Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Végre megérthetnéd SZABI sem szidni sem kifejezetten dicsérni nem akarunk senkit csa a saját problémáinkat nyomoruságunkat kitárgyalni .Ha megkapjuk azt az örömöt a gyártoktol hogy saját és nem kevés pénzünkért szivatnak meg bennünket legalább ti ne CENZURÁZZATOK
válasz erre >>> használd, hogy tudjuk, kinek akarsz írni !!!!!!
Ha nem használod akkor vagy nem akarsz reagálni valaki írására csak véleményezel valamit, illetve hozzászólsz, de így nem tudjuk, hogy kit szidsz, dicsérsz.....
Miért ne lehetne akár több héten keresztül is kitárgyalni azt hogy egy baromi drága és amugy nagy nevü kombájn olyan SZ mint az álat!! És valahogy megoldást kell erre a problémára találni... Tisztába vagyok azzal is hogy ezt csak az tudja átérezni és megérrteni aki maga is gépeket üzemel pláne ha nem is keveset...
Már bocs, hogy nekem van a legnagyobb pofám de azért azt nem kéne véghezvinni, megengedni, hogy valaki/-k a maguk igényeiknek formálják, igazítsák az egész fórumot !!!!
Valaki szóljon már hozzá, vagy baxon le ha nem így látja.......
Ezt én is észrevettem,és még eltünt két MTZ-s is,egy hidraulika és egy kormánymű hiba,pedig ezek is nagyon jók voltak(nem csak azért mert nagy mennyiségben én is publikáltam benne),hanem azért is,mert közérthető volt és sokan használhatták volna a kezdők közül.Kár h.töröltétek.
Én is így vagyok, lehet valakinek bökte a csőrét, hogy volt 1 topik ami nemvolt teljesen szét offolva.
Fan!
Ha Valtrából is annyi lenne mint Jd-ből akkor megértenéd, hogy 1 topik karcsú, föleg a sok szofosó miatt, meg minek olvassam végig a kombájnos hszeket amik nem érdekelnek, és fordítva ,akinek új Jdje van az nem kiváncsi a mi dolgainkra szerintem.
Szerintem ez egy kicsit durva hogy több száz levélváltás után talán ma megkaptam volna a választ a problémámra és errefel se szó se beszéd kitörölnek mindent de talán tudatni kellene az emberekkel hogy csak bizonyos érdekfeszitő témákról lehet bájcsevegni pl LANZ BULDOG ugye mert ez sokakat érint Amugy bárki is voltál igazán kösz
Mit számít ha sok a téma?
Semmit.
Nem kell kézzel papírra átírnotok.... hehehehehe
Ha vlm. jól van rendszerezve a sok cucc között is el lehet igazodni....
Pl. nekem az tetszik más helyekről h. másfajta a megközelítése a témának ha megakarom közelíteni a témát......
Pl.
Traktorok
rányomok---- odajutok a márkákhoz --- JD, Case .....
rányomok---- jd n belül is lehet 1000 téma stb ....
Kombájnok
ugyanígy
odatalálok áttekinthető élvezhető
csak a megközelítés legyen egyszerű áttekinthető
Ilyenkor kell egy üzenet annak aki létrehozta, hogy hé ide írd be ezt.
Erre létrehozunk egy olyat, hogy amikor látod mmoderátorként az uj témát, és nem akarod elfogadni, akkor legyen ott egy üzenőbox az illetőnek.
De az is biztos, hogy sokan nem képesek beírni a keresőbe inkább újat nyittatnának.....
A múltkor épp 6 várt beengedésre de akármelyiket is néztem mindnek volt már topickja.......husss, kibaxtam, át sem másoltam........
ok, ne legyen akkor külön fórum témája tipusoknak. Elfogadom, legyen úgy ahogy nektek jó.
Az legyen az irány akkor pl. hogy john deere kombájn, john deere traktor?
Vagy csak márkák?
7833 hozzászólás
Válasz #1983. hozzászólásra
Ezt 1ből gondoltam !!!
Használd már azt a kibaxott "válasz erre >>" felíratott !!!!!!!!!!!!!!!
