Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
HALI !!nick képet akartam cserélni de valami új jelszót állandóan kéri be is irom neki el is fogadja de a képet nem veszi és újra meg újra kéri az új jelszót ha az adatmódositásba megyek!! mi van ilyenkor ??
Valamiért mostanában nem tudok képet nézni, ha a jobb oldali gépkereskedőknél rákattintok egy gépre, bevisz a gép lapjára, kiírja a képek neveit és semmi kép.
Hello! Goldoni márka bent lesz nemsokára a gépítéletben!
Egyre több van, érdemes megnézni ezt az oldalunkat is.
A baloldali oszlopban van - annak írom aki még esetleg nem látta volna:))
Más.
Most villant be......
Régen könyörögtünk h. tegyetek vissza topikot...
Jókis lazítós volt soksok képpel....
És mivel szeretünk itt lazítani... jó lenne ha meglenne...
Ikerszárnyas szóval kezdődött.
Ezek hova tűnnek?
Eltűnt? Kampec? Annyi neki?
Vagy van olyan izétek filé vagy mia neve, ahol ott vannak a príma régi kitörölt szaftos topikok??????
Sziasztok portálfejlesztők! Lenne egy kérdésem,illetve egy ötletem:Mi történne abban az esetben,ha a topik olvasása közben bal oldalon nem a kategória rovat jelenne meg,hanem pl. a forumon az első 10 legjobban pörgő topik.Ez azért lenne jó mert egyből láthatóvá válik az esetleges párbeszéd,és azonnal rá lehetne kattintani.Ebben az esetben gyorsulna a rendszer is! A kategória választót ritkábban használjuk,azt el lehetne jobban rejteni.
Vélemény???
V: A felhasználók figyelemmel kísérését un. session-nel (magyarul munkamenet) végezzük. Ez felelős azért, hogyha valaki bejelentkezett, akkor úgy is maradjon. Ha a session biztonsági időkorlátja lejár, akkor a böngésző már nem érvényesíti a folyamatot. Ilyenkor ellenőrzi, hogy létezik-e cookie (magyarul süti) és ha igen, akkor következő kattintáskor újra élő sessionnel fog rendelkezni a felhasználó. Ha nem, akkor be kell jelentkezni.
Ez azért lett így mert már volt Szabi regisztrálva. Ő maradt Szabi, a többiek pedig akinek még ez a nikje pedig osztott új nevet a rendszer. Csak hogy ne legyen keveredés. Persze nem lett volna rossz már az elején kizárni azt, hogy 2 egyforma nem lehet...
Az őseik már előre tudták h. a jövőben nóóóóóóóóóóó szabadság.
Legalább ízlelgetik a szót mikor hívják a gyereket:
szabi szabi szabi szabi óóóóóóóóóhhhhhhhhhhh szabi szabiiiiiiiiiiii
Dejólenne 1 kis szabiiiiii!!!!!! hehehheehehehheee
7857 hozzászólás
Válasz #1207. hozzászólásra
ezt csinálja nekem is
HALI !!nick képet akartam cserélni de valami új jelszót állandóan kéri be is irom neki el is fogadja de a képet nem veszi és újra meg újra kéri az új jelszót ha az adatmódositásba megyek!! mi van ilyenkor ??
NEM TUDOK KÉPET FELTÖLTENI?!?!?!?!? miért nem vajon telószámot is adtam mint az előzőekben írták segítsetek
Sziasztok!
A "Syngenta újdonságok 2010-re"c. cikkben, van 1 elirás.
"Lumas" helyett az Lumax lesz szerintem.
Válasz #1192. hozzászólásra
Csütörtökön tudnánk találkozni az Agromán?
Válasz #1202. hozzászólásra
SOS!
Lőjétek már le ezt az őrült taszingert!
Nem áll megint összhangban az órátok a beírási idővel.......Dátum: 2010-01-20
Nap: Szerda
Pontos idő: 20:25
jó mán !!!
Válasz #1196. hozzászólásra
Végre
Válasz #1196. hozzászólásra
Válasz #1195. hozzászólásra
műxik. szuper!
teszt
A NH-al is kb. ez a helyzet. Minden egyes típusának nyitottak már egy-egy fórumot.
Válasz #1192. hozzászólásra
Valamelyik modi kitörölte,valahogy az Mtz szóval ne lehessen már ujat nyitni(nem lehet negoldani?),van már elég,
Válasz #1191. hozzászólásra
MTZ traktorból van egy pár nem csak az országban, hanem az oldalon is..
Melyik amelyik duplikáció?
Válasz #1190. hozzászólásra
biztos sok az MTZ traktor
Válasz #1189. hozzászólásra
Mtz-és van 45, és még nyitnak
Válasz #1188. hozzászólásra
szoltirozás, szükités?
Csináljunk már valamit a topiknyitással
Válasz #1186. hozzászólásra
Mozillán semmi.
A képek nevét kiírja, ha rákattintok a képre akkor meg átvisz a Gép-piac hirdetésre.
Válasz #1185. hozzászólásra
Nekem működik, látom a képeket, ki is tudom nagyítani, de megnézzük holnap a programozó kollégákkal.
Valamiért mostanában nem tudok képet nézni, ha a jobb oldali gépkereskedőknél rákattintok egy gépre, bevisz a gép lapjára, kiírja a képek neveit és semmi kép.
Válasz #1182. hozzászólásra
Betettük a Goldoni márkát a Gépítéletbe!
Válasz #1182. hozzászólásra
Hello! Goldoni márka bent lesz nemsokára a gépítéletben!
Egyre több van, érdemes megnézni ezt az oldalunkat is.
A baloldali oszlopban van - annak írom aki még esetleg nem látta volna:))
Kérni szeretném hogy a gépitéletbe a Goldoni márkát is ha megoldható csatolják még.
Előre is köszönöm.
Apróhirdetések 1-5 ig nem jönn be semmi.
Gépgyártók: Malupe..... semmi
Válasz #1174. hozzászólásra
Ahhhhaaaaaaaa!!!
(demint a vakablak!!!!!)
Más.
Most villant be......
Régen könyörögtünk h. tegyetek vissza topikot...
Jókis lazítós volt soksok képpel....
És mivel szeretünk itt lazítani... jó lenne ha meglenne...
Ikerszárnyas szóval kezdődött.
Ezek hova tűnnek?
Eltűnt? Kampec? Annyi neki?
Vagy van olyan izétek filé vagy mia neve, ahol ott vannak a príma régi kitörölt szaftos topikok??????
feri5kém, ez nem az én hibám....
Válasz #1177. hozzászólásra
Gondolhattam volna.....
Válasz #1175. hozzászólásra
Nekem van véleményem
valószínű megkapod majd a bennfentesektől csiszoltabb formában
Válasz #1175. hozzászólásra
Tuti ötlet...
Sziasztok portálfejlesztők! Lenne egy kérdésem,illetve egy ötletem:Mi történne abban az esetben,ha a topik olvasása közben bal oldalon nem a kategória rovat jelenne meg,hanem pl. a forumon az első 10 legjobban pörgő topik.Ez azért lenne jó mert egyből láthatóvá válik az esetleges párbeszéd,és azonnal rá lehetne kattintani.Ebben az esetben gyorsulna a rendszer is! A kategória választót ritkábban használjuk,azt el lehetne jobban rejteni.
Vélemény???
Válasz #1168. hozzászólásra
K: Miért dob ki a rendszer?
V: A felhasználók figyelemmel kísérését un. session-nel (magyarul munkamenet) végezzük. Ez felelős azért, hogyha valaki bejelentkezett, akkor úgy is maradjon. Ha a session biztonsági időkorlátja lejár, akkor a böngésző már nem érvényesíti a folyamatot. Ilyenkor ellenőrzi, hogy létezik-e cookie (magyarul süti) és ha igen, akkor következő kattintáskor újra élő sessionnel fog rendelkezni a felhasználó. Ha nem, akkor be kell jelentkezni.
Üdv:
Gépház
Válasz #1172. hozzászólásra
Annyira tudtam h. az ilyesmi nem marad6 L.....
Válasz #1170. hozzászólásra
Szerintem találó
Válasz #1170. hozzászólásra
Igen ez jó ötlet!
Válasz #1169. hozzászólásra
változtadtsd meg , ha derogál a 0
Válasz #1165. hozzászólásra
én géza0 lettem
Mitől van az h. kidob a rendszer?
Nem bír idegekkel? heheehheee
Válasz #1159. hozzászólásra
Ez azért lett így mert már volt Szabi regisztrálva. Ő maradt Szabi, a többiek pedig akinek még ez a nikje pedig osztott új nevet a rendszer. Csak hogy ne legyen keveredés. Persze nem lett volna rossz már az elején kizárni azt, hogy 2 egyforma nem lehet...
Bence!
Ez a b....i program megint átkeresztelt feri5-é!
Válasz #1163. hozzászólásra
Az őseik már előre tudták h. a jövőben nóóóóóóóóóóó szabadság.
Legalább ízlelgetik a szót mikor hívják a gyereket:
szabi szabi szabi szabi óóóóóóóóóhhhhhhhhhhh szabi szabiiiiiiiiiiii
Dejólenne 1 kis szabiiiiii!!!!!! hehehheehehehheee
mert Szabival Dunát lehet itt rekeszteni.
Válasz #1160. hozzászólásra
az em is 00000, hanem ooooo
Én is Roland0 lettem!
Mert 1 nagy 00000000 vagy.....
Miert van megvaltoztatva a nevem??????????
Eddig csak sima szabi volt, most meg Szabi0.......