Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez jó ötlet, meg volt is bent már ilyen. 1000-el dolgozunk az új apró rendszeren, írtam Szilárd kollégámnak, hogy ezt szúrja be a feladatok közé - vhová előrébb.
Az annya,már össze izdultam magamat,de szerencsére bement.(lehet hogy csak a túl nagy műszaki szinvonal löki le a szíjjat a gépen??) A legszebb fekete hajú Modi válaszát fogadom csak el természetesen fényképpel együtt.Talán egy kicsi vigaszdíj lenne ha feltenne egy másik képet (is)magáról.Ellenkező esetben az alkotmánybírósághoz fogok fordúlni.
Benyomtam a CYCLO vetőgép hidraulikus rendszerének elemzését és kifejtettem hogy lehetne kijavítani a gyári konstrukciós hibákat.Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrre a gép elfelejti a regisztrációmat,habár még ez sem igaz mert továbbra is azt jelzi h. be vagyok jelentkezve.Ez akkora szívás,hogy kell neki néhány nap mire újra feltöltődök annyira h.még egyszer nekifogjak,de természetesen már biztos nem lesz olyan mint az eredeti volt.(mivel mindenki tudja hogy a jó pap sem beszél kétszer)Ezt már nem először szívtam meg és nem is csak én jártam már így.Igazán megoldhatnátok már ezt a problémát,és addig is legalább azt írjátok be hogy hány percig bírja a program észben tartani hogy elkezdtem írni.Jobb ha benyomom ,míg ezt is el nem felejti mert akkor biztos ki kell hívni a mentőt hozzám.
Ez az előrerakás úgy lenne jó, ha időkorláthoz lenne kötve (pl. csak 30 naponta lehessen). Így naponta előrerakják majd nagyon sokan.
Pont emiatt már csak a konkurenciánál nézem végig az aprókat, pedig az agroinformot jobban szerettem.
Válasz #1361. hozzászólásra
Benne vagyok! Bevezethetjük. Nekem még a sok offolás zavaró. Pl. a belvizes topik jó példája ennek. Eről mi a véleményetek?
7857 hozzászólás
Válasz #1399. hozzászólásra
A mai apróhirdetésnél csakis az újonnan feladott aprók száma ez, vagy az előrehelyezett aprókkal együtt?
És ezen közül a látogatók közül mennyi a regisztrált ????
Válasz #1405. hozzászólásra
Na-neee
Válasz #1404. hozzászólásra
Kocsmából nyomod?
Válasz #1403. hozzászólásra
Gratula a számlálókért
Válasz #1402. hozzászólásra
Ott a pont Laci!
Szólok máRis.
Válasz #1398. hozzászólásra
Oldalt,hogy nem látszik a kategóriaválasztó,azóta nincs értelme.Hogyan lehet kategóriánként keresni??
Bejövős
Kedves kolléga,
Nekem tetszik:-)
Üdv mindenkiNET!
Teszt üzemmel, de újraindítottuk a holnapunk jobb felső sarkában megcsodálható funkciót.
Jelen állás szerint:
Regisztrált felhasználó: 18547
Látogató most: 237
Apróhirdetés: 40840, Mai: 305
Remélem sokaknak nyeri el a tetszését!
o0ONeoNO0o
Válasz #1394. hozzászólásra
Melyik a problémás topik? Most megnéztem a felső topikokat és nem tűnnek értelmetlen dolognak.
Válasz #1396. hozzászólásra
Már megint mi az Ú....nt nyitottak?
Válasz #1395. hozzászólásra
Topik nyitás
Válasz #1394. hozzászólásra
Mi az ami kezdődik? Csakhogy mindenki tudja...............
Kezdődik
Válasz #1392. hozzászólásra
Jóhiszemüleg gondoltam, mindenféle hátsó szándék nélkül
Válasz #1391. hozzászólásra
Á akkor még mindenki javában sassol...
Válasz #1390. hozzászólásra
Képzeld el, ha mondjuk Hecci körülnéz 23:55 kor-senki a pályán, máris levágja, hogy nincs kinek irogatni
Válasz #1387. hozzászólásra
Ez jó ötlet, meg volt is bent már ilyen. 1000-el dolgozunk az új apró rendszeren, írtam Szilárd kollégámnak, hogy ezt szúrja be a feladatok közé - vhová előrébb.
Válasz #1388. hozzászólásra
Nem értek hozzá,de akármennyi más lapon megtalálható, szerintem jó infó lehetne sokak számára
Válasz #1387. hozzászólásra
Nagyon terheli a központi gépet állítólag.