Szabi akkor ezt már végképp nem értem
BNC nekem is eszembe jut egy nota
Válasz #1980. hozzászólásra
Akkor most tisztázzuk a kettőnk "dolgát" : Én még "pumas" írásait nem cenzúráztam !!!!!!!
Sőt !
Aktiváltam egy témádat, írtam bele de ennek ellenére valaki kibaxta
Végre megérthetnéd SZABI sem szidni sem kifejezetten dicsérni nem akarunk senkit csa a saját problémáinkat nyomoruságunkat kitárgyalni .Ha megkapjuk azt az örömöt a gyártoktol hogy saját és nem kevés pénzünkért szivatnak meg bennünket legalább ti ne CENZURÁZZATOK
A fórum témákkal kapcsolatban jutott eszembe egyik nóta, ami a zeneművekkel kapcsolatos témában osztok meg pár perc múlva.
Válasz #1976. hozzászólásra
De arról nem volt szó, hogy kitörölnek vagy 50 topickot..........Olvasd Hecci egyik észrevételét !!!!
Válasz #1975. hozzászólásra
HASZNÁLD A : "válasz erre >>" felíratott !!!!!!!!!!!
Válasz #1971. hozzászólásra
Tegnap abban maradtunk, hogy tipusra nem indítunk uj témát. Kérlek amit beküldtél azt a meglévő john deere-s témában tedd fel.
FElbojdult a méhkas avagy lehet hogy kizárnak a rendszerbül
Válasz #1972. hozzászólásra
1958
Válasz #1969. hozzászólásra
válasz erre >>> használd, hogy tudjuk, kinek akarsz írni !!!!!!
Ha nem használod akkor vagy nem akarsz reagálni valaki írására csak véleményezel valamit, illetve hozzászólsz, de így nem tudjuk, hogy kit szidsz, dicsérsz.....
Válasz #1965. hozzászólásra
Köszi az észrevételt megnézzük holnap!
BNC látom itt vagy semmi válasz
Válasz #1964. hozzászólásra
BOCS !!!
Valamelyik á..at kitörölte !!!!!!!!!!!
Biz isten, hogy még írtam is bele !!!!!!!!!!!!!!!
r b ez nagyon ottvolt igazán megmondtad a tutit
Válasz #1963. hozzászólásra
Lehet, hogy.....izé........valakinek olyannak adtak lehetőséget..............szóval vágjátok !!!????
Nézd meg, zöldet kaptál.......
Mért kell új topik?
Miért van az, hogy a hirdetéseknél a negyedik fotók nem nyilnak meg!!!?????
Ne finomkodj ez igy s...........r Engem nem enged ujabb topikot nyitni sem grün dy ijenkor holvagy
Válasz #1961. hozzászólásra
Miért ne lehetne akár több héten keresztül is kitárgyalni azt hogy egy baromi drága és amugy nagy nevü kombájn olyan SZ mint az álat!! És valahogy megoldást kell erre a problémára találni... Tisztába vagyok azzal is hogy ezt csak az tudja átérezni és megérrteni aki maga is gépeket üzemel pláne ha nem is keveset...
Válasz #1960. hozzászólásra
Szabi ne értsd félre! Nekem sem tetszik a kialakult helyzet... Tehát én is a 2 es pontodal értek egyett!!
Már bocs, hogy nekem van a legnagyobb pofám de azért azt nem kéne véghezvinni, megengedni, hogy valaki/-k a maguk igényeiknek formálják, igazítsák az egész fórumot !!!!
Valaki szóljon már hozzá, vagy baxon le ha nem így látja.......
Válasz #1959. hozzászólásra
Modi vagy ??????
Válasz #1958. hozzászólásra
2 kérdés :
1.: Amit a modik kitörölnek topickokat véletlenül valahol nincs meg, nem marad meg úgy mint a lomtárban lévő cuccok !!!????
2.: Modikat nem lehet "visszahívni" feladatukból !!!!!!!?????
Válasz #1955. hozzászólásra
Thomasold élvezkedik...................én jeleztem, hogy ez így qrvára nem lesz jó.................
Válasz #1951. hozzászólásra
Ezt én is észrevettem,és még eltünt két MTZ-s is,egy hidraulika és egy kormánymű hiba,pedig ezek is nagyon jók voltak(nem csak azért mert nagy mennyiségben én is publikáltam benne),hanem azért is,mert közérthető volt és sokan használhatták volna a kezdők közül.Kár h.töröltétek.
