belőle valami, nyissunk másikat?
Válasz #2298. hozzászólásra
HOL
AZ
OFF
FŐNÖK?????????????????????????????????
Válasz #2297. hozzászólásra
ok, elküldtem a fejlesztőnek!!
Válasz #2296. hozzászólásra
mail ment :)
Válasz #2295. hozzászólásra
Hello Hartmy!
Az internet, a böngészők, a szerverek világában bármi megtörténhet:)
Küldj kérlek egy képernyőfotót a tech@agroinform.com címre és megnézi a programozó kollégám is és igyekszünk javítani.
Helóheló!
Olyan problémát észleltem, hogy ha hozzászólást írok és rakni akarok képet vagy linket vagy videót, akkor mikor rámegyek a metés gombra eltűnik a szövegmező meg minden innen középről ahova most is pötyögök. Csak a jobb oldali hasáb marad meg a baloldali. Mindig újra kell keresnem a topicot és rámenni az új hozzászólásra akkor tudom folytatni. Lehet hogy ez csak nálam jelentkezik, nem tudom. Ha igen akkor majd csinálok valamit neki, de gondoltam szólok, hátha.
Válasz #2291. hozzászólásra
Hello Grün! Igen, igaz elsőként a kereskedők ajánlatai jönnek fel, tényleg így van beállítva.
Válasz #2292. hozzászólásra
Szervusz Sanyi! Hívj fel a 06 20 3145377-es számon és igyekszem segíteni. Most lecseréltem az enyémet és akkor jelzett problémát ha nem jpg formátumot használtam.
Válasz #2283. hozzászólásra
Azon kívül semmit nem enged módosítani!!!
az apróknál is van egy kis gubanc
beirom pl. hogy jános szarvas és kiadja az összes képkereskedő ajánlatát de aprót csak a 3-ik oldalon ad
Válasz #2289. hozzászólásra
Válasz #2288. hozzászólásra
mint a viccbe mi
idösapám megkérem a julis kezét......
jóvan fiam...
.... mer az enyim má eefáradt.........
Válasz #2287. hozzászólásra
Próbáltam, már a nejem segítségét is kértem..
Válasz #2286. hozzászólásra
Amikor föltöltöd a képet a tallózásból,a mentés előtt töröld ki a jelszót(fekete pontok),mert lehet,hogy a böngésződ egy másik jelszót(amit máshol használsz) teszi be oda,és nem az ide valót!
Válasz #2284. hozzászólásra
Most már tudom miért nem cserélsz fotót...
Válasz #2284. hozzászólásra
...azt akartam
Válasz #2283. hozzászólásra
Eddig sorstalanságnak hivták, mostantól POFÁTLANSÁG a neve............amennyiben arcképet szerettél volna feltenni
Sziasztok! Levettem az avatart, de nem enged másikat feltölteni, még a régit sem.....!!!!!!Segítséget kérek!
Válasz #2281. hozzászólásra
Adj nekik Hecci!!!
HÁT HOGYAN MERÉSZELI??????????????!!!!!!!!!!!!!!!
Te Bence főnök, valamellik gyerek megint szórakozik
kitörölte a zetoros témát pedig 1000 fölött is talán volt benne.....
Jólenne ennek végetvetni........
Ez egy internet szolgáltató kereső ...
Elég komoly http://www.isite.hu/internet_adsl_kereso
Válasz #2277. hozzászólásra
Megtörtént,sőt be is jelőltelek,ha nem gond.
Válasz #2276. hozzászólásra
Likeolhatjátok bátran akkor :)
Válasz #2275. hozzászólásra
Igen,mi rajta vagyunk,a német barátainkkal itt tartjuk a kapcsolatot.
Válasz #2274. hozzászólásra
Íme a FaceBook-os oldalunk:
http://www.facebook.com/#!/pages/Agroinformhu/154685134568504
itt
használja valaki közületek ezt az oldalt?
Válasz #2273. hozzászólásra
Válasz #2272. hozzászólásra
Szia Drenthe!
Köszi a tippet, beszélni fogunk vele!!
Gréta , Bence !
Jó volna ezekkel egy tartalmas cikk a hírlevélbe.
Arról hogy milyen anyagokkal és árakkal tudnának operálni a mezőgazdaságban , kertészetben.
Szép gesztus volna megemlíteni a Vörös iszap katasztrófánál nyújtott segítségüket is röviden esetleg...
Ez egy természetes huminsavas anyagokkal foglalkozó cég aminek szerintem a földeken is nagy hasznát vennék a gazdálkodók , bár nem tudni mennyiért.
http://www.organit.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=29&Itemid=94&lang=hu&Itemid=94
Elérhetőségük a kapcsolat menüben. Az oldaluk mondjuk katasztrofális kezelhetőségű.
Nekem is van,de csak szelektálva fogadok el ismerősöket,csak olyanokat,akiket tényleg jól ismerek. Ugyan így üzemeltetem az iwiw-emet is.
Válasz #2269. hozzászólásra
Neked biztos...
Válasz #2268. hozzászólásra
mi lenne ha minden belépnénk ezen a néven ami van?
lenne abból ráfaragás?
Válasz #2267. hozzászólásra
Komolyan .Csak egy álneves IWIW-em van.
B.nőmnek van csak.
De ehhez hogy lássam ott BNC-t nem is kell hogy legyen.
Válasz #2266. hozzászólásra
ezt má szeretem belevalóan lóditasz.....
Nem tom , nekem sincs ...
Válasz #2264. hozzászólásra
Te ez a fészbúk mire lehet hasznunkra?
Akinek má van 4532453 ismerőse az normális ?az normális dolog?
Válasz #2263. hozzászólásra
Nem ez a lényeg...
Gondolom az Agrolux-al már nem tenné...
Válasz #2262. hozzászólásra
(szerintem nem tartja konkurenciának)
Bence !
Baszki , most láttam , hogy lájkoltad a Facebookon az Agroline , konkurens fórumot...
Tisztelt Gépház!
Segítségét szeretném kérni a következőben: a mezőgazdasági gépek kategóriába szeretnék feltölteni egy hirdetést de valami okból kifolyólag csak az apróhirdetés kategóriában tudok hirdetni.
Ezzel kapcsolatban kérném segítségét.
Köszönettel:
Eigner Ferenc
Köszi Szabi majdnem olyan lett amilyenre gondoltam
Válasz #2258. hozzászólásra
erről lemaradtam
Válasz #2257. hozzászólásra
Moderálta: Szabi. (11018) 2011-02-19 21:23:53
Válasz #2256. hozzászólásra
Áruld már el, hogy kinek fáj, hogy lehúzza a parasztot sokadjára is ???????
Majd ki törlöm !
az egész szöveget ha megoldható
Köszi
ha esetleg még lehetne egy kérésem akkor ezeket töröld még ki kérlek:8180
8192
8193
8196
bocs,hogy elsőnek nem voltam pontos,előre is köszönöm
igen, ha nem nagy kérés(gond) kérlek töröljétek őket,köszi
Válasz #2252. hozzászólásra
Valakinek gond ???????
Üdv
Moderátorok
ha lehetséges a John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben: www.deere.hu topikban az árakkal kapcsolatos hozászolásaimat kérlek töröljétek ha lehetséges,megértéseteket és a segítségeteket előre is köszönöm.