Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.18 FtUSD396.67 FtCHF438.4 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na ja, jobb volna ha nem volna ott a térkép mert akkor megnézné a saját térképén.Viszont ha oda volna jelezve ahol ténylegesen létezik akkor pedig jó ötlet ez a térkép.
Nekem is van egy problémám,van fenn egy apró hirdetésem és ugye alatta most már térkép is, szeretném ha hiteles térképet tennétek fel mert a helység nem oda van bejelölve ahol az ténylegesen van,legalább 50km-t tévednek.Portálosok előre is köszönöm a korrigálást.
Az jó, hogy a jobb oldali listán valaki avatrjára ráviszem az egeret és kinagyítja, de akkor megjelenik alul egy csúszka is, mert a képet jobb oldalon nagyítja ki és a monitoron kb szűk fele látszik csak. A csúszkát elhúzni nem lehet, mert ha megmozdítom az egeret akkor eltűnik a kinagyított avatarképpel együtt.
Szóval ha lehet, akkor középre ugorjon már be az a kép.
Nekem is volt hasonló gondom. Ha jól rémlik ékezetes betű vagy pont, kötőjel vagy nagybetű volt a kép nevében és azért nem tetszett neki. Nem lehet, hogy ilyesmi a probléma oka?
Nem engedi így se ,se JPEG-be se kisebb méretbe se nagyobb nem tudom mi van Azóta csinálja ezt mióta levettem az előző képet és nem enged felrakni újat
7833 hozzászólás
Válasz #1883. hozzászólásra
Informatikusnak ez is megy
Válasz #1882. hozzászólásra
mert te kutyaütő vagy azé
Válasz #1880. hozzászólásra
Csak ebben az a sánta, hogy nekem sincs megadva telefonszám és mégis tudok feltölteni képet
Válasz #1880. hozzászólásra
Jól van na bocs azt hittem hogy az valami kódolt üzenet
Válasz #1879. hozzászólásra
1866ba potyába írkálok én .......hát potyába????
Válasz #1878. hozzászólásra
Hát ez hülye írtam be számokat a tel számhoz meg az utcához azt most meg jó
Válasz #1876. hozzászólásra
Kimentettem e-mailből a gépre és feltöltöttem ide az adatoknál simán Semmi különlegest nem csináltam vele
Az lesz hogy visszaküldöm, és mentsd le e-mailből és azt próbáld feltölteni... hátha sikerül
Amúgy csak erre a pár percre térek át, jön vissza a zöld
Válasz #1869. hozzászólásra
Akkor írd át, hogy csak betű legyen, nem ékezetes.
Válasz #1875. hozzászólásra
és hogy tetted? Írd le a folyamatot.Amúgy áttérsz te is a kékhez helyes
Válasz #1874. hozzászólásra
Hát ez érdekes
Válasz #1873. hozzászólásra
ment
Válasz #1872. hozzászólásra
Állok elébe
Válasz #1871. hozzászólásra
Hát én elküldhetem de ha neked se rak majd új képet fel akkor ne szidj
Válasz #1869. hozzászólásra
Küld el nekem, megnézem hogy nekem mit csinál vele :)
ohartmi@gmail.com
Válasz #1868. hozzászólásra
Na ja, jobb volna ha nem volna ott a térkép mert akkor megnézné a saját térképén.Viszont ha oda volna jelezve ahol ténylegesen létezik akkor pedig jó ötlet ez a térkép.
Én már nem tudok újat csak szám van a kép nevébe egyszerűen nem rakja fel ez már vicc komolyan
Válasz #1867. hozzászólásra
majdcsak megtalál a vevő vlmikor
kalandtúra lesz neki
Nekem is van egy problémám,van fenn egy apró hirdetésem és ugye alatta most már térkép is, szeretném ha hiteles térképet tennétek fel mert a helység nem oda van bejelölve ahol az ténylegesen van,legalább 50km-t tévednek.Portálosok előre is köszönöm a korrigálást.
Válasz #1863. hozzászólásra
van telszámod?
írtuk má h. akkor is ha nincs.......
Az jó, hogy a jobb oldali listán valaki avatrjára ráviszem az egeret és kinagyítja, de akkor megjelenik alul egy csúszka is, mert a képet jobb oldalon nagyítja ki és a monitoron kb szűk fele látszik csak. A csúszkát elhúzni nem lehet, mert ha megmozdítom az egeret akkor eltűnik a kinagyított avatarképpel együtt.