Uj vagy öreg egyremegy Ha fórum akkor lehessen levelezni megbeszélni ötletet adni ha pedig zártkörű a buli TESSÉK SZOLNI és odébb állunk
Válasz #1953. hozzászólásra
Én is így vagyok, lehet valakinek bökte a csőrét, hogy volt 1 topik ami nemvolt teljesen szét offolva.
Fan!
Ha Valtrából is annyi lenne mint Jd-ből akkor megértenéd, hogy 1 topik karcsú, föleg a sok szofosó miatt, meg minek olvassam végig a kombájnos hszeket amik nem érdekelnek, és fordítva ,akinek új Jdje van az nem kiváncsi a mi dolgainkra szerintem.
Szerintem ez egy kicsit durva hogy több száz levélváltás után talán ma megkaptam volna a választ a problémámra és errefel se szó se beszéd kitörölnek mindent de talán tudatni kellene az emberekkel hogy csak bizonyos érdekfeszitő témákról lehet bájcsevegni pl LANZ BULDOG ugye mert ez sokakat érint Amugy bárki is voltál igazán kösz
tud e valaki mondani valmit arrol hogy miért tünt el a JD W540 es topicom
Kinek köszönhetem ,hogy eltűnt a John Derre 4630 hazai története című topik?
Válasz #1948. hozzászólásra
Válasz #1948. hozzászólásra
Én meg azt hittem az van!Nem mindenki tudja a helyes etikai, morális szabályokat!
Válasz #1947. hozzászólásra
Írunk egy moderátori szabályzatot ami egyértelművé teszi a működést.
Az ész nélküli törölgetésekről meg ennyi a vélemény a majdnem 1000 napi sasolásom után is:
Mit számít ha sok a téma?
Semmit.
Nem kell kézzel papírra átírnotok.... hehehehehe
Ha vlm. jól van rendszerezve a sok cucc között is el lehet igazodni....
Pl. nekem az tetszik más helyekről h. másfajta a megközelítése a témának ha megakarom közelíteni a témát......
Pl.
Traktorok
rányomok---- odajutok a márkákhoz --- JD, Case .....
rányomok---- jd n belül is lehet 1000 téma stb ....
Kombájnok
ugyanígy
odatalálok áttekinthető élvezhető
csak a megközelítés legyen egyszerű áttekinthető
Válasz #1944. hozzászólásra
az egész oldal felépítettségéből adódik a sok téma. de tényleg szerintem van jó pár ami felesleges.
Viszont a sok téma azért nem teljesen értelmetlen!Más fórumokon együttvéve sincs ekkora töménységű és mennyiségű szakmai anyag mint itt.
Válasz #1941. hozzászólásra
Igen, ezt jövő héten fejlesztjük ki.
Válasz #1939. hozzászólásra
ez nagyon jó ötlet! legalább akinek nem lesz engedélyezve a téma az tudja, hogy miért nem.
Válasz #1939. hozzászólásra
Akkor még nem láttam ilyent........
Válasz #1937. hozzászólásra
ok!
Válasz #1938. hozzászólásra
Ilyenkor kell egy üzenet annak aki létrehozta, hogy hé ide írd be ezt.
Erre létrehozunk egy olyat, hogy amikor látod mmoderátorként az uj témát, és nem akarod elfogadni, akkor legyen ott egy üzenőbox az illetőnek.
Válasz #1936. hozzászólásra
De az is biztos, hogy sokan nem képesek beírni a keresőbe inkább újat nyittatnának.....
A múltkor épp 6 várt beengedésre de akármelyiket is néztem mindnek volt már topickja.......husss, kibaxtam, át sem másoltam........
Válasz #1935. hozzászólásra
Szerintem kombájn-traki külön-külön.
Válasz #1934. hozzászólásra
Gumis hirdető limitjét visszavesszük hétfőn.
Válasz #1930. hozzászólásra
ok, ne legyen akkor külön fórum témája tipusoknak. Elfogadom, legyen úgy ahogy nektek jó.
Az legyen az irány akkor pl. hogy john deere kombájn, john deere traktor?
Vagy csak márkák?