Válasz #1386. hozzászólásra
Szevasz Bence, azon nem gondolkodtatok, hogy fel lehetne tenni számlálót, mennyi a pillanatnyi látogató, mennyi a bejelentkezett fórumozó ........?stb
Válasz #1384. hozzászólásra
ok, ezt beszéltük Szabival is. MTZ-s ből van elég az biztos..
Válasz #1383. hozzászólásra
2 ingyenes hetente az apróra,
Válasz #1383. hozzászólásra
most éppen a topik nyitásra
Válasz #1380. hozzászólásra
Az jobb ha feladja a 4x egy nap? Így legalább csak előrehelyezi. Milyen lépésre gondolsz?
Válasz #1381. hozzászólásra
Ocskavas itt is akad már
Válasz #1377. hozzászólásra
vegyél meg tőle mindent és nem lesz mit árulnia
Benceeeeeeeeeee lépni kéne
Válasz #1378. hozzászólásra
Írjál telszámot.
Miért nem tudok feltölteni avatar képet, és becenevet megadni?
Apróval valamit a Tz4k,ma már 4x rakta előre a cuccait
Válasz #1375. hozzászólásra
háháháháháhhhááááá
igenjóóóóó
Válasz #1374. hozzászólásra
Nem,mert ha meglátja hogy már megint a gép előtt ülök,mérgében átmegy a másik szobába.
Válasz #1372. hozzászólásra
Az anyjuk tud rúla h. itt fekete gráciákat idézgeccccccc?????????????
nem izdultam hanem izzgúlltammm!!!!
Az annya,már össze izdultam magamat,de szerencsére bement.(lehet hogy csak a túl nagy műszaki szinvonal löki le a szíjjat a gépen??) A legszebb fekete hajú Modi válaszát fogadom csak el természetesen fényképpel együtt.Talán egy kicsi vigaszdíj lenne ha feltenne egy másik képet (is)magáról.Ellenkező esetben az alkotmánybírósághoz fogok fordúlni.
Benyomtam a CYCLO vetőgép hidraulikus rendszerének elemzését és kifejtettem hogy lehetne kijavítani a gyári konstrukciós hibákat.Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrre a gép elfelejti a regisztrációmat,habár még ez sem igaz mert továbbra is azt jelzi h. be vagyok jelentkezve.Ez akkora szívás,hogy kell neki néhány nap mire újra feltöltődök annyira h.még egyszer nekifogjak,de természetesen már biztos nem lesz olyan mint az eredeti volt.(mivel mindenki tudja hogy a jó pap sem beszél kétszer)Ezt már nem először szívtam meg és nem is csak én jártam már így.Igazán megoldhatnátok már ezt a problémát,és addig is legalább azt írjátok be hogy hány percig bírja a program észben tartani hogy elkezdtem írni.Jobb ha benyomom ,míg ezt is el nem felejti mert akkor biztos ki kell hívni a mentőt hozzám.
Válasz #1369. hozzászólásra
téged is kidobott a rendszer?
Benceeeeeeeeee
Válasz #1366. hozzászólásra
Ez az előrerakás úgy lenne jó, ha időkorláthoz lenne kötve (pl. csak 30 naponta lehessen). Így naponta előrerakják majd nagyon sokan.
Pont emiatt már csak a konkurenciánál nézem végig az aprókat, pedig az agroinformot jobban szerettem.
a kupecektől miért nem több pénzt szedtek?
Új kiemelési lehetőségek
Benne vagyok! Bevezethetjük. Nekem még a sok offolás zavaró. Pl. a belvizes topik jó példája ennek. Eről mi a véleményetek?
Válasz #1360. hozzászólásra
Ez meg lesz hamarosan!
Neon !
Ha egy topickba rálépek a képre ami akár egy oldal alján van, majd bezárom a képet felugrik a topic tetejére, nem a kiindulási helyre.
Támogatom a javaslatot, vagy ha ez nem megoldható, akkor mielött nyit valaki újat elötte kérjen engedélyt emilben.
Bence szerintem ,és sok társam szerint elég topik van már,szüntessük be a topik nyitás lehetőségét
Válasz #1359. hozzászólásra
Pontosan.
Szerintem sokan vannak úgy, hogy csak kíváncsiságból is az összeset átnézik.
Még az is jó lenne, ha be lehetne állítani az egy oldalon megjelenített hirdetések számát. Nem kellene ennyit lapozni.
Válasz #1358. hozzászólásra
Ezt is moderálnunk kellene.