Szóval ha lehet, akkor középre ugorjon már be az a kép.
(17-es monitoron, 1024x768-nál)
Válasz #1863. hozzászólásra
Nekem is volt hasonló gondom. Ha jól rémlik ékezetes betű vagy pont, kötőjel vagy nagybetű volt a kép nevében és azért nem tetszett neki. Nem lehet, hogy ilyesmi a probléma oka?
Válasz #1862. hozzászólásra
Nem engedi így se ,se JPEG-be se kisebb méretbe se nagyobb nem tudom mi van Azóta csinálja ezt mióta levettem az előző képet és nem enged felrakni újat
Válasz #1860. hozzászólásra
Csak .JPG kiterjesztést lehet feltölteni
Válasz #1860. hozzászólásra
JPEG = JPG
amúgy nekem is csinálta ezt még a nyáron, de már megjavult
Válasz #1859. hozzászólásra
JPG is számít?
Válasz #1858. hozzászólásra
Csak tipp volt, de akkor nem tom mi a baj Elképzelhető hogy nem JPEG, vagy próbáld újra menteni paint-el, még az lehet hogy segít
Válasz #1857. hozzászólásra
Hát nem tudom mi számít túl nagy méretnek de 300kb körüli.Mind1 megpróbálom még jobban lekicsinyíteni.Azért köszi
Válasz #1856. hozzászólásra
Ha túl nagy méretű nekem akkor csinál így... lehet hogy ha kisebbre veszed működik
Nem akarja feltölteni avatar képnek amit berakok.Benyomom a képet rányomok hogy adat módosítás és utána sincs kép
Válasz #1854. hozzászólásra
Bence!!!
Mi ez az újjítás????????
Tök jó,hogy látszik az avatar is!!!!!!!!
Avatarral a név, ez igen, legalább olyan lesz mintha fehér asztalnál beszélgetnénk!
Válasz #1852. hozzászólásra
Majd ha lesz hangulat betemetlek benneteket ÉKekkel...........
PORTÁLFEJLESZTÉS INDUL!!!!!
Válasz #1851. hozzászólásra
...mert az ugye puhít!
De rakhatsz be tót életképet is ...
Válasz #1850. hozzászólásra
Akkor legalább fürödjetek valami pác sóban mert már rágós...
Válasz #1849. hozzászólásra
Ezek csak olvasni meg ócskavasakat sasolni szeretnek.
Muszaj lesz megelégedned az öreg husokkal......
Válasz #1848. hozzászólásra
Nem kevés , csak unalmas...
Új hús , info , kell!!!
Válasz #1847. hozzászólásra
Írok én eleget mind helyett........
Vagy még mindig kevés amit írok??????
Válasz #1846. hozzászólásra
Tudom. De mért nem írnak is valamit ha már itt vannak mindig ?
Válasz #1845. hozzászólásra
Nem biztos, hogy a fórumot olvassák, lehet hogy csak az aprókat vagy más dolgokat nézegetnek itt.
Válasz #1844. hozzászólásra
-és még csak le se lépnek zavarukban így se ha beszélünk róluk...
Válasz #1843. hozzászólásra
lassan el se férnek itt a szélső oldalon annyian vannak
Jelentem , hogy túl sok a csak "leskelődő" látogató...
Válasz #1841. hozzászólásra
Már arra gondoltam Téged sem, mikor újra előjött a topik.
Válasz #1840. hozzászólásra
bezzeg engem hogy fog!
szinte szorongat!
Válasz #1839. hozzászólásra
Válasz #1838. hozzászólásra
nem bír elviselni a rendszer....
kivet magából.....
Ma este már vagy 3-szor automatikusan kilépett lettem, újra vissza kellett jelentkeznem , írni nem tudtam, de a nevem ott volt?
Válasz #1836. hozzászólásra
Jaja, megmentettél Köszöntem
Válasz #1835. hozzászólásra
micsoda szer. h előrhoztam mi???
Válasz #1830. hozzászólásra
Bocsi MF-es nem vettem észre, igen Orosházi, bár most szegeden lakozik.