Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egész pontosan én hányszor is szidtalak téged ??? Szerintem egyszer se ... Esetleg figyelmeztettelek asszem hogy ne szólj bele ami nem rád tartozik ...
Nem így volt?
Halli vlm.t kéne csinálni a topiknyitási időpontokkal.
A legelején a 1972es évszám hát hogyismondjam..................................
Nem tesz jót az oldal megítélésének ha benéz 1 értelmes új emberke ide, aztán meglátja......
Mi már hozzászoktunk az ilyesmihez itttttttt.
Elején se tetszett ez a MOST 1 perce 2perce ........ megoldás.
Hát ez visszaszámolt rendesen.
Nadehát a fejlesztések MEG NEM ÁLLHATNAK!!!
Jobban csíptem az időpontokat..........
A felvetés jogos a válasz pedig az, hogy az apróhirdetések között megtalálható jónéhány nemzetközi ajánlat is, amik napjában egyszer frissülnek és a számuk igen nagy mértékben ingadozó.
A frissítés, átemelés a reggeli órákban történik, amikor először kipucoljuk a nemzetközi hirdetéseket, majd visszatöltjük, ezért a nagy ingadozás reggel.
Is-is!
A Látogató most, azt mutatja, hogy összesen az adott pillanatban hányan nézik az oldalt. A Tag pedig azt, hogy ebből az oldal hány regisztrált felhasználót tart számon. (Vagyis mennyi bejelentkezett felhasználó nézi az oldalt.)
Viszont ha nem ír árat az eladó,legtöbbször fel sem hívom.Csak azt hívom fel aki reális árat ír infóba.Vagy legalább is én annak érzem,aki nem ír árat csak akkor hívom fel ha Ö hirdet olyan vasat egyedül.
Pont most olvasok egy hírdetést,de nincs odaírva h.az ország melyik sarkában van.Fel fogom hívni,de ha odaírta volna h.a Dunántúlon van,már fel se hívnám mert oda biztos h.nem megyek el egy terményfelhordó csigáért.
Elkezdtem magyarázni,de kitöröltem - felesleges.Engem,ha látok egy használt hírdetést,az ára érdekel először,vagy ha nem is először,de igen lényeges.A vásárlásokat sokminden befolyásolja,de legfőbb meghatározója,h. mennyi pénzem van rá.Ezért szeretem tudni az árát.Ha Neked nem fontos,....
A hírdetésekkel kapcsolatban lenne egy észrevételem.Nálunk Szabolcsban van egy hírdető újság.A hírdetés ingyenes,csak egy megkötés van:be kell írni a hírdetésbe az árat is.Pár éve,amikor még nem volt internet,ha valamit venni akartunk vagy eladni,vettünk egy újságot,amiből meg tudtuk nézni h.mennyi hozzávetőlegesen a piaci ára,és ahhoz igazodtunk.Úgy gondolom h.ha kötelező lenne itt is a reális ár,üzemóra és évjárat megjelölés,még többen keresnék az oldalt,mivel határozott támpontot lehetne szerezni a használt piacról.Csak egy gondolat volt,hátha érdekel Benneteket.
Válasz #1410. hozzászólásra
Mindig feladjátok a leckét! De igyekszünk változtatni
A) hozzunk be frissítési korlátozást ť ez kérdőjeles
B) hozzunk be feladási korlátot ť ez is készülőben
Most legalább sms-es nincs több oldalon keresztül.
Belehetne majd hozni egy olyan listázást is, hogy ma feladottak. És akkor csak azt listázza be.
Üdv:Nagyigazságot írtál ide a topikba,mióta van ez a hirdetés előre hozás vannak akik ezzel vissza élnek.Napjában többször is előre teszik ,jelzem feleslegesen mert már nagyon unom és gondolom más is .A héten több mint 100db tz 4k-t vehettem volna.Valamilyen korlátozás nem ártana,mert így nagyon felhígulnak a hirdetések.
De most látjuk igazán ,hogy az apróval gond van ,talán 15 az uj a többi előrehozás és van aki naponta 4x,már nem is nézek aprót, 30 oldalt kell megnézni a 10-15 ujért
7857 hozzászólás
Válasz #1457. hozzászólásra
Nem emlékszem rá. Ha nem köt belém senki , én se kötök senkibe unalomból elhiheted .
Ha azt mondtam , biztos volt oka , megvédem magam .
Válasz #1453. hozzászólásra
elmodtál párszor hülyének meg egy két dolognak
De haggyuk is nem lényeg
Válasz #1455. hozzászólásra
A topikban meglátod
Válasz #1444. hozzászólásra
Az mék, he?
Válasz #1453. hozzászólásra
hagyd ra,ne foglalkoz vele
Válasz #1448. hozzászólásra
Egész pontosan én hányszor is szidtalak téged ??? Szerintem egyszer se ... Esetleg figyelmeztettelek asszem hogy ne szólj bele ami nem rád tartozik ...
Nem így volt?
Válasz #1451. hozzászólásra
megnem ertem miert csodalkozol
Válasz #1450. hozzászólásra
Soha?
Hát ezt megkaptam..........
Válasz #1449. hozzászólásra
Tudod valakit nem veszek komolyan
Válasz #1448. hozzászólásra
Szóval neki mindent, nekem meg semmit se engedsz?????
Válasz #1447. hozzászólásra
Tőled semeddig .
Drenthétől már megkaptam egy párszor .
Válasz #1446. hozzászólásra
Te idióta senkiházi ........ tomika!!!
Ezt meddig lennél hajlandó olvasni?
Válasz #1445. hozzászólásra
Paló bátyám csak nem idegesnek tetszik lenni ?
Lacikám ideje kivágni ezt a belorus-t.
Idiótázza ám a Q. a.-t állandóan............
Örök vadászmezőkre vele............
Kérném a Modikat hogy tegyék vissza az SPCC című topikomat mert ez nem elírás volt hanem ez SPC típus ami nem nagyon van elterjedve .
Válasz #1442. hozzászólásra
Vagyishogy az ut. hozzászólás időpontjai nem a nyitásé..............
Halli vlm.t kéne csinálni a topiknyitási időpontokkal.
A legelején a 1972es évszám hát hogyismondjam..................................
Nem tesz jót az oldal megítélésének ha benéz 1 értelmes új emberke ide, aztán meglátja......
Mi már hozzászoktunk az ilyesmihez itttttttt.
Elején se tetszett ez a MOST 1 perce 2perce ........ megoldás.
Hát ez visszaszámolt rendesen.
Nadehát a fejlesztések MEG NEM ÁLLHATNAK!!!
Jobban csíptem az időpontokat..........
Válasz Farkas Tamás kérdésére:
Teszteltem, és nekem működik az avatar kép feltöltés és a becenév megadás is. Pontosan milyen hibaüzenet jelent meg, amikor próbálta?
Válasz #1437. hozzászólásra
és nehogy valaki elolvassa a tegnapi vagy régebbi hozzászólásokat!!!!!!
Válasz #1435. hozzászólásra
na ez az ostobaság :-))))))))))))))))))))
Válasz #1437. hozzászólásra
Holnap nem leszek , delegált vagyok. Úgyhogy csak 1-et kéne kibírni.
Válasz #1436. hozzászólásra
Tartsuk be a szabályokat, bírd ki ezt a két napot oké!!!!
Válasz #1435. hozzászólásra
Na ne viccelj már... Az hogy itt beszélgetünk nem kampány , csak vélemények ütköztetése .
KÉREM A SZERKESZTŐSÉGET AKI MEGSÉRTI A KAMPÁNYCSENDET, AZT ZÁRJÁK KI AZ OLDAL HASZNÁLATBÓL HOLNAP 19- ÓRÁIG. KÖSZÖNÖM.
bejelentkezve 9 tag van jelen az oldalon
kijelentkezek akkor is 9
bejelentkezek akkor is 9
........
........
.......
mi is számol ez az izé ????
(csak azt nem mondjátok hogy a "kűfődi" tag nem tag
Válasz #1431. hozzászólásra
Mert folyamatosan töröljük a gumist,meg a tz4k-s hirdetést.
Válasz #1430. hozzászólásra
A felvetés jogos a válasz pedig az, hogy az apróhirdetések között megtalálható jónéhány nemzetközi ajánlat is, amik napjában egyszer frissülnek és a számuk igen nagy mértékben ingadozó.
A frissítés, átemelés a reggeli órákban történik, amikor először kipucoljuk a nemzetközi hirdetéseket, majd visszatöltjük, ezért a nagy ingadozás reggel.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1430. hozzászólásra
Most 40680, érdekes
Válasz #1429. hozzászólásra
tegnap este ,meg szinte egész nap 40800körül mozgot az apró most meg 42930,hogyis van ez?
Válasz #1426. hozzászólásra
Is-is!
A Látogató most, azt mutatja, hogy összesen az adott pillanatban hányan nézik az oldalt. A Tag pedig azt, hogy ebből az oldal hány regisztrált felhasználót tart számon. (Vagyis mennyi bejelentkezett felhasználó nézi az oldalt.)
Remélem így már érthetőbb...
Üdv:
o0ONeoNO0o
Válasz #1427. hozzászólásra
olyan nincs, de pontos idő van. meg dátum is
Válasz #1426. hozzászólásra
fecsegő
Válasz #1416. hozzászólásra
én tag vagyok vagy látogató?
Válasz #1421. hozzászólásra
pont olyat keresek én is
Válasz #1420. hozzászólásra
Viszont ha nem ír árat az eladó,legtöbbször fel sem hívom.Csak azt hívom fel aki reális árat ír infóba.Vagy legalább is én annak érzem,aki nem ír árat csak akkor hívom fel ha Ö hirdet olyan vasat egyedül.
Válasz #1422. hozzászólásra
Csak azt megint embernek kellene ellenőrizni, hogy reális-e az az ár
Válasz #1420. hozzászólásra
Pontosan ezért írtam h.reális ár
Pont most olvasok egy hírdetést,de nincs odaírva h.az ország melyik sarkában van.Fel fogom hívni,de ha odaírta volna h.a Dunántúlon van,már fel se hívnám mert oda biztos h.nem megyek el egy terményfelhordó csigáért.
Válasz #1419. hozzászólásra
én is szeretem tudni, de nem biztos, hogy annyit ér amennyiért hirdetik. különben meg beírják, hogy 1 és a program úgy is továbbenged.
Válasz #1418. hozzászólásra
Elkezdtem magyarázni,de kitöröltem - felesleges.Engem,ha látok egy használt hírdetést,az ára érdekel először,vagy ha nem is először,de igen lényeges.A vásárlásokat sokminden befolyásolja,de legfőbb meghatározója,h. mennyi pénzem van rá.Ezért szeretem tudni az árát.Ha Neked nem fontos,....
Válasz #1415. hozzászólásra
szerintem miért kéne kötelezővé tenni az árat? egy adott dolog árát nem az határozza meg amit kérnek érte, hanem amennyit adnak érte
Válasz #1416. hozzászólásra
Előttem van Szilárd ahogy épp ketté töri a Netbookot és kiugrik az első ablakon....
Válasz #1415. hozzászólásra
Köszi a javaslatot, igyekszünk megfogadni mielőbb! Mindenképen jó ha több adatot kell megadni - ez igaz!
A hírdetésekkel kapcsolatban lenne egy észrevételem.Nálunk Szabolcsban van egy hírdető újság.A hírdetés ingyenes,csak egy megkötés van:be kell írni a hírdetésbe az árat is.Pár éve,amikor még nem volt internet,ha valamit venni akartunk vagy eladni,vettünk egy újságot,amiből meg tudtuk nézni h.mennyi hozzávetőlegesen a piaci ára,és ahhoz igazodtunk.Úgy gondolom h.ha kötelező lenne itt is a reális ár,üzemóra és évjárat megjelölés,még többen keresnék az oldalt,mivel határozott támpontot lehetne szerezni a használt piacról.Csak egy gondolat volt,hátha érdekel Benneteket.
Válasz #1412. hozzászólásra
Üdv:Ez egy jó ötletnek néz ki,hogy az aznapi hirdetéseket külön szeditek.
Most átnézve a mennyiségi limit lesz a megoldás - akkor előrehelyezni sem tudnak olyan sokat.
Mindig feladjátok a leckét! De igyekszünk változtatni
A) hozzunk be frissítési korlátozást ť ez kérdőjeles
B) hozzunk be feladási korlátot ť ez is készülőben
Most legalább sms-es nincs több oldalon keresztül.
Belehetne majd hozni egy olyan listázást is, hogy ma feladottak. És akkor csak azt listázza be.
Üdv:Nagyigazságot írtál ide a topikba,mióta van ez a hirdetés előre hozás vannak akik ezzel vissza élnek.Napjában többször is előre teszik ,jelzem feleslegesen mert már nagyon unom és gondolom más is .A héten több mint 100db tz 4k-t vehettem volna.Valamilyen korlátozás nem ártana,mert így nagyon felhígulnak a hirdetések.
De most látjuk igazán ,hogy az apróval gond van ,talán 15 az uj a többi előrehozás és van aki naponta 4x,már nem is nézek aprót, 30 oldalt kell megnézni a 10-15 ujért
Délután 180 felhasználó, most közzel 